Rabu, 27 April 2011

X-KLU-SIXTY TWO. Bila Papa Beraksi , Mama Kena Nafi - Dokumentari Pendek, Konek Panjang. Ohhhhhh .....Maiii ... Gagagagagaga!

1. Betul ke ini para pembaca budiman hendak menonton bahagian ke 2 ? Anda benar-benar berani mahu menontonnya? Apakah Niat anda sebenarnya? Versi ini tiada unsur lucah. Versi ini hanya hendak menampilkan wajah sebenar pelakon lelaki Y dalam video bahagian 1 terdahulu. Ini bukan Video Aksi Lucah. Ini adalah video  untuk anda semua pengundi berdaftar di Malaysia agar menilai sendiri adakah anda masih mahukan seseorang yang  rendah akhlaqnya, pembohong, penipu, pembelit dan pendusta sebagai HARAPAN BARU, ANUGERAH TUHAN? Baiklah kalu begitu saksikan dan nilaikan sendiri dan ucaplah Astaghfirullohaladzhiim . Lihat di bawah ini.
2. Kemudian bandingkan dengan gambar-gambar di bawah ini yang di ambil dari mymassa.blogspot.com. Buatlah perbandingan. Ada mata tengok, ada akal nilaikan ada hati tanyalah iman.

JANGAN PANIK ATAU GEMURUH, INI SEMUA HASIL DOA DAN SOLAT HAJAT TEMPOHARI DI STADIUM MELAWATI SHAH ALAM YANG DIHADIRI OLEH ANWAR SENDIRI UNTUK MEMOHON KEBENARAN. KATAKANLAH APABILA KEBENARAN ITU TIBA PASTI YANG BATHIL ITU LENYAP SESUNGGUHNYA YANG BATHIL ITU PASTI LENYAP.


YANG BENAR TETAP BERDIRI.

X-KLUSIF EDISI OMEGA!!!! Bahagian ke 2 Video Seks Anwar Aljuburi Sudah Terbit! ???!!!


JS amat terkejut bila di beritahu bahawa di link ini 


sudah diterbitkan EDISI OMEGA cukup panas membara !

BERANIKAH ANDA KLIK DI LINK TERSEBUT
UNTUK MENGETAHUI
KEBENARAN HAKIKI?
JANGAN RISAU
DI SINI ADA BEBERAPA SNAPSHOOTS

Part-part lucah disensorkan
Maaf sensored


Ingat ya, niat nak tahu Kebenaran 
bukan 
Niat nak Tengok benda lucah
 HARAM !

NAMPAKNYA KENA BERSEDIA KE BUKIT AMAN LER TAKPUN KE MANA-MANA IPD DAN BALAI POLIS BERDEKATAN JIKA DI PANGGIL. TAKPE LAH INI NEGARA ADA UNDANG-UNDANG JADI KENA AKUR LAH KEPADA UNDANG-UNDANG. SEDIKIT PENGORBANAN UNTUK FAEDAH ORANG RAMAI AGAR TIDAK TERTIPU DENGAN PAKATAN JAHAT PAS DAP PKR. NILAIKAN SENDIRI, TEPOK DADA TANYA IMAN!


DEMI KEBENARAN HAKIKI

X-KLUSIF WAJIB BACA- Kehebatan Melayu.


KLIK DI SINI UNTUK PEMBACAAN LANJUT mengikuti blog parpukari berkenaan dengan kiriman email panas berapi yang menceritakan sejarah Kehebatan Orang Melayu. Jangan ketinggalan membacanya.

1 MELAYU 1 BUMI.


1 MALAYSIA 1 KEHEBATAN!

X-KLUSIF TERKINI: Datuk Eskay Serah DNA di BUkit Aman, Aljuburi Menghitung Saat Omega.1. Heboh diperkatakan dalam blog papagomo, klik disini BREAKING NEWS: Dato Eskay DiTahan Di Bukit Aman Dan Di Arah Serah DNA Kepada Pihak Polis. Menurut papagomo yang memetik dari sumber KLpos.com, Datuk Eskay telah diarahkan ke Bukit Aman dan diarahkan memberikan sampel DNA nya kepada pihak Polis untuk siasatan lanjut. Beliau juga diarahkan memberikan sampel DNA bagi Polis untuk melengkapkan siasatan Polis.

2. Sebelum ini, pihak Polis ada membuat kenyataan rasmi akan mendedahkan identiti pelakon handalan dalam video seks yang kini berada dalam siasatan pihak Polis, jika perlu.BACA SELANJUTNYA DI SINI

MENURUT KLPOS.COM, PEMILIK JAM OMEGA JUGA BAKAL DIPANGGIL POLIS UNTUK SERAHAN DNA. TIK ..TOK ...TIK ..TOK ..TIK ..TOK  ALJUBURI MENGIRA SAAT PADA JAM OMEGANYA,


1 MALAYSIA 1 KEBENARAN HAKIKI

Video Seks Anwar: Menjelang Detik 16 Mei 2011 .. Tik .. Toook ... Tikkk ..Toookk ... Omega Berbunyi

Korang gerenti suka Iklan ini bayangkan Aljuburi

1. Tik .. Tok ..Tik ...Tok ...Tik ...Tok .. begitulah jam Omega dalam simpanan Kak wan Jijah berbunyi membilang saat sehingga ke 16hb Mei 2011. 

2. Adakah Anwar mampu membilang jumlah saat, minit, jam dan hari sehingga 16hb Mei 2011?

KITA SAMA-SAMA NANTIKAN ... MENUJU PUNCAK ..... ?? PANDAIIII !


1 MALAYSIA ... jangan betulkan jam Omega anda!


KAUM CINA MULA MERASA TERPINGGIR DAN TERANCAM. (4)


Pembentukan Malaysia, 13 Mei 69 & DEB
Permulaan Ketidakpuashati Kaum Cina

1. Kembali membicarakan soal ini. Mutakhir ini banyak yang diperkatakan kenapa dan mengapa pengundi Cina sebahagian besarnya mula menolak MCA dan parti komponen Barisan Nasional yang berasaskan dominasi kaum Cina di tolak dan menerima DAP sebagai alternatif. Ini adalah siri ke 4 dalam siri yang sama. Siri ini akan membicarakan mengenai pilihan kaum Cina yang menjadi Rakyat British di Negeri-negeri Selat iaitu PULAU PINANG [secara Pajakan daripada DYMM Sultan Kedah), MELAKA [secara perjanjian Selat 1824] dan SINGAPURA [Pajakan daripada DYMM Sultan Hussin, Sultan Terakhir Kesultanan Riau-Lingga-Johor-Pahang]

2. Mengingati kembali lipatan sejarah negara semasa menuntut kemerdekaan, komuniti Cina dalam tahun-tahun 1945- 1957, mempunyai pilihan untuk berhijrah ke negara-negara Eropah, Benua India, Benua Afrika, Benua Amerika Selatan, Benua Australia mahupun kembali pulang ke Tanah Besar China ataupun ke Kutub Utara dan Selatan menyertai kaum eskimo memajukan dan membangunkan Alaska.

3. Tetapi mereka ingin menjadi rakyat Raja di Tanah Melayu. Kenapa? Dan kenapa pula orang Melayu di bawah pimpinan UMNO sanggup menerima mereka semuanya sebagai rakyat Tanah Melayu yang merdeka? Kini kenapa pula cina bangsat DAP mempersoalkan apa yang telah dipersetujui oleh perwakilan sah kaum cina dalam MCA? Tidakkah ini menunjukkan betapa cina bangsat DAP ini adalah sebuah parti politik bersifat ganas, jijik dan cela serta sama saja seperti NAZI di bawah kepimpinan Adolf Hitler.

DAP WAJIB AKUR BAHAWA MEREKA BUKANLAH PIHAK YANG MENUNTUT KEMERDEKAAN TANAH MELAYU, MCA LAH YANG BERSAMA-SAMA UMNO RELA MENERIMA KONTRAK SOSIAL DENGAN UMNO. ITULAH PILIHAN KAUM CINA TANPA PAKSAAN UMNO SUATU KETIKA DULU, KINI MENGAPA MEREKA SENDIRI MEMPERSOALKAN PILIHAN MEREKA ?


1 MALAYSIA .. Transformasi bukan bererti memungkiri JanjiPKR Selangor Jadi Dungu Di Mana Hendak Pindahkan Kuil Di Seksyen 19 Kawasan Majoriti 100% Melayu Islam.


KEGAGALAN PKR SELANGOR SEBAGAI PEMERINTAH DI SELANGOR , 1 SEN PUN TAK GUNA!
JANGAN BAZIRKAN UNDI ANDA LAGI
KERANA ITU PKR SELANGOR JADI BACOL NAK BUBARKAN DUN SELANGOR
TAKOTKAN UNDI PROTES !
PERHATIKAN DULU GAMBAR-GAMBAR INI
KREDIT KEPADA blog AAKJ
klik disini untuk bacaan lebih lanjut


Kuil Berusia 200 tahun ?


Kuil yang menjadi polemik penduduk setempat.

Tanah Milik PKNS atau PAS & PKR ini?
PKNS sudah jadi milik 100% PAS & PKR Selangor?
Masa bila PAS & PKR rompak harta awam ini?
Adalah jelas bahawa PKR Selangor gagal menunaikan tanggungjawab dan amanah pengundi protes pada 2008 di Selangor. PAS & PKR Selangor memaksa penduduk seksyen 19 menerima apa yang diputuskan secara diktaktor oleh PAS & PKR Selangor atas fahaman ' PAS & PKR SELANGOR TAHU SEMUANYA... WE KNOW WHAT IS BEST FOR YOU! FOLLOW!


1 MALAYSIA ... zaman mana-mana kerajaan tahu semuanya sudah berlalu
PAS & PKR Selangor sudah lapok!

Guan End Sundalan Hitlerisma, Dah Terantuk Berplaster Pula Melantik Dirinya Penasihat Halal Haram di Pulau Pinang1. Mengikuti entri matkliaupenang klik di sini PANAS GUAN ENG KENA PUKUL ada 2 perkara menarik yang wajib diketengahkan dan disebarkan kepada pengetahuan umum. Terbaru, Guan Eng Si Sundalan Hitler, disahkan menjadi PENASIHAT kepada HALAL & HARAM di Pulau Pinang dalam PENANG HALAL TASK FORCE. Lihat imej di bawah ini. Dah gila barangkali Guan Eng Si Sundalan Hitler ini.
2. Kedua ialah persoalan mengenai kewarasan Si Sundalan Hitler ini. Adakah Si Sundalan Hitler ini lulusan Syariah UIA ke? Atau sudah dibaptiskan oleh Mahadewataraya Nik Ajih sebagai Ahli Kehormat Dewan Ulama PAS? Ini merupakan satu penghinaan besar kepada orang Islam di Malaysia.Sejauhmana pengetahuan Si Sundalan Hitler ini mengenai Halal dan Haram dalam Syariat Islam? Bukankah segala hal ehwal agama Islam dan adat resam Melayu Pulau Pinang adalah terletak dalam bidangkuasa TYT yang mewakili YDPA termaktub dalam Perlembagaan negara dan Undang-undang Tubuh Negeri Pulau Pinang?

3. Si Sundalan Hitler ini tidak dapat membezakan bidangkuasa sebagai Ketua Eksekutif Negeri dengan Ketua Agama Negeri? Sejak bila pula portfolio Ketua Eksekutif  Negeri merangkumi juga portfolio Ketua Agama Negeri? Sudah tukar ke di Pulau Pinang? 

4. Adakah ini bermakna Si Sundalan Hitler sebagai Penasihat Halal dan Haram di Pulau Pinang, selepas ini kita bakal menyaksikan bahawa zat Babi adalah Halal dan tidak Haram lagi di Pulau Pinang yang kemudiannya akan disahkan oleh Dewan Ulamak PAS sebagai OK! kerana zat Babi itu HALAL bagi orang bukan Islam seperti Guan Eng Si Sundalan Hitler.

5. Guan Eng Si Sundalan Hitler bukan sahaja menghina Islam malah turut menghina Institusi TYT Pulau Pinang sekaligus ini bermakna menghina YDPA ! Sesuatu wajib dilakukan segera ! Ini sudah lebih lah brader.

Si Sundalan Hitler ini mungkin dalam keadaan kurang sihat akalnya berdasarkan kepada gambar terbaru di atas yang jelas memperlihatkan di dahinya kini ada besar punya plaster!. Bahlol sungguh Guan Eng Si Sundalan Hitler ini !1 MALAYSIA mengecam perbuatan Guan Eng Sundalan Hitler!

GUAN ENG SUNDALAN HITLERISMA.1. Di Malaysia ini, para jantan kabaret dan jantan sundal hanya dijumpai dalam Pakatan Jahat PAS DAP PKR. Ada 3 jenis wajah Jantan Kabaret dan Jantan Sundal yang dimaksudkan. Wajah pertama, Wajah Hitler abang Tua kepada DAP. Wajah kedua, Wajah Samiri Dajal Al Masikh abang kandung kepada PKR. Wajah Ketiga, Wajah Khawariji Ahzab nenek moyang kepada toghut PAS.

2. Mengikuti entri Dr Novandri dalam blognya M.i.M melaporkan bahawa terkini Guan Eng menyundal lagi bermodalkan sundalan dalam bentuk tuduhan bebal mengenai Hitlerisma-et- Nazisma. Untuk pembacaan lebih lanjut mengenainya klik di sini EKSLUSIF TS MUHYIDDIN SAMBUT KENYATAAN BLOG M.i.M3. Berikut dipetik kenyataan Guan Eng Sundal yang menyundal Hitlerisma / Nazisma berdasarkan kepada semua entri Dr Novandri:-4. Semasa Guan Eng menyundal Hitlerisma/ Nazisma ini Guan Eng terlupa untuk menyebut bahawa NAZI adalah sebuah PARTI SOSIALIS NASIONAL yang ketuanya bernama ADOLF HITLER. Guan Eng sundalan Hitlerisma juga lupa untuk menyebut mengenai ceramah-ceramah Hitlerisma yang diucapkan oleh Vivian calon DAP semasa berkempen di Kuching dalam PRN Sarawak 10 baru-baru ini , antara lain, Vivian menyebut bahawa orang Melanau tidak layak menjadi Ketua Menteri Sarawak. Memang Guan Eng dan DAP [Parti Demokrat Sosialis yang perjuangkan Sosialis Kebangsaan Nanyang Raya] adalah rakyat Malaysia yang paling bangsat dan busuk sebusuk kilaang ammonia di Balakong.

DAP dan NAZI adalah adik beradik kandung dalam ertikata fahaman politik mereka. Kedua-duanya adalah parti berfahaman Sosialis yang memperjuangkan Sekularisma Nassionalis Tulin . NAZI memperjuangkan SEKULAR-NASIONALISMA manakala DAP memperjuangkan SEKULAR-SOSIALIS-NASIONALISMA NANYANG RAYA. 1 MALAYSIA menolak DAP-Hitlerisma-Sosialis

Membungkamkan Ekstrimis Memilih Kesederhanaan- Mematuhi Saranan Y.A.B Perdana Menteri1. Siapakah yang mengatakan kepada rakyat Raja Tanah Melayu pada suatu masa dahulu sebelum merdeka setelah pihak British memberikan pra-syarat sebagai halangan melemahkan semangat kemerdekaan pada tempoh waktu itu bahawa 'KITA TERIMA CINA DAN INDIA SEBAGAI SAUDARA-SAUDARA KITA' Tidak lain tidak bukan ialah Al Marhum Tunku Abdul Rahman Al-Haj Bapa Kemerdekaan Malaysia dan Perdana Menteri Pertama. Adakah seruan ini merupakan seruan Rasisma menurut piawaian Cina bangsat DAP?

2. Wajib kita ingati , pada tahun-tahun pasca perang dunia ke 2 dan pra merdeka, 1945 - 1957, komuniti kaum Cina di Tanah Melayu [British Malaya] merupakan rakyat British atau tiada kerakyatan akibat keadaan huru-hara di Tanah Besar China pada waktu itu. Kerakyatan yang jelas pada waktu itu ialah Rakyat Raja Kesultanan Melayu dan rakyat British.

3. 1 fakta penting yang tiada diketahui umum pada masakini ialah mengenai kuasa-kuasa Sultan Melayu yang boleh mengeluarkan Sijil Kerakyatan kepada mana-mana orang yang memohon menjadi rakyat Raja. Kerakyatan di Tanah Melayu pada waktu itu terbahagi kepada 2 iaitu Kerakyatan British dan kerakyatan Raja.

4. Manakala pentadbiran pula terbahagi kepada 3 kelompok iaitu Negeri-negeri Melayu Bersekutu dan Negeri-negeri Melayu Tidak Bersekutu dan Negeri-negeri Selat. Kenapa fakta ini penting ? Bersambung lagi.

Kita perlu bertanya kembali persoalan-persoalan sejarah berdasarkan fakta sejarah bagi mencari jawapan apakah selama ini UMNO, MCA dan MIC mengamalkan dasar Rasisma semata-mata berasaskan kepada Politik Kaum masing-masing atau fakta sebenarnya ialah walaupun UMNO MCA MIC ditubuhkan bagi memperjuangkan untung nasib kaum-kaum yang diwakili tapi adakah pada masa menuntut kemerdekaan UMNO MCA MIC masih berfikiran demikian atau telah memilih untuk memperjuangkan untung nasib semua kaum di dalam PERIKATAN?1 MALAYSIA memilih kesederhanaan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...