Isnin, 17 Oktober 2011

WOW! PERSAMAAN TRANSFORMASI GABAN & HUJAH HUDUD PAS.

Akhirnya ....... Perbandingan dengan tempoh masa Gaban tukar Baju Unifomnya ... saksikan ... selepas itu FIKIRKAN.....dan SEBARKAN !


Selamat Mengundi BARISAN NASIONAL
Pemerintah Adil Saksama.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

DUIT .. DUIT .. DUIT ! JOM TENGOK INFO INI.Pandai-pandai gunakan maklumat ini yang amat jarang disebarkan kepada pengetahuan umum. Selama ini hanya pelobi dan kumpulan tertentu yang tahu mengenainya. Jadi, pandai-pandailah anda menggunakan maklumat ini. Ahli parlimen masih berdebat dan berbahas mengenainya. Bila diluluskan, hamba akan sebarkan lagi. Jom bodek mana-mana ahli Parlimen dan Menteri yang berkenaan  dan  yang patut brader ! 

Gerenti ramai yang bengang punya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

WANITA BAKAL MENJADI PM?

Penduduk kita kini 28 – 29 juta, 30 – 35 peratus bukan Peribumi tetapi mendahului Peribumi yang berjumlah antara 65 – 70 peratus dalam ekonomi, pendidikan, profesion, separa profesional dan dalam semua bidang industri canggih, kewangan, insurans dan reinsurans.
TUKAR SELERA.  Peratusan jantina wanita dalam penduduk Malaysia berapa? Dalam 54 tahun senario politik Negara kita melihat pergelutan hebat dalam jantina lelaki untuk merebut jawatan tertinggi dalam Malaysia, Perdana Menteri. Mengambil iktibar dalam sejarah peradaban nusantara / Tanah Melayu sendiri, kita mempunyai lagenda wanita terkenal seperti Puteri Gunung Ledang, Tun Teja, Tun Fatimah dan Siti Zubaidah maka tidak mustahil seorang wanita menjadi Perdana Menteri. Orang Malaysia ini cukup simpatetik dan mudah cair dengan mana-mana wanita terutama  yang cun dan masih bergetah.Setakat pada hari ini hanya DAP-PKR menampilkan tokoh-tokoh muda wanita yang cantik manis dalam barisan pelapis kepimpinan mereka. Jauh berbeza dengan UMNO dan parti-parti komponen Barisan Nasional. Wanita seperti Cleopatra dan tokoh lagenda wanita tempatan hanya dapat dicairkan oleh tokoh lelaki berhemah dan berperibadi tinggi. Jangan terkejut jika pada saat akhir DAP-PKR-PAS akan bersepakat mengangkat Nurul Izzah sebagai calun Perdana Menteri Malaysia buat julung kalinya. Alasan ini akan dipergunakan untuk melawan DS Najib. Berdasarkan kepada saikologi budaya masyarakat setempat peluang untuk DAP-PKR-PAS menuju Putrajaya lebih cerah jika mereka memperjudikan Nurul Izzah sebagai Perdana Menteri berbanding mana-mana pemimpin berusia lanjut dalam DAP-PKR-PAS. Ini dapat di lihat pada saat Nurul Izzah melawan Datuk Sharizat Jalil. Kemenangan berpihak kepada Nurul Izzah bukan kerana Datuk Sharizat Jalil tidak berkemampuan memimpin dan berbakat tetapi Nurul Izzah lebih cun dan muda daripada beliau. Ingat kesungguhan DAP-PKR-PAS untuk menawan Putrajaya adalah tinggi dan penuh komitmen berbanding GERAKAN dan MCA. DS Najib wajib memikirkan hal ini sedalam-dalamnya sebelum terlambat. Cepat-cepatlah mencari calun wanita muda yang lebih cun dan menarik daripada Nurul Izzah.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KISAH DUA ORANG CINA PENGAMPU PEMIMPIN MELAYU.


Dua ekor dalam gambar di atas bukanlah terkenal kerana mereka banyak berjasa kepada komuniti Malaysia Cina. Ataupun tak terkira jasa mereka kepada masyarakat Bumiputera. Ataupun mereka berbinikan orang Melayu atau bermertuakan orang Melayu. Mereka terkenal kerana pandai manipulasi sifat kemaafan orang Melayu. Diringkaskan mereka pandai mengampu dan membodek pemimpin Melayu yang di angkat menjadi pemimpin oleh pengundi Melayu. Satu perkara yang selalu pemimpin Melayu dari mana-mana parti politik pun terkecuali UMNO (UMNO ini tegar Melayu pusing ikut mana pun tetap kepentingan Melayu mereka jaga) ialah mereka terlalu mengutamakan masyarakat lain berbanding masyarakat sendiri. Akibatnya Melayu berpecah tetapi realitinya undi Melayu tetap relevan untuk memberi kemenangan kepada mana-mana calun pilihanraya. Kepada pemimpin Melayu, jika tak mampu menjadi pemimpin, jadilah penyokong , jika tidak mampu menjadi penyokong, jadilah pembantu tapi jika semuanya tak berkemampuan JANGAN JADI PENGKHIANAT!


TEPUK DADA TANYA IMAN!

KRONI PAS KAYA NEGERI BANKRAP.


PAS selaku Pemerintah Islam akuan sendiri amat memalukan dan mengaibkan ISLAM dan MELAYU. Bermula dari :-
 • kegagalan menaiktarafkan akhlaq ISLAM di kalangan muda-mudinya, 
 • mempersendakan Hudud, menghina Nabi s.a.w., 
 • mencarutkan Allah s.w.t, 
 • memperjualbelikan kalimah Allah s.w.t, 
 • Gagal membekalkan air bersih kepada rakyat
 • Menggadaikan tanah rakyat
 • Menjualkan NEGARA ISLAM kepada Buku Jinggay
 • Melacurkan Prinsip Perjuangan melalui TAHALUF SIYASI berbentuk HARAM (Perjanjian dengan KAFIR HARBI DAP)
 • Gagal membawa sebarang kemajuan ikhtisas dan ekonomi kepada rakyat Kelantan bagi kesejahteraan ummah
 • Para pemimpinnya terpalit dengan pelbagai skandal seks
 • Pok Nik dan kroni PAS mengaut keuntungan diri sendiri
 • Suka bermusuh sesama Islam.
Apa Pok Nik kata ? Lihat gambar di bawah ini.Ambo angkat ibu jari kaney !
BARISAN NASIONAL jugok nombor wahid

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...