Isnin, 23 April 2012

PKR DI REJEK TOTAL: KESIAN YB DOLAH SANI KUALA LANGAT.


Kiriman emel daripada peminat setia hamba dari Kuala Langat. Mempaparkan dua keping gambar yang menunjukkan betapa rakyat Selangor dah mula bengang dengan PKR. Menurut peminat setia hamba lagi, Cabang PKR Kuala Langat mempunyai masaalah dalaman yang amat besar. Apatahlgi bila baru-baru ini YB Dolah Sani nikah kali kedua dengan Ahli Majlis Kuala Langat, Ini bukan cerita bohong dan tipu macam cerita PKR bawak pasai Shafie Apdal dengan Zahida Rafik. Cabang Kuala Langat dikatakan dalam proses penutupan kerana masaalah dalaman di antara kepimpinan mereka. Tak lama lagi berkubur lah Cabang Kuala Langat tur. Habislah peluang Faekah nak jadi calon Parlimen. Lagipun kebanyakan jani-janji PKR hanya tinggal dan terpampang pada papan-papan iklan yang gadang-gadang jer. Mana rakyat tak marah.


Menurut peminat setia hamba lagi, sudah tersebar luas di Kuala Langat mengatakan YB Dolah Sani ni bakal dimangsakan terus oleh tim Khalid G untuk beri laluan kepada Faekah ' Pet Kesayangan Khalid G'. Kemungkinan besar juga tindakan vandalisma di atas dilakukan oleh ahli-ahli PKR yang menyokong tim Khalid G, Maklumlah orang PKR nie kan, mana diaorg reti bahasa pun. Peminat setia hamba tu maklumkan bahawa sejak bernikah dengan ahli Majlis Kuala Langat tersebut ... 'Banyak Duit Di Tabur ' betul atau tidak hanya Allah Ta'ala sahaja yang Maha Mengetahui. Mungkin YB Dolah Sani ini mampu buat kenyataan penafian sepertimana keberanian Shafie Apdal menafikan fitnah ke atasnya berkaitan RM1.5 juta.

Bercakap pasal RM1.5. juta yang merupakan fitnah jahat PKR Selangor, korang ingat tak mengenai kenyataan Ronnie Liu berkenaan pemberian percuma 50 biji lori sampah kompektor kepada kroni-kroni sampah PR Drakula di Selangor yang menggunakan dana awam? Bukan di beli untuk PBT tau! Nak tengok tak gambar-gambar lori-lori sampah berkenaan? Tunggu di antara jam 10 sehingga 11 malam nanti. Akan menyusul gambar-gambar tersebut.

Korang nak percayakan lagi PKR DAP dan PAS nie lagi? Isk isk isk jangan buang masa nada lagi, TOLAK PR DRAKULA ANDA SELAMAT !

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU
PR DRAKULA LAGI KUAT ISAP DARAH RAKYAT TAU !


BERITA PATAHAN: KEJUTAN ! SHAFIE APDAL BALUN ZURAIDA GILER DARI AMPANG..TKO!
Shafie Apdal sudah menafikan semua tuduhan dan gosip liar bersifat fitnah jahat jijik dan cela terhadapnya oleh PKR melalui mulut dan hati busuk Zuraida Giler dari Ampang. habislah cai PKR pada kali ni dan Zuraida giler dari Ampang. Semua dakwan berunsur fitnah di dalam lapuran Polis oleh bekas pemandu Zahida Rafik dinafikan oleh Shafie Apdal. Malah beliau memberi amaran akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mana-mana individu yang masih menyebarkan fitnah tersebut. 

Tu la kan PKR nie, kalau bab fitnah memang diaorg nie JUARA LAH ! Tak pasai-pasai Zahida Rafik di tuduh macam-macam akibat fitnahyang di rancnag begitu teliti dalam sat konspirasi amat jahat amalan politik kotor PKR. 

Sudah tentu pada kali ini PKR akan memberikan macam-macam alasan yang tak munasabah untuk mengekalkan fitnah bengong mereka. Masihkah anda mahu mempercayai lagi kata-kata fitnah PKR nie?

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU!
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BUI SEKUTU
SIAPA TIPU DIA MATI DULU

MALAYSIAKU AMAN: ALAMAK BERSIH 3.0 DIBATALKAN PENGANJUR KERANA DI GANGGU BERUK & POCONG

hari Tur UNIT AMAL PAS ditugaskan menjaga keselamatan peserta anti PTPTN ntah macamana UNIT AMAL PAS ni berkait rapat dengan SYI'AH.


Antara Beruk Yang dijadikan Peserta BERSIH 3.0

sama kan dengan yang di atas nun ...

Pocong didapati sedang menggangu .... 

Halamak ! Pocong yang sama der ... !!!!

Dan kerana itulah pihak Polis memberikan SURAT TIDAK MELULUSKAN BERSIH 3.0 di bawah iniini semua gara-gara mahasewel yang diketuai Fahmi Rezza yang buat onar dengan panggil berok dan pocong untuk turut serta dalam perkhemahan haram mereka yang takde kena mengena dengan bersih 3.0. Aiseh, camana nie? Taktik kotor sudah makan tuan ka? 

Jom tonton klip video di bawah ini mengenai cita-cita dan niat jahat PKR hendak menggulingkan kerajaan yang sedia ada dan menafikan proses demokrasi kepada rakyat.


Nampak tak NIAT JAHAT BERSIH 3.0?

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU!
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

WOW! BERANINYA TOK ARAB INI TEGUR PAS. RUGIT TAK TENGOK.


Nama Tok Arab dalam klip video di atas ialah SHEIKH IMRAN NAZAR HOSSIEN. Sapa plak Tok Arab nie? Tok Arab ni ada berketurunan Pakistan tapi lahir di Trinidad & Tobago. Pernah bersekolah tinggi (Universiti) di Pakistan dalam pelbagai displin dan bidang pengajian. Beliau adalah graduan dari Institut Aleemiyah Pakistan, Universiti Karachi, Universiti West Indies, Universiti Al Azhar dan Institut Perhubungan Luar Negara di Switzerland. Belaiu pernah bekerja sebagai Pegawai Perhubungan Luar Negara di Kementerian Hal Ehwal Luar Negara Trinidad & Tobago tapi berhenti pada tahun 1985 untuk  menumpukan seluruh usahanya kepada perkembangan dakwah Islam di seluruh dunia. Info selanjutnya mengenai beliau di sini IMRAN HOSSEIN.

Diharapkan agar smeua umat Islam mengambil nasihat dan teguran beliau dan mula membelakangkan soal perbezaan ideologi politik sebaliknya menumpukan usaha untuk sentisa berada dalam satu saf yang amat rapat.Tiggalkan segala yang buruk dan jelek dan mula mengambil yang baik dan jernih. Apa yang penting ? Kerjaaaa-samaaaa. 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...