Rabu, 7 Disember 2011

DAP SELANGOR BAKAL DIKECUNDANGKAN OLEH PEJUANG IKHLAS DALAM PAS DAN UMNO?


DAP RASIS SELANGOR BAKAL MENERIMA PENGAJARAN KALI TERAKHIR DI BUMI BANI JAWI.
(Pastikan Selepas Itu Semua Kepimpinan DAP Rasis DiPenjarakan Seumur Hidup)

Rakan bloger Jawa Bernam memetik sumber daripada rakan bloger Gelombang Rakyat yang menyebutkan bahawa DAP Rasis Selangor bakal menerima pengajaran terakhir dan muktamad oleh Bani Jawi.Bukan mencetuskan tragedi 13 Mei lagi tetapi telah berlaku persefahaman antara Bani Jawi yang ikhlas dalam PAS dan dalam UMNO dan kemungkinan besar turut di sokong oleh Bani jawi yang ikhlas di dalam PKR. Kita semua maklum bahawa Hasan Ali menyertai PAS kerana sindrom Reformasi 98 yang ternyata adalah kepalsuan membela Anwar Ibrahim. Hakikatnya Reformasi 98 hanyalah gelombang kemarahan yang bangkit dari kejahilan mengenai siapakah Anwar Ibrahim sebenarnya. Apabila kebenaran diketahui maka kemarahan itu menjadi reda. Kita juga tahu bagaimana Hasan Ali telah dikesampingkan oleh puak-puak pro Anwarista di dalam PAS. Di hina. Di keji. Di tempelak. Di caci maki oleh kuda-kuda PAS yang tak faham apakah erti sebuah pengrobanan ikhlas dan ISLAM itu sendiri. Jika benarlah perkembagan terbaru ini kita amat menyakini bahawa DAP Rasis bakal berkubur dengan sendirinya dan hanya mengharapkan pengundi-pengundi Cina yang tebal sifat perkauman sahaja yang pada akhirnya akan kecewa sendiri.INSYA-ALLAHU TA'ALA/

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RUPANYA ZAHID DAH AJAK NAIK SCORPENE GUAN END JE SANGGUP KENAPA?

scorpene
JEMPUTAN RASMI MENYELAM BERSAMA SCORPENE.

Mengulas sedikit mengenai sumber daripada UMNO ONLINE (maklumlah maklumat-maklumat sememangnya sukar diperolehi kerana diberikan kepada pihak tertentu sahaja- Hak Ekslusif ler). Datuk Zahid Hamidi Menteri Senapang, Meriam, Pistol, KapalSelam, Peluru Berpandu dan macam-macam persenjataan termasuk Tentera (dinamakan Kementerian Pertahanan Malaysia) sudah mempelawa semua pemimpin Pakatan Haramjadah (musuh negara) agar melalui pengalaman menyelam bersama kapalselam Scorpene. Nuruk Izzah, Tony Pua dan ramai lagi musuh negara telah diberikan jemputan tersebut. Hanya Guan End sahaja sanggup kerana mungkin beliau akan bawa peralatan perisikan bersamanya untuk mendedahkan kekuatan kapalselam Scorpene. Menurut sumber UMNO ONLINE , salah satu jentera parti rasmi yang ada hak ekslusif akses maklumat, jemputan itu di buat dalam acara LIMA di Langkawi (pergh ramai grup yang ada ekslusiviti dapat pergi Hamba tiada jemputan itu sudah dijangkakan). Pada perkiraan hamba, soal Scorpene boleh menyelam atau tidak merupakan isu politik musuh negara sahaja. Takkanlah semua yang terlibat dalam pembelian Scorpene itu bodoh-bodoh belaka. Mustahillah. Sedangkan PKM boleh letak senjata dan serah diri. Mereka yang mempercayai cerita bohong pihak musuh negara lah yang bodoh sebenarnya bukan TLDM dan KEMENTAH. Hairan juga kenapa Dato Zahid Hamidi terpaksa membuktikan Scorpene boleh menyelam? Salah beliau ker? Atau salah terima nasihat daripada salah seorang Ketua Jentera Parti yang cuba membeli jiwa anak-anak buahnya melalui pengalaman tersebut? Hamba cukup kenal orang itu. Bukannya boleh dipercayai sangat.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

TUTUP ISU PAS MEDIA PAU 2011.

TUTUP ISU PAS MEDIA PAU2011.

Papa Gomo telah menjelaskannya bagi pihak Nasri, Dato Raouf, Mat Maslan dan Urusetia PAU 2011. Kita telah juga mendengar rungutan dari pihak jentera parti yang telah dapat Pas Media PAU2011 pada saat-saat akhir tapi buat cerita untuk kaber line. 

Setelah mendengar penjelasan kedua belah pihak maka hamba membuat kesimpulan pendek:-
  1. Jentera Parti pilih kasih;
  2. Jika tidak bernaung di bawah mana-mana grup jangan haraplah;
  3. Walaupun berjasa mempertahankan parti tapi kalau tak bodek jangan harap juga;
Bagi hamba isu ini hamba biarkan ia berlalu. Mujurlah hamba ini bukan jenis tikam belakang mahupun melupakan jasa-jasa baik rakan-rakan lain. Tertinggal bas dan sengaja ditinggalkan itu juga asam garam perjuangan. Biasalah. Dalam mana-mana parti politik di Malaysia ini pekerjaan anda diperlukan tapi kalau parti pilih kasih dan anda dilupakan itu bukan salah sesiapa. Sendiri salah. Ha ha ha 

Hamba pertahankan perjuangan UMNO dan bukan salahlaku mana-mana anggota UMNO. Jentera parti tak kenang jasa hamba takpe kerana bukan penghargaan mereka hamba harapkan tetapi hamba mengharapkan agar UMNO dan BARISAN NASIONAL kembali di terima rakyat. Cuma kalau boleh penjelasan yang diberikan jangan sampai terhidu 'Kaber Line' itu saja seperti yang pernah berlaku suatu masa dulu. Itu yang penting. Kapisch? Bagi hamba isu ini di tutup walaupun tiada sokongan lain. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

EKSLUSIF: WANG ZAKAT DISELEWENGKAN OLEH PAKATAN HARAMJADAH DI SELANGOR?

DIPETIK SEPENUHNYA DARI MYMASSA. DESAK PAKATAN HARAMJADAH SELANGOR MENAFIKANNYA. 


Kira-kira sebulan yang lepas, apabila Profesor Kangkung Fuckatan, Aziz Bari membuka mulut busuknya berkenaan akaun Lembaga Zakat Selangor  (LZS) yang tidak diaudit, ramai blogger BN yang melihat ianya sebagai penderhakaan terbaru beliau terhadap Raja-Raja Melayu, terutamanya DYMM Sultan Selangor. Dan MyMassa juga tidak terkecuali mengulas perkara ini di artikel berikut...http://mymassa.blogspot.com/2011/11/updates-penderhaka-terulung-aziz-bari.html

Namun beikutan pertemuan MyMassa dengan seorang pengurus kutipan zakat yang bertugas di sebuah IPTA, kami telah mendapat bayangan tentang cerita sebenar yang berlaku di sebalik teguran profesor kangkung tersebut. Menurut sumber MyMassa, dalam pada LZS mengutip ratusan juta RM zakat setahun, hakikatnya masih ramai yang layak menerimanya telah diketepikan. Dan ini semua bukanlah kerana masalah dokumentasi dan kelayakan pemohon, tetapi kerana wang zakat yang sememangnya TIDAK MENCUKUPI!!! 

Menurut beliau lagi, sebagai contoh, walaupun pada tahun 2010 LZS merekodkan catatan kutipan sebanyak RM336.8 juta, namun hakikatnya akaun tersebut sebenarnya mencatatkan defisit sebanyak RM10 juta lebih!!! Kami sendiri manjadi hairan bagaimana sebuah badan yang hanya menguruskan kutipan zakat boleh mencatatkan defisit sebanyak itu?!! Apakah LZS telah melaburkan wang zakat ke dalam perniagaan yang merugikan?!! Dan adakah tindakan seumpama itu boleh dilakukan ke atas wang zakat yang disyariatkan kepada fakir dan miskin?!!

Sumber kami bagaimanapun tidak dapat memberikan jawapan yang tepat ke manakah sebenarnya wang tersebut telah dibelanjakan. Namun, beliau turut menceritakan bagaimana bos pengurus zakat di UiTM sendiri mengamuk dengan pegawai perhubungan LZS apabila cerita ini pecah. Dan perkara ini bukanlah kini satu rahsia lagi di kalangan ahli akademik di IPTA-IPTA. Dek kerana itulah Profesor Kangkung tersebut bersuara sedemikian rupa.Menurut beliau lagi, berikutan pengurusan wang zakat yang meragukan itu, beliau kini mendapat tahu banyak syarikat-syarikat besar yang tidak mahu lagi membayar secara terus kepada LZS. Tambah beliau lagi, ramai yang mengesyaki punca kepincangan pengurusan wang zakat tersebut adalah kerana wujud tangan-tangan hanyir daripada Kerajaan Negeri yang telah menghabiskannya demi untuk survival politik mereka di Selangor.Dan ini semua dilakukan tanpa disedari oleh DYMM Sultan sendiri!!!

Kaedahnya,mereka akan memohon secara rasmi kepada LZS amaun tertentu kononnya untuk digunakan bagi pembangunan agama dan bantuan kepada rakyat miskin yang layak. Namun, tuntutan akan dilakukan secara berlebihan, bagi membolehkan mereka menyalurkan wang selebihnya untuk membiayai perkara-perkara yang tiada kaitan dengan Islam atau fakir miskin, atau lebih tepat lagi kempen-kempen politik mereka.Malah jangan terkejut jika sekiranya terdapat juga wang zakat yang diselewengkan itu turut sampai ke tangan DAP untuk pembesaran gereja-gereja dan rumah ibadat bukan Islam, atau lebih buruk lagi, untuk belanja majlis memurtadkan orang Islam!!!

Namun, kesemua maklumat yang kami sampaikan di atas hanyalah rekod percakapan mulut tanpa bukti-bukti yang kukuh. Tetapi jika sekiranya kita memerhatikan dengan lebih teliti, bukankah ada kebenarannya kerana jelas jumlah fakir yang tidak mendapat bantuan menjadi punca gejala murtad yang semakin menjadi-jadi?!! Tidakkah ini semua berkaitan dengan kantung zakat yang mengering?!!

Kami tidak berani menegaskan kesemua perkara di atas adalah benar sebenarnya. Namun, sumber pengurus zakat yang menceritakan kepada kami tentang perkara ini adalah orang kuat PAS Selangor!!!

KAK WAN JIJAH TUJUKAN LAGU INI KHAS BUAT CHEGUBARD.

MASIHKAH KAU INGAT?


Kak Wan Jijah tujukan lagu ini Kopratasa Masihkah Kau Ingat khas buat CheguBard. Untuk keterangan lanjut siapakah identiti gadis di atas yang tangan CheguBard begitu mesra di atas bahu gadis itu silalah klik di sini 


Kemudian sila ikuti arahan seterusnya. Jangan melepaskan peluang keemasan ini untuk mengenali CheguBard dengan lebih rapat lagi dan nepotisma yang diamalkan di dalam PKR.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

PENDEDAHAN EKSLUSIF MYMASSA UMAT ISLAM SELANGOR BIAYAI KRISTIANISASI DI SELANGOR ?


Gambar di atas di ambil daripada rakan bloger Mymassa yang mengatakan bahawa pada jam 8.00 malam ini pendedahan mengenai tajuk di atas. Dalam gambar di atas amat jelas upacara pembaptisan dan penganugerahan Sijil Pembaptisan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PERMAINAN KOTOR FRATERNITI UBU & REFORMIS 98? TO MUSA PULA DI SERANG.

TOK MUSA PERWAKILAN PULAU PINANG
DI FITNAH OLEH SURATKHABAR BERBAHASA CINA
(Strategi Kotor & Jijik Fraterniti Reformis 98 & UBU? Atas Arahan Siapa? Oleh Siapa?)


Hamba sukakan UMNO Pulau Pinang kerana mereka bekerja keras sepanjang masa. Tidak memilih bulu. Bercakap serupa bikin. Malah bloger mereka hebat-hebat belaka. Mereka lakukan tindakan dahulu baru bercakap. Jadi mereka cakap serupa bikin. Mereka patuh kepada kepimpinan Tinggi. Terbaru, ucapan Tok Musa telah sengaja diputarbelitkan oleh dua buah suratkhabar berbahasa Cina. Kononnya Tok Musa menyeru agar UMNO sahaja bertanding di Pulau Pinang.Hairan dan cukup anih. Klip video ucapan Tok Musa tidak sedikit pun di edit oleh bloger Pulau Pinang dan telah di muat naik di blog mereka. Keselamatan adalah ketat semasa PAU 2011 (terimakasih kepada Nasri & Dato Raouf) Hamba turut berada di waktu Tok Musa memberikan ucapannya. Tidak ada satu pun patah perkataan yang berbunyi sepertimana dakwaan dua buah suratkhabar tersebut.  Siapakah yang lebih rasis? Sentimen perkauman dimainkan agar Barisan Nasional dijauhi , UMNO di benci dan sekaligus menjalankan strategi jahat fraterniti Reformis 98 & UBU yang mahu menaikkan calon-calon kesukaan mereka. Orang seperti Tok Musa ini adalah merbahaya kepada mereka. Mari kita tontoni klip video ucapan Tok Musa tersebut.TEPUK DADA TANYA IMAN!

TAKKAN TENGOK SAJA SAMBIL KECILKAN BADAN BADRUL AMIN????

KEJANTANAN YANG TIDAK BERAPA NAK TULIN SANGAT
(PKR Sabak Bernam Bertumbuk, Badrul Amin Dok Kecilkan Badan)


Kalau parti sendiri pun tak terurus bagaimana hendak menguruskan sebuah negara berbilang kaum?
Bagaiman hendak membela nasib orang Melayu?
Bagaimana hendak membela Agama Islam?
Bagaimana hendak membela Tanahair daripada serangan musuh?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH TERKEDU TENGOK BAKA KAMBING HUSAM MUSA. BAEK PUNYER!!!

KONDO LEMBU TAKDE
TAPI KAMBING BAKA CHINADOLL ADA!
(Penangan Husam Musa)


Comel tak baka Kambing Jamnapari Husam Musa Dapatkan Di China? Manja je jelingan Kambing tu kan kat Husam Musa.
Jom tengok lagi


Jauhnya Husam Musa Cari Baka Kambing Jamnapari.
Nak tau kisahnya?
Sila ke pautan ini 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PENIAGA MELAYU SHAH ALAM SEMAKIN DI TINDAS ... LAINKALI JANGAN UNDI PAKATAN HARAMJADAH YEA.


DIZALIMI DAN DI TINDAS
BEGITULAH NASIB PENIAGA MELAYU DI SHAH ALAM
ANGKARA SIAPA?
DAP RASIS, PAS KUDA, PKR LEMBU.KLIK DI SINI UNTUK KORNOLOGI KEZALIMAN DAN PENINDASAN KE ATAS MEREKA 


TEPUK DADA TANYA IMAN!

MENANGIS KAK WAN JIJAH ANGKARA PAPA GOMO DEDAHKAN 3gp CHEGUBARD.


HABISLAH CHEGUBARD
GENG REFORMASI 98 & UNIVERSITI BANGSAR UTAMA PUNTAK MAMPU MEMBANTUNYA.
(Pendedahan Eksklusif Ekoran Tindakan Kebudakan Amin Iskandar Agen CIA)

Pernahkah anda mendengar Fraterniti Geng Reformasi 98 dan Universiti Bangsar Utama (UBU) ? Tentu pernah. Sesetengah ahli fraterniti tersebut menjadi bloger upahan dalam UMNO malah ada yang menjawat jawatan penting dalam UMNO. Kebocoran maklumat selalu berlaku kerana angkara pendajal-pendajal fraterniti ini. Kelompok ini jugalah yang sering mendajalkan UMNO dari dalam. 


UBU terkenal sebagai tempat menghisap ganja dan berkhayal. Pemikiran mereka terpengaruh dalam khayalan ganja. Disebabkan itulah pemikiran mereka banyak merapu dan merepek hasil pemikiran masturbasi dan onani budaya Amerika Syarikat. Sila ke pautan ini untuk pembacaan lebih lanjut


Berdasarkan kepada maklumat rakan bloger the Unspinners, ada kalangan fraterniti tersebut menjadi agen CIA seperti Amin Iskandar. Malah semasa Amin Iskandar membuat lapuran Polis, beliau ditemani oleh rakan-rakan lamanya dari fraterniti tersebut dan dikenalpasti salah seorangnya adalah seorang bloger kononnya pro UMNO yang dibiayai oleh seorang Menteri dan bekas EXCO PEMUDA MALAYSIA. 

Anda semua tentu ingat mengenai pendedahan klip video Johari Abdul yang sampai sekarang merajok dengan Papa Gomo? Ini berkaitan dengan para penonton klip video salahlaku seksual Anwar Ibrahim dengan Chinadoll. Kesemua manusia yang pernah menontonnya termasuklah Anuar Md Nor UMNO Reform dan Chegu Brad telah di rakam. Reaksi Chegubard menonton klip video tersebutlah yang cuba di halang oleh lapuran polis tersebut agar ianya tidak tersebar luas oleh Papa Gomo. Ini kerana ianya bakal meranapkan kepercayaan kuda-kuda PKR terhadap CheguBard. 

Selepas ini kami sudah berpakat secara beramai-ramai untuk membuat lapuran polis terhadap Amin Iskandar berdasarkan bukti-bukti yang didedahkan oleh rakan bloger The Unspinners bahawa beliau adalah seorang agen CIA yang membahayakan keselamatan negara. Puak-puak fraterniti yang lain akan turut di seret. Inilah cara orang Jantan Berlawan dan bukannya dengan cara fraterniti tersebut yakni secara tikam belakang dan pengecut.

Kami tidak gentar pun.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BERAPA PENDAPATAN ANAK BERANAK ANWAR IBRAHIM DAN ABANG KEPADA KHALID G?

TWO FOR ME !!! NONE FOR YOU !!! HA HA HA 

CAKAP TAK SERUPA BIKIN
KATA DULANG PAKU SERPIH
( Kuda-kuda Pakatan Haramjadah Di Tipu Hidup-hidup)

Dalam Kumpulan Semesta, bosnya ialah abang kandung kepada Khalid G. Itu PKR di Selangor. Di Kelantan, anak menantu pun di ambil bekerja dengan GLC kerajaan negeri tapi air masih kotor. Itu di Kelantan. Di Pulau Pinang pula, jangan ceritalah semua orang tahu siapa menerajui semua syarikat-syarikat pemaju yang memperolehi beratus juta projek secara Direct Nego daripada kemurahan hati Lim Guan END. Di Perak semasa DAP rasis memerintah kita pun tahu siapa yang paling banyak dapat merompak tender. Di Selangor, DAP rasis merompak semua tender untuk bumiputera melalui proksi kuda dalam PKR dan PAS. 

Pernahkah kita mendengar kuda-kuda lemau buta tuli Pakatan Haramjadah menceceh mengenainya? 

Berapakah pendapatan yang diperolehi oleh Khalid G dan abangnya di dalam KSSB? Berniaga rugi tapi gaji dan elaun abangnya dalam KSSB hambuih mengalahkan apa yang diperolehi oleh kakitangan NFC. 


Kalau NFC hamba tak hairan kerana mereka memperolehi pinjaman yang di bayar kembali kepada kerajaan di samping bekerja keras untuk mendapatkan keuntungan. NFC memberikan enam kali pulangan semula kepada kerajaan dan rakyat dalam bentuk:-
  1. Pembayaran Pinjaman balik
  2. Cukai & duti impot lembu fidlot
  3. Cukai pendapatan pekerja / pengarah
  4. Cukai Keuntungan syarikat.
  5. Pembayaran lesen perniagaan.
  6. Memberikan peluang pekerjaan kepada rakyat.

KSSB pula perompak tulin. Harta kerajaan negeri. Modal tak keluar. Bahan mentah rakyat punya. Pasir kering kontang. Habis tu dimanakah pulangan yang dikembalikan semula oleh KSSB kepada kerajaan dan rakyat?

Inilah perbezaan ketara dalam pengurusan ekonomi antara kerajaan BARISAN NASIONAL dengan Pakatan Haramjadah. Bak kata ramai orang di luar sana ' Kalau Pakatan Haramjadah Hujan Naik Ke Langit, Kalau Barisan Nasional Hujan Turun Dari Langit."

TEPUK DADA TANYA IMAN!

FAKTA MENARIK DARI JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA.

JAM KEPENDUDUKAN MALAYSIA
(Malaysia Population Clock)


Jam Kependudukan Malaysia (Malaysia Population Clock) merupakan sebuah anggaran terkini jumlah semasa penduduk Malaysia berdasarkan kepada unjuran-unjuran yang dinyatakan di atas. Tidak termasuk ialah jumlah warganegara Malaysia yang berada di luar negara.

Setakat pada jam 06:39:37 pada Rabu 7hb Disember 2011 bersamaan 11 Muharam 1433H jumlah penduduk Malaysia seramai 28, 684, 186 juta orang.

Jumlah ini dibahagikan dengan jumlah 13 buah negeri dan 3 buah Wilayah Persekutuan (16 kawasan pentadbiran) bermakna sesebuah kawasan  mempunyai anggaran seramai 1,792, 761.625 juta orang. 

Pendapatan Negara Kasar pula (sumber Lapuran Bank Negara Malaysia) pada 31hb Disember 2010 ialah sejumlah RM517,246 juta.


Apakah yang kita boleh simpulkan dengan perangkaan-perangkaan ini? Fikirkan bolehkah kita mencapai angka-angka ini dalam tempoh 54 tahun tanpa sebuah pemerintahan adil saksama? 

Justeru itu ini membuktikan bahawa Pakatan Haramjadah banyak beno meniponya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...