Rabu, 21 Disember 2011

KLIP VIDEO PERHIMPUNAN AMAN MAHASISWA MEMBANTAH SMM, GAMIS & BEBAS.

MAHASISWA BIJAK!

Beranikah SMM BEBAS GAMIS mengatakan bahawa mereka di sokong oleh seluruh warga mahasiswa?TEPUK DADA TANYA IMAN!

NEW BLOOD FOR OVER MENOPAUSE BAR COUNCIL?

THE 'OLD HAG' BAR COUNCIL NEW 2012/2013 ELECTION RESULTS - WHAT A SHAME FOR THE LEGAL PROFESSION WHO LOVES TO WALK AND TALK.


It says it has 
14, 024 members, but only 


13, 957 ballots by post are issued. 


3,120 ballots are returned.


Only 22.3% of its members voted. Democracy at its best or just mere DEMOCRAZY?

The BAR COUNCIL exercises POSTAL VOTING and yet they dare to tell the government of the day TO REFORM THE ELECTORAL SYSTEM. 

BAR COUNCIL NEEDS TO BE REPLACED BY ANOTHER LEGAL FRATERNITY / INSTITUTION.

CALLED FOR A NEW LEGAL BODY! 
NEW LEGAL PROFESSION ACT !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

NGA KOR MENG KELAM KABUT BILA BLOGER BUAT LAPORAN KE SPRM.

Nga, Wa Sudah Buat Lapuran ... Lu Apa Macam Sikarang?
Tuan Ahmad Sofian Yahya (Sekupang Dua)

NGA KOR MENG SUDAH RESAH DAN BERPELUH, LAPURAN SUDAH DI BUAT KE SPRM.

Bloger pro UMNO/BN memang ganas-ganas dan kejam-kejam belaka. Pada kali ni bloger Tuan Ahmad Sofian Yahya menyahut cabaran Nag Kor Meng. Beliau telah melapurkan kepada SPRM untuk menyiasat samada pemberian kontrak 'Lounge Suit' kepada syarikat isteri Nga Kor Meng selaku 'Rakan Kongsi Seketiduran' Ethan & Elton Sdn. Bhd. dilakukan secara betul atau berlaku penyelewengan serius. 


 

Beliau yang sebelum ini mendedah mengenainya di blognya telah membuatkan Nga Kor Meng kelam kabut untuk menafikannya. Kononnya pemberian kontrak tersebut adalah sah dan tidak berlaku penyelewengan malah dengan angkuh mencabar lapuran di buat kepada SPRM. Ingat bloger pro UMNO/BN tiada telor ke seperti Anwar Ibrahim yang tidak berani bersumpah. Baca selanjutnya di sini PERAK TODAY.

Nak tengok kedai nga Kor Meng? Ke pautan ini
Mewah dan Bergaya Tak?
Mana datangnya Wang tersebut?
Alamat 

THE SIGNATURE TAILORING

我的照片
PERAK, IPOH, MALAYSIA
130 EX PKR SAID GOODBYE TO ANWAR IBRAHIM. IN PERMATANG PAUH.


BUKIT MERTAJAM, 21 Dis – Seramai 130 anggota Parti Keadilan Rakyat (PKR) kawasan Parlimen Permatang Pauh hari ini bertindak keluar parti itu dan menyertai UMNO setelah kecewa dan hilang kepercayaan dengan kepimpinan PKR.
Kumpulan itu menyerahkan  borang keanggotaan untuk menyertai UMNO kepada Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Pulau Pinang, Datuk Zainal Abidin Osman dalam satu majlis di Kampung Tanah Liat Mukim 9, di sini.
Turut hadir Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO negeri Datuk Musa Sheikh Fadzir dan Ketua Umno Bahagian Permatang  Pauh Datuk Abdul Jalil Abdul Majid.
Ketua Cawangan PKR Tanah Liat sebelum ini Abdul Wahab Rahman, ,70, berkata  mereka terpaksa meninggalkan parti yang sekian lama disanjung itu setelah mula melihat kepincangan dalam PKR.
“Sudah lama saya fikir dan perhatikan perjalanan PKR dan selepas  11 tahun ditubuhkan ia kini sudah tidak lagi relevan.
“Mereka (pemimpin PKR) langsung tidak pedulikan masalah rakyat  terutama kami di sini, jadi saya rasakan sudah tiba masanya kami berubah  haluan dan kembali kepada perjuangan UMNO,” katanya di sini.
Mohd Nasir Yob, 40, yang mewakili ranting PKR Bukit Berangan berkata mereka juga sepakat untuk keluar PKR selepas kecewa dengan Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Penanti Datuk Mansor Othman yang didakwa mengabaikan rakyat di Bukit Berangan.
Katanya selepas hampir empat tahun menjadi Adun Penanti, tiada apa yang disumbangkan wakil rakyat itu sama ada daripada segi kebajikan mahupun infrastruktur kepada penduduk, menyebabkan mereka putus asa dan mengambil keputusan menyertai UMNO.
Zainal Abidin yang ditemui selepas majlis itu berkata pihaknya dengan hati terbuka menerima kemasukan bekas anggota PKR itu ke dalam  UMNO.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

HARI INI DALAM SEJARAH: SAPUDIN HIPOKRIT & PILIH KASIH ENGGAN TERIMA MEMORANDUM MAHASISWA YANG SOKONG KERAJAAN.


SAPUDIN HIPOKRIT
POLITIK BARU HANYA RETORIK 

Setakat ini hanya CELAH GELEGARCUCU TOK SELAMPIT dan KERIS PUSAKA melapurkan kejadian 1 000 orang mahasiswa berdemo di hadapan Kementerian Pengajian Tinggi petang tadi. Jumlah ini adalah lima kali ganda dari jumlah 200 orang penyangak belaan Sapudin dalam SMM, GAMIS dan BEBAS yang anti kerajaan dan pro Pakatan Haram jadah. 


1000 orang mahasiswa berdemo bagi menyatakan sokongan kepada DS Najib dan membantah tindakan SMM, GAMIS dan BEBAS. Mereka turut mendesak agar Sapudin Ah-Dolak-Dalih meletakkan jawatan sebagai Timbalan Menteri Pengajian Tinggi. Ternyata jumlah 5 kali ganda dari jumlah demonstran Sabtu lalu membuktikan bahawa majoriti mahasiswa menolak gagasan Sapudin dan SMM, GAMIS dan BEBAS. sikap kebiadapan dan kurang Adam Adli di tolak mentah-mentah oleh mahasiswa. Sikap hipokrit dan peranan Tok Dalang Sapudin pada Sabtu lalu dibogelkan dan terdedah dengan sendiri apabila Sapudin enggan menerima dan turun berjumpa dengan kelompok mahasiswa yang pro kerajaan. Sebaliknya hanya menghantar Setiausaha Politiknya unutk bertemu dan menerima memorandum dari 1000 orang mahasiswa tersebut. Gambar di bawah.


Kelompok yang di taja olehnya (Sapudin) diberikan layanan istimewa manakala kelompok mahasiswa yang pro kerajaan telah dianak tirikan oleh Sapudin. Begini wajah sebenar Politik Baru Sapudin. Memang patut Sapudin ini BERAMBUS !BAPAK HIPOKRIT POLITIK BARU!

TAHNIAH MAHASISWA BIJAK YANG BERJAYA MEMBOGELKAN HIPOKRASI SAPUDIN & POLITIK BARU.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

MARI TENGOK ORGANISASI TERTUA DI MALAYSIA TAPI DUIT BANYAK.

PERTUBUHAN PALING LAPOK DAN USANG DITUBUHKAN DI BAWAH UNDANG-UNDANG MALAYSIA.
BILA HENDAK DIPERMUDAKAN?


Sejak 1947 

PRESIDEN-PRESIDENNYA
REPUBLIK KECIL?Jumlah ahli-ahlinya 
14 024 orang

ASET HARTABENDA PESAKA.

Tahun Kewangan Pada 31hb disember 2001
RM 17.32 JUTA 

Sebuah Badan Bebas Yang Usang dan Lapok sejak 1947 mempunyai kuasa autonomi terhad mempunyai bilangan ahli yang ramai dan berpengaruh dan rangkaian pertubuhan sekutu di seluruh dunia tetapi di tadbir oleh hanya 32 orang sahaja berdasarkan kepada perundangan sudah lapok dan usang dan mempunya DANA terkumpul yang kukuh dan teguh mengalahkan GLC Kerajaan 

TETAPI 
Tiada Badan Bebas Ketiga Yang MengawalSeliakannya. 
Majlis ini tidak TERTAKLUK pun kepada PARLIMEN MALAYSIA.

TEPUK DADA TANYA SELERA!

MARI KENALI RAKAN-RAKAN ADAM ADLI.

PELAKUN WATAK UTAMAPEMBANTU PELAKUN LELAKI.                                           CHINADOLL WATAK SEBENAR KERANA ANWAR IBRAHIM TAKUTKAN TERBONGKAR MAKA ANWAR IBRAHIM BUAT SKRIP DRAMA DI ATAS.

Jangan Tenung Lelama Dosa Zina Mata.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

SHARIF JAJANG DIBEBASKAN, TERESA KOK NAK MENYAMAN MANAKALA ADAM ADLI TAK KEBAH SAWAN TANGIS.

ANTARA BERITA-BERITA YANG ANDA SUKAR NAK BACA DALAM AKHBAR HARIAN.

SHARIF JAJANG.
Beliau dibebaskan oleh mahkamah di atas pertuduhan rasuah. Bermakna beliau tidak rasuah bermakna UMNO bukan institusi pengamal rasuah bermakna Pakatan haram jadah penipu bermakna jangan undi Pakatan haram jadah lagi. 

KHIR TOYO.
Kesnya akan dijatuhkan hukuman pada hari jumaat ini. Jika dibebaskan bermakna natijahnya adalah sama seperti di atas. 

TERESA KOK.
Minah dok mengamuk nak saman pendedahan kegagalan beliau membantu seorang ibu tunggal anak lima keturunan India warganegara Malaysia. Kemain marah 'shusi MP' di atas pendedahan tersebut. Terus ugut nak saman. Amboi baru pegang sikit kuasa dan nak tunjuk lagak melampau. Penggal terakhir beliau menjadi MP.

ADAM ADLI.
Beliau sudah terkena trauma Sawan Tangis tak kebah. Mula-mula tunjuk lagak macam hero. Kemudian hampir di tumbuk. Selepas itu jadi pengecut. tindakannya menimbulkan kemarahan melampau terhadapnya di kalangan mahasiswa lain kerana mencalarkan maruah dan namabaik UPSI. Satu kampung dengan Anwar Ibrahim. Kot-kot ada bau-bau hancing kunyit jugak kot?

SAPUDIN AH-DOLAK-DALIH 
Pada hari ini mungin beliau akan naik angin dan mengeluarkan kata-kata kesat. Ataupun beliau akan beri alasan sakit peyot akibat tersalah twitter. Takpun beliau akan menyumpah seranah. Lepas jam 2 petang baru tau lah. 

ARIFF ALFIAN.
Beliau tampil dan mengaku masih beragama Islam namun tidak mengulas mengenai dakwa dakwi bahawa beliau sudah menjadi 'isteri' atau 'suami' dalam ikatan pernikahan gay sepeti yang di war-warkan di dalam blogsfera. Carilah klip video nya di youtube,

Demikianlah sedikit sebanyak ringkasan kejadian di Malaysia sehingga jam 11/49 pagi. lainkali pulak.

TEPUK DADA TANYA IMAN!AWANG ADEK & 2 ORANG SETIAUSAHA SULIT DI TUDUH MENERIMA WANG BULANAN.

BLIEZTKRIEG TERBARU.

Hasil Kerja COBBLER yang memalsukan dokumen nampak seperti dokumen tulin. 

THE UNSPINNERS klik di sini baru sahaja mendedahkan mengenai Blieztkrieg terbaru. Pada kali ini Awang Adek dan dua orang setiausaha peribadi serta seorang tokoh korporat dijadikan bahan. Berbekalkan dengan hasil kerja COBBLER , istilah yang merujuk kepada pihak yang pakar memalsukan dokumen kelihatan seperti tulin (gambar di atas) , tuduhan itu di buat. 

Isu yang dibangkitkan ialah kononnya seorang tokoh korporat bernama Dato Yahya Jalil menyogok wang untuk melobi agar projek Jambatan Bengkok yang telah dibatalkan diteruskan kembali melalui penstrukturan semula, Dato Yahya Jalil sememangnya terlibat dari awal dengan projek Jambatan Bengkok di Selat Tebrau menggantikan tambak Johor. Semuanya maklum bahawa Projek Jambatan Bengkok sememangnya mahu dihidupkan kembali pun kerana itulah hasrat dan aspirasi Sultan Johor yang terdahulu dan yang sekarang. Malah seluruh rakyat Johor menyokong projek tersebut. Termasuklah seluruh kepimpinan UMNO Johor. 

Tak masuk akal lah bagi Dato Yahya Jalil untuk melobi projek tersebut kerana prospek projek tersebut dihidupkan kembali begitu cerah. Seterusnya kesahihan dokumen yang dijadikan asas adalah begitu meragukan sekali. 

Diharapkan agar isu di cantas terus agar tidak tersebar luas dan menjadi tidak terkawal seperti isu NFC akibat kelemahan komunikasi.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

VIDEO PENGAKUAN HASAN ALI KELUAR PAS????!!!

HASAN ALI MENYERU PEMIMPIN , AHLI & PENYOKONG PAS KEMBALI KE PANGKAL JALAN.ISLAM itu agung. Lebih agung dan lebih tinggi kemuliaan darjatnya dari darjat politik. Islam itu letaknya di dalam lubuk hati. Diperakui oleh lidah. Dizahirkan dalam perbuatan. Ulama' adalah orang yang yang mengetahui. Ariffinbillah ialah orang yang diarifkan oleh Allah swt. Islam itu bukan kepada nama parti, bukan kepada sehelai kertas, bukan kepada jubah dan bukan kepada serban. Inilah yang hendak disampaikan oleh Hasan Ali kepada semua. Sahutlah seruan ke arah kebaikan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ADAM ADLI DAN SELUAR DALAM VERSACE MAHABHALO,BOBOT ANWAR.


Anwar Ibrahim takut masuk penjara. 
Pada 9hb Januari 2012 mahkamah akan memberikan keputusan kes liwat II.
Anwar Ibrahim hasut mahabahlol bobotnya untuk buat onar sepreti di Mesir.
Itu hasutan untuk melakukan REVOLUSI.
Satu kesalahan pengisytiharan perang kepada YDPA.


Baca seterusnya di sini PAPAGOMO

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...