Selasa, 22 November 2011

KENAPA ANDA PERLU TOLAK PAKATAN HARAMJADAH?ANDA MUNGKIN TERTANYA-TANYA SOALAN TERSEBUT. APAKAH ALASAN ANDA PERLU MENOLAK PAKATAN HARAMJADAH?. Persoalan ini juga dikemukakan dalam Konvensyen 1 Media Sosial pada hari Ahad lepas. Pakatan Haramjadah mendakwa bahawa mereka membawa perubahan besar kepada rakyat Malaysia. Mereka memperjuangkan antara lain Hak Kesamarataan untuk semua berpaksikan kepada kebebasan mutlak individu. Buku Jinggay memaktubkan janji-janji Pakatan Haramjadah. Apakah ianya mampu dicapai dan dilaksanakan? Hamba mengatakan ianya amat mustahil dicapai dan adalah karut semata-mata. 

Pakatan Haramjadah merupakan entiti berdasarkan kepada konsensus atau kesepakatan tiga buah parti politik yang berbeza idealisma dan iltizam politik antara satu sama lain. Mereka adalah pertentangan. Konflik. Bagaimana tiga agen konflik mampu berkerjasama untuk manafaat umum?

Bagi mencapai kesepakatan sudah tentulah salah satu idealisma/iltizam antara ketiganya dijadikan batu asas. Justru itu kesepakatan yang dipersetujui antara ketiganya ialah idealisma/iltizam politik Sosialisma, Liberalisma dan Pluralisma. 

Mereka bertiga boleh bersepakat bagi suatu matlamat tetapi tidak akan dapat bekerjasama mencapai matlamat tersebut. Pada akhirnya Malaysia akan terbahagi dan terpecah kepada tiga iltizam politik yang jauh berbeza antara satu sama lain. 

Ini akan melahirkan sebuah puncak KONFLIK yang akan berakhir dengan sebuah tragedi berdarah. Malaysia akan sentiasa berada di dalam konflik. Natijahnya Malaysia kehilangan daya saing dalam ekonomi, pembangunan infrastruktur dan menjadi lemah lama kelamaan. 

Oleh itu bagi mengelak Malaysia sentiasa berada dalam kancah konflik yang berpanjangan eloklah Pakatan Haramjadah ini di tolak mentah-mentah. Sebuah negara seperti Malaysia hanya mampu melonjak ke hadapan di atas semangat harmonis, toleransi dan kesederhanaan. Kesemuanya itu adalah iltizam politik Barisan Nasional.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


REJIM DAPIGSIAL SELANGOR MENUTUP 2 PREMIS RESTORAN ISLAM !

Kapsyen Gambar: 
(Ronnie Liu DAPIGSIAL Bangsat)
Apa lagi wa mao bikiin kasi orang Islam halau Keluar Dalam Bandar .. arrr?? Aaa wa tau .. nanti wa suruh PBT kasi hantam pasal longkang kotor punye ... Hahhahahha Wa manyak Bijak Sebab Wa hati pun manyak busuk macam LONGKANG! Kitaolang DAPIGSIAL Memang Cilake Punya Olang apa ! Ha ha ha ha 

PBT SELANGOR BARUA DAPIGSIAL. Jika sebelum ini anda mendengar, melihat dan membaca mengenai kekejaman Rejim Cauvinis Ultra Kiasu DAPIGSIAL menindas dan menekan peniaga Islam di Pulau Pinang melalui PBT-PBT, kini BUDAYA TERSEBUT SUDAH MENULAR KE SELANGOR. 

Mutakhir maklumat daripada rakan di Kuala Langat mengatakan bahawa dua buah restoran milik orang Islam telah di tutup selama dua minggu di kawasan Majlis Daerah Kuala Langat atas alasan Longkang Kotor. Lokasi dua buah restoran tersebut terletak tidak jauh dari bangunan UMNO Bahagian Kuala Langat. Amatlah menghairankan kerana hukuman yang diberikan tidak setimpal langsung dengan 'kesalahan' mengenai kebersihan premis perniagaan. 

Kita tahu akhir-akhir ini Pakatan Haramjadah amat fobia dengan E-COLI (botol kicap & bekalan air Kelantan).Namun apakah pemilik premis restoran dikenakan tanggungjawab menjaga longkang yang jelas berada di bawah tanggungjawab PBT sendiri? Longkang adalah kawasan awam dan mana-mana longkang adalah tugas PBT. Antara perkhidmatan PBT ialah mengurus selia pembuangan sampah dan menjaga kebersihan longkang.Kenapa longkang yang tidak bersih dipersalahkan kepada pemilik premis perniagaan? Bagaimana pula dengan segala bayaran dan caj cukai pintu, surcaj papan iklan dan surcaj lesen perniagaan premis? Untuk apa itu semua sekarang? Untuk poket dan kepentingan pemimpin serta kroni Pakatan Haramjadah Selangor sahaja?

Hamboi Ronnie Liu, duit cukai PBT ko sapu tapi soal tanggungjawab ko lemparkan ke bahu pembayar cukai PBT. Pentadbiran jenis apa ini? Mesra rakyat? Menjaga kebajikan rakyat? Longkang awam pun Pakatan Haramjadah tak mampu nak jaga inikan pula nak menjaga MALAYSIA? Sendiri tak tau nak jaga dan melaksanakan tanggungjawab pandai pula menyalahkan pihak yang tak berdosa. Kalau begitu tutup saja semua premis perniagaan di Selangor!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM KASI PAKATAN HARAMJADAH MENTAL TERUS UNDI BARISAN NASIONAL!

Jom kita penuhkan FESBUK dengan poster-poster di atas SETIAP HARI sehingga PAKATAN HARAMJADAH PUN AKAN MENGUNDI BARISAN NASIONAL!

HARIMAU MALAYA MAMPU MELAKUKANNYA , ANDA JUGA MAMPU !
PESANAN BUAT PAKATAN HARAMJADAH.

Ceq Dah Habaq JANGAN UNDI PAKATAN HARAMAJDAH!!!!
BUAT APA HANPA UNDI JUGAK?????!!!!!!!!!
BODOH LAH HANGPA !!!!!!!!!PILIHAN YANG TEPAT !


KAK WAN JIJAH AKUI NURUL IJAH PERNAH BERONANI DENGAN BOTOL KICAP.

Kek Ini Mengingatkan Saya Kepada Saya Sendiri Punya Hik Hik 

BOTOL KICAP & NURUL IZZAH. Oleh kerana botol kicap yang di jual di KR1M (Kedai Rakyat 1 Malaysia) amat menyerupai botol kicap yang seringkali digunakan oleh Nurul Izzah untuk beronani semasa beliau remaja, Nurul Izzah akan membentangkan dalam sidang Parlimen bertapa HARAMNYA KICAP yang di jual di KR1M. Berlandaskan kepada pengalaman nyilunya itulah Nurul Izzah amat benci kepada botol kicap buatan usahawan Melayu Islam. 

Tony Puaka, ahli politik paling Rasis pula pernah mengalami pengalaman yang lebih pedih dari apa yang dialami oleh Nurul Izzah, Semasa kecil beliau pernah di liwat dengan sebotol kicap. 

Pemimpin Pakatan Haramjadah beriya benar membantah dan melancarkan kempen anti KR1M kerana mereka mahu rakyat terus sengsara tanpa pembelaan.Apabila rakyat semgsara maka mudahlah bagi pemmpin Pakatan Harmajadah untuk tersu berkuasa. 

Bukanlah soal halal atau haram kicap yang menjadi Agenda Utama Pakatan Haramjadah tetapi sebenarnya soal kelangsungan kekuasaan politik mereka.

Ingat, Pakatan Haramjadah sanggup mengorbankan:-
  1. Orang Kampung Memali
  2. Ibrahim Libya
  3. Baharuddin Ali
  4. Teoh Beng Hock
  5. Sharbaini
  6. Altantuya 
SEMATA-MATA DEMI KUASA POLITIK!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...