Sabtu, 5 Oktober 2013

DAP Penunggang Kuda Yang Buta Perot Busuk Hati Mulut Tandas Mangkuk Otak Senget Kepala Sengkek.

Malaysia Amat Rugi Mempunyai Politikus Tolol seperti LGE. Beliau lebih wajar menjadi warganegara Republik Singapura sahaja. Tapi , LKY pun taknak LGE di Singapura. 

Politikus DAP adalah satu 'Pembaziran Bakat-bakat'. Malaysia tidak perlukan 'bakat-bakat membazir' politikus DAP. Lembu lebih bijak berbanding mereka. Kita mampu mengajar lembu untuk membajak tanah sawah bagi pertanian. Politikus DAP langsung tak boleh diajar apa-apa. Otak mereka sentiasa nak menyelewengkan fakta dan sejarah negara. Kepala mereka sentiasa sengkek dan sifar ide-ide bernas membangunkan negara. Mulut mereka tak henti memaki-hamun dan memperlekehkan Melayu dan Islam. Akhirnya apa yang orang Cina, Melayu, India dan kaum lain dapat menyokong dan mengundi DAP? Dapat jadi kuda tunggangan DAP je la. 

Nak kata DAP tolong Cina pun tidak. Nak kata DAP tolong Melayu pun tidak. Nak kata DAP tolong India pun tidak. Nak kata DAP bantu kaum-kaum lain pun tidak. DAP cuma tolong jahanamkan semua kaum di Malaysia ini. sama seperti gaya LKY, politikus DAP suka melaga-lagakan semua kaum untuk terus berkuasa. DAP sendiri mengekang dan menutup ketat semua suara-suara kritikan dalaman. Sama seperti LKY, politikus DAP mewarisi sifat pengecut dan bacol mereka disebalik kata-kata maki-hamun terhadap pihak lain terutama terhadap Melayu. Kebaikan luaran mereka penuh dengan niat jahat yang terserlah pada setiap senyuman dan pandangan anak mata mereka. 

Korang patut baca la artikel Profesor Madya Riduan Tee di sini MELAYU PATUT BACA ARTIKEL INI. Memang betul, sejak penubuhan DAP, Melayu asik kena serang sahaja. Itu salah Melayu. Ini salah Melayu. Semuanya Melayu tak betul. Memang haprak sungguh politikus DAP. Segala kebaikan Melayu, politikus DAP memang tak nampak dan benci. Melayu terbersin sikit pun, politikus DAP tutup tingkap dan pintu takut mati kena selsema. Itulah politik DAP. Politik suruh kaum lain benci Melayu dan bergadoh dengan Melayu supaya politikus DAP kekal berkuasa. Bila semua dah mampos, pada perkiraan DAP, senang ler nak impot masuk plak manusia-manusia tolol dari Taiwan, Tanah Besar China dan tempat-tempat lain. Semoleknya, semua kaum di Malaysia ni, pelingkupkan DAP dan politikus mereka agar mereka yang mengekspot diri mereka keluar negara. Kita tengok samada mereka mampu hidup dan amalkan Budaya Politik lombu mereka disana. Gerenti mereka kena hempuk dulu dek gengster Mafia sebelum mereka sempat berkata-kata!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...