Jumaat, 28 Januari 2011

PRK TENANG: Gempar 36SXXX Cekgu Mala Kena Londeh!


1. PRK TENANG akan mencapai KLIMAKS pada hari AHAD ini, di mana pengundi-pengundi berdaftar bakal melepaskan KUASA mereka untuk memilih WAKIL RAKYAT yang baru. Pihak PAS semakin rancak menabur fitnah, dusta, pembohongan dan putarbelit mereka macam biasa. Di bantu sepenuhnya oleh Wali Selipar, Raja Peliwat, Presiden Republik Sosialis Pulau Pinang dan konco-konco mereka.


2. Hari ini Jumaat, sudah masuk hari ke tujuh sejak hari penamaan calun pada hari Sabtu, 22hb Januari 2011. Pada awalnya, calun PAS, cekgu Mala yang comey lote ini dijangkakan sebagai HARAPAN SELAMAT untuk PAS bertanding. Malangnya, kehandalan GEROMBOLAN GERILA BLOGER NYAMUK berjaya membongkar RANGKA TULANG DALAM BAKET KFC mengenai cekgu Mala. Besh tau, sehingga menjilat jari.


3. Pada jam 10 pagi ni gerombolan Gerila Bloger Nyamuk ini bakal mendedahkan secara serentak dan secara langsung dari TENANG mengenai cekgu Mala. Memanglah sohih, cekgu Mala ini pernah berkahwin sebelum dia bernikah dengan si Makrop ini. Kisahnya amat menarik sekali seperti SLOT CITRA TV3 yang meletop-letop. Pendekata cekgu Mala ini tidaklah secantik rupa parasnya dan bodinya yang menggiurkan semua mata yang melihat kecuali si penulis, iman masih tebal beb!.Nak tau silalah layari blog Papa Gomo, Pisau.net, Malay Delima, Badut Rakyat, Medaninfo, Gelombang Wangsa Maju, rbf , Darul Ehsan Today dan parpukari.

4. Ada kisah menarik di blog pisau.net mengenai 1 insiden kecil yang amat menggelikan hati yang membabitkan cekgu Mala di Estet Tenang Sime Darby Plantation. Nak tahu ceritanya? Sila layari blog pisau.net untuk kisah sepenuhnya ada videonya. Habislah cekgu Mala kena londeh dek gerombolan gerila Bloger Nyamuk pada kali ini. SENSASI SUNGGUH! Malah kisahnya juga turut ditiupkan oleh kumpulan NADI RAKYAT di FACEBOOK. Alarh Makrop, ko jangan amik hati ......5. Si Wali Selipar buat hal lagi, di satu ceramah kempen politik di FELDA CHEMPELAK BARAT, yang turut dihadiri oleh cekgu Mala, suaminya si Makrop dan Raja Drama Al Juburi, Pok Nik telah menghina baginda Rasullullah s.a.w. sebanyak 2 kali! Tunggulah postingnya nanti.

6. Memang banyak perkara terjadi sepanjang kempen PRK TENANG ini selama 7 hari. Ada kejadian banjir, kisah petugas PAS yang meminta kad pengenalan untuk cabutan bertuah pada hari pengundian, ceramah-ceramah kempen PAS yang hanya dihadiri oleh tidak kurang daripada 2 orang, banjir kilat, papantanda Barisan Nasional yang ditumbangkan, orang kampung tutup pintu kepada petugas PAS, petugas PAS herdik cekgu Mala dan rungutan peniaga tempatan kerana kebanjiran warung-warung cendawan PAS di tepi jalan yang mengganggu lalulintas serta jualan harian peniaga tempatan. Ini semua akan dianalisakan kemudian satu persatu. Tak ketinggalan si makrop ambil CUTI SAKIT selama 5 hari tapi SIHAT WALFIAT semasa menemani cekgu Mala berkempen [ sapo tak sayang bini woo .. nak-nak plak bila bini jadi calun PAS serta sentiasa dikerumuni oleh para kumbangan PAS yang terlebih POWER ROOTS. Sabar je lah yea.


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN
UMNO ITU ISLAM TULIN
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA KAYU 3 KFC
INGAT DAPIGS INGAT CAUVINIS RASIS TEGAR

INSYA-ALLAH TA'ALA BARISAN NASIONAL BAKAL MERAIH MAJORITI BESAR KERANA BAKAL ADA SKANDAL TERBESAR DI PIHAK PAS YANG BAKAL MEMBUAT CALUN PAS MENARIK DIRI DI SAAT-SAAT AKHIR.
KIRA CALUN BARISAN NASIONAL MENANG TANPA BERTANDING LER

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...