Sabtu, 5 November 2011

IT'S SO SHAMEFOOL TO HAVE A DAD LIKE LIM KIT SIANG WHO IS A PERVERT AND A TOTAL PIGSHIT.

LIM KIT SIANG. Ini ialah Bapak segala Rasis dan anti Islam. Beliau telah sengaja meluluskan dan membiarkan komen-komen menghina hari Raya dan Melayu secara terang-terangan di blog beliau. Mungkin di tulis oleh anak cucunya yang gila seks. Sungguh memalukan dan mengaibkan bagi cucunya si Marcus dan Guan End mempunyai datuk dan bapa seperti Lim Kit Siang. Anda patut melihat komen yang di tulis pada 16hb November 2010. Inikah pemimpin yang seringkali melaungkan slogan-slogan yang hanya sedap di dengar sahaja? Hakikatnya DAP dan seluruh pemimpin mereka adalah RASIS, ULTRA KIASU dan CUKUP BENCI SERTA ANTI MELAYU ISLAM. Di hadapan Melayu Islam mereka bermuka manis tetapi apabila mereka kembali kepada syaitan-syaitanirojim laknatullah mereka tersenyum kerana kononnya berjaya memperdayakan orang Islam. Memberikan undi dan sokongan kepada pkr-pas bermakna anda menyokong kelompok anti Islam dan golongan zalim lagi aniaya. Katakan TIDAK kepada dap-pkr-pas dan katakan YA! kepada BARISAN NASIONAL.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SELAMAT BERKORBAN & BERTAKBIR SELAMA 3 HARI!
Walaupun pihak pembangkang mempersoalkan dan mempertikaikan DS Najib & Rosmah mengerjakan ibadat Haji di Mekah tapi mereka TETAP TIDAK DAPAT MENAFIKAN bahawa DS NAJIB & DS ROSMAH BERADA DI MEKAH SEBAGAI TETAMU ALLAH SWT MANAKALA PIMPINAN MEREKA TIADA DI MEKAH DI WAKTU UMAT ISLAM MENGERJAKAN IBADAH HAJI DI MEKAH. 


SELAMAT BERTAKBIR DAN BERKORBAN
SELAMA 3 HARI BERTURUT-TURUT


TEPUK DADA TANYA IMAN!

RAJOK KAK WAN JIJAH DI NEW YORK.


IHSAN. Hati ibu mana yang tidak remuk rendam kerana anak kandung sendiri? Tunjukkan kepada hamba ibu mana yang tidak sayangkan anaknya? Hata yang terbunuh bayi (buang bayi) pun di sudut kecil hatinya tetap menyayangi anaknya. Apatahlagi rajoknya anak itu kerana keaiban yang dilakukan oleh ayahnya sang suami kepada ibunya. Ihsan dikataka enggan pulang ke Malaysia kerana teramat malu dengan perbuatan ayahnya yang meliwat Saiful (rakan baik Ihsan). Menurut Ihsan perkara itu adalah benar dan sahih. Dengarlah klip video di bawah ini. Jika anda masih snagsi mengenai KEBENARANNYA bertanyalah soalan ini kepada diri anda, kenapa Anwar Ibrahim menyokong kempen SEKSUALITI TERLAKNAT KE NERAKA?


TEPUK DADA TANYA IMAN!

ORANG ASLI PULA MENJADI SASARAN PEMBANGKANG.


ORANG ASLI. Selepas mencetuskan kontradiksi dalam soal hak minoriti (kebebasan mengamalkan seks songsang) Majlis Peguam pada 19hb November 2011 bakal mencetuskan satu lagi kontradiksi. Beberapa siri kejayaan Majlis Peguam dalam kes-kes sivil mencabar beberapa peruntukan perundangan menjadikan mereka lebih berani mencabar perundangan mengenai hak Orang Asli. In dilakukan tanpa penyertaan JABATAN HAL EHWAL ORANG ASLI. Sebaliknya sebuah Jawatankuasa Hak Orang Asli (COAR- The Bar Council Committee Council On Orang Asli Rights) di bawah Majlis Peguam mengetuai kempen tersebut. Majlis Peguam dijadikan platfom oleh pembangkang secara tidak langsung untuk menjayakan semua agenda-agenda politik mereka. Kementerian Luar Bandar & Wilayah di bawah Dato' Seri Hj Mohd Shafie Afdal (Naib Presiden UMNO) dan Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia kena bekerja lebih dahulu daripada MAJLIS PEGUAM & COAR. Merea hendak memulakan kempen bermula pada 19hb November ini.


Majlis Peguam sepatutnya sebagai sebuah badan yang ditubuhkan di bawah Akta Profesion Guaman sewajibnya menyelaraskan kesemua aktivitinya dengan jabatan-jabatan dan agensi-agensi kerajaan yang berkaitan. Tindakan Majlis Peguam meminggirkan dan mengecualikan semua jabatan-jabatan dan agensi-agensi kerajaan menyebabkan berlakunya jurang maklumat antara rakyat dengan kerajaan. Ketidakadilan berlaku apabila jurang ini semakin membesar disebabkan oleh sikap ego dan prejudis Majlis Peguam kepada kerajaan. Rakyat akan terkeliru. 

Jabatan Peguam Negara dan Badan Kehakiman serta Menteri Unang-undang sewajarnya tidak diketepikan oleh Majlis Peguam. Apa yang Majlis Peguam lakukan sekarang ini sebenarnya tidak membantu langsung dalam pembinaan negara sebaliknya mempercepatkan lagi proses kehancuran negara. Menjarakkan rakyat (golongan minoriti) dengan kerajaan bukanlah penyelesaian kepada semua masalah jurang perbezaan sosial sebaliknya hanya melebarkan dan mendalamkannya lagi. Adakah Majlis Peguam menyedari impak negatif ini? Nampaknya Majlis Peguam tidak menyedarinya walaupun mereka tergolong dalam kumpulan 'beretika' , 'berprofesional' dan 'berintelek' yang selama ini banyak menyebabkan ahli-ahlinya sendiri sengsara akibat sikap prejudis dan ego melampau kesemua anggota Jawatankuasa Majlis Peguam. 

Adakah jentera UMNO/ BARISAN NASIONAL akan membiarkan saja Majlis Peguam berperanan dan berfungsi seperti sebuah 'agensi dan jabatan kerajaan tidak rasmi kepada pembangkang? Adakah ketua-ketua jabatan dan agensi kerajaan dalam Perkhidmatan Awam sudah terlalu selesa dan hanya menantikan saatnya di mana Tony Pua bakal membuang mereka daripada Perkhidmatan Awam barulah mereka hendak sedar?

Pada zahirnya kelihatan Majlis Peguam mahu menjuarai dan menyelesaikan masalah Orang Asli tetapi sebenarnya Majlis Peguam hanya berusaha memperkecilkan semua usaha kerajaan membantu Orang Asli. Akhirnya, Orang Asli akan senasib dengan penduduk Kg Buah Pala di Pulau Pinang.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...