Isnin, 3 November 2014

100% MACAI KHADAM PUAK POLITAIK PKR SETUJU KETUM MELIWAT SAIFUL.

Sekadar penulisan ringkas mengenai analisa reaksi dan maklum balas puak macai khadam politaik PKR mengenai rayuan liwat anwar sang ketum idola mereka. 

Kesemua mereka (macai khadam setia penjilat tegar sang Ketum politaik PKR) bersetuju, perbuatan liwat berlaku dan terjadi. Ini kita dapat lihat secara tersurat dan tersirat dalam setiap posting-posting mereka di media sosial. Atau dengan katalain, mereka setuju liwat berlaku secara suka-sama-suka (seperti penghujahan mendiang Karpal Singh dan 14 loyor tim pembalaan anwar ibrahim dengan 46 poin hujah bulan dibuat daripada keju hijau).

Mereka cuma pertikaikan perkara ini sahaja:-
  1. Kenapa Saiful tak terjun bangunan masa liwat berlaku?;
     
  2. Kenapa Laporan Perubatan Pertama mengatakan Saiful mengaku di jolok batang plastik (keterangan Saiful sudah menjawab persoalan ini dan keterangan doktor berkenaan pun sudah menjelaskan dalam bentuk menegatifkan botol plastik - botol plastik berkenaan tidak dipanggil sebagai saksi oleh tim pembalaan anwar pada bila-bila masa pun)
  3. Mengenai DNA Lelaki Y yang dijumpai - namun mengenai DNA, tim pembalaan anwar ibrahim gagal menemui Lelaki DNA Y dan tidak dapat mempertikaikan keterangan bagaimana DNA Ketum boleh dijumpai sejauh 4 cm di dalam rektum mangsa.
Jadi jelas lah, satu kesimpulan yang pasti kita boleh buat tanpa memprejudiskan hak-hak rayuan ketum dan tanpa sebarang niat menggangu proses rayuan ketum; bahawa macai khadam poltitaik PKR pun bersetuju Ketum mereka adalah pengamal amalan kaum Sodom dan Gemurah.

Sekian terimakasih. - FAIR COMMENT 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...