Khamis, 26 Mei 2011

HIKAYAT MDEWATARAYA NIK AJIH., DONGENG TERHEBAT DI MALAYSIA.


NIK AZIZ NIK MAT. Ahli PAS dakwa beliau adalah ulama warisatul anbiya' penuh keramat contoh pemimpin bersih kuat berjimat. Konon cerita, seorang yang hebat setan pun tunduk jadi teman rapat. Demikian mengikut ciptaan hikayat. Dunia dah hampir kiamat.


1. Kalau dikumpulkan kesemua cerita lisan, tulisan dan berbagai san lagi mengenai Nik Aziz Nik Mat makhluk asing dari planet Zargus pun naik pening membacanya. Kisah rekaan mengenai kehebatannya di tokok tambah seolah-olah Malaysia ini wujud disebabkan oleh Nik Aziz Nik Mat. 

2. Nik Aziz Nik Mat ini kalau di ajak berdebat di jamin dewan penuh sendat kerana konon hendak ambil berkat daripada Nik Aziz Nik Mat yang di dakwa keramat penuh berkat. Berbagai fatwa pelik dikeluarkan oleh Nik Aziz Nik Mat. Malah, cerita yang tidak pernah di dengar oleh nenek moyang kita dulupun, Nik Aziz Nik Mat mampu ceritakan. Nabi Muhammad s.a.w. jadi budak kampung nama Mat,. Begitulah keramat Nik Aziz Nik Mat.

3. Terkini, bila Ariffahmi disiasat oleh SPRM, Nik Aziz Nik Mat merayu agar beliau tidak dikaitkan dengan menantunya itu. Apa katanya? 
"Siasatlah dengan betul, tapi jangan kaitkan orang itu
(Abdul Ariffahmi) kerana (dia) menantu saya atau ada
hubungan kekeluargaan dengan saya, itu tak betul,” 
katanya kepada Bernama ketika ditemui di rumahnya di 
Kampung Pulau Melaka dekat sini.
4. Dalam kenyataan di atas, kita dapat fahami maksud Nik Aziz Nik Mat dan menyelami isihatinya yang sanggup melakukan apasaja untuk mempertahankan kedudukan jawatan dan kepentingan duniawinya walaupun memutuskan silaturrahiim dengan menantunya. 
Katanya, beliau tidak mahu siasatan terhadap Abdul Ariffahmi 38, berhubung dakwaaan penyelewengan dan penyalahgunaan kuasa semasa menantunya bertugas di PMBK, disensasikan oleh pihak lain untuk menjejaskan kredibiliti sebagai Menteri Besar dan Mursyidul Am PAS.

5.  Tidakkah dia juga melantik dan memilih menantunya memegang jawatan dalam PMBK? Dan rumah menantunya berada betul-betul berada di belakang rumahnya sendiri? Sudah pastilah orang yang melantik akan berkuasa penuh ke atas orang yang di lantik kerana sudah tentulah perlantikan itu kerana meletakkan kepercayaan kepada ornag yang di lantik untuk melakukan dan melaksanakan apa yang di suruh tanpa bantahan. 

6. Percayalah jika perkara ini di lihat dalam pertimbangannya akan menjejaskan jawatannya yang beliau sebut dalam kenyataan di atas, akan keluarlah FATWA PELIK untuk MENGHALALKAN apasaja perbuatan menantunya itu. Tengoklah nanti. 

7. Kalau pemimpin di luar negara , awal-awal lagi meletakkan jawatan sebagai tanda bertanggungjawab, tapi kalau pemimpin rejim Toghut Satanisma jangan harap mereka berbuat begitu sebaliknya akan menuding jari mempersalahkan KONSPIRASI POLITIK UMNO seperti mana yang diamalkan oleh Aljuburi. Semoga Allah SWT bukakan pintu hati Nik Aziz Nik Mat untuk bertaubat nasuha dan mengakui segala kesilapan dan kejahatan yang pernah dia lakukan
Bila lah Nik Aziz Nik Mat hendak sedar? Sudah terlalu banyak penyelewengan dan kesesatan yang beliau bawakan. Ramai ahli PAS sudah menyembah Nik Aziz Nik Mat. Termasuklah anak-anak muda yang masih naif. Didoakan agar sebelum ajal beliau tiba, datanglah hidayah kepada Nik Aziz Nik Mat memperbetulkan semula akidah dan setiap penyelewengan yang beliau lakukan. TEPUK DADA TANYA IMAN. 

EDISI SANTAI: Emosi Bang Nuor Yg Tak Stabil. Wajib Tengok.


Si keparat yang sedang melayani keadaan emosinya yang tidak stabil. Banyak sangat telan pil kuat kot? He he he he. ALahai Bang Nuor patot lah milosuam beriya hendak jadi perempuan. Video klip sebenarnya sudah banyak di pamirkan di blog-blog sahabat JS, bermula dari blog 1peluru.
Takpalah kita tengok gelagat Bang Nuor yang dok nyanyi dan digelakkan oleh peminatnya.
Terlebih makan pil kuat kot?

Awat ni bang Nuor, kalu betul-betul hang ini orang alim dan wara' dah tenti hang nyanyi lagu nasyid ka tilawah ka zikir ka , ini hang nyanyi lagi Begawan Solo, hang masih solo molo ka hang teringat awek Indon lama hang ? TEPUK DADA TANYA IMAN.

MEMANG KAU KEPARAT ANWAR IBRAHIM.Pernah dengar kisah si keparat berkelulusan Ijazah Am dalam bidang Pengajian Melayu? Menurut Gobalakrishnan, sebab utama pentadbiran Eksekutif Tun Dr Mahathir menarik balik keesahan not RM 1 000.00 dan RM 500.00 adalah kerana wang sejumlah RM 13 billion (bersamaan dengan jumlah subsidi untuk rakyat selama 15 bulan) telah dilarikan oleh si keparat itu ke luar negara. 


1. Petikan pendedahan oleh Gobalakrishnan dalam ceramahnya :-


Pada ceramah itu Gobala mencabar Anwar Ibrahim supaya menyaman beliau di mahkamah kerana menuduh Ketua Pembangkang itu melarikan wang kertas RM500 dan 1000 berjumlah lebih 13 bilion ke luar negara ketika Anwar Ibrahim menjadi Timbalan Perdana Menteri dan juga Menteri Kewangan Malaysia dahulu.


Jelas Gobala, selepas Tun Dr. Mahathir memecat Anwar daripada kabinet, Dr. Mahathir juga telah menarik-balik penggunaan wang kertas Malaysia bernilai RM500 dan RM1000.“Cuba tuan-tuan dan puan-puan ingat balik peristiwa pada tahun 1998 itu. Kenapa Dr. Mahathir batalkan penggunaan wang 500 dan 1000? Saya katakan bahawa sebelum itu Anwar Ibrahim telah melarikan wang berkenaan ke luar negara, mungkin ke Indonesia dengan menggunakan kapal terbang persendirian dengan jumlah tidak kurang daripada 13 bilion - Blog Satu Melayu

2. Patutlah Anwar Ibrahin tidak kisah menerima gaji RM 1.00 sebagai Penasihat Ekonomi Selangor dan dia kelihatan kerap ke Indonesia dan ke luar negara. Rupa-rupanya, si keparat itu telah awal-awal melakukan rompakan terbesar kepada rakyat Malaysia. 

3. Si keparat itu tidak pula menyaman Gobalakrishnan. Bak kata Dr. Novandri  tak saman bermakna isu itu betul. Bagi JS pula, si keparat itu tidak berani menyaman Gobalakrishnan kerana segalanya akan terbongkar dalam prosiding mahkamah. Jadi saman atau tidak saman, isu ini memang betullah. 

4. Hawau kau keparat, kau sesah duit rakyat RM13 billion kau tuduh orang lain menyamun rakyat. Terifkir juga di kotak fikiran, mungkin kerana itu si keparat berbaik dengan Datuk Eskay memandangkan Datuk Eskay adalah bekas Konsulat DiRaja Thailand. Itu jumlah yang kita di beritahu, bagaimana jumlah YANG TIDAK KETAHUAN? Oopss ... Keparat Buat Lagi !

Fahamlah kita, kenapa masih ada yang terhegeh-hegeh menyendeng dan mempertahankan si keparat itu. Apakah motif kuat selain Habuan Wang Ringgit? Mana ada penyokong si keparat itu orang baik-baik dan benar-benar berjuang di atas perjuangan ikhlas , kalau E-CLASS itu sudha pasti. Kepada rakyat Malaysia, jika anda undi Rejim Toghut Satanimsa DAPKR, si keparat itu menjadi RM 13 billion lebih kaya dari anda dan anda tidak ada sebarang habuan pun. TEPUK DADA TANYA IMAN.

WAAAHHHHH, REJIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS AKAN BEKALKAN RON 95 SECARA PERCUMA MULAI ESUK!


Sebagai menyahut Cabaran Datuk Ahmad Maslan, semalam pentadbiran Rejim Satanisma DAPKRPAS telah bersetuju meluluskan peruntukan di setiap negeri di bawah pentadbiran mereka untuk meluluskan pemberian petrol percuma RON95, 97, Disel & LPG. Kupon Percuma akan dikeluarkan di Pejabat Menteri Besar. Ya ke ? Ha ha ha ha ha ha 

BERITA TIPU ALA REJIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS.


Semalam, Datuk Seri Anwar Ibrahim telah membuat satu sidang akhbar tertutup selepas Majlis Mesyuarat Tergempar bagi semua Menteri Besar di bawah pentadbiran DAPKRPAS bagi meluluskan usul Datuk Seri Anwar Ibrahim bagi memberikan Ron95, RON97, Disel dan LPG secara percuma melalui KUPON PERCUMA. Skim yang dikenali sebagai SKIM TIPU RAKYAT PERCUMA ini akan dikekalkan sehingga PRU 13.

" Kita patut mencontohi kerajaan Persekutuan yang sanggup memberikan subsidi besar kepada rakyat  jelata sedangkan kita tidak pernah memberikan subsidi sebanyak itu walaupun kita mampu kerana kita sibuk kumpul DANA POLITIK.' Ujar Datuk Seri Anwar Ibrahim apabila ditemuramah.

" Kalau RM 2.5 billion itu kira kacang lah berbanding dengan apa yang selama ini kita rompak daripada rakyat selama 3 tahun ini. Tapi kita berharap rakyat tidak aka bising-bising apabila kita naikkan Cukai Tanah,  Cukai Pintu. Lesen Perniagaan dan Lesen Papan Iklan sebanyak 500%  serta mengenakan levi sejumlah RM1000 setiap kepala. Biasalahkan kami suka tipu rakyat dan rakyat percaya penipuan kami'" ujarnya tersenyum kambing.

' Selepas ini, kita akan menurunkan semua harga barangan dan perkhidmatan dengan menetapkan Harga Siling tidak melebihi RM 1.00 seperti gaji saya'  katanya dengan penuh bangga.

Salah satu langkah pertama ke arah itu ialah dengan menetapkan gaji dan elaun EXCO sejumlah RM 1.00 sahaja.
BERITA REALITI.

1.  Kah kah kah kah kah kah ... kalaulah senario di atas itu benar-benar berlaku, JS tetap undi  BARISAN NASIONAL bak kata hasutan Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS juga lah dalam setiap kempen ceramah mereka, Jika Barisan Nasional beri ambil tapi pangkah DAPKRPAS. Begitu jugalah jika rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS beri, kita pangkah BARISAN NASIONAL. Yea tak ?

2. Jangan haraplah Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS akan memulangkan semula kekayaan negeri kepada rakyat jelata dan sudah pasti mereka akan beri alasan bahlol dengan kata . " Kerajaan Persekutuan tak beri kami buat begitu' kah kah kah kah. Begitulah cara Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS akan lari daripada tanggungjawab kepada rakyat. Sedangkan Ronnie Liu pun berkata ' .. tak bayar cukai pintu maa, kita olang tatak tanggungjawab maaa' 

JAdilah warga cerdik dan pilihlah kerajaan yang benar-benar menjaga kebajikan rakyat selama ini,. Bukan hendak mengungkit kebaikan dan menyebut-nyebut kebaikan yang telah diberikan, tapi dalam keadaan sekarang amat perlu di buat perbandingan sedemikian agar rakyat lebih tahu pihak manakah lebih bertanggungjawab. 

Anda perlu bayar Cukai Pintu untuk menjadi tanggungjawab Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS tapi walaupun anda tidak membayar Cukai Pendapatan, anda tetap menjadi tanggungjawab Kerajaan BARISAN NASIONAL. 

Pangkah je Barisan Nasional kalau pangkah Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS , jika anda tidak menjadi seorang pembayar cukai anda bukan tanggungjawab mereka. TEPUK DADA TANYA IMAN.

EDISI SARAPAN: Punca & Sumber Rezeki Kekayaan.TIADA TUHAN MELAINKAN ALLAH


Pernahkah kita berfikir dalam 60 saat dari manakah datangnya Punca & Sumber Rezeki Kekayaan? Bagaimana dan cara untuk mendapatkan rezeki kekayaan? Kemudian berfikir bagaimana untuk menguruskan dan membelanjakan hasil rezeki yang kita perolehi. Adakah kita golongan memberi atau meminta?
1. EDISI SARAPAN SENAMAN MINDA & AKAL mengajak semua pembaca befikir, adakah kita ini golongan yang memberi atau golongan yang meminta? Kemudian kita pertimbangkan mengikut lunas ajaran Islam, adakah Islam mengajarkan kita menjadi golongan pemberi atau peminta? 

2. Sedar atau tidak Kerajaan yang diberikan kepada kita oleh Allah Subhanahu wa Ta'ala lebih banyak memberi daripada meminta daripada rakyat jelata. Kelompok Toghut Satanisma DAPKRPAS sengaja menyembunyikan fakta ini bagi meraih simpati dan mempermainkan emosi rakyat jelata. 

3. Setiap tahun kerajaan ini mengembalikan semula kekayaan negara kepada rakyat jelata sejumlah Ringgit Malaysia 10,000,000,000 SEPULUH BILLION sedangkan jumlah pembayar cukai adalah hanya merangkumi beberapa persen dari jumlah keseluruhan penduduk Malaysia. 

4. Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS yang sedang mentadbir Pulau Pinang, Kedah, Kelantan dan Selangor jika berkongsi tanggungjawab dan memberikan lagi 10,000,000,000 SEPULUH BILLION kepada rakyat jelata bermakna setiap negeri di bawah pentadbiran mereka menyumbangkan 2, 500, 000, 000 DUA BILLION LIMA RATUS JUTA.    

5. Apakah Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS tidak mampu mengembalikan semua kekayaan yang mereka perolehi daripada rakyat jelata yang mereka peras dan ugut selama 3 tahun ini? Jika mereka tidak mampu berbuat demikian , ini bermakna mereka hanya menajdi golongan PEMINTA.

6. Dalam ajaran ISLAM, golongan PEMINTA ini tidak SEMULIA golongan PEMBERI. Tidak melampau dikatakan bahawa KEMULIAAN ITU berada di Pentadbiran BARISAN NASIONAL yang menjadi golongan PEMBERI berbanding dengan REJIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS yang menjadi golongan PEMINTA. 

Oleh itu, bagaimana kelompok HINA seperti Rejim Toghut DAPKRPAS mampu mengalahkan kelompok MULIA di sisi ALLAH SWT seperti BARISAN NASIONAL? Tidakkah anda semua ingin turut serta bersama dan mendapat KEMULIAAN yang ada pada kerajaan BARISAN NASIONAL? TEPUK DADA TANYA IMAN. 

UGUTAN BUNUH KE ATAS PAPA GOMO, SHUKRI BODIGAD PENASIHAT KEPADA KDYMM SULTAN MUHAMMAD V.Pada Mei 24, 2011 jam lebih kurang 13.52, satu ugutan bunuh di buat ke atas Papa Gomo melalui panggilan talipon daripada seorang lelaki bernama Shukri yang mengaku adalah 'bodyguard' kepada Penasihat KDYMM Sultan Muhammad V. Ugutan tersebut di buat berkaitan dengan artikel PENYELEWENGAN WANG PEJABAT TANAH PASIR PUTEH KELANTAN
1. Ugutan dan ancaman bunuh bukanlah pertama kali Papa Gomo terima malah kami facebooker dan bloger pro BN sentiasa menerima pelbagai jenis ancaman daripada jejuak dan pepuak yang mahu mempertahankan REJIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS . KAMI TAK KESAH PUN DAN KAMI TIDAK GENTAR. NEGARA INI ADA UNDANG-UNDANG. 

2. Masihkah anda semua ingat mengenai kejadian cuba mencederakan seorang saksi iaitu Ustaz Saidi semasa kami mendedahkan kembali isu ADUN SELINSING ? Juga berlaku di Pasir Puteh Kelantan. Ingatkah juga mengenai pengalaman bloger Kickdefella? Pemerintahan REJIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS penuh dengan pelbagai kejahatan. 

3. Kejahatan inilah yang perlu didedahkan kepada umum agar umum dapat membuat penilain terbaik di dalam PRU 13 dan pada masa-masa mendatang untuk memilih siapakah yang layak untuk dijadikan pemerintah mereka, 

4. Semakin banyak ugutan dalam bentuk seperti yang di terima oleh bloger Papa Gomo, ianya semakin memberikan kredibiliti kepada pendedahan kami. Kepada para balaci pemimpin-pemimpin Rejim Toghut Satanisma DAPKRPAS. KAMI SENTIASA BERSAMA PAPA GOMO!!! KAMI AKAN BERUSAHA KERAS MEMASTIKAN SEMUA REJIM TOGHUT SATANISMA DAPKRPAS BAKAL KECUNDANG DI SELURUH NEGARA ! INI IKRAR KAMI !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...