Jumaat, 21 Januari 2011

SYABAS & PKR SANG HANTU AIR SIRI 2: Khalid G Makan Muntah Raja Hantu Air.

SETITIK AIR MEMBAWA BERKAT

1. Menteri Besar yang paling bengap dalam sejarah Selangor wajar diberikan kepada Khalid Ibrahim Si Gagap kerana walaupun beliau dikatakan berpengalaman dalam bidang korporat dan merupakan tokoh korporat yang dilahirkan dalam DASAR EKONOMI BARU, beliau terpaksa menerima nasihat ekonomi daripada PENASIHAT EKONOMI SELANGOR BERBAYAR SINGGIT berasal dari Cerok, bukan anak tempatan Selangor dan hanya berkelulusan Sarjana dalam bidang Pengajian Melayu serta PHD [Pakar Hasad Dengki] dalam Politik termasuk Doktor Demon-strasi Jalanan. Boleh jalan daaaa.....2. Kelayakan antara RAJA HANTU AIR alias AL JUBURI, PENASIHAT EKONOMI SELANGOR dengan KAHLID G' jauh beza seperti planet terkecil dalam galaksi Andromeda dengan matahari dalam cakerawala Bima Sakti, namun Khalid G terpaksa 'telan' semua nasihat RAJA HANTU AIR PKR ini ibarat seperti BADANG terpaksa makan muntah HANTU AIR untuk jadi gagah, tapi dalam hal Khalid G , dia tak jadi gagah tapi gagap. Gagap dalam serba serbi.Kalu ikutkan Khalid ini bukan gagap tapi semenjak makan muntah RAJA HANTU AIR PKR ini dia jadi gagap semuanya.Itulah akibatnya, degil tidak mahu mendengar nasihat Tun Dr Mahathir.

3. RAJA HANTU AIR PKR ini amat arif mengenai DASAR PENSWASTAAN NEGARA yang diperkenalkan oleh Negarawan Ulung TDM. Malah, RAJA HANTU AIR PKR ini merupakan pelaksananya. Jika ada sebarang keburukan dan kejahatan tersembunyi dalam DASAR PENSWASTAAN NEGARA, maka RAJA HANTU AIR PKR inilah wajar dipersalahkan!


Mao Kuat Gagap? Makanlah Muntah Raja Hantu Air PKR!

4. Dalam soal KONSESI PERKHIDMATAN AIR di Selangor, cetak-birunya mengikuti DASAR PENSWASTAAN NEGARA. Apa yang berlaku ialah, bagi mengurangi bebanan kerugian yang ditanggung dan memberikan perkhidmatan air bersih yang dinamik serta bersinergi tinggi pada harga murah, Dr. Khir Toyo telah bersetuju untuk menswastakan PERKHIDMATAN AIR sahaja bukan menyerahkan dan/atau memindahmilikkan HAK SUMBER AIR kepada pemegang konsesi perkhidmatan air. Ternyata tindakannya itu adalah betul.

Perlembagaan Malaysia Jadual Ke 9 Senarai Negeri

5. Di dalam KONSESI PERKHIDMATAN AIR ini, apabila tamat tempoh konsesi tersebut, segala-galanya akan diserahkan kembali kepada kerajaan negeri tanpa kerajaan negeri perlu membayar 1 sen pun kepada syarikat pemegang konsesi perkhidmatan air tersebut. Malah, kerajaaan negeri memperolehi 2 jenis pendapatan yang bersih tanpa melibatkan kos pengurusan, kos operasi dan kos penyelengaraan yakni:-

A. Keuntungan menjual bekalan air mentah kepada syarikat konsesi perkhidmatan air.

B. Keuntungan bersih pada kadar 30% pemerolehan syarikat konsesi perkhidmatan air kerana kerajaan negeri mempunyai pegangan ekuiti sebanyak 30% dalam syarikat konsesi perkhidmatan air.

RAJA HANTU AIR & GEROMBOLAN HANTU AIR PKR BERBOHONG!

6. Dalam keadaan sekarang, RAJA HANTU AIR PKR dan HANTU AIR PKR telah nyata berbohong kepada semua rakyat Raja Selangor mengenai KONSESI PERKHIDMATAN AIR. Pembohongan mereka adalah :-

a. HAK AIR digadaikan kepada syarikat konsesi perkhidmatan air, BOHONG!
b. Kerajaan Negeri tidak mempunyai sebarang kuasa dan memperolehi sebarang keuntungan, BOHONG!
c. Syarikat konsesi Perkhidmatan Air milik kroni, BOHONG!

OLEH ITU, KHALID G MAKAN 'MUNTAH' RAJA HANTU AIR PKR, PENDUSTA PALING BESAR DI ABAD INI SAMA SEPERTI DAJAL AL MASIKH!

Bakal bersambung lagi ............


DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA & KAYU 3
INGAT PKR INGAT DAJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT KOMINIS CAUVINIS RASIS TEGAR

    

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...