Ahad, 25 Disember 2011

ADAM ADLI MOHON MAAF ? LAGI AKSI BEBAL GAY JAMBAN.

ANWAR IBRAHIM SUKAHATI KERANA BERJAYA DIDIK ANAK MUDA MELAYU MENJADI BIADAP & GAY JAMBAN.

Setelah Gay Jamban belaan Anwar Ibrahim selaku Gay Tua berjaya memalukan seluruh warga mahasiswa di Malaysia dengan aksi bebalnya di PWTC, kini gay jamban tersebut melakukan lagi aksi bebal di hadapan polis kononnya beliau adalah seorang yang amat berani untuk melakukan jenayah tanpa menerima sebarang pembalasan. Ya benar, gay jamban memang berani melakukan semua jenis jenayah. Kalau Allah swt pun mereka tidak takut apatahlagi dengan manusia. Apa yang mereka hendakk malukan dengan manusia bilamana sifat malu sebagai tanda beriman sudah tidak berbekas di hati dan minda mereka? 

Bagi gay jamban belaan gay tua, selagi negara aman dan damai serta berjaya membangun pesat selagi itulah mereka merasa resah dan gelisah.  Mereka fikir hanya melakukan jenayah dan terus menerus melakukan kebebalan sahaja yang dapat membuktikan kelakian mereka yang tercemar kerana amalan seks luar tabie'.

Mereka perlu menjadi adiwira hebat lebih hebat dari Ultraman, Batman, Superman, Spiderman dan Cicakman yang tidak mengamalkan seks luar tabie' untuk mengikis perasaan malu mereka di liwat dan meliwat sesama jantina. Jatuh airmuka mereka kalau tidak menjadi adiwira.

Gay-gay jamban perlu mengangkat darjat dan martabat diri mereka yang telah jatuh sehina-hinanya akibat amalan sonsang mereka walaupun mereka terpaksa melakukan jenayah kerana itu.

Adakah anda ingin bersyubahat dengan kejahatan mereka? Anda lebih bijak daripada mereka kerana anda adalah adiwira sebenar kerana tidak mengamalkan seks luar tabie' seperti mereka.

Baca seterusnya di sini PAPA GOMO

Kepada mahasiswa lain adakah anda akan turut serta dalam sarkis kegilaan psaikologi rosak puak gay jamban bagi memuaskan hati gay tua? 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KHALID G MENGAMOK KERANA BN BERIKAN RM 2.71 BILION KEPADA RAKYAT.

KERANA BARISAN NASIONAL BERIKAN RM2.71 BILION KEPADA RAKYAT TANPA IZINNYA.

Terbaru Khalid G mengamok. Mengamok kerana rakyat diberikan wang RM2.71 bilion oleh kerajaan Barisan Nasional. Pemberian itu diberikan tanpa meminta izinnya terlebih dahulu. Maklumlah wang RM2.71 bilion itu adalah wang harta pesaka nenek moyangnya terdahulu yang diberikan pinjam kepada Noh Omar. 

Inilah sikap pemimpin Pakatan haram jadah yang dengkikan rakyat menerima manafaat daripada Barisan Nasional. Ada saja yang tidak kena pada pandangan mereka apabila bantuan diberikan kepada rakyat. 

Khalid G terlupa bahawa beliau baru sahaja disergah oleh rakyat kerana gagal menunaikan janji beliau. Pemimpin mahupun penyokong tegar Pakatan memag tidak suka rakyat menerima sebarang manafaat. Jika rakyat senang maka susahlah mereka hendak meperbodohkan rakyat sebaliknya merekalah yang nampak bodoh seperti sekarang. Tolaklah Pakatan Busuk ni.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BERTINDAKLAH MENASIHATI ANGGOTA KELUARGA , RAKAN DAN JIRAN TIDAK MENYERTAI RUSUHAN 901.

BERTINDAKLAH !
NASIHATI ANGGOTA KELUARGA, RAKAN TAULAN , SAUDARA MARA & JIRAN TETANGGA TIDAK MENYERTAI RUSUHAN 901 

Kepada semua rakyat Malaysia. Hamba menyeru agar anda bertindak sekarang menasihati anggota keluarga, rakan taulan, saudara mara & jiran tetangga agar tidak menyertai sebarang rusuhan dan tunjuk perasaan pada 9hb Januari 2012 yang bakal mengundang kecelakaan dan kemudaratan kepada semua. 

Anda adalah rakyat Malaysia yang berfikiran waras dan bertamadun. Anda mampu menghalang satu tindakan di luar batasan kemanusiaan yang boleh menyebabkan penderitaan berpanjangan kepada anda yang tidak berdosa akibat karenah dan kenakalan segelintar rakyat yang dipengaruhi oleh dakyah jahat dan fitnah hasutan pembangkang.

Sebagai sebuah negara yang selama ini aman damai dan tenteram dari gejala-gejala yang tidak sihat, adakah anda mahu membiarkan sahaja perbuatan sedemikian berlaku yang anda tidak tahu bilakah akan berakhir.

Belajarlah dari pengalaman pahit di Libya, Mesir. Yemen dan beberapa buah negara lain. Apa gunanya melakukan sesuatu tindakan yang akhirnya menyebabkan kemusnahan dan kecelakaan kepada semua? Apakah manafaatnya?

Kita semua mempunyai pilihan lain yang lebih baik tanpa melakukan kerosakan dan kemusnahan yakni MENGUNDI semasa PRU 13 nanti. 

Adakah anda sanggup melakukan kerosakan dan kemusnahan hanya kerana tidak berpuashati kepada kerajaan dan terpedaya dengan kata-kata pembangkang?

Mahukah anda melihat negara aman damai ini terjerumus ke dalam kancah konflik yang tidak berkesudahan seperti terjadi di Somalia? Dendam yang tidak ada penamatnya?

Anda mampu menghalang segala keburukan, kemusnahan, kecelakan, penderitaan, penumpahan darah dan huru hara jika anda memainkan peranan anda meredakan kemarahan yang dicetuskan oleh pihak pembangkang dengan menasihati anggota keluarga, rakan taulan, saudara mara dan jiran tetangga anda tidak menyertai sebarang tunjuk perasaan, demonstrasi dan rusuhan awam terancang. Lakukan demi kebaikan dan manafaat bersama.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PEMBANGKANG YANG RELEVAN TIDAK CAUVISNITIK DAN MAMPU MENYATUPADUKAN RAKYAT - TUN DAIM.

TUN DAIM memberikan pandangan dan pendapat mengenai Anwar Ibrahim dan Pakatan. Menurutnya PKR tidak mampu menjadi teras kepada Pakatan kerana ianya hidup kerana Anwar Ibrahim dan untuk Anwar sahaja. Manakala pakatan tidak mempunyai asas politik yang kukuh dan PKR masih terus bergelumang dengan masalah.

Menarikanya Tun Daim menyifatkan Pakatan adalah sebuah konspirasi politik dan merupakan amalan konsep kahwin monyet. Ini kerana setiap sekutu dalam Pakatan membawa arah masing-masing.
"Jika kita perhati kepada keadaan parti pembangkang sekarang, jelas mereka tidak hilang arah. Cuma, masing-masing ada arah sendiri. Mereka mengamalkan prinsip kahwin monyet," katanya.
"Pakatan Rakyat, saya pernah berkata, hanyalah satu konspirasi politik. Saya lihat kumpulan ini tak akan dapat capai kata sepakat dalam hal penting mengenai kebaikan negara kerana masing-masing parti taksub kepada pendirian dan prinsip sendiri," katanya lagi. 
Beliau berkata pembangkang yang relevan ialah pembangkang yang mampu menegur dan mengawasi kerajaan, tidak cauvinistik dan tidak berpandangan sempit serta mampu menyatupadukan rakyat berbilang bangsa dan agama.

Beliau turut menyatakan bahawa Anwar Ibrahim suka memakai pelbagai topeng sejak di universiti malah telah menyebabkan mahasiswa Melayu tidak dapat menguasai bahasa Ingeris dengan baik.
"Tanya kawan Anwar, mereka kata Anwar pakai macam-macam topeng sejak masih di universiti. Waktu dia jadi pelampau bahasa Melayu, bahasa Inggeris diketepikan hingga ramai anak kita yang lahir selepas tahun 1969 hilang kompetensi dalam bahasa Inggeris. Dalam dunia globalisasi, Internet dan teknologi komunikasi sekarang, kekurang fasihan warga kita dalam bahasa Inggeris adalah satu kemunduran. 
"Tapi sekarang ini Anwar menjadi pejuang 'multi-culturalism' dan 'liberalisme utopia' pula, sehingga ada di kalangan mereka mempersoalkan kedudukan Raja-raja Melayu. Sikap dan tindakan politik begini yang menggadai segala harga diri, maruah, martabat dan prinsip untuk mendapat sokongan tertentu mengingatkan kita kepada watak utama drama Christopher Marlowe, Dr Faustus," katanya. 
Tun Daim mendedahkan bahawa pemecatan Anwar Ibrahim dari UMNO bukanlah kerana konspirasi politik. Menurutnya, rakyat sekarang hanya melihat Anwar Ibrahim pandai bercakap dan menaikkan emosi tetapi tidak mampu melaksanakan apa yang dituturkan olehnya. 

Mengenai konflik di Mesir dan di Timur Tengah penyebab utamanya bukanlah soal hak asasi manusia dan soal kebebasan. Sebaliknya berpunca kepada kelembapan ekonomi, peluang pekerjaan pembangunan dan kurangnya infrastruktur asas dan moden. Jika salah satu keresahan itu menjadi reda sudah tentu pergolakan tidak terjadi dan kemajuan boleh dicapai.

Ini mengingatkan hamba kepada kempen hasutan pembangkang dan di sambut dengan galak oleh Politik Baru bahawa Politik Pembangunan Tidak Relevan. Inilah bahaya jika pembangunan terhenti. Ianya akan mengakibatkan peluang pekerjaan kurang, kelembapan ekonomi dan insfrasturktur tidak maju kerana tiada kegiatan pembangunan baru berlaku.

Baca seterusnya di sini SRIKANDIBANGSA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KLANG- PAKATAN MEMANG GATAL TANGAN HALAU PENIAGA MELAYU.

Lagi dakwaan dan rungutan oleh peniaga Melayu di Selangor berkenaan dengan amalan 'meritokrasi' DAP rasis yang diserapkan dalam pentadbiran Khalid G. Rakan bloger Gerakan Timur memaklumkan bahawa sekumpulan peniaga Melayu di Meru Klang seringkali di ganggu oleh MPK.

Tempat yang dahulunya telah diberikan lesen berniaga tapi kini di atas kemurahan hati dan amalan meritokrasi apartheid DAP rasis , lesen berniaga di tempat tersebut telah dihentikan tanpa sebab yang kukuh dan munasabah menurut kata kumpulan peniaga Melayu yang terbabit.

Jika perkara ini benar, bermakna usaha menghalau peniaga Melayu dan menindas orang Melayu sememangnya berlaku secara berleluasa dan di bawah batang hidung orang Melayu sendiri dengan kerjasama Melayu dalam PAS dan PKR.

MKP perlu memperjelaskan keadaan ini terutama EXCO DAP rasis si Ronnie Liu dan Xavier Jeyakumar. ADUN PAS Abd Rani juga perlu memperjelaskan.

Di Selangor pusat maksiat dan hiburan tumbuh lebih cepat dari cendawan tumbuh selepas hujan manakala premis-premis dan tempat-tempat orang Melayu berniaga pula tidak diberikan lesen dan semakin mengecil. 

Mohon penjelasan segera.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

DALAM PAS YANG BEBAS IALAH PENGGATAL BINI RAKAN.

EPISOD PERTIKAMAN LIDAH di antara Mustafa Ali dan geng pro Anwar  dengan Hasan Ali membuktikan bahawa PAS adalah parti sosial. Sebarang percanggahan pendapat tidak disukai dan digemari. Tiada kebebasan bersuara oleh ahli, penyokong dan pemimpin yang berbeza pendapat.

Amalan ini sudah lama mendarah mendaging dalam budaya politik PAS. Malah Harakah pun dikatakan tidak mempunyai kredibiliti oleh Nik Abduh kerana terlalu banyak menyebarkan fitnah-fitnah mega.

Kepimpinan PAS Pusat cukup sinonim dengan arahan TUTUP MULUT kepada ahli, penyokong dan pemimpin dalam banyak perkara dan isu-isu. Terutamanya dalam isu DUMC. Isu rampasan arak. Isu baiah talak tiga.Isu gerabak KTMB. Isu beromen dalam bilik hotel.

Di dalam PAs yang BEBAS ialah mereka yang terlibat dalam episod cinta terlarang di dalam koc VIP KTMB dan bilik hotel sahaja.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

MEMPEROTES REJIM DAP RASIS BERMAKNA ANDA PERUSUH-FREE MALAYSIA TODAY???

1Taping Mali memetik sumber lapuran Free Malaysia Today yang melapurkan dan mengkategorikan sebarang protes aman oleh mana-mana NGO yang tidak ada kaitan dengan UMNO tetapi disertai oleh pemimpin UMNO sebagai tindakan UMNO. Protes sekecil 300 orang telah disebutkan oleh FMT sebagai protes bersifat 'GANAS' ;PERUSUH' dan 'MENGGANGU KEHIDUPAN BANDAR'.


ROWDY UMNO PROTESTERS DISRUPT CITY LIFE.
About 300 supporters of Umno and Perkasa stage a violent protest against the state government and Bersih.
GEORGE TOWN: Some 300 supporters from Umno, Perkasa and an unregistered NGO Suara Anak Anak Mamak Pulau Pinang held a nearly three-hour noisy march and violent protest in the city centre, condemning both the Pakatan Rakyat state government and the Bersih 2.0 rally.
The crowd first gathered at the historic Masjid Kapitan Keling after Friday prayers at 2.30pm.
Chanting anti-state government and anti-Bersih slogans, they then marched for about 1.5km from the mosque to Komtar via Lebuh Chulia and Jalan Penang.
Their march against the traffic flow caused a standstill and tension in the city.
Eyewitnesses said the rowdy protesters hit windshields of cars, and violently shoved aside two meida men – a photographer from the Chinese newspaper Guan Ming Daily and a videographer from a TV station.
At Komtar, the protesters chanted anti-state government and anti-Chief Minister Lim Guan Eng slogans.
They demanded Lim’s resignation as chief minister on grounds that he had openly thrown his support behind the Bersih 2.0 rally planned for July 9.
Scuffles broke out when police finally took action to disperse the crowd.
Police detained eight people, including Senator Ezam Mohd Nor and Mamak Association chief Mohamed Ghani Abdul Jiman, for allegedly taking part in an illegal assembly.
Police deployed some 100 officers and men to thwart the gathering.
After the arrests and after police sounded the siren for the protesters to disperse, they gathered along Jalan Penang, where several Umno leaders, including Ezam, gave anti-state government and anti-Lim speeches.
Ezam, who was former PKR Youth chief, warned Lim that there would be more such protests in the future to force him out of office before the next general election.
Another group of demonstrators marched from Jalan Penang to the Komtar area, carrying two ducks.
They called out Penang state executive councillor and Batu Maung assemblyman Abdul Malik Abul Kassim. The police just stood by and allowed the protesters to perform their antics.
After the protest, the demonstrators marched back to the mosque via Lebuh Carnavon.
Another group proceeded to Penang Bridge. They held a separate rally, carrying banners, waving the Malaysian flag and handing out flags to passers-by.
‘Most racist leader’
A journalist from Sin Chew Daily was hit on the back while the protesters warned him that they would throw him into the sea if he continued to snap their photos at close range.
The protest caused massive traffic jam on the bridge but policemen failed to take any action.
The demonstrators chanted “Guan Eng is a Communist” and claimed that he was the “most racist leader in the history of the country”.
They carried banners carrying messages such as “Bumiputeras are in the government and Chinese in opposition, is there any hope for the Penang Chinese?”
The protest today was similar to the one held on March 14, 2008, a week after Pakatan captured the state.
At a press conference later, chief police officer deputy commissioner Ayub Yaakob denied receiving any directive from Lim to round up and remand all the protesters.
“I did not receive any directive. Police can take action on their own to preserve peace and harmony,” he said.
Outside the police headquarters, Bayan Baru MP Zahrain Hashim insisted that Lim had issued such a directive to Ayub.
“I have information from my boys that Lim had issued such a directive. He is cruel.
“Why can’t he allow a peaceful demonstration against him?” asked Zahrain.
Also present were Umno divisional heads Ahmad Ibni Hajar (Tanjung) and Musa Syeikh Fadzir (Bukit Mertajam). -FMT

BERSIH 2.0 yang dianggotai oleh pemimpin Pakatan berharam lagi berjadah tidak pula dikategorikan sebagai PERUSUH, MENGGANGGU KEHIDUPAN BANDAR dan GANAS.

Inilah contoh pemikiran yang telah terlalu lama di liwat oleh pemikiran orang seperti Dr Chen Man Hin dan Anwar Ibrahim serta  Pok Nik.Lim Kit Siang Lim Guan End, Karpal Singh, Ambiga Momok dan mereka yang berkod 71.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

FITNAH MEGA PAS: ADUN WAKAF BHARU KELANTAN BALUN POK NIK?

TERKINI, di fesbuk telah terjadi satu pertanyaan antara pelayar fesbuk dengan ADUN WAKAF BHARU yang bertanyakan komen ADUN Wakaf Bharu Kelantan berkenaan masalah bilangan jemaah yang amat kritikal di masjid mukim CB, hanya imam dan bilal sahaja yang hadir. Jawapan yang diberikan oleh ADUN Wakaf Bharu sungguh memeranjatkan. Belaiu telah memfitnah UMNO bertanggungjawab ke atas masalah tersebut. 

Adakah ADUN wakaf Bharu Kelantan ini sedar bahawa seluruh masjid di negeri Kelantan di bawah naungan KDYMM Sultan Kelantan sebagai KETUA RASMI AGAMA ISLAM DI KELANTAN di bawah seliaan MAIK. 

Adakah ADUN Wakaf Bharu menuduh KDYMM Sultan Kelantan dan MAIK bersengkongkol dengan UMNO berkenaan hal ehwal masjid?

Bukankah masjid tersebut di bawah tanggungjawabnya sebagai ADUN untuk memastikan anak mukim hadir ke masjid?

Kenapa perlu memfitnah UMNO pula? Apa kaitan UMNO dengan kegagalannya sebagai ADUN dalam parti yang perjuangkan ISLAM untuk mendidik anggota masyarakat solat berjemaah?

Atau adakah para jemaah di mukim tersebut sudah merasa jemu dan bosan dengan ceramah politik yang diselitkan dalam kuliah Maghrib?

Inilah mentaliti pemimpin PAS Kelantan. Taksub melebihi muatan. Mulut tak jaga. Salah sendiri tapi mempersalahkan pihak lain. Amalan apakah ini?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KANTOI ! DAP PENYUMBANG BESAR KEPADA KENAIKAN INDEKS RASUAH DI MALAYSIA.

Haiyaaa ... Wa Sutak Kantoi Mohong Musat ! Cilakak Manyak Suwey wooooo ... Najib Lu Manyak Bagus Perintah Malaysia.

FITNAH MEGA PAKATAN:
INDEKS PERSEPSI RASUAH.

Persepsi paling jahat yang dimainkan oleh DAP rasis melalui badan tajaan induk sekutunya Socialist International klik di sini SOCIALIST INTERNATIONAL iaitu Transparency International klik di sini TRANSPARENCY INTERNATIONAL (Transparensi Internasional adalah sebuah badan yang ditubuhkan oleh gagasan Sosialis Internasional, justeru itu lapurannya adalah prejudis) ialah mengenai CPI (Corruption Perception Index ) - Indeks PERSEPSI Rasuah. Ini yang tertera pada Transparensi Internasional mengenai badan itu:-
Since its founding in 1993......Politically non-partisan, TI does not undertake investigations of alleged corruption or expose individual cases, but at times will work in coalition with organisations that do.
 Terjemahan bebas :- 
Sejak penubuhannya pada 1993 ..... non-partisan politik, TI tidak menyiasat dakwaan rasuah atau mendedahkan kes-kes individual ,tetapi adakalanya berkerjasama dengan organisasi yang melakukannya.) 
Pautan ke Transparensi Internasional Malaysia di sini TI-M anda semaklah sendiri satu persatu Ahli Eksekutifnya samada benar TI-M merupakan sebuah badan yang non-partisan politik.

Kita perlu meneliti samada CPI yang dikeluarkan oleh TI-M tersebut boleh dipercayai atau tidak dan jika dipercayai apakah perspekstif yang boleh disimpulkan? Lihat jadual di bawah ini:-

Tempoh 
2001 - 2007 
Sebelum Pakatan tadbir 5 buah negeri kedudukan Malaysia antara 44 -33 dengan kadar turun naik 1 -3 anak tangga setahun.

2008 -2009
Malaysia mendadak naik ke paras 11 anak tangga . Ini semasa Pakatan tadbir Perak , Selangor, Pulau Pinang, Kelantan dan Kedah.

2009 - 2011 
Setelah Perak di ambil semula, tetapi Selangor, Pulau Pinang, Kedah dan Kelantan masih kekal di bawah tadbir Pakatan , Malaysia naik 4 anak tangga. 

Namun CPI score dari 2001 - 2011 menampakkan penurunan yang ketara kecuali pada tahun 2008 berlaku tsunami. 

Perhatikan juga jumlah negara-negara yang terlibat dalam bancian. Ada pertambahan dan pengurangan bilangan. 

Dengan menggunakan selektif data , Kit Siang dan DAP rasis memainkan FITNAH MEGA kononnya rasuah semakin meningkat semasa pentadbiran DS Najib. Helo, 4 buah negeri di bawah tadbiran Pakatan. Kita sendiri maklum mengenai kes TBH. Itu kes rasuah pihak mana? Begitu juga dengan dakwaan rasuah mengenai penyelewengan kuota kontrak bumiputera yang di sapu bersih oleh DAP rasis.

Sebelum 2008, kedudukan Malaysia tidak banyak berubah pun. Malah jika di lihat pada mata CPI ternyata semasa pentadbiran DS Najib, mata yang diperolehi oleh Malaysia semakin menunjukkan penurunan.

2008 - 5.1%  berbanding 180 buah negara
2009 - 4.5%  berbanding 180 buah negara
2010 - 4.4%  berbanding 178 buah negara
2011 - 4.3%  berbanding 178 buah negara.

Kalau rasuah semakin meningkat sudah tentulah mata CPI semakin meningkat kenapa pula semakin menurun ? Takkan Kit Siang pun gagal matematik dan tidak tahu membaca data? Alah kantoi alh apek tua Sosialis buat FITNAH MEGA. Menipu sahaja kerjanya.

Di sini kita melihat bahawa data CPI yang dikeluarkan mempunyai dua data bertentangan. Pertama, kedudukan anak tangga dan kedua jumlah mata CPI yang diperolehi. Hairan bukan?

Tapi yang nyata sebelum 2008, kedudukan Malaysia tidak banyak berubah tetapi selepas 2008 kedudukan Malaysia banyak berubah secara mendadak manakala mata CPI yang diperolehi semakin menurun.

Anda fikirlah sendiri. Apa yang nyata apek tua sosialis memang pandai putar belit seperti Anwar Ibrahim dengan data yang dikeluarkan oleh sebuah badan yang dilahirkan dari gagasan Sosialis Internasional yang mana parti apek tua sosialis (DAP rasis) itu menjadi ahlinya.

Siapa kelentong siapa? Baca seterusnya di sini OHPEMERHATI.

Kalau apek tua sosialis dan DAP rasis boleh menipu dalam bermacam isu, tidakkah ianya suatu indikasi bahawa mereka juga menipu melalui FITNAH MEGA data CPI , TI-M?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...