Jumaat, 24 Jun 2011

HOI PUAK PAKATAN SETAN-NIR-ROJIM DAPKRPAS, KAMI ADA HAK KE ATAS KAMU !

Kita mempunyai Hak ke atas pakatan setan-nir-rojim dapkrpas yang mahu menghalalkan apasaja kehendak mereka tanpa menghiraukan hak rakyat yang tidak suka dan tidak menyokong mereka pun. Hak kita ke atas pakatan setan-nir-rojim dapkrpas ialah mereka tidak berhak memaksakan fahaman dan hasutan mereka ke atas kita.

Pakatan setan-nir-rojim tidak boleh melalukan dan mencetuskan huru hara serta terus menerus menyebarkan fitnah dan hasutan ke atas kita. Mereka tidak boleh memperlekehkan kita yang menyokong UMNO dan Barisan Nasional. Mereka wajib menghormati HAK-HAK KITA YANG TIDAK MENYOKONG MEREKA!

Tepuk Dada Tanya Iman

JIKA KAMU BERHAK KAMI JUGA ADA HAK.

Semenjak 1997 UMNO 'dibersihkan' dari pengaruh kejahatan permainan politik kotor jijik Anwar Aljuburi, Aljuburi asik melalak ' Hak aku ! Hak aku !' tapi pernahkah dia menjerit ,' Hak kamu!Hak Kamu!?' Golongan toghut Reformasi berkata kepada rakyat bahawa HAK RAKYAT di rampas oleh Barisan Nasional dan UMNO adalah penjahatnya, benarkah begitu? Siapakah penjahat sebenarnya dalam hal ini?

Janganlah kita sesekali lupa bahawa toghut Reformasi yang berkata begitu tapi adakah rakyat memberikan sebarang mandat kepada toghut Reformasi untuk bercakap dan bertindak bagi pihak rakyat? Hak Rakyat sudah jelas termaktub dan dilindungi di dalam Perlembagaan Malaysia, itu tidak syak lagi,

Perkara 3 - 10 Perlembagaan Malaysia memaktubkan hak-hak rakyat dengan baik sekali mengikut mana-mana tahap dan taraf yang terpakai di dalam sistem perundangan dunia yang diiktiraf. Pada pandangan penulis sistem Parlimen kita berfungsi dengan baik dan telus. Begitu juga dengan sistem pilihanraya kita yang ditadbir baik oleh Suruhanjaya Pilihanraya. Tetapi, kerana pakatan setannir-rojim dapkrpas tidak dapat mempengaruhi dan menguasai serta meletakkan Suruhanjaya Pilihanraya di bawah telunjuk mereka, maka mereka cuba menghasut rakyat untuk membenci SPR dan menuduh membuta tuli sistem pilihanraya kita tidak telus dan tidak bersih. Walhal , pakatan setanir-rojim dapkrpaslah yang tidak bersih. Inilah realitinya.

KEPADA PAKATAN SETAN-NIR-ROJIM DAPKRPAS
HENTIKAN HASUTAN ANDA MEMAKSA KAMI MENERIMA PENDAPAT DAN KEHENDAK JAHAT KAMU !
KAMI ADALAH RAKYAT YANG BEBAS MEMILIH DANN BERFIKIR SENDIRI
KAMI BUKAN LEMBU KAMU!

Kami rakyat yang tidak menyokong semua tindakan keanakan penuh emosional pakatan etan-nirojim dapkrpas yang bermotif curang BERHAK untuk tidak mahu mempercayai dakyah jahat pakatan setan-nir-rojim dapkrpas mengenai sistem pilihanraya Malaysia yang tidak memihak kepada mereka kerana sPR bebas daripada sebarang pengaruh dan unsur campurtangan pihak pentadbiran eksekutif pakatan setan-nir-rojim dan pentadbiran eksekutif Barisan Nasional. TEPUK DADA TANYA IMAN. 
PAKATAN TOGHUT SETANNIROJIIM HARAMJADAH DAPKRPAS PATUT BELAJAR HORMATI HAK ORANG LAIN.

Kita begitu mual dan muak dengan perjuangan sia-sia Pakatan toghut setannirojim dapkrpas yang melampaui batas dengan karenah keanakan mereka. Kita juga mempunyai Hak-hak yang amat perlu mereka hormati dan menjaga sensitiviti kita.

Mereka amat pentingkan diri mereka dan bertindak seolah-olah hak mereka sahaj yang ada di Malaysia ini. Mereka langsung tidak memperdulikan hak-hak kita yang tidak menyokong mereka samasekali. Apa mereka fikir bahawa hak mereka sahajakah yang penting ? Hak kita ini bagaimana pula?

Kita mempunyai hak untuk tidak di ganggu gugat keamanan penghidupan dan kehidupan kita oleh karenah keanak-anakan pepuak dapkrpas. Mereka patut dan wajib menghormat hak kita kepada keamanan.. Mereka sentiasa saja mahu mencetuskan kemarahan kita dan sering memaksakan ke atas kita untuk menerima pendapat dan pandangan mereka. Ini adalah tidak wajar smaasekali.

TEPUK DADA TANYA IMAN,

TAKRIFAN PENYEBARAN BAHAN PORNOGARFI, BEZA ANTARA PAKATAN TOHGUT SETANISMA DENGAN PERUNDANGAN YANG BERKUATKUASA.

Artikel ini khas ditujukan kepada penyumbangleweng pemikiran rosak teruk melampaui perbaikan puak Pakatan Toghut Satanisma DAPKRPAS yang kini terkinja-kinja seronok melihat Datuk Eskay dibicarakan dalam mahkamah tapi pada masa yang sama amat menggusarkan Anwar Aljuburi.

Prosiding terhadap Datuk Eskay akan membongkar banyak lagi pendedahan-pendedahan mengejutkan mengenai Anwar Aljuburi. Semua bentuk keterangan yang diberikan tidak dapat dipertikaikan oleh Anwar Aljuburi dan ianya menjadi rekod yang sah.

Apakah pada kali ini kita bakal menyaksikan sebuah prosiding terhebat di alaf ini?

TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...