Ahad, 26 Disember 2010

GEMPAQ! Siri Pembogelan Pakatan Haramjadah.1. Ehem terkini di blog Papa Gomo, [klik di sini] mungkin bersempena menyambut tahun Baru Miladiah kalendar Gregorian, Papa Gomo berserta jemaah BLOGGERNYA dan NADI RAKYAT kumpulan Facebookers Pro Kerajaan Barisan Nasional bakal mempersembahkan kepada umum 1 SIRI PEMBOGELAN PAKATAN HARAMJADAH.

2. Dalam mana-mana konsep PEPERANGAN URAT SARAF SIBER, Cywar , dalam mana-mana jenis peperangan pun, musuh wajib ditentang habis-habisan, malah pihak Pakatan Haramjadah selama ini pun menyerang habis-habisan pihak Kerajaan Barisan Nasional tanpa ada belas kasihan dan ampun maaf dengan pelbagai cerita dan isu-isu fitnah bagai nak gila mereka ini.

3. Menyedari peri pentingnya jenis peperangan ini, kumpulan NADI RAKYAT dan JEMAAH BLOGGERS Papa Gomo telah bersepakat bersatu hati berkerjasama. Lihat sahaja pada masa pilihanraya kecil di DUN GALAS keberkesanan dalam meletopkan BOM A yang berdasarkan fakta.seperti gambar Pok Nik beri duit kepada pengundi di Galas.

4. Para Jemaah Bloggers Papa Gomo & Facebookers NADI RAKYAT yang terdiri daripada mereka yang benar-benar sayangkan Agama, Bangsa dan Negara.akan membogelkan satu persatu mana-mana kumpulan dan orang persendirian yang cuba berlagak jadi adiwira kepada dan yang bersengkongkol dengan DAP. Itulah matlamat NADI RAKYAT, SELAMATKAN AGAMA, BANGSA & NEGARA.

5. NADI RAKYAT terus berusaha menghancurkan PKR PAS & DAP dan mereka yang cuba menjadi adiwira kepada DAP demi menyelamatkan Agama Bangsa & Ibu Pertiwi. 


ALLAH BERSERTA UMNO & BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN
BERANI KERANA BENAR.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...