Jumaat, 19 Ogos 2011

DAP TIDAK AKAN SENANG DUDUK SEHINGGA TIADA MELAYU BERAGAMA ISLAM LAGI DI MALAYSIA INI.

DAP TIDAK AKAN SENANG DUDUK SEHINGGALAH TIADA LAGI MELAYU BERAGAMA ISLAM DI MALAYSIA INI DAN UMNO DIHAPUSKAN TERUS. Anwar Ibrahim dan kepimpinan PAS PUSAT pula tidak akan berhenti melakukan huru hara sehinggalah DAP mencapai citi-cita mereka. Jangan haraplah PKR dan PAS akan dihormati oleh DAP. Apa yang DAP lakukan sekarang ialah MEMBULI DAN MENGHAMBA ABDIKAN PKR & PAS sepuas hati mereka sehinggalah matlamat DAP tercapai. 


DAP membuli PAS dan PKR untuk melemahkan Melayu bagi tujuan penghapusan etnik. DAP bermatlamat agar Melayu menjadi minoriti di Malaysia. DAP bercita-cita agar ISLAM TIDAK MENJADI AGAMA RASMI PERSEKUTUAN. DAP mahu Cina ultra-kiasu mendominasi semua aspek kehidupan rakyat Malaysia seprti di Singapura, Tidak akan ada peluang saksama dan adil kepada Melayu, Bumiputera dan India di bawah pentadbiran dan dominasi politik DAP.

AGENDA MURTAD DAP adalah bertujuan untuk menghapuskan terus pengaruh ISLAM Ahlissunnah wal jamaah di bumi Malaysia dan menjadikan Islam itu seperti yang diamalkan di Singapura, Thailand, Filipina dan Indonesia. apalah sangat dengan Anwar Ibrahim yang sudah berusia 64 tahun dan jika mengikut Hukum Adat Anwar Ibrahim hanya mempunyai 15 tahun sahaja untuk hidup. Begitu juga dengan Nik Ajih dan Hj Hadi. Selepas itu siapakah yang akan menjadi penghalang kepada DAP dalam Pakatan Pembangkang?

15 sehingga 20 tahun sudah mencukupi buat DAP memurtadkan sebahagian besar orang Melayu dan Melayu beragama ISLAM akan menjadi minoriti.Pada masa itu sudah tidak relevan lagi Artikel 3 dan peranan YDPA serta Majlis Raja-raja. Oleh itu amat penting pada fasa ini UMNO benar-benar bangkit dan membantai secukup-cukupnya DAP. Jangan diberikan muka dan peluang lagi kepada DAP PKR dan PAS.

INI ADALAH PENTING BAGI MEMASTIKAN ARTIKEL 3, FASAL 4 ARTIKEL 11, ARTIKEL 153 DAN KEAGUNGAN ISLAM TERUS DIPERTAHANKAN SEHINGGALAH HARI KIAMAT, JIKA BOLEH. BIARLAH GENERASI MELAYU ISLAM DI MALAYSIA SELEPAS KEBANGKITAN ISLAM KEDUA TETAP MEMPERTAHANKAN AKIDAH AHLISUNNAH WAL JAMAAH. JANGAN BIARKAN DAP MENGHANCURKANNYA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

DENDAM DAP KEPADA DS NAJIB ADALAH DENDAM KETURUNAN.

MEI 13, 1969 Kemuncak pemberontakan Sosialisma DAP yang membawa kecelakaan kepada rakyat Malaysia. Bermula dari perarakan yang menunjukkan kebiadapan melampau dan provokasi kepada orang Melayu di atas kemenangan DAP, telah mencetuskan pergaduhan kaum yang sememangnya dikehendaki oleh DAP. LIM KIT SIANG pada masa itu berumur sekitar 20an. 

Akibatnya, darurat diisytiharkan dan negara di tadbir oleh MAGERAN yang diketuai oleh almarhum Tun Abdul Razak. Bermulalah dendam keturunan DAP terutama Lim Kit Siang kepada semua keturunan Tun Abdul Razak dan seluruh umat Melayu.

Dendam ini diledakkan selepas pasca 2008. Dari situ , Lim Kita Siang dan DAP melempiaskan kemarahan yang sudah lama terpendam sejak 1969 kepada semua orang Melayu. DEB diperkenalkan dan ini mencetuskan kegelisahan di kalangan para peniaga Cina yang berhaluan kiri. 

Di pihak Anwar Ibrahim, DS Najib Tun Razak didendami kerana tidak menyokong beliau pada tahun 1997 dan 1998. Kerjaya politik DS Najib telah gagal dimusnahkan oleh Anwar Ibrahim semasa Anwar Ibrahim beraja di hato bersultan di mata di dalam UMNO. 

KITA TIDAK SEPATUTNYA MEMBIARKAN DAP PKR DAN PAS MENYUBURKAN POLITIK KOTOR DAN BUDAYA RASISMA. 

AHLI POLITIK SEPERTI KIT SIANG, GUAN ENG, TERESA KOK, DR JEYAKUMAR, ANWAR IBRAHIM, NURUL IZZAH, AZMIN ALI, CHEGUBARD, NIK NADZMI, KHALID GG, KHALID G, RONNIE LIU, NIK AZIZ, HJ HADI SEWAJIBNYA DI TOLAK OLEH RAKYAT KERANA MEREKA TIDAK MELAMBANGKAN KEPERIBADIAN MULIA SEORANG PEMIMPIN. MEREKA ADALAH AHLI POLITIK TONG SAMPAH GRED '0'.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAS TANAM LALANG TUMBUH POKOK BERDURI.

November 1955 dikatakan PAS ditubuhkan. Betul ke? Sebenarnya PAS tertubuh bukanlah di atas usaha bekas Presidennya pertama tetapi oleh seorang sosialis religus bernama Dr Burhanuddin Al Helmi. PAS digunakan oleh kelompok komunisma dan sosialisma Melayu untuk menubuhkan sebuah Republik Sosialisma berbentuk Pluralisma. Perkataan ISLAM digunakan adalah bertujuan mengelirukan Melayu beragama Islam untuk menyokong parti tersebut dan meninggalkan satu-satunya parti politik yang membela nasib Melayu dan Islam iaitu UMNO.


Perkataan ISLAM di dalam PAS bermaksud SOSIALISMA ISLAM yakni doktrin sosialis religus. Perkataan ISLAM di dalam PAS tidak pernah membawa maksud ISLAM AHLISUNNAH WAL JAMAAH. Pengikutnya mungkin ahlissunnah wal jamaah tetapi perjuangan PAS bukan menegakkan AHLISSUNAH WAL JAMAAH. 

Berbeza dengan konotasi KEBANGSAAN di dalam UMNO ianya membawa maksud pengertian PERPADUAN UMAT ISLAM DI MALAYSIA. Ianya sengaja diberikan takrifan dan tafsiran buruk oleh PAS atas dasar perseteruan politik semata-mata dan bukannya atas dasar AKIDAH. 


Begitu juga dengan konotasi ISLAM HADHARI yang membawa pengertian KETAMADDUNAN ISLAM dan bukannya seperti pengertian yang diberikan dan difahamkan oleh PAS.ISLAM HADHARI mengajak semua umat Islam kembali bangun dan membangunkan nilai-nilai tamaddun ISLAM yang diasaskan kepada al QUR'AN dan HADIS. 

BERWASPADALAH DAN BERHATI-HATILAH DENGAN 'ISLAM' PAS KERANA TERBUKTI SEJAK PASCA 2008, 'ISLAM' PAS MERUPAKAN 'SOSIALIS RELIGUS' YANG BERDASARKAN KEPADA DOKTRIN SOSIALISMA ISLAM.  PAS MENANAM LALANG DAN KINI BENIH ITU TELAH MENJADI POKOK BERDURI.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KIT SIANG: JAIS GESTAPO ! AZMIL MUSTAPHA : YDPA & SULTAN TIDAK PERLU DIHORMATI!

Berdasarkan kepada maklumat bloger Badut Rakyat yang menerima perkhabaran daripada rakan-rakannya yang bermastautin di Kg Melayu Subang, telah terjadi suatu kegemparan pada 18hb Ogos 2011 di masjid An-Nur Kg Melayu Subang. Sebaik saja selesai solat Isya', Azmil Mustapha telah memberikan ceramah politik menghentam dan membantai kerajaan BN, DEB dan YDPA serta Sultan-sultan. Azmil Mustapha dikatakan telah memberikan tuduhan yang berat dengan mengatakan kerajaan BN tidak Islamik. DEB adalah Dasar Ekonomi Bodoh dan YDPA serta Sultan tidak perlu dihormati kerana tidak melambangkan Ketua Agama Islam Baca seterusnya di sini BADUT RAKYAT.

AZMIL MUSTAPHA WAJIB TAMPIL UNTUK MEMBERIKAN KENYATAAN JIKA IANYA TIDAK BENAR KERANA BAKAL MENCEMARKAN NAMA BAIK BELIAU.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KENAPA BIARKAN DAP BERMAHARAJALELA & ANWAR IBRAHIM BERSULTAN?

TIGA TAHUN ... 36 bulan ... hampir sama seperti zaman Tentera Jepun. Bezanya, pada zaman Jepun, Cina kena pancung kepala dan di buli cukup-cukup oleh Jepun. Pada zaman ini, pada era ini, orang Melayu kena "pancung' dan di buli oleh orang Cina DAP keturunan Bintang Tiga. Apa yang kita buat selama tiga tahun ke atas DAP? KIta membiarkan DAP injak kepala kita dan membuli kita sesuka hati mereka. Pemimpin-pemimpin DAP dengan sewenang-wenangnya mengeluarkan kenyataan berbaur Rasis dan anti Melayu. Kita sepatutnya mampu membuat pemimpin-pemimpin DAP memohon maaf dalam keadaan berlutut kepada kita. Kenapa perlu kita takut kepada gengster-gengster taik kucing DAP? Jika berpeluang bertemu mana-mana pemimpin DAP kita patut ludah muka mereka sebanyak tiga kali.Jika ada air kencing , taik anjing atau kucing di tangan anda, anda patut membalingnya ke muka pemimpin-pemimpin DAP tersebut.Perkara yang sama patut anda lakukan jika bertemu dengan Anwar Ibrahim.

DAP & PKR telah menjual beli aset Yayasan Selangor di sana sini tanpa ada sebarang penggantian. Aset-aset yang telah lama dikumpulkan untuk orang Melayu kini di jual oleh PKR kepada DAP begitu saja. Kita sepatutnya mempunyai Gerakan Yang Terperinci dan mantap untuk menjadikan DAP dan PKR tunduk kepada Melayu Islam. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

GUAN ENG SUDAH KASYAF.

Bila berbicara saja mengenai Kalipah Muda kesayangan Pok Nik , ianya sungguh mengujakan sekali. Perasaan keterujaan itu sama seperti perasaan melayangkan sepak layang tepat ke muka seorang pembuli di sekolah. Memang tepat Pok Nik mengangkat seorang anak muda sosialis religus sebagai seorang Kalipah Muda. Berbanding dengan Mohd Nor Deris yang kasyafnya hanya dapat melihat tangan Pok Nik seperti setanirojim laknatullah, kasyafnya Kalipah Muda Guan Eng sehingga mampu mengetahui tanpa bukti bahawa UMNO lah yang telah membakar pejabat DAP di Jalan McAllister. Cuma Kalipah Muda Buluh Kasap Guan Eng terlupa memberikan butiran terperinci mengenai nombor keahlian UMNO, no kad pengenalan, nama, alamat, no yang boleh dihubungi pukul berapa kejadian, bagaimana ianya dilakukan dan berapa ramaikah yang terlibat. Tapi tak mengapa, soal-soal sebegitu boleh di jawab oleh PDRM yang lebih kasyaf dalam hal-hal siasatan sedemikian.

Berdasarkan kepada portal pembangkang yang juga kasyaf kerana mampu mengetahui pelbagai perkara tanpa bukti kukuh melapurkan bahawa Kalipah Guan Eng telah mencadangkan pihak yang bertanggungjawab ke atas kebakaran pejabat DAP di Jalan McAllister ialah UMNO. Kenyataan itu telah mengundang reaksi daripada Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri, Dato Zainal Abidin yang menganggap kenyataan Kalipah Muda Buloh Kasap Guan Eng sebagai biaDAP. Sila baca kenyataannya itu di sini NOVANDRI.BLOGSPOT.COM (Minda Intelek Melayu) .

BAK KATA PEPATAH MODEREN, JIKA POK NIK ADA SURGA, KALIPAH MUDANYA ADA BULUH KASAP. ANDAIKATA ESUK LUSA, KEPALA GUAN ENG TERANTUK DENGAN BAPANYA SENDIRI, KITA SUDAH BOLEH MENJANGKAKAN SIAPA PUNYA ANGKAR. TERINGIN JUGA BERTANYA KEPADA GUAN ENG, AGAK-AGAK SIAPAKAH YANG BAKAL MENANG DALAM PRU 13 NANTI, SUDAH TENTU ANDA BOLEH MENJANGKAKAN JAWAPANNYA ....... UMNO !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KES QAZAF: ANWAR IBRAHIM BERLAKU BACUL.

Cakap Depan Mikrofon Boleh lah !


ANWAR IBRAHIM BACUL LAH. BUKAN ANAK LELAKI. TIDAK BERANI HENDAK MENGHADAPI PIHAK LAWAN DENGAN CARA TERHORMAT TAPI HANYA BERANI BERCAKAP DI BELAKANG SAJA. TAU LAH DIA AMAT MEMINATI SOAL-SOAL BELAKANG INI. KENAPA BEGITU TAKUT UNTUK MENGHADAPI SEORANG PEGUAM SYARIE ? KENAPA MAHU MENAFIKAN HAK ORANG LAIN UNTUK DIWAKILI OLEH PEGUAM SYARIE' PILIHAN MEREKA ? BACUL !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KEMBALI MENGGANAS.

ALHAMDULILLAHIR-ROBBIL-'ALAMIIN, AKHIR NYA ISU TEKNIKALITI TELAH BERJAYA DIATASI. Jadi AGENDA PERJUANGAN diteruskan untuk membalun dakyah-dakyah Pakatan Pembangkang. Kita menyedari bahawa akhir-akhir ini, puak Pakatan Pembangkang memperhebatkan Kuntau Biawak Hidup mereka. Setelah mereka gagal mencetuskan gerakan menafikan hak mengundi rakyat, kini mereka mencetuskan keresahan antara agama di Malaysia. Alasan mereka cukup mudah, apakah agenda pertemuan antara DS Najib dengan Pope tempohari. Tanda-tanda awal Pakatan Pembangkang mahu menyalahkan UMNO dalam isu DUMC. Kita semua maklum bahawa pada tahun 2010 dan 2011, negara dipenuhi dengan kejutan-kejutan meresahkan apabila DAP memainkan sentimen agama. Bermula dengan penggunaan kalimah ALLAH yang berkait rapat dengan larangan penyebaran Bible versi bahasa Melayu di kalangan penganut Islam selaras dengan sekatan pengembangan doktrin dan kepercayaan agama lain di kalangan orang Islam termaktub dalam Fasal 4 Artikel 11 Perlembagaan , kemudian isu NEGARA KRISTIAN dan akhirnya isu DUMC maka sudah tentulah perjumpaan DS Najib dengan Pope ialah perjumpaan antara Ketua Negara dengan Ketua Negara lain. Vatikan adalah sebuah negara terkecil di benua Eropah. 

Dalam masa yang sama, DAP menyelitkan isu larangan penggunaan pembesar suara bagi pembacaan al Quran pada waktu sebelum Suboh oleh JHEAIPP yang ternyata bersalahan dengan peruntukan seksyen 48-54 di dalam Enakmen Pentadbiran Agama Islam Pulau Pinang 2004. Apabila si apek nyanyuk Kit Siang mengherdik dan mencacai JAIS sebagai GESTAPO dalam isu DUMC, PKR dan PAS telah mengeluarkan arahan TUTUP MULUT. Sekali lagi Pakatan Pembangkang mencuba nasib mencabar kuasa-kuasa YDPA, Sultan dan Majlis Raja-raja. 

Demi meredakan suasana yang agak kepanasan buat Pakatan Pembangkang dalam kehangatan Anwar Ibrahim terpaksa melalui detik-detik saspens dalam kes liwat keduanya, Pakatan Pembangkang sekali lagi dikejutkan dengan tindakan DS Najib mahu menubuhkan JAWATANKUASA PEMILIH PARLIMEN bagi melakukan gerak kerja menghapuskan sebarang ketidakpercayaan dan syak wasangka kepada proses pilihanraya di Malaysia. Selepas dari itu, Pakatan Pembangkang dikejutkan lagi dengan pendedahan mengenai kanak-kanak Melayu di Jalan Kelang Lama yang didakyahkan dengan doktrin Triniti melalui kelas tuisyen oleh malaun-malaun tertentu.

MALANG SUNGGUH BUAT PAKATAN PEMBANGKANG, KERANA MELALUI ISU-ISU SEBEGINI DAN KEGAGALAN SIBERTRUPER MEREKA MELAKSANAKAN TUGASAN MEREKA DENGAN BAIK, MEREKA SEMAKIN KEHILANGAN 'KUCING' Credibility Accountability dan Transparency.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PKR SELANGOR JUAL MELAYU BELI CINA & HINDU DAP.

PKR MEMANG HANDAL. Cukup handal dan bijaksana. Dalam bidang jualbeli Hak Melayu untuk beli hati pengundi Cina dan Hindu dalam DAP. Selagi ada Hak Melayu yang boleh di jual, Khalid GG sedia menjualkanya kepada pembidaan tinggi. Inilah yang PKR maksudkan 'MERAKYATKAN EKONOMI'. Segala harta benda yang UMNO kumpulkan untuk kepentingan Melayu bagi PKR harta itu wajib di jual kerana HARAM. Pengalaman dan ilmu korporat Khalid GG memang dipergunakan untuk memajukan ekonomi Melayu Selangor melalui penjualan Hak Melayu.


Itulah yang terjadi dalam isu Tanah Yayasan Selangor di bandar Klang yang bakal di bida oleh perkumpulan Tan Kok Wai, Ronnie Liu, Ean Yong Hian Wah, V.Ganabathiroa & Senator S. Ramakrishnan melalui sebuah NGO. Tujuan pembelian ialah menjadikan tapak dan bangunan asrama tersebut sebagai PUSAT KEBUDAYAAN CINA & INDIA. Tahniahlah Khalid GG dan PKR Selangor, selepas berjaya menjadikan Shah Alam sebagai Bandaraya Maksiat dan membantu usaha-usaha pencerahan minda (Agenda Murtad) kali ini sebagai melengkapi Agenda Membangsatkan bangsa sendiri, jual lah selagi apa Hak Melayu yang masih ada. Untung-untung nanti boleh lah buat reban ayam untuk Melayu-melayu yang takde tanah dan tempat tinggal lagi. Lepas itu bolehlah salahkan UMNO lagi.

sumber maklumat asal DET.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ISU MURTAD: PAS MENYESATKAN, PKR MEMURTADKAN DAP TAMBAH NEKAD.

Benarlah apa yang disarankan oleh bloger MYKMU bahawa sepatutnya PAS senada dan bersama UMNO menangani isu murtad dan kristianisasi. Agak malang kerana PAS memilih untuk menyesatkan umat Islam manakala PKR berpendirian eloklah dimurtadkan saja orang Islam supaya DAP bertambah nekad.

Sepertimana yang didedahkan oleh bloger media permatang pauh bahawa esuk Dewan Pemuda PAS yang diketuai oleh Nasaruddin Tantawi akan melakukan demonstrasi membantah kejadian di Syria dan tindakan itu akan mengeruhkan hubungan diplomatik antara Malaysia dengan Syria. Seharusnya , mereka buat dmeonstrasi di depan DUMC atau di pejabat NECF mendesak agar permohonan maaf dan kerja-kerja misionari mereka dihadkan kepada orang bukan Islam sahaja.

Dr Rani juga hampir waras apabila mengeluarkan kenyataan sokongan bersyarat jika benar terbukti 100% kegiatan memurtadkan orang Islam oleh DUMC. Bukti apa lagi? Kalau PAS boleh reka bukti mengenai PATI jadi warganegara, kenapa hendak bersyarat pula dalam isu DUMC?

Khalid Samad Gereja pula memberikan amaran kepada mana-mana ahli PAS agar tidak mengheret DYMM Sultan Selangor dalam isu DUMC. Khalid Gereja tidak sudah-sudah dengan gelabah beroknya cuba melindungi kepentingan DAP dalam isu DUMC. Tidak sepatutnya Khalid Gereja menghalang DYMM Sultan Selangor selaku Ketua Agama Rasmi di Selangor campurtangan dalam isu DUMC. Awat Khalid Gereja menunjukkan reaksi takut sekali dalam isu DUMC ini?

TIADA APA LAGI YANG BOLEH DIHARAPKAN KEPADA PEMIMPIN-PEMIMPIN PAS YANG SEMAKIN TENGGELAM DI DALAM HALOBA KUASA, HARTA DAN WANITA. INILAH HASIL DOA-DOA DAN SOLAT-SOLAT HAJAT PERDANA MEREKA SENDIRI. AKHIRNYA MEREKA TIDAK MAHU MENERIMA KEBENARAN YANG DI POHON OLEH MEREKA !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...