Isnin, 23 Mei 2011

MEI 22, 2011 CERAMAH JALANRAYA, MEMANG KAU HARAMJADAH SAM KETOT.MEI 22, 2011 DI MARKAS PAS CAWANGAN AMPANGAN BATU 3 JALAN GEDUNG LALANG LAMA AMPANGAN SEREMBAN NEGERI SEMBILAN, SAM KETOT KETUA BEROK PALING CABUL AMK PONDAN HARAMJADAH TELAH MENGHASUT  PARA HADIRIN AGAR MELAKUKAN BUGHAH YAKNI TUNJUK PERASAAN ALA MESIR UNTUK MENJATUHKAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL. APA PUNYA HARAMJADAH SAM KETOT .
Video Klip kredit kepada blog cilipadi


1.  Pendedahan video ini dapat di baca di blog Puteri Umno yang ada link nya diberikan yang mengambil dari blog Cili Padi. Mari kita dengar apa Haramjadah Ketua Berok AMK Pondan Bahlol si Sam Ketot kata, antara lain :-
"... Kita tidak lagi guna kaedah pilihanraya, kita guna Jalanraya untuk jatuhkan kerajaan Barisan Nasional , Boleh atau tidak saudara-saudara ? .. Insya Allah ilmu untuk menjatuhkan kerajaan ada dalam genggaman ..."

2. Sam Ketot juga mengakui bahawa pemergiannya ke Indonesia baru-baru ini beserta dengan Anwar IBrahim ialah untuk mempelajari ilmu menjatuhkan kerajaan , wow ! Habatnya. Kalau bangsa lain pergi ke luar negara untuk belajar ilmu memajukan agama bangsa dan negara, tapi Sam Ketot dan Anwar Ibrahim belajar ilmu hendak menjahanamkan agama, bangsa dan negara. 

3. Bagaimana pendapat para pembaca setelah mendengar sendiri pengakuan Sam Ketot bahawa AMK, PKR PAS DAP ini memnag berniat untuk menjahanamkan agama bangsa dan negara. Mereka akan lakukannya bukan melalui proses demokrasi secara pilihanraya tetapi melalui proses keganasan dan kekerasan di Jalanraya, Memanglah mereka ini semua HANTURAYA. Haramjadah punya kelompok satanisma. 

4. Inilah bahananya apabila menyokong dan memberikan undi kepercayaan kepada kelompok satanisma seperti PASDAPKR ini. Mereka tidak membawa sebarang kebaikan tetapi membawa banyak kerosakan dan keburukan,Mereka takut dengan bebayang mereka sendiri. Kelompok beginilah tuan-tuan dan puan-puan hendak jadikan sebagai pemerintah negara? Hari ini Barisan Nasional mereka musuhi dan mahu hapuskan, esuk lusa, tuan-tuan dan puan-puan pula menjadi sasaran penghapusan mereka. Tiada ruang untuk membantah mereka walaupun mereka akan menjadi sebuah pemerintahan yang amat zalim dan jahat. Fikir baik-baik.

Fikirlah baik-baik, hari ini kelompok satanisma PASDAPKR sudah mengakui bahwa mereka akan menolak proses pilihanraya secara demokrasi dan memilih JALANRAYA untuk menjatuhkan kerajaan yang di pilih oleh majoriti rakyat Malaysia melalui proses demokrasi pilihanraya. Jelaslah, mereka mahu mendirikan sebuah kerajaan berkuku besi. Memang haramjadah kelompok satanisma PASDAPKR ! TEPUK DADA TANYA IMAN. 

EDISI SARAPAN: PASDAPKR & Reformasi Sub-Kultus Satanisma.


TIADA TUHAN MELAINKAN ALLAHA'UUZUBILLAHI-MINASYYAITHONIR-ROJIIM

Di dalam Al Qur'an dan hadis sohih ada menyebutkan golongan MANUSIA SYAITHON yang mengikuti jejak-jejak syaithonir-rojiim. Syaithonir-rojiim adalah musuh utama manusia. Disebutkan juga mengenai kelompok DAJAL SEBELUM DAJAL dan DAJAL sendiri. Sebuah negeri disebutkan secara terang dalam Al Quran Suroh Al Baqaroh, suroh Yaa Siin dan suroh Al Kahf mengenai SATANISMA ialah negeri BABIL, MESIR di zaman Fir'aun dan kaum Nabi Luth alaihisalam serta peperangan antara kaum Nabi Musa alaihisalam dengan kaum satanisma serta kisah Samiri dengan lembu Emas. Kini , SATANISMA muncul kembali dengan nama baru, slogan baru, fahaman baru dan kelompok baru.


1. EDISI SARAPAN SENAMAN MINDA & AKAL pada hari ini akan membincangkan mengenai MANUSIA SYAITHON dan SATANISMA serta kelompok yang membawa fahaman SATANISMA ini secara mereka sedari dan tidak sedari. Kejahatan tidak datang dalam bentuk huduh tetapi datang dengan WAJAH PENDUSTA dan membawa HARAPAN BARU melalui REFORMASI (Pembaharuan) kuasa KETUANAN RAKYAT. Telitilah dan dengarlah klip video di bawah ini. Bahagian ke 2 klip video ini boleh didapati di youtube.

2. Pembacaan seterusnya adalah kajian-kajian para kelompok yang Anti-Satanisma di barat sila klik di sini HISTORY OF SATANISM dan ONE WORLD RELIGION THE ASPEN INSTITUTE & THE CLUB OF ROME yang mana baru-baru ini si keparat Khalid G telah pergi ke Institut Aspen tersebut untuk menghadiri kursus ( semasa kejadian tanah runtuh di Hulu Langat baru-baru ini). Reformasi lahir dari era Renaissance di Eropah, dan era itu adalh ciptaan para kelompok SATANISMA. 


    

3. Sememangnya tidak dinafikan bahawa negara berada dalam ambang bahaya daripada kelompok SATANISMA ini yang bergiat cergas melalui REFORMASI , KUASA KE 3 , PKR, DAP dan paling menyedihkan sekali PAS. Dalam bahagian ke2 klip video tersebut mendedahkan hubungan dan peranan Syi'ah IRAN dalam hal ini. Tidakkah kini PAS dikuasai oleh fahaman Syi'ah dan Khawarij?.Dan masihkan kita ingat bagaimana Mahadewataraya Nik Ajih sanggup menerima syaithonirrojim sebagai kawan PAS? Malah beliau juga menyamakan Nabi Muhammad s.a.w. dengan budak kampung nama Mat.


4.  Anwar Ibrahim pula akhir-akhir ini cenderung kepada PLURALISMA dan jawapannya dalam sesi Q & A di yahoo chat live amat jelas membayangkan bahawa beliau adalah seorang pembawa fahaman SATANISMA. 
5.  Tidakkah sebagai langkah menyelamatkan si keparat Anwar Ibrahim ini, AMK PKR membuat seruan HARI KEMARAHAN RAKYAT? dan hanya syaithonirrojiim bersifat AMMARAH? Ingatkan mengenai kesemua demonstrasi oleh AMK dilakukan pada Hari Jumaat dan rusuhan di masjid Amru Al As ? Pembohongan mengenai Sumpah Mubahalah dan mengenai Qazaf oleh PKR? Kini BERSIH pula mahu mengadakan demonstrasi jalanan pada hari SABTU iaitu hari SABBATH ,hari yang dianggap mulia oleh para pengamal sihir dalam aliran SATANISMA. 

Sebenarnya banyak lagi kupasan yang boleh di buat mengenai amalan dan fahaman SATANISMA yang amat ketara kelihatan dalam PAS, DAP, PKR, REFORMASI dan KUASA KE 3. Ini adalah pengenalan kepada pembukaan minda anda semua. Kenapa PAS beriya-iya menolak KETUANAN MELAYU sedangkan KETUANAN MELAYU bertunjangkan kepada KETUANAN ISLAM. Berhati-hatilah, Al Qur'an menyebutkan mengenai 'mengikuti jejak-jejak syaithonirrojim' dan 'berkawan dengan syaithonir-rojiim' kerana itulah salah satu ciri-ciri kelompok SATANISMA. TEPUK DADA TANYA IMAN.

HABIS MANIS KAU DI BUANG, APALAGI KAU HENDAK TUNGGU.... HASAN ALI ?

DATUK DOKTOR HASAN BIN ALI, EXCO PENTADBIRAN EKSEKUTIF PASDAPKR BERPOTFOLIO HAL EHWAL ISLAM, ADAT MELAYU, INFRASTRUKTUR & KEMUDAHAN AWAM [Potfolio kemain panjang tapi Kuasa Pendek Sahaja] yang pernah menjadi popular dan ikon masyarakat Melayu Islam dalam rancangan PERDANA ISLAM serta Pakar Motivasi yang disegani ramai kini tersungkur tersembam di kaki DAP Selangor dan PKR Selangor. Beliau disisihkan oleh kem Khalid 'Gereja' Samad1. Ini kisah seorang Tokoh Melayu Islam yang hebat dilahirkan oleh UMNO. Kehebatannya mampu membawa PAS, DAP dan PKR ke peringkat ini. Seorang yang diperalatkan oleh PAS dan DAP. Ketokohan dan kehebatan beliau ditumpangi dan ditunggangi seperti seekor baghal. Beliau lah orang yang berkerja keras dan berusaha untuk memastikan kemenangan bagi pihak PAS, DAP dan PKR dalam PRU 10, PRU 11, PRU 12 di Selangor ini. Tanpa beliau, mungkin pada hari ini PAS DAP & PKR masih memanaskan kerusi pembangkang di negeri Selangor.

2. Setelah 3 tahun berlalu, Datuk Dr Hassan Ali kini amat keciwa, berkecil hati, bersedih , bertawar hati dan bersakit hati. Kerana apa? Setelah beliau perahkan sepenuh tenaganya dan masanya termasuklah wang ringgit untuk memastikan PASDAPKR menang atas retorik Perjuangan Islam, menegakkan Keadilan dan melawan kezaliman (kononnya) ; kini beliau di keji, di caci, di perli, di sindir dan disisihkan oleh kelompok PASDAPKR; pernah di herdik oleh Ronnie Liu dan beliau sudah merasai kegagalan perjuangan beliau sendiri. Sia-sia belaka pengorbanan beliau selama ini. Malah Khalid 'Gereja' Samad menggelarkan beliau sebagai 'Pencacai PAS' sahaja.
3. Kini beliau sedar, beliau ditunggangi dan diperkudakan oleh PASDAPKR. Beliau sendiri mengucapkan kata-kata bahawa PAS sudah tidak memerlukan beliau lagi. Kalau begitulah keadaannya, apalagi kau hendak tunggu Hassan Ali? Meninggalkan PAS tidak bermakna kau tinggalkan Islam. 

PASDAPKR sebenarnya tidak hebat mana pun. Mereka jadi hebat kerana menumpang kehebatan pihak lain yang dijadikan tunggangan dan batu loncatan seperti apa yang terjadi kepada Datuk Dr. Hassan Ali. Samalah sepreti halnya Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim tidak hebat tetapi beliau dikelilingi oleh orang hebat yang beliau tunggangi. Kepada Hassan Ali, TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...