Sabtu, 3 Disember 2011

DAP SUPA RASIS : KALAU BAPAKNYA DULU PENCETUS 13 MEI ANAKNYA BAPAK APARTHEID MALAYSIA.

BAPAK PENCETUS 13 MEI
ANAK PULA BAPAK APARTHIED MALAYSIA.
(Dasar Perjuangan DAP, 'Malai Si-Mati Melayu'
ANTI ISLAM)
SOSIALISMA merupakan fahaman yang melahirkan komunisma dan sentiasa mendidik penganutnya bersifat revolusioner. Ianya adalah cabang SATANISMA. Menolak kepercayaan QADA dan QADAR' dalam memperjuangkan kesamarataan hak dan tindakan dan memusnahkan hubungan 'Hablulminnaas'. Lagi mao angkat ka puak Dajal Almasikh Party ini sebagai rakan dan sekutu?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

#PAU 2011 WAKIL PENANG MEMANG CAKAP SERUPA BIKIN PUNYER!WAKIL UMNO PULAU PINANG (BPUNPP)
DATUK MUSA SHEIKH FADZIR
(UMNO Selangor Patut Contohi)

Hamba promosikan beliau ini secara sukarela dan percuma sahaja. Sebab apa? Sebab beliau dan ahli UMNO Pulau Pinang termasuk bloger mereka memang bekerja keras sepanjang 3 tahun lebih ini sehinggakan Lim Guan End masuk ICU banyak kali. Di Selangor berapa kali orang DAP, PAS dan PKR masuk ICU kerana gerak kerja UMNO Selangor? Inilah salah satu contoh di mana UMNO Negeri di bawah jajahan rejim Pakatan Haramjadah bekerja dan bercakap serupa bikin punya. Nak marah dan berkecil hati? Marah ler dan kberkecil hati ler kerana amarah dan berkecil hati itu tidak akan membantu Selangor di tawan semula. 


TEPUK DADA TANYA IMAN!

LISA ... MARI DENGAR CERITA DONGENG DIAORG BUAT UNTUK ABANG.


KINDLY DON'T INSULT OUR INTELLINGENT PLEASE.
(Tak Jemput Tak Apa Tapi Jangan Ingat Kami Budak Tak Sekolah)

Dimulakan dengan ucapan Bismillahi-Wabillahi-Waminnallohi (ungkapan keramat ini IKD tak ajor). Allah subhanahu wa ta'ala itu Maha Mengetahui. Bila hati ikhlas (anugerah) maka sifat tahu di buka. 

Atas sifat takot kelemahan terdedah maka IKD mengajarkan untuk mencipta cerita bagi kaber line. Bagi memberikan tempelan 'kebenaran cerita' maka orang lain dipergunakan jadi Tukang Cerita. Ajaran dan didikan sedemikian menjadi amalan lulusan IKD. Sila baca kisah tersebut DI SINI     dan DI SINI Tolonglah ingat sebelum IKD ada Hamba sudah berpolitik dan tahu apa itu politik yea. 

Hamba tidak mempersalahkan rakan-rakan lain kerana Hamba maklum keadaan mereka. Dalam petua orangtuha Bani Jawi berkata 'Jangan persalahkan anak buah tapi persalahkan KATUHA nya.'

Kepada KATUHA yang berkenaan Hamba berpesan ingatlah pesanan dan petua orangtuha Bani Jawi ini , "Yang Baharu Itu Tiada Mendahului Dapat Ia Dari Patuha ". Ilmu Petua orangtuha Bani Jawi ini lebih tua daripada ilmu duniawi tak cukup ukhrowi IKD. Bukan mudah hendak perbodohkan orang yang menggunakan petua orangtuha Bani Jawi.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

NA'UZUBILLAH 'BUDAK KOLIANG' INI TERLEBIH AJAR SAMPAI KURANG AJAR.

Hutang Airport Taxes Sudah Langsai Ka Macha?

KISAH "ANAK KOLIANG" YANG KURANG AJAR
(Sudahlah bertaraf Keparat Biadap Pula)

Isu 'Shares Swap' dan AirAsia dengan MAHB tidaklah menjadi keutamaan kepada hamba selama ini walaupun ada ajakan daripada rakan bloger untuk memainkan isu ini. Hamba masih melihat dan  mendengar. Paling hebat memainkan isu ini ialah rakan-rakan bloger dari Sarawak. Mereka pun bukan calang-calang orang. Mereka tidak akan menulis jika tidak mempunyai fakta lengkap. Ternyata apa yang mereka luahkan adalah benar.

Hamba pernah mendengar penjelasan maklumat pihak ketiga yang pro isu ini dan dari sudut perspektif amalan korporat hamba berdiam diri. Namun ada banyak perkara yang tidak kena nampaknya dalam isu ini. Dari sudut perpekstif lain terlalu banyak kudis pekung yang jika tidak diubati bakal membunuh kepentingan MAHB dan kakitangan MAHB yang tidak berdosa.

Setelah membaca artikel rakan bloger APA mengenai tindakan Tony Fernandez bersikap kurang ajar kepada MAHB kerana memberikan SURAT AMARAN kepada pengurusan MAHB.

Kakitangan AirAsia sedang menjalankan kempen Say No To Airport Tax Increase dengan melekatkan sticker kempen di pakaian dan Boarding Pass penumpang. Tindakan provokatif ini sudah melampaui batasan bersifat kurang ajar lagi biadap tak mengenang budi orang.

Dikatakan MAHB telah melakukan usaha-usaha menghalang kempen yang bersifat prejudis dan penuh kudis tersebut. Baca artikel BigDog di sini A GLC DIRECTORS POLITICS OF HATRED

Persoalan paling besar ialah Kenapa 'Anak Koliang' boleh menjadi begitu kurang ajar dan teramat biadap? Betul juga kata rakan bloger APA HARI INI HANTAR SURAT RASMI AMARAN KEPADA MAHB (TANGAN YANG BERINYA MAKAN MUDAH) .....

ESUK LUSA PERDANA MENTERI PULA DIBERIKAN AMARAN RASMI OLEHNYA !

Ada tak mana-mana pmeimpin UMNO yag bertelo hendak tegur 'Anak Koliang' ini pada hari penutupan?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

UMNO SEPANG TAK BOLEH DI TEGUR ? LEMAH SEMANGAT SUNGGUH.

Kecik Hati Sebab Perasaan I Lebih Penting Daripada PARTI.

MENJADI ADAT AGAKNYA
BILA DI TEGUR DI TUDUH MERANAPKAN UMNO.
(Kemelut UMNO Sepang - Mamai Yang Berpanjangan)

Salah satu punca Selangor jatuh ke dalam tangan DAP Selangor setelah DAP gagal pada tahun 1969 ialah kerana sikap sesetengah orang besar-besar kepala UMNO Selangor (Sepang) yang enggan menerima teguran dan kritikan. Jika mengkiritk dan menegur lalu dikatakan tidak membantu dan hanya Hearsay. Sampai bila sikap lemah semangat ini hendak menjadi budaya pencengkam-pengcengkam kuasa ? Lihat di bawah ini:-

Jawapan yang diterima ialah 'Kami jentera BN di Sepang Sangat Berkecilhati dengan tulisan tanpa fakta ini' 

Hamba hendak mengingatkan kepada Panglima Sepang, Jika penyokong UMNO mengkritik dan menegur pun boleh membuat anda Berkecilhati apatahlagi jika DAP PKR dan PAS menyerang anda bertubi-tubi dan bertali arus sudah pasti anda dan jentera khusus anda akan Mati Kutu. Biarlah kamu berkecilhati daripada 3.2 juta lebih ahli UMNO seluruh Malaysia MAKAN HATI dek karenah kamu itu.

Hamba bukan menyokong pemegang jawatan tetapi Perjuangan UMNO dan UMNO itu sendiri. SEPANG adalah kawasan SELAMAT tapi itu dulu bukan sekarang. Bodohlah hamba hendak kemukan bukti kelemahan UMNO untuk tatapan umum cukuplah dengan hamba menegur sepintas lalu untuk buat renungan. Yea tak?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAU 2011 PEMIMPIN UMNO SELANGOR SUDAH TERLAMBAT???

(Gambar Hiasan Tiada KenaMengena Dengan Orang Di Dalam Gambar)
Dengan Mimpi Saja UMNO Selangor Menang Semula....

MAMAI DAN TERUS MAMAI.
Ke Mana Hilang Jatidiri Pemimpin UMNO Selangor?

Bila sebut UMNO Selangor suatu yang terlintas di benak fikiran ialah sifat kuat meliwat orang UMNO kepada UMNO sendiri. Tiada tercalon maka diliwatnya parti sampai negeri jatuh ke tangan DAP. Jika Dato Harun masih hidup sudah tentu di hamput semua peliwat dalam UMNO Selangor.

Dalam lipatan sejarah Selangor sendiri pun bala tentera Bani Jawi dari negeri-negeri Pahang, Perak serta Johor menjadi taruhan merampas semula Selangor dari tangan penjajah. 

Sebelum PRU 12, Selangor merupakan kubu kuat dan tempat selamat bagi mana-mana orang UMNO yang bercita-cita hendak menjadi Menteri bertapak dan menumpang tuah. Malah ada sesetengah kerusi DUN dan Parlimen di anggap sebagai TERLALU SELAMAT contohnya Sepang dijadikan Batu Meloncat mendapat harta dan pangkat. Apabila sudah dapat manafaat tiada satu pun dikembalikan semula kepada rakyat. Lama-kelamaan rakyat menjadi fedup.

Malangnya pemegang jawatan kawasan selamat DUN dan Parlimen tersebut (yang memanaskan punggung kerusi DUN dan Parlimen) sentiasa mamai dan terus mamai memperkasakan kekuatan dan jentera sedia ada. Lama kelamaan tenaga lama itu kehabisan. 

Siapakah yang layak mengepalai bala tentera Bani Jawi di Selangor untuk merampas kembali Selangor dari tangan DAP yang berpakat dengan Melayu keparat PKR dan PAS? 
Sudah tentu bukan orang korporat 
Sudah tentu bukan orang bangsat
Sudah tentu bukan orang khianat
Sudah tentu bukan orang merempat
Pastinya bukan orang bertempat 
Pastinya bukan orang berpangkat
Pastinya bukan orang sudah peroleh manafaat 
Pastinya bukan orang yang terkena sumpah laknat rakyat.

Mengikut petua orangtuha Bani Jawi pilihan itu akan digerakkan oleh Allah SWT ke dalam hati kepimpinan tinggi. Sudah pasti Panglima Bala Tentera Bani Jawi yang terpilih oleh Illahi mengepalai bala tentera Bani Jawi itu bukan calang-calang orang. 

Nampak di mata seperti orang selekeh 
Nampak mudah diperlekeh 
Tapi mampu menyekeh 
Sehingga ramai malu tersengih-sengih.
Ramailah nanti terhegeh-hegeh
Sekali beliau sekeh
DAP terus kalah terlondeh
PKR terus lari tak menoleh
PAS tunduk malu melawan pun tak boleh.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...