Isnin, 6 Jun 2011

HAMBOI ANAK SIAPA LAH NI YANG KURANG AJAR BANGET MENGGELARKAN BLOGER SEBAGAI ANJING KERANA MENGKRITIK HASIL SENI KEDAUNGNYA

Helo brader ! Budibahasa Jaga Lah

Hendak tahu hasil seni karya kedaung si bahlol ini?
sila klik di sini 

 Hamboi kamu brader Gambit
bloger kritik lembut saja kepada kamu
tidak ada pula kami hinakan kamu dengan gelaran-gelaran yang tidak sepatutnya, 
KAMU KENA MOHON MAAF KEPADA KAMI !

Kami mengkritik kerana hasil seni kamu itu 
TIDAK ADA SEDIKIT PUN NILAI BUDAYA MURNI MALAYSIA
Apakejadah haramjadahnya kebahlolan kamu ini?
Kalau kamu buat MUZIK VIDEO yang mempunyai 
NILAI ESTETIKA, 
ETIKA, 
BUDAYA MALAYSIA
sudah tentu kami akan memberikan kritikan terbaik untuk kamu

Ini TIDAK !
Baru kena kritik sikit pun
kamu sudah BESAR KEPALA HOTAK KAMU
Hambik .... nak sangat !

Aku ada sedozen tulang temulang untuk ko buat dinner.
TEPUK DADA TANYA IMAN.

PENTADBIRAN EKSEKUTIF SATANISMA DAPIGS PULAU PINANG KINI MENGGANTIKAN PERANAN DAN FUNGSI YDPA.


Pentadbiran Eksekutif rejim Satanisma DAPIGS semakin mengada-ngada dan mahu mencampuri lahi Hal Ehwal Agama Islam. Kini timbul pula cadangan bahlol mereka mahu adakan Pilihanraya AJK MASJID. Masjid menjadi lapangan politik pula. Kenapa tidak buat pilihanraya AJK TOKONG dan GEREJA?


1. Belum pun habis 1 isu sensasi di mana EXCO AGAMA Pulau Pinang Malik Kassim mempromosikan daging babi di pesta cokelat tajaan kerajaan rejim satanisma dapkrpas, timbul pula isu pilihanraya AJK MASJID akan diadakan. Untuk apa sebenarnya dan apakah niat dari agenda tersembunyi ini? Adakah ianya satu kebaikan buat umat Islam ? Kesemua jawapan kepada soalan tersebut adalah dalam bentuk NEGATIF.


2. Pengurusan Masjid menjadi percaturan politik kotor dan keji rejim satanisma dapkrpas, tempat ibadah orang Islam kini dicemari oleh tangan-tangan manusia setan dalam rejim satanisma dapkrpas. Apakah umat Islam di Pulau Pinang mahu berdiam diri sahaja dan membiarkan anjing-anjing peliharaan dapigs bermaharajalela sesuka hati mereka melaksanakan agenda-agenda jahat dapigs? 

3. PAS telah banyak melakukan kejahatan terhadap ISLAM di negara ini semenjak kawan-kawan Anwar Ibrahim menyertai PAS seperti Hj Hadi dan Anwar Ibrhaim menyertai UMNO. Kelompok Anwar IBrahim ini termasuk beliau sendiri telah terlalu banyak melakukan kerosakan dalam negara dan terhadapa ISLAM. Kerosakan yang mereka lakukan semakin bertambah buruk apabila mereka bekerjasama dengan puak manusia setan sosialis dapigs. 

4. Tidak berhenti mereka melakukan pelbagai cara dan kaedah untuk merosakkan akidah umat Islam dan Islam di negara ini. Ini bukanlah usaha terakhir mereka untuk mengheret institusi agama Islam ke dalam kancah politk mereka bagi menggugat kedaulatan dan kuasa Raja-raja Melayu yang amat mereka benci dan bagi menjahanamkan UMNO yang selama ini menjadi payung kekuatan perpaduan Melayu Islam. Sudah tentulah segala usaha kejahatan mereka ini tidak akan berjaya kerana ALLAH TA'ALA TIDAK AKAN SESEKALI MENYUKAI ORANG YANG ANGKUH SOMBONG SEPERTI MEREKA (REJIM SATANISMA DAPKRPAS).


Rejim Pakatan Toghut Satanisma DAPKRPAS sudah menemui jalan penghujung dan penamat riwayat mereka dalam arena politik tanahair. Jun 9, 2011 bakal menjadi titik pengakhiran kepada jangkahayat politik mereka. TEPUK DADA TANYA IMAN.

TALIAN HAYAT BEKAS PENGARAH URUSAN UDA HOLDINGS YANG TAK MASUK AKAL.

Hangat diperkatakan oleh blog pro BN/ UMNO yang membongkar TUNTUTAN GILA bekas Pengarah Urusan UDA Holdings Sdn Bhd sedangkan jawatan yang di pegang olehnya merupakan jawatan lantikan KEMENTERIAN KEWANGAN dan bukan hak milik peribadi.
Bekas Pengarah Urusan UDA Holdings 

1. UDA HOLDINGS mula dikritk hebat akibat ada suara-suara sumbang yang membuat dakwaan kononnya kepentingan Meayu dipinggirkan dalam Projek Pembangunan Penjara Pudu. Apakah isu sebenarnya dalam hal ini ?

2. Terdapat 2 isu berbangkit iaitu :-

(a) Isu perlantikan Pelabur China yang menyediakan Dana dan kemahiran untuk Projek Pembangunan Tanah Penjara Pudu. Perlantikan tersebut merupakan polisi kerajaan ke kerajaan dan sudah tentulah kepetningan Melayu tetap dipelihara namun disebabkan ada segelintir pemimpin Melayu yang tidak dapat habuan terus daripada projek tersebut atas alasan yang hanya diketahui oleh pihak atasan dan pengurusan , maka kelompok yang tidak berpuashati mula buat bising dan menjadikan Isu Kepentingan Melayu untuk meraih simpati wlahal mereka tidak mempunyai cukup Dana seperti Pelabur China.  YAB Perdana Menteri pun sudah bersuara mengenainya 

(b) Isu ini kemudian ini diperbesarkan lagi oleh kelompok tidak bertanggungjawab tersebut melalui isu perletakkan jawatan bekas Pengarah Urusan UDA Holdings , Datuk Jaafar yang kononnya meletak jawatan atas kerelaan sendiri. Walhal, mengikut sumber maklumat yang diperolehi, Datuk Jaafar diarahkan meletakkan jawatan ini kerana jawatan tersebut adalah lantikan Kementerian Kewangan, bermakna jawatan itu merupakan Jawatan Lantikan secara kontrak. Malangnya, beliau meletakkan pelbagai syarat yang tidak masuk akal untuk meletak jawatan.


3. Dalam entri Papa Gomo menyatakan hal ini berkaitan dengan perletakkan jawatan Datuk Jaafar bukanlah di atas sebab beliau benar-benar prihatin kepada kepentingan Melayu tetapi sebaliknya kerana berkait rapat dengan Kepentingan Pihak tertentu yang gagal memberikan tawaran terbaik kepada UDA Holdings yang membuat Surat Jemputan  kepada 15 buah syarikat di dalam dan di luar negeri. Pada Mac, 7 & 8 2011, Surat Jemputan UDA HOLDINGS telah di jawab oleh 11 syarikat.

Bukit Bintang City Centre
(BBCC)

4. Antara lain di dalam Surat Jemputan UDA HOLDINGS bagi memajukan Tapak Penjara Pudu , projek pembangnan yang dikenali sebagai:-

BUKIT BINTANG CITY CENTRE, UDA HOLDINGS MENETAPKAN PRA SYARAT DALAM BENTUK TERMA RUJUKAN YANG DIBERIKAN RASIONALISASINYA KEPADA SYARIKAT YANG DI JEMPUT MEMBUAT TAWARAN BALAS BIDAAN KEPADA UDA HOLDINGS:-

PRA-SYARAT UDA HOLDINGS DALAM SURAT JEMPUTANPROJEK : PEMBANGUNAN BUKIT BINTANG CITY CENTRE3 TERMA RUJUKAN UTAMA UDA HOLDINGS. 
(a) UDA mahu memliki kompleks membeli belah dari Basemen 1 sehingga ke tingkat 5 yang rekabentuknya perlu inovatif serta mampu bersaing dengan kompleks beli belah sedia ada 
(b) UDA mahu memiliki semua tempat letak kereta.
(c) Terminal bas yang mempunyai 180 petak perlu diintergrasikan dnegan setesen monorel dan LRT sedia ada.
Seterrusnya UDA HOLDINGS memberikan rasionalisasi kepada 3 Terma Rujuan tersebut kerana mahu menunaikan tanggungjawab melaksanakan agenda Melayu yang dipikul oleh mereka selama ini , rasionalisasi 3 Terma Rujukan Tersebut adalah seperti berikut:-
(a) Untuk meminimumkan risiko kewangan dan pembangunan kepada aset UDA termasuklah:-(i) Tanah tidak dicagarkan(ii) Penyiapan Aset UDA didahulukan (ii) Memilih rakan kongsi yang mempunyai kedudukan kewangan yang kukuh serta pengalaman yang luas.
(b) Memastikan aset yang diberikan oleh UDA HOLDINGS mempunyai nilai pasaran hartanah yang maksimum
(c) Memastikan pendapatan tahunan daripada aset tersebut maksimum UDA HOLDINGS bagi kelangsungan di masa depan
(d) Sebagai pengukur dan panduan bagi menilai semua cadangan pembangunan di terima.
5. Syarikat EVERBRIGHT INTERNATIONAL CONSTRUCTION ENGINEERING CORPORATION [ EICEC] telah memenuhi 3 Terma Rujukan tersebut di samping memberikan cadangan yang mempunyai butiran terperinci mengenai pecahan lot milik UDA HOLDINGS dengan lot milik Pelabur. Ini adalah AMALAN BIASA mengikut Piawaian Amalan Projek Pembangunan yang bersifat dan berbentuk sepertimana yang dikehendaki oleh UDA HOLDINGS bagi mengwujudkan situasi MENANG-MENANG. Butiran lebih lanjut akan diberikan berdasarkan kepada maklumat dan sumber yang diperolehi.

6. UDA HOLDINGS telah memikirkan kaedah dan cara terbaik untuk membangunkan BUKIT BINTANG CITY CENTRE [BBCC] tanpa meminggirkan peranan mereka sebagai menjaga kepentingan Melayu di dalam kawasan bandar. Inilah cara terbaik kerana sepertimana saranan PENGERUSI UDA HOLDINGS, ' Bagaimana UDA HOLDINGS hendak menjaga kepentingan Melayu jika kekurangan sumber kewangan?'

Penerangan lebih jelas akan di buat selepas ini setelah JS cuba mendapatkan maklumat lebh terperinci dan jelas mengenainya serta JS akan memperjelaskan Perjalanan AMALAN KORPORAT dalam soal PROJEK-PROJEK PEMBANGUNAN seperti UDA HOLDINGS lakukan, tapi jelas apa yang UDA HOLDINGS lakukan ini adalah TELUS dan TIDAK meminggirkan mana-mana kepentingan MELAYU. SYABAS DAN TAHNIAH KEPADA LEMBAGA PENGARAH UDA HOLDINGS TERUTAMA DATUK NUR JAZLAN ! TEPUK DADA TANYA IMAN.

BILA ASSOBIYAH PAS MENGAJARKAN TAKSOB.

Kepimpinan PAS hanya mengajarkan jalan Assobiyah dan menanam sifat Taksob yang amat di larang keras di dalam ISLAM.  Ciri-ciri yang ada pada Rejim Pakatan Toghut Satanisma DAPKRPAS adalah melahirkan pengikut-pengikut yang TA'ASOB.


Lakaran kartun ini menceritakan sejuta kisah pengikut TA'ASOB dalam Rejim Pakatan Toghut Satanisma DAPKRPAS.
Anda mungkin pernah terjumpa jenis ketaksoban yang digambarkan di atas.

EHEM, takrifan ASSOBIYAH bukanlah sepertimana yang diberikan oleh toghut PAS. ASSOBIYAH yang di larang adalah TA'ASOB kepada kelompok sendiri, contoh orang PAS dengan Mdewataraya Nik AJih dan PAS. TEPUK DADA TANYA IMAN.

SATANISMA PAS CIPTA SEJARAH MENDEDAH WAJAH HUDUH SETAN MEREKA.

Sudah banyak diperkatakan mengenai wajah sebenar PAS atau lebih tepat mengenai perlikau peribadi pemimpin-pemimpin PAS yang berlakun 'alim dan wara'. Mereka sudah merasai kenikmatan surga duniawi dan kini mereka enggan kembali ke pangkal jalan.

1. Ahli Pas menemui jalan buntu untuk menyatakan ketidakpuashati mereka kerana terbelenggu dengan bai'ah taat setia kepada Parti dan pemimpin bahlol mereka dalam PAS. Bai'ah Taat Setia itu di anggap lebih suci dan lebih tinggi daripada 2 kalimah syahadah.

2. Begitulah ajaran sesat yang satanisma PAS ajarkan kepada para penyembah mereka. Tidak keterlaluan jika dikatakan bahawa satanisma PAS telah banyak membantu puak kafir harbi DAPigs untuk menyerang semua kepentingan Islam yang di bina oleh UMNO melalui persefahaman dalam Barisan Nasional.

3. Kepimpinan satanisma PAS semakin menganjak dan menyasar daripada ISLAM dan sebaliknya mereka lebih terarah kepada apa sjaa nilai yang bertentangan dengan ajaran ISLAM. Begitulah wajah Huduh Satanisma PAS selama ini yang ditutupi oleh lakunan 'alim dan wara' mereka. 

Masih mahukah kita mengatakan kepada diri kita bahawa PAS adalah ISLAM ? dan ISLAM adalah PAS? Sedangkan semakin jelas PAS memperalatkan agama untuk kepentingan duniawi mereka. TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...