Sabtu, 29 Januari 2011

PRK TENANG: Pas Ejakulasi Pra-Matang Sebelum Klimaks.


1. Di saat-saat akhir, sebelum klimaks, Pas dah ejakulasi pra-matang. Fitnah mereka terhadap To' Ai memakan diri mereka sendiri. Seorang gadis China telah di upah untuk membuat pengakuan yang merupakan fitnah ke atas To' Ai. Inilah cara Amar Makruf Nahi Munkar Pas. Buat fitnah untuk cegah kebaikan.

2. Dalam keghairahan seksual Pas cuba menutup kisah skandal cinta curang Normala dengan Makrop, penipuan Makrop mendapatkan Cuti sakit dan kelemahan syahwat jentera kempen Pas serta percaturan tukar cadar antara Mazlan Aliman yang berusaha memastikan kekalahan Normala, Pas telah MENGHINA GADIS-GADIS KETURUNAN CINA dengan memberi gambaran seolah-olah mereka adalah PELACUR MURAHAN, mudah dijual beli di pasaran seksual terbuka. Jahat sungguh Pas ini. Tapi sejak bila Pas ini geng budak baik?

3. Pas sebenarnya hilang konfiden di saat-saat akhir kerana menghadapi masalah dalaman dan bermuncung mulut sesama sendiri dalam jentera kempen Pas. Ini belum lagi konspirasi terancang oleh Dapigs dan kem Mazlan Aliman, Pas hanya diperkudakan oleh Dapigs kali ini saja. Kenapa? 

4. Dapigs menggunakan peluang ini bagi menekan dan memeras ugut Pas semasa pembahagian kerusi dalam PRU13. Tak percaya? Tengok je lah nanti yea. Dapigs dan PKR memang berhajat besar agar Pas kalah terok dalam PRK N05 ini. Ini dapat dilihat daripada pemerhatian cara gerak kerja jentera kempen Pas, PKR dan Dapigs. Hambar ! Cam kopi takde gula, gulai takde garam, bau je lebih.

5. Pok Nik dua kali menghina baginda Rasullullah s.a.w. dan Nizar pula mengeluarkan fatwa sesat. Inilah petunjuk daripada Allah Ta'ala bahawa PAS HARUS DI TOLAK dan menolak PAS ertinya MENYELAMATKAN ISLAM!


6. Malah Allah Ta'ala juga memberikan petanda bahawa alam pun rejek Pas melalui kejadian banjir kilat di beberapa tempat di bandar Labis pada masa yang tidak sepatutnya berlaku, Hujan turun sepanjang masa, kadangkala lebat dan kadangkala renyai-renyai sebagai petanda 'membersihkan' Bandar Labis dan DUN TENANG ini daripada kemungkaran yang dilakukan oleh Pas, PKR dan Dapigs semasa berkempen. Ingat Pas Ingat Zina, Ingat PKR ingat Dajal Al Masikh dan Ingat Dapigs ingatlah peristiwa BUKIT KEPONG!

Jam 12 tengahmala ini, kempen dihentikan dan esuk hari PENENTUAN dimana semua pengundi di DUN TENANG di minta keluar mengundi dan ingatlah UNDILAH BARISAN NASIONAL , SELAMATKAN AGAMA BANGSA DAN TANAHAIR INI!

DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA KAYU 3 KFC
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT SOSIALIS CAUVINIS RASIS TEGAR

PERBADANAN BLOGGERS NYAMUK TELAH MUNCUL !


Kemunculan yang dinantikan oleh semua lapisan masyarakat peringkat umur di MALAYSIA & di 4 penjuru Alam ! 
Kami Tak Sombong!
Kami Tak Angkoh!
Kami Tak Khianat !
Kami Tak Blackmail!
Berilah sokongan anda kepada kami
Kami akan lawan dakyah Pas
Kami akan lawan dakyah PKR
Kami akan lawan dakyah Dapigs
Kami akan lawan anasir-anasir subversif
Kami pertahankan
AGAMA
BANGSA
NEGARA


PRK TENANG: Gempar 36SXXX Cekgu Mala Kena Londeh! Siri 2


1. PRK TENANG N05: Pada kali ini menyaksikan pertandingan Jantina. Apa ada hal? Tertulis sampai bila-bila di catitan rasmi Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia, pertandingan adalah BARISAN NASIONAL[parti Anak Jantan Sejati] dengan PAS, [parti apa seks?].

2. KEMPEN: Ceramah-ceramah kempen di pihak Pas sentiasa kosong dan kehadiran amat mendukacitakan teramat sangat. Petanda awal Pas jatuh tersembam pada PRU 13 nanti termasuklah Dapigs dan PKR. Dalam melariskan jualan langsung pembohongan, pendustaan dan kebencian kepada pihak Barisan Nasional yang baik, Pas telah melakukan perkara-perkara berikut:-

(i) Nizar Si Meroyan: Mengeluarkan Fatwa sesat lagi menyesatkan, - Wajib syarie' undi Pas Haram Syarie' undi Barisan Nasional. Kesian kepada pengundi-pengundi orang Islam di kawasan DUN dan PARLIMEN di mana Pas tidak dibenarkan bertanding oleh Dapigs dan PKR termasuklah umat Islam di Indonesia, Singapura, Taiwan, Jepun, Amerika Syarikat, Arab Saudi, Damsyik, Mesir, Somalia dan negara-negara lain. 

(ii) Pok Nik Si Wali Selipar: Menghina baginda Rasullullah s.a.w. sebanyak 2 kali. Pertama, bahawa  baginda Rasullullah s.a.w. tidak bersolat selama 10 tahun, na'uzubillahi min zalik. Kedua, bahawa  baginda Rasullullah s.a.w. berebut jawatan dengan Abu Jahal untuk perintah Mekah,na'uzubillahi min zalik.

(iii) Salahuddin Ayub Si Pudu: Memutarbelit kes lelongan tanah dan membabi-buta menuduh To' Ai sebagai cuai walhal keseluruhan fakta kes tidak diceritakan sepenuhnya iaitu mengenai kapasiti To' Ai yang dinamakan sebagai pihak defendan di atas jawatannya dan bukan di atas kapasiti peribadinya. Mankala jasa-jasa To' Ai menyelesaikan lebih dari 60 kes lelongan secara gratis tidak disebutkan langsung. 


3. CALUN: Kisah Skandal Jerat Percintaan KFC, Normala sudah diketahui umum. Tak lena tidur Normala kerana cerita dalam kain disebarkan. Ini bukan serangan peribadi tetapi adalah Ujian Akhlak Kelayakan Kredibiliti Normala. Kita tidak mahu seorang Wakil Rakyat yang mempunyai rekod peribadi paling buruk. Normala  memang tak layak jadi contoh pemimpin AMAR MAKRUF NAHI MUNKAR kerana dia pernah bermain kayu tiga tidak setia kepada bekas suaminya terdahulu.

4. PENIPUAN: Makrop Si Pencilok MC terang-terang melakukan penipuan dalam mendapatkan Medical Certificate untuk bercuti 21 hari bagi membantu Normala berkempen. Nampak sungguh tidak jujur. Menurut  jumhur Pas dan pendapat fofuler Pas kejayaan seorang suami/lelaki adalah pengaruh si isteri, jadi faham-faham sendirilah. Si Makrop jadi begitu kerana pengaruh Normala.

5. KONTRADIKSI: Dulu Pok Nik kata wanita tak layak jadi pemimpin, tak boleh keluar malam, suara wanita adalah aurat dan macam-macam lagilah. Kali ini, kontradiksi dilakukan oleh Pas bagi menghalalkan apa yang pernah Pas haramkan terdahulu.Terbukti Pas memang kuat berbohong apatah lagi calunnya si Normala.

6. ISU-ISU BERBANGKIT: Apalagi modal Pakatan Haramjadah dalam mana-mana PRK melainkan berbohong dan berdusta serta menabur fitnah mengenai isu kenaikan harga barangan, isu debat antara Mazlam Aliman si Jantan Kabaret PKR, isu generasi ke 2 FELDA, isu polisi 100 hari dan polisi 3 P [Perkudakan Rakyat, Perbodohkan Rakyat dan Perkosakan Rakyat]. Para peniaga segera gerai-gerai Pas pula menyebabkan gangguan lalulintas di pekan Labis dan menimbulkan rungutan para peniaga tempatan.

Itulah Pas, sebuah parti 
-  yang menolak Malaysia sebagai sebuah Negara Islam di bawah pemerintahan Barisan Nasional, - yang menolak perlaksanaan Hudud apabila diberikan keizinan, 
- yang bersengkongkol dengan puak Sosialis dan Pluralis Liberal Islam, 
- yang suka menghalalkan kembali apa yang pernah diharamkan olehnya, 
- yang memfitnah UMNO sebagai parti sekular dan 
- yang mengiktiraf pentadbiran Sosialis cauvinis rasis tegar anti Islam sebagai pemerintahan Khalifah 'Umar Al Khattab! 

Tolak Pas bukan bermakna menolak ISLAM, mengundi Pas bermakna menjahanamkan ISLAM. Pas seleweng lagi menyelewengkan. Insya-Allah Ta'ala, esuk hari mengundi di Tenang. Kepada pengundi yang berada di luar Tenang, baliklah ke Tenang dan mengundi serta pastikan anda mengundi BARISAN NASIONAL UNTUK SELAMATKAN AGAMA BANGSA & NEGARA!

DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/ BARISAN NASIONAL
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA KAYU 3 KFC VANDALISMA
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT CAUVINIS RASIS TEGAR

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...