Isnin, 21 November 2011

TAHNIAH TIM HARIMAU MALAYA DAN ONG !!!! GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

TAHNIAH !!!
TAHNIAH!!!!
TAHNIAH !!!!!!!!

MALAYSIA MENANG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KITA MENANG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAWA BALIK BOLA YANG ENGGAN TERTAMPAN PADA KAKI GOLIE INDON ITU!


PAKATAN HARAMJADAH ENGGAN MEMBANTU RAKYAT.


PAKATAN HARAMJADAH. Selama tiga tahun lebih Pakatan Haramjdah menjadi pemerintah zalim di Kedah, Selangor dan Pulau Pinang dan selama 21 tahun Pas Kelantan menzalimi rakyat Kelantan. Hanya dengan menjadi sebuah kerajaan yang zalim sahaja mampu mengekalkan Pakatan Haramjadah sebagai kerajaan. Adakah kita mahu kerajan-kerajaan zalim Pakatan Haramjadah terus menerus memecahbelahkan MALAYSIA?

Selama tiga tahun anak-anak muda Malaysia diberikan didikan agar bersifat GANAS, REVOLUSINER dan PEMEBRONTAK kepada musuh politik Pakatan Haramjadah dan menjdi ZOMBI TAAT membuta tuli kepada Pakatan Haramjadah.

Pakatan Haramjadah memomokkan dan memperbodohkan golongan mahasiswa/siswi dengan slogan-slogan Agen Pembaharuan, Agen Pelindung Kebebasan dan Agen Perubahan. Hakikatnya Pakatan Haramjadah menjadikan golongan muda mudi Malaysia sentiasa bersifat PEMBERONTAK TANPA ADA KONPROMI. 

Pakatan Haramjadah TIDAK PERNAH MENDIDIK ANAK MUDA MALAYSIA MENJADI KELOMPOK MANUSIA YANG BERSIFAT HARMONIS, KOMPROMIS dan SEDERHANA. 

Pakatan Haramjadah mendidik anak muda mudi Malaysia agar tersu menerus bersikap INDIVIDUALISTIK dan MATERIALISTIK. Pakatan Harmajadah mahu muda mudi menjadi PEROSAK KEPADA AGAMA BANGSA DAN NEGARA. 

ADAKAH KITA RELA DAN REDHA ANAK MUDA MUDI MALAYSIA YANG PENUH BERBAKAT DAN MEMPUNYAI POTENSI BESAR MENJADI SEBEGITU?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAKATAN HARAMJADAH MAHU PECAHKAN PERSEKUTUAN.PAKATAN HARAMJADAH. Berdasarkan kepada permainan politik Pakatan Haramjadah mutakhir ini dan selepas pasca 2008, Pakatan Haramjadah menyedari bahawa untuk terus berkuasa mereka perlu mengamalkan politik Pecah dan Perintah, Bagi menyediakan paltfom untuk berkuasa sepenuhnya Pakatan Haramjadah perlu memecahbelahkan strutktur Persekutuan Malaysia kepada unit-unit negeri. Bagi mencapai matlamat itu, Pakatan Haramjadah sedang mendidik ahli dan penyokong mereka untuk memberontak bagi mendapatkan KUASA AUTONOMI EKSLUSIF seperti yang diamalkan di Republik India. 

Pemberontakan ini dirancangkan melalui BERSIH dan kerana itulah SPR di serang habis-habisan.

Pakatan Haramjadah akan memastikan kemenangan di Perak dan Pulau Pinang dan juga Kedah dikekalkan, Begitu juga di Selangor. Negeri-negeri di Semenajung akan dipecahkan kepada empat entiti kerajaan iaitu:-
 1. Entiti Kerajaan Negeri Pro Sosialis - Perak, Kedah, Kelantan.
 2. Entiti Kerajaan Negeri Sosialis Total - Pulau Pinang.
 3. Entiti Kerajaan Negeri Campuran Sosialis - Selangor
 4. Entit Kerajaan Negeri Barisan Nasional.
Tema Utama.
Tema-tema yang dimainkan oleh Pakatan Haramjadah ialah:-
 1. Reformasi Politik - POLITIK BARU
 2. Reformasi Ekonomi -LIBERALISASI EKONOMI
 3. Reformasi Pendidikan - PEMANSUHAN BAHASA MELAYU SEBAGAI BAHASA PENGANTAR dan BAHASA PERPADUAN KAUM.
 4. Reformasi Sosial - PENYAMARATAAN SEMUA AGAMA.
 5. Reformasi Sejarah - PENGHAPUSAN SEJARAH RAJA-RAJA MELAYU & BUDAYA MELAYU.
Senjata Perlaksanaan.
Senjata Perlaksanaan Pakatan Haramjadah ialah:-
 1. Penghapusan semua perundangan Negara yang ANTI TERORIS dan ANTI SUBERVSIF.
 2. Menimbulkan seberapa banyak demonstrasi jalanan,
 3. Menajamkan semua konflik-kinflik yang ada dalam masyarakat.
 4. Memperkuatkan isu-isu yang membawa kepada perpecahan dan sifat curiga di kalangan rakyat.
 5. Mendidik golongan muda menjadi revolusioner.kononnya sebagai 'Agen Perubahan'.
Persoalannya kepada kita semua, adakah kita mahukan PERPECAHAN SESAMA KITA ATAU KITA MAHUKAN PERPADUAN DAN SIFAT TOLERANSI (SEMANGAT MUHIBBAH) SESAMA KITA? 

ADAKAH KITA HENDAK SENTIASA BERMUSUH SESAMA SENDIRI SEPRTIMANA YANG DIKEHENDAKI OLEH PAKATAN HARAMJADAH ATAU KITA BERSATU SEMUANYA DI BAWAH KONSEP 1 MALAYSIA?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ENGGAN BUBAR DUN PAKATAN HARAMJADAH BERSIFAT PENGECUT.


PAKATAN HARAMJADAH. Keengganan Pakatan Haramjadah untuk membubarkan DUN serentak dengan pembubaran Parlimen menzahirkan sifat pengecut mereka. Sifat pengecut Pakatan Haramjadah (PH) berdasarkan kepada NIAT CURANG mereka kepada rakyat Malaysia yang tak berdosa sehinggakan bayi yang belum lahir pun dizalimi oleh Pakatan Haramjadah dengan sifat pengcut berniat curang tersebut.

Seperkara lagi mengenai sifat pengecut Pakatan Haramjadah ialah apabila Pakatan Haramjadah mengkritik dan amat membenci pemberian RM100 tunai kepada rakyat. Wang itu adalah untuk manafaat rakyat tetapi disebabkan Pakatan Haramjadah TAKOT bebanan rakyat dikurangkan maka Pakatan Haramjadah telah mendakwa bahawa pemberian tersebut bersifat populis. Inilah KEBENCIAN PAKATAN HARAMJADAH KEPADA RAKYAT. 

Betapa bencinya Pakatan Haramjadah kepada rakyat sehinggakan TIADA PIHAK BOLEH MEMBANTU MERINGANKAN BEBANAN EKONOMI RAKYAT. 

Lihat sahaja cemikan dan cemuhan pemimpin Pakatan Haramjadah dalam isu KR1M dan NFC sedangkan keduanya bertujuan meringankan bebanan rakyat. Pakatan Haramjadah TIDAK SUKA KEBAJIKAN RAKYAT DIUTAMAKAN. Pakatan Haramjadah hanya mahu RAKYAT TERTINDAS dan itulah matlamat perjuangan PAKATAN HARAMJADAH YAKNI MELETAKKAN RAKYAT DALAM KEADAAN SERBA DAIF DAN TERTEKAN AGAR SENANG PAKATAN HARAMJADAH TERUS MENERUS MEMPERBODOHKAN RAKYAT.

KALAU RAKYAT JADI CERDIK DAN TIDAK BERADA DALAM SITUASI EKONOMI TERTEKAN ITU BAKAL MENYUSAHKAN PAKATAN HARAMJADAH.

BAGI PAKATAN HARAMJADAH, 
BIARLAH RAKYAT YANG SUSAH DAN TERTINDAS ASALKAN PAKATAN HARAMJADAH BOLEH MENJADI KERAJAAN.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


PENINGKATAN SOKONGAN PENGUNDI MUDA KEPADA BARISAN NASIONAL.Setelah hampir dua tahun para pemimpin, ahli, penyokong dan sukarelawan Barisan Nasional bekerja keras memperbaiki segala kelemahan samada yang hakiki atau yang persepsi hasilnya pola sokongan pengundi muda semakin beralih arah kepada Barisan Nasional. Kenapa? Ringkasnya :-
 1. Barisan Nasional menunjukkan komitmen yang tinggi dan berjaya mengubah banyak persepsi buruk yang dilemparkan oleh Pakatan Haramjadah,
 2. Berbeza dengan Pakatan Haramjadah (hanya bersepakat dan bekerja keras menumbangkan Barisan Nasional terutama UMNO) Barisan Nasional bekerja keras memperbaiki kelemahan dan Berani Berubah.
 3. Pakatan mempamirkan sikap keras kepala dan cauvinistik dan sengaja enggan bekerjasama dengan Barisan Nasional.
 4. Barisan Nasional sentiasa bersedia bekerjasama tetapi di sambut oleh Pakatan Haramjadah dengan cemuhan dan maki hamun.
 5. Barisan Nasional sentiasa komited mengotakan janji-janji yang di buat.
 6. Pakatan Haramjadah tidak komited berkhidmat kepada rakyat sebaliknya hanya komited mendidik rakyat bersifat ganas, revolusioner dan degil.
Apa yang berlaku ialah pelapis kepada Pakatan Haramjadah berusaha untuk menjadikan golongan muda terutama mahasiswa/siswi sebagai kelompok revolusiner yang merugikan agama, bangsa dan negara, Sifat terburu-buru dan sifat amarah dijadikan bahan bakar utama kepada sifat revolusioner. Mereka menanam rasa bangga diri dan sombong (takkabur dan riya') ke dalam mentaliti dan hati anak-anak muda melawan dan membantah mana-mana pemerintah.

Adakah itu keinginan kita semua? Yakni membina negara bangsa dan memertabatkan agama dengan menididik anak-anak muda menjadi ganas dan bersifat revolusioner? Tidakkah 'Api Kemarahan' membakar segala keindahan dan kemakmuran?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...