Rabu, 17 Ogos 2011

ISU DUMC & MBPJ :APA YANG ANDA BOLEH SIMPULKAN BILA MELIHAT GAMBAR INI?

GAMBAR ADALAH SERIBU CERITA, 
BEGITULAH PEPATAH CINA. 
LIHATLAH GAMBAR-GAMBAR DI BAWAH  INI BERCERITA MENGENAI PENGLIBATAN LANGSUNG PKR PAS DAP PSM DALAM PENTADBIRAN MBPJ
LIHATLAH SANDIWARA LAKUNAN DRAMA BERSIRI PAKATAN PEMBANGKANG HARAMJADAH.


SIAPA YANG MENIPU DAN TERTIPU?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

DUMC BO LAYAN SAMA PERMINTAAN SOSIALIS RELIGUS PAS.


Hidung tak mancung pipi tersorong-sorong. Kasihan sungguh puak Sosialis Religus PAS. Permintaan mereka hendak berjumpa dengan DUMC dilapurkan oleh lidah media pembohong nya HARAKAHDAILY telah di tolak oleh DUMC dengan alasan isu sudah menjadi terlalu umum dan berbagai tafsiran telah di buat. Menurut surat yang di hantar kepada PAS PUSAT, DUMC mohon penangguhan tetapi tidak dilapurkan sampai bila.

Episod terbaru ini mengambarkan kepada kita betapa lemahnya dan kecilnya peranan yang dimainkan oleh PAS di dalam Pakatan Pembangkang Haramjadah. Betapa malunya, PAS diperlakukan dan diperlekehkan oleh sebuah organisasi yang cuba dipertahankan olehnya bermati-matian. Dimanakah kekuatan PAS jika hendak berjumpa dengan sebuah organisasi kecil seperti DUMC pun tidak dilayani? Dimanakah penghormatan kepada PAS ? Langsung TIDAK ADA !

Bertambah jelas kepada kita manuver politikal menyembunyikan KEBENARAN sesuatu isu yang dilakukan oleh pihak Pakatan Haramjadah laknatullah. Laungan bersemangat dan revolusi jalanan yang mereka laungkan selama ini bagi menuntut keadilan itu dan ini ternyata sedikit pun tidak mereka amalkan. Pakatan Pembangkang Haramjadah laknatullah kini begitu tersepit dan tertekan. Janganlah undi mereka, Unid mereka bermakna anda mengundi umat Islam dimurtadkan!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LATHEEFA KOYA BALAS DENDAM KEPADA GOMO.

Jika anda membaca entri PAPA GOMO mengenai klip video sila ke pautan ini VIDEO LAGI BUKTI MBPJ DI KAWAL OLEH PAKATAN dan termuramah pendek mengenai lapuran polis terhadapnya yang di buat oleh perkumpulan ahli politikus yang sudah menjadi tikus mondok, anda akan mendapati bahawa bahasa badan mereka menceritakan kegoyahan mereka. Amat menghairankan kerana Ronnie Liu, Teresa Kok dan Elizabeth Wong tidak kelihatan. Di mana mereka menyembunyikan diri? Kenapa Latheefa Koya tiba-tiba banyak bersuara? Kalau anda hendak tahu lihat gambar di bawah ini yang di ambil dari laman sesawang MBPJ. Anda lihat Latheefa Koya menggunakan alamat pejabat firma guamannya !


Di dalam gambar AHLI-AHLI MBPJ di atas anda dapat lihat juga seorang AHLI MAJLIS menggunakan email PARTI POLITIK sebagai tempat untuk dihubungi, namanya TUAN HAJI AHMAD YUSOF BIN LUDIN yang juga kelihatan dalam klip video KHALID GEREJA dan klip video lapuran Polis. 

Begitulah BIASNYA mereka ini ! Cakap Tak serupa Bikin Punya Lor! MBPJ mempunyai seramai 25 AHLI MAJLIS. Tak percaya sila klik ke pautan ini http://www.mbpj.gov.my/c/document_library/get_file?uuid=618c30ef-b2a5-4e24-afc4-7d133300ab52&groupId=21857. Anda lihat sendirilah siapakah malaun-malaun yang ada di dalam PKR PAS dan DAP yang menjadi Ahli Majlis MBPJ.

Itu satu bab, satu lagi bab mengenai KAWASAN PENTADBIRAN MBPJ. Khalid Gereja seringkali mengulangi penafian beliau dan meletakkan asas penafiannya kepada tempat tinggal pengadu-pengadu yang dinyatakan di dalam KRONOLOGI SITA GDMUC sebagai berada di luar kawasan pentadbiran MBPJ. Ye ke. Cuba anda klik pautan ini pula untuk melihat KAWASAN PENTADBIRAN MBPJ, http://www.mbpj.gov.my/c/document_library/get_file?uuid=695a38b1-26dd-4bce-a5ce a088d1615980&groupId=21857 bagi memudahkan anda di bawah ini adalah PETA KAWASAN PENTADBIRAN MBPJ.Jelas terpampang dengan besar dalam PETA KAWASAN PENTADBIRAN MBPJ TERMASUKLAH KAWASAN DAMANSARA ! KHALID GEREJA CUBA BERBOHONG DAN MEMPERBODOHKAN UMAT ISLAM DALAM BULAN RAMADAN DAN BELIAU MELAKUKANNYA DUA KALI PADA WAKTU BERPUASA !

MARI KITA LIHAT PULA PETA LOKASI GDUMC SEPERTI DI BAWAH INI DAN ANDA BANDINGKANLAH LOKASINYA DENGAN LOKASI DAMANSARA SAMADA IANYA JAUH ATAU BERDEKATAN. TENGOK JUGA ALAMAT DUMC ITU.


Dan di bawah ini pula PERANAN DUMC sebagai sebuah CG [CELL GROUP] / CC [CELL CHURCH] anda baca dan faham betul-betul MATLAMAT DUMC IALAH UNTUK MELAKUKAN KERJA-KERJA MISSIONARI EVENGELIKAL MENYELAMATKAN MEREKA YANG BELUM SELAMAT! SIAPAKAH GOLONGAN TERSEBUT? SEMUA ORANG YANG BUKAN BERAGAMA KRISTIAN DAN YANG MENOLAK DOKTRIN TRINITI ! MASIH BELUM JELASKAH LAGI? KENAPA PEKAK SANGAT LATHEEFA KOYA DAN KHALID GEREJA INI???!!


Seterusnya, Latheefa Koya mengatakan bahawa pendedahan Papa Gomo adalah merupakan suatu kesalahan di bawah SEKSYEN 182 KANUN KESIKSAAN BETUL KE ATAU LATHEEFA KOYA INI SUDAH GELABAH BEROK TERAMAT SANGAT? MARI KITA LIHAT SEKSYEN 182 KANUN KESIKSAAN DI BAWAH INI.

SEKSYEN 182 KANUN KESIKSAN MEMBERIKAN ILLUSTRASI KESALAHAN YANG DIMAKSUDKAN. ADAKAH PENDEDAHAN PAPA GOMO TERSEBUT DITUJUKAN KEPADA MANA-MANA PIHAK BERKUASA SEPERTI POLIS, TENTERA, KDN MAHUPUN DUN ATAU PARLIMEN? JAWAPANNYA TIDAK SAMASEKALI !

SEKSYEN 182 KANUN KESIKSAAN ADALAH SUATU KESALAHAN DI MANA JIKA MANA-MANA PIHAK MEMBERIKAN MAKLUMAT SALAH KEPADA POLIS LALU POLIS BERTINDAK ATAS MAKLUMAT SALAH TERSEBUT SEPERTI YANG DITUNJUKKAN DI DALAM ILUSTRASI (a) (b) (c) BERKENAAN. 

CONTOH PALING HAMPIR IALAH MENGENAI TINDAKAN LATHEEFA KOYA DAN BEBERAPA AHLI MBPJ MEMBUAT LAPURAN POLIS TERHADAP PAPA GOMO DAN MENDAKWA PAPA GOMO MEMALSUKAN DOKUMEN. JIKA DIDAPATI BAHAWA MAKLUMAT YANG DIBERIKAN OLEH LATHEEFA KOYA TERSEBUT ADALAH SALAH SEHINGGA MENYEBABKAN POLIS MEMBUAT SIASATAN, SEKSYEN 182 KANUN KESIKSAAN BOLEH DIKENAKAN KE ATAS BELIAU DAN MEREKA YANG MEMBUAT LAPURAN POLIS.

PENDEDAHAN PAPA GOMO HANYA MENDEDAHKAN BAHAWA ADANYA CAMPURTANGAN OLEH AHLI POLITIK KE DALAM PENTDABIRAN MBPJ YANG MENGHALANG MBPJ MELAKUKAN PENYITAAN KE ATAS DUMC. PAPA GOMO TIDAK MEMAKLUMKAN MAKLUMAT TERSEBUT KEPADA MANA-MANA PIHAK BERKUASA AGAR TINDAKAN DIKENAKAN KE ATAS MEREKA YANG CAMPURTANGAN. JADI DI MANAKAH UNSUR KESALAHAN DI DALAM SEKSYEN 182 KANUN KESIKSAAN TERSEBUT?

TIDAKKAH INI BERMAKNA BAHAWA TINDAKAN YANG TELAH DI AMBIL OLEH LATHEEFA KOYA , KHALID SAMAD DAN SEKUTU-SEKUTU MEREKA MEMBUAT LAPURAN POLIS KE ATAS PAPA GOMO MERUPAKAN SUATU TINDAKAN YANG BEGITU MENCURIGAKAN DAN MEMPUNYAI MOTIF NIAT JAHAT DAN CURANG TERHADAP PENDEDAHAN YANG DI BUAT?

TINDAKAN-TINDAKAN YANG DI AMBIL OLEH MEREKA SEOLAH-OLEH MEMBERIKAN GAMBARAN KEPADA KITA SEMUA BAHAWA MEREKA SEDANG MELAKUKAN TINDAKAN ' DAMAGE CONTROL' DAN ANDA KENA INGAT KHALID GG DAN PAS PUSAT TELAH MENGELUARKAN ARAHAN ' TUTUP MULUT' ! 

LIHATLAH GELAGAT MEREKA (gambar-gambar di bawah ini ) SEMASA MEMBUAT LAPURAN POLIS, JELAS TERPAMPANG PADA AIRMUKA DAN BAHASA BADAN MEREKA BERADA DALAM KEADAAN YANG SUNGGUH TIDAK SELESA !PAPA GOMO ANDA TIDAK PERLU RISAU KERANA MEREKA BAKAL TERPERANGKAP DENGAN TIPU HELAH MAINAN INTIMIDASI POLITIKAL MEREKA SENDIRI !

DAN SATU LAGI, KEPADA RPK, KENAPA BAHLOL LAGI TOLOL SUNGGUH AHLI-AHLI POLITIK PEMBANGKANG INI???!!!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...