Isnin, 13 Ogos 2012

PUAK POLITIK GAMPANG BUDU TAKUT TAK DAPAT JADI CALUN KUTUK NAJIB.

Memang gampang lah puak Politik gampang Budu ni. Nak plak keturunan yang mengkhianati Tok Janggut yang guna gelaran Sanggah Tok Janggut. Kepala hotak dia lah nak sound-sound DS Najib pasal Winabel Kandidat. DS Najib bukan macam Sanggah Tok Janggut dan grup pengkhianatnya. Sanggah Tok Janggut mana ada harga diri pun. Sanggah Tok Janggut dan grupnya amat suka berkhianat dan bersikap curang. Pepuak  Gampang Budu nie memang patot di ajar secukupnya. Sebab puak ini lah yang amat berpotensi mengkhianati dan mensabotaj Barisan Nasional pada PRU 13 nanti kalau tak dapat menjadi calon. 

Biar hamba terangkan di sini apa yang berlaku sebenarnya. Akibat karenah dan gara-gara politiking pepuak Gampang Budu ni menyebabkan ramai orang naik menyampah. Dari Kota Bharu sampailah ke Putrajaya pepuak ini bikin onar sana sini.

Sehinggakan Konvensyen Media Sosial 1 Malaysia (KMS1M) pun di sabotaj dan dijadikan bahan politiking dalaman untuk agenda cantas mencantas oleh pepuak Gampang Budu nie. Perancangan jijik dan kotor oleh pepuak Gampang Budu ni bermula secara agresif di Konvensyen Media Sosial 1 Malaysia di Kota Bharu. Bermula pengkhianatan kepada peneraju sebenar KMS1M. Makin berlagak dan makin berkokok pepuak Gampang Budu nie.

Diberitakan juga , sesiapa menceritakan mengenai perihalan puak Politik Gampang Budu nie maka mereka akan di anggap sebagai musuh oleh mereka. Gerak Kerja Puak Politik Gampang Budu memang licik. Sana makan dan kat sini pun makan. Khianat sana dan khianat sini. Pandai berlakun baik dan mempunyai wajah bertalam-talam di hadapan macam-macam orang.

Cara mereka berpolitik adalah agresif dan memang macam celaka punya. Mereka akan menjaga dan melindungi puak yang berdarah budu seperti mereka sahaja.

Brotherhood - itulah yang di jaja dan di jual oleh pepuak gampang ni kepada rakan-rakan mereka untuk memudahkan segala perancangan jahat dan curnag mereka. Mereka juga pandai memasang jerat. Menabur budi pada awal nya untuk memerangkap kawan-kawan. Ini supaya tiada sebarang suara mengkritik dan mendedahkan grup mereka.

Mana-mana suara yang bercerita, mendedahkan dan mengkhabarkan kepada umum mengenai mereka akan di label sebagai Bakar Rumah Sendiri.  Yang benornya, pepuak Gampang Budu ini lah yang Bakar Rumah Sendiri. 

Kepada yang lain hamba menyeru agar cepat sedar. Ingatlah pepuak Gampang Budu ni mampu ditewaskan. Mudah dikuasai sebab mereka pun manusia biasa juga. Jangan takut lah kepada mereka walaupun mereka akan gunakan macam-macam cara nak tutup mulut kita.

Kami orang Melayu Islam yang cintakan kedamaian dan perdamaian sesama Melayu Islam berharap benar agar Allah Ta'ala akan memberikan pertolongana besar kepada umat Melayu Islam. Semoga puak Politik Gampang Budu ini akan ditundukkan dan dikalahkan demi masa depan perpaduan umat Melayu Islam.

HOI PUAK BUDU DALAM BN !!! BANGUN LAH PEPUAK KOMUNIS PAKATAM NAK MELACUR LAGI NI.


Jalur Gemilang !
Bukan Copy Atau Meniru Mana-mana Bendera 


Bendera Replika Copy Republik Indonesia & Singapura Yang Hendak DiKibarkan dan Di Gantikan Dengan Jalur Gemilang !


KUALA LUMPUR 12 Ogos: KEADILAN menyokong perhimpunan ‘Janji Bersih’ yang akan diadakan di Dataran Merdeka pada malam sambutan hari kemerdekaan, 31 Ogos ini, kata Timbalan Presidennya, Azmin Ali.
Azmin berkata, KEADILAN sentiasa menyokong hasrat mana-mana pihak untuk melihat sambutan kemerdekaan lebih bermakna, termasuk memberikan ruang kepada rakyat menyatakan pandangan dan kritikan demi kebaikan negara.
“Oleh itu kita dukung hasrat mereka untuk adakan perhimpunan ‘Janji Bersih’.
“Saya fikir mereka punyai matlamat yang cukup jelas untuk pastikan pilihan raya di negara ini bersih dan adil agar rakyat dapat memilih pemimpin yang dirasakan lebih baik untuk mereka,” katanya yang ditemui di Masjid An-Nur, Batu Caves dalam program Penyampaian Sumbangan Aidil Fitri, semalam.
Perhimpunan ‘Janji Bersih’ dianjurkan oleh 20 badan bukan kerajaan (NGO), antaranya Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) dan Suara Rakyat Malaysia (Suaram) untuk mengingatkan Umno BN tentang janjinya mengadakan pilihan raya yang adil dan bersih.
Sasterawan Negara Datuk A Samad Said juga turut menyertai perhimpunan itu dan akan mendeklamasikan puisinya.- KEADILAN DAILY.
ACARA JANJI BERSIH TAK JEJAS SAMBUTAN KEMERDEJKAAN : SAMM - keadilan daily
Merujuk kenyataan Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar mengenai
‘Himpunan Janji BERSIH’ malam sambutan tahun baru.
Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) selaku salah sebuah NGO yang sama mengajak rakyat turun ke Dataran Merdeka mengira detik ulang tahun kemerdekaan negara dengan ‘mood’ menuntut 8 tuntutan BERSIH ditunaikan menegaskan bahawa: - TUKAR TIUB.
Hamba naik hairan lah, pepuak Politik Gampang Budu Pakatam sudah bersedia nak buat onar nie. Dan terus konsisten dengan dakyah bangang mereka mengenai Kemerdekaan Negara pada 31hb Ogos 1957 dan penubuhan Malaysia 16hb September 1963.

Tapi hanya kenyataan KPN sahaja yang keluar membantah tindakan puak Politk Gampang Budu Pakatam tersebut. DI pihak BN masih terus diam membisu. Tidak ada satu tindakan dan counter-propaganda kepada propaganda jahat puak Pakatam tersebut. 

Hai takkan nak sabotaj DS Najib dan DS Hishamuddin sampai camni sekali????? Helo !!!!! BN masih mempunyai seramai 142 ahli Parlimen dan 358  ADUN di seluruh Malaysia serta seramai beribu-ribu lemon sibertruper terkumpul di bawah Konvensyen Media Sosial 1 Malaysia di bawah kelolaan dan seliaan puak Politik Gampang Budu! ......


berbanding dengan Pakatam yang ada hanya 211 ADUN dan 74 Ahli Parlimen dan beberapa kerat siberturper yang bangang-bangang belaka.

Takkan tak mampu nak membantah dan melawan serta menghentikan tindakan jahat dan bahlol puak pakatam tersebut walaupun dengan satu huruf pun?


Mana puak Politik Gampang Budu yang dakwa dakwi merekalah ter-hebat sangat pertahankan UMNO/BN dan begitu pakar dalam strategem propaganda bersilang????


Ehh di mana slogan "Fitnah Tersusun Mampu Dikalahkan Dengan Kebenaran Yang Teratur'? 

Ke cuma terpakai masa nak menghentam para pengkritik sahaja bagi tujuan berkhianat?


Semua dah jadi bisu ke sama seperti Dewan OOOlamak PAS??????

Hamba dan semua rakyat Malaysia yang cintakan kedamaian nak tengok lah sekali lagi bukti kehebatan Puak Politik Gampang Budu beraksi melawan Puak Politik Gampang Budu Pakatam. Tentu hebat dan sengit pertempuran tersebut.

Kalau setakat pasukan FRU dan RELA juga yang kena turun padang lebih baik kita desak DS Najib NAIKKAN GAJI & ELAUN FRU DAN PDRM SAHAJA !

Kalau puak Politik Gampang Budu Pakatam masih berjaya melakukannya juga maka memanglah gampang sangat lah pepuak Politik gampang budu selama ini.

AKIBAT TERLEBIH BUDU DEWAN OOOLAMAK PAS JADI SETAN BISSUU'

 
Munshi Abdullah Pernah Menulis Mengenai Budu 200 Tahun dahulu Dan Menurut Kacamata Beliau 'Budu Merupakan Makanan Busuk'

Setelah ikatan silaturrahim di antara PAS dengan UMNO diputuskan oleh pepuak Budu Kem Pok Nik tiga puluh tahun lalu, perpecahan umat Melayu Islam semakin parah dan membarah. Apabila pada tahun 1980an pepuak Budu dalam UMNO yang diberikan nama UMNO 11 melakukan onar, UMNO diharamkan. 

Selama 22 tahun umat Melayu Islam berpecah dan Kelantan terpinggir dari arus perdana masyarakat Melayu lain semata-mata kerana BUDU. UMNO kehilangan Kelantan kerana Politik Gampang Budu ini Malah di mana-mana jua apabila ada puak cap BUDU ni berada mereka tidak mempedulikan kerjasama dengan anggota masyarakat setempat. 

Begitulah semangat kental Assobiyah Cap Budu ini impot Kelantam mari. Seorang ulama besar yang menjadi pejuang tulin Tok Janggut turut menjadi korban akibat Politik Gampang Budu. Beliau dikhainati oleh rakannya sendiri. Rakannya telah memaklumkan kepada pihak Bristish Rahsia Nak Bunuh Tok Janggut dengan peluru Emas. Sebab itulah keturunan pengkhianat tersebut selalu menggunakan gelaran Sanggah Tok Janggut. 'Sanggah' dalam loghat Kelantan bermakna 'Khianat'. 

Solusi kepada perpecahan Melayu Islam bukan terletak kepada slogan atau isu berkenaan air. Tetapi solusi sebenar bagi Perpecahan Umat Melayu Islam ialah menyedarkan dan mendidik semula puak Politik Gampang Budu ini. 

PAS pada hari ini menjadi begini terok akibat Politik Gampang Budu dan keturunan Sanggah Tok Janggut. Mereka ini sentiasa membuat kacau dalam negeri dan pencetus kepada semua masaalah. Pepuak ini bukan boleh di beri muka sangat. Malah mereka tidak boleh dijadikan sahabat, sekutu mahupun rakan. Kerana pada akhirnya mereka akan berkhianat. Jika mereka mencabar sahut sahaja cabaran mereka dan pastikan mereka di lanyak seteruknya supaya mereka insaf. 

Puak Politik Gampang Budu ini walaupun berlainan parti tapi mereka tetap bekerjasama atas semangat assobiyah budu. Bukan rahsia lagi di kalangan orang Melayu bahawa jika puak Budu ini berseorangan mereka sanggup jadi hamba abdi tapi bila mereka beramai maka bersedialah menjadi hamba abdi mereka pula. 

Begitulah yang hendak di bawa dan di tanam oleh PAS kepada semua umat Islam di negara ini. Puak PAS mahukan agar Politik Gampang Budu ini diikuti dan ditaati oleh semua orang Melayu Islam. 

Kita perlu bangkit sendiri dan tidak mengharapkan pepuak Politik Gampang Budu ini menjadi dominasi dalam mana-mana kumpulan peneraju kerana akibatnya ialah PENGKHIANATAN. Lihat lah bagaimana puak PAS Kelantan mengkhianati umat Melayu Islam selama ini. 

Lihat jugalah apa yang berlaku di Perak di mana Budaya Politik Gampang Budu ini di impot ke sana, Pandanglah juga sejarah Hitam UMNO pada 1980an di mana puak Politik Gampang Budu ini memecahbelahkan UMNO hingga menyebabkan UMNO diharamkan. 

Kita perlu sedar bahawa untuk menyatupadukan kembali Umat Islam di negara maka puak Politik Gampang Budu ini wajib ditundukkan dan dijinakkan. Merekalah punca sebenar perpecahan umat Melayu Islam ini. Puak DAP hanya mengambil kesempatan dan ruang yang di buka oleh puak Politik Gampang Budu ini sepertimana yang berlaku dalam Sejarah Temasik di mana Sang Rajuna Tapa membuka pintu gerbang Kota kerana DIKHIANATI. 

Adakah anda berani bersemuka dan mengajar secukupnya puak Politik Gampang Budu ini demi merealisasikan Impian MENYATUKAN UMAT MELAYU DAN MENYELAMATKAN AKIDAH ISLAM?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...