Rabu, 6 Oktober 2010

ISNIN KE RABU.

ISNIN KE RABU. 3 hari saja. Heboh pepuak UMNOPHOBIAN Goon melakukan gerakkerja KONTROL MACHO pasal isu pemulangan wang ehsan. Macam-macam lolongan dan salakan keluar daripada pepuak yang kuat berhalusinasi ini. Dikesalkan kerana isu ini berkaitan dengan DAP, sebuah parti bukan Islam bukan Melayu tapi PARTI BUKAN-BUKAN. Sungguh bangang pepuak Melayu Petualang dalam PKR & PAS mempertahankan sebuah parti yg bukan Islam dan bukan Melayu ini. DAP goyang kaki sebab ada para bangang & bahlol yang sanggup jadi balaci percuma dan anjing kepada DAP. Bahlol sungguh.

(2) M. Kula dan Keshvinder Singh pun dah angkat kaki akibat bosan amat dengan sikap prejudis dan cauvinis parti Bukan-bukan itu. Cuma Melayu Petualang UMNOPHOBIAN Goon saja yg beriya-iya pertahankannya; walaupun mereka bukan ahli parti Bukan-bukan itu. Bahlol dan bongok sungguh !

(3) Bila Wali Selipar PAS dikritik hebat oleh Tok Guru Abdullah Sa'amah di Terengganu dengan memberi gelar kepada Tok Guru Selipar sebagai Tok Guru Gilo, kemain pentaksob Pok NIk naik gilo. Bila Pok Nik keluarkan fatwa Auta-Mati-K nya menTAKFIRkan UMNO, orang-orang UMNO bertenang saja walaupun mereka tidak bersetuju dengan pendapat dangkal lagi tak waras Pok Nik itu.

(4) Melayu Petualang UMNOPHOBIAN Goon inilah punca masaalah kepada perpaduan Melayu Islam. Mereka cuma handal mempertahankan sebuah parti yang bukan Islam dan bukan Melayu yang lebih rasis dan cauvinis serta fasis dari NAZI dan APARTHEID. Sendiri mahu ingatlah siapa DAP itu sebenarnya. DAP pun tak perjuangkan dan pertahankan Melayu Petualang UMNOPHOBIAN Goon pun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...