Khamis, 15 Mac 2012

BIA-DAP PUNAH RANAH MEMANG ULTRA BODOH !!!

 

BIA-DAP MEMANG TAK PERGI SEKOLAH. SEBAB TU BIA-DAP TAK RETI BAHASA MELAYU DAN MENGHORMATI RAJA-RAJA MELAYU. SEMUA BERKAITAN DENGAN MELAYU BIA-DAP AKAN MEMPERLEKEHKAN DAN MENGHINA SEPUAS HATI MEREKA. BODOH NAK MAMPOS BIA-DAP. TAK RETI KE TERMA 'DAULAT TUANKU' HANYA KEPADA YANG DIPERTUAN AGONG SAHAJA. TAK RETI KE NAK GUNA TERMA 'MENJUNJUNG KASIH' . BIA-DAP INI BODOH DAN TOLOL BERTINGKAT-TINGKAT. TAPI BIA-DAP PUNAH RANAH MANA RETI BAHASA PUN. BIA-DAP PUNAH RANAH HANYA RETI BAHASA BEROK & MONKEYS SAHAJA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM TENGOK BEROK & MONKEY REGIM PUNAH RANAH PERTAHANKAN ANWAR BIN ISRAEL.


Definition of CONTINGENT

1: likely but not certain to happen : possible

2: not logically necessary; especially : empirical

3
a : happening by chance or unforeseen causes
b : subject to chance or unseen effects : unpredictable
c : intended for use in circumstances not completely foreseen

4: dependent on or conditioned by something else 

5: not necessitated : determined by free choice

Origin of CONTINGENT

Middle English, from Middle French, from Latin contingent-, contingens, present participle of contingere to have contact with, befall, from com- + tangere to touch — more at tangent
First Known Use: 14th century

Makna 'Contingent' bukan hanya bermakna 'Tertakluk Kepada' atau 'Bergantung Kepada ' apapun difahamkan kenyataan Anwar Ibrahim memang menyokong segala usaha-usaha keselamatan bagi Negara Israel bermakna Anwar Ibrahim memanglah bersetuju dan menyokong Regim Israel. 

Jom tengok Apes dan Primat Regim Punah Ranah mempertahankan Anwar Bin Israel di dalam sidang Parlimen 14hb Mac 2012 ini.


Hanya Berok dan Monkeys sahaja mempertahankan Anwar Bin Israel.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

NOH OMAR SEKOLAHKAN REGIM PUNAH RANAH SELANGOR YANG TAK RETI BAHASA.

 

 

Bila Noh Omar menyaman Regim Punah Ranah Selangor barulah Hamba tahu yang Regim Punah Ranah Selangor ini semuanya atak pergi sekolah. Molek jugak Noh Omar sekolahkan kembali Regim Punah Ranah ini. Regim Punah Ranah Selangor mana reti bahasa pun. Orang cakap lain depa dok balun faham pasal lain. Ngee Suey Lim disekolahkan oleh Noh Omar sejumlah RM10 juta. Noh OMar kata duit hasil saman itu akan diberikan kepada rakyat yang memerlukan. Caya lah ! 

SELCAT dok senyap pasal penyelewengan urustadbir Yayasan Selangor. Ilham Marzuki dah mengaku salah tadbir dan salah urus. Habis tu takkan SELCAT tak buat apa-apa? Awat ? Buat Bodo Saja Ka?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

FAEKAH BAKAL JADI TIMBALAN MB SELANGOR???!!!

 
Azmin Ali ... Nurul Izzah Jangan Jeles Taww ... I bakal Jadi Tim MB Selangor Nanti ...
Dah Kowtim dengan Khalid G ... Ronnie Liu Pun Suko ... 

Bertambah PUNAH RANAH (PR) Selangor. Ramai yang tidak tahu Khalid G sedang menyusun strategi bagi mengukuhkan kedudukan beliau dalam politik Selangor. Faekah dikatakan sedang di asuh dan di didik oleh kem Khalid G bagi menjadi Timbalan Menteri Besar Selangor dan bakal bertanding di DUN Sijangkang bagi menggantikan ADUN Sijangkang yang tak berapa nak poplar tur. Walaupun PAS Selangor mahukan kerusi itu dikekalkan kepada mereka namun desas desus mengatakan bahawa Faekah bakal dimahkotakan di situ bagi membolehkannya menjadi Timbalan MB Selangor akan datang. Nak jadi MB tak boleh sebab berstatus ANDARTU lagi. Tapi ANAK DARA PINGITAN ini kalau jadi TMB Selangor dijangkakan mampu meraih undi para buaya darat. PKR Selangor dikatakan telah berunding terus dengan DAP Selangor tanpa pengetahun PAS Selangor bahawa jawatan Timbalan MB akan diwujudkan bagi DAP. Jadi bakal ada jawatan TMB 1 dan TMB 2. DAP Selangor sudah bersetuju katanya dengan cadangan tersebut. Tapi bukan pemimpin DAP berketurunan Cina yang bakal dapat tetapi pemimpin DAP yang berketurunan India. Ini bagi memancing undi pengundi India yang kelihatan semakin menjauhkan diri daripada Regim PUNAH RANAH Selangor. DAP Selangor dikatakan akan mengekalkan porfolio-portfolio penting di dalam EXCO. Sebagai balasan ramai pemimpin-pemimpin DAP akan dilantik menjadi ahli-ahli majlis PBT di seluruh Selangor. PKR dan DAP Selangor sudah tidak mengharapkan lagi PAS Selangor kerana insiden pemecatan Hasan Ali begitu membebankan Regim PUNAH RANAH Selangor. Oleh itu PAS Selangor akan diberikan kerusi-kerusi 'Panas' yang memang gerenti kalah punya lah kalau bertanding. Soal duit NO PROBLEM BOSS !! DAP sanggup korbankan demi untuk menguasai PBT seluruh Selangor nanti. Takde peluanglah kontraktor Bumiputera nanti. Inilah di antara sebab musabab kenapa seorang pemimpin Cabang di sebuah daerah di Selangor sudah hantar surat meletak jawatan. Tapi agak-agak koranglah, hendak ke Azmin Ali bersetuju dengan cadangan Khalid G tersebut? Dengarkata Azmin Ali ada simpan ehem ehem ehem Khalid G punya skandal. Informasi ini diberikan oleh seorang 'ulat PKR' di mana menjadi ahli kem Khalid G. Masa beliau bercakap tur depan penyokong Ketua Cabang berkenaan kemain kuat suaranya. Penyokong Ketua Cabang berkenaan tunduk bermuka masam macam orang menyampah. Tu la lainkala cakap siang pandang-pandang cakap malam tengok-tengok ler.


TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...