Jumaat, 22 April 2011

BIAR DAP SAJA CAUVINIS-RASIS ..... UMNO KEKAL MULTI-RASIS.

        

"Saya harap ia tidak berlaku.... Jika kita laksanakan juga, akan terdapat sistem dua parti dalam politik...jika satu dikuasai oleh Melayu dan satu lagi oleh Cina, ia akan membawa mala petaka kepada negara," 


 

"Itu pendapat peribadi penulis yang berkenaan tetapi daripada segi kerajaan kita sudah ada gagasan yang cukup jelas dan kita akan teruskan usaha kita. Dan, bagi orang Melayu, yang penting sekali mereka sokong Umno kalau hendak bersatu daripada segi politik," 
In the 13th national general elections, we should avoid any multi-cornered contests which can only benefit the Barisan Nasional and for this reason, I would even suggest that DAP and SNAP should seriously consider a merger of the two political parties to accelerate Iban/Dayak political awakening following the 416 Sarawak general elections.”

1.  Gerakan 1 Melayu 1 Bumi yang diseru oleh PERKASA sebagai Tindak Balas Ofensif terhadap Percaturan Politik cauvinis rasis DAP yang kini sedang mempergiatkan usaha pengasingan komuniti Cina dari arus perdana masyarakat Malaysia bagi memecahkan dominasi BARISAN NASIONAL.

2.   Walaupun bukan semua pengundi komuniti Cina menyokong dasar dan polisi cauvinis rasis DAP, namun siapa yang mahu ketinggalan dalam percaturan politik DAP yang mahu menjadikan Dominasi Cina sebagai Mutlak dan bersifat Agresif? Jika anda seorang Cina rakyat Malaysia sudah tentu anda mahu menyahut seruan DAP berbanding seruan 1 Malaysia yang di lihat sebagai usaha dan langkah UMNO mengekalkan Dominasi Melayu/ Bumiputera melalui perikatan BARISAN NASIONAL.

3.  Bagi kelompok yang anti UMNO pula, pada pemikiran mereka adalah tidak salah mereka turut menyertai seruan DAP tersebut asalkan saja dapat menumbangkan hegemoni dan dominasi UMNO kononnya sebagai Jihad Suci Murni menyelamatkan untung nasib orang Melayu dari cengkaman UMNO walaupun dalam usaha penyelamatan itu mereka terpaksa mengorbankan semua kepentingan Melayu/ Bumiputera untuk selama-lamanya.

4.  Bagi pemimpin-pemimpin UMNO pula, mereka sudah ada visi dan misi yang amat jelas dan terancang melalui GAGASAN 1 MALAYSIA yakni formula perkongsian kuasa bagi mengimbangi semua kepentingan etnik yang ada di Malaysia dalam ertikata lain UMNO ini mengamalkan MULTI RASIS Polisi. Jangan salahfaham pula, jika DAP mengkategorikan perjuangan yang berdasarkan kepada 1 ras merupakan perjuangan Rasis, jadi adalah benar jika perjuangan yang memperjuangkan kepentingan semua ras di sebut sebagai MULTI RASIS. Ya tak? Bangsa Malaysia adalah 1 Ras, memperjuangkan hak Bangsa Malaysia bermakna anda MULTI RASIS.

5.  Berbeza dengan pendekatan DAP yang mengamalkan polisi CAUVINIS RASIS yakni walaupun parti DAP membuka keahlian kepada semua rakyat Malaysia tanpa mengira ras dan agama, namun pengekalan Dominasi 1 ras saja diperjuangkan melalui sikap CAUVINIS bukan atas dasar HARMONIS. DAP mahu menjadi Raja tetapi enggan berkongsi kuasa berbanding dengan UMNO melalui BARISAN NASIONAL, UMNO mahu jadi RAJA tetapi mahu berkongsi kuasa.

Pemimpin UMNO dalam BARISAN NASIONAL sudah lama tahu apa mereka lakukan dan untuk siapa mereka lakukan. Pemimpin DAP masih lagi kekal dengan Dominasi 1 Ras melalui sifat cauvinis. Malaysia mempunyai 14 buah negeri, dalam sebuah negeri itu, 1 didominasikan oleh kaum Cina iaitu Pulau Pinang, selebihnya dikuasai oleh Bumiputera. 

Dalam formula perkongsian pakatan pembangkang, Polisi DAP inilah menyebabkan malapetaka besar pada 1969, PAS Kelantan pula memerintah Kelantan selama 21 tahun tanpa sebarang perkongsian kuasa dengan mana-mana parti lain dan diketahui PAS didominasikan oleh Melayu Islam sama seprti UMNO. 

Kini DAP masih mahu mengekalkan Polisi Cauvinis Rasis itu, lalu disindir tajam oleh Negarawan Ulung TDM melalui petikan di atas, Sekarang anda faham maksud CAUVINIS RASIS dan MULTI RASIS?


1 MALAYSIA menentang CAUVINIS RASIS!

X-KLUSIF! PAS DAP & PKR LANCARKAN KEMPEN RAIH UNDI SOKONGAN MELALUI PESTA SEKS TERBUKA!

1.   Mengikuti blog AAKJ , sila klik di sini bagi membaca entri SELANGOR HALALKAN PESTA SEK.bagi lapuran penuh, pendedahan taktik PKR PAS dan DAPIGS di Selangor bagi meriah undi golongan muda mudi melalui PESTA SEKS TERBUKA di Sg Buloh, Dr. Lo'Lo' dan Hasan Tantawi merestuinya, kerana jika mereka tidak merestuinya sudah tentulah mereka akan ambil tindakan drastik namun sehingga ke tarikh ini mereka diam dalam rela, undi itu lebih penting dan jawatan dunia itu lebih penting demi untuk menumbangkan pemerintahan saksama dan adil Barisan Nasional bersama-sama DAP membangunkan sebuah REJIM KUKUBESI ala ZIONIS dengan sedikit campuran NAZISMA.

2. Berikut adalah gambar-gambar PESTA SEKS TERBUKA itu, WOW ! Kalu beginilah JS pun kepingin nak TUMBANGKAN DAP PKR DAN PAS dalam PRU 13 !

  
SESI TARBIYAH DAN TAZKIRAH PAS ALA ALAF BARU                                          
Jangan takut dik, Tuan Guru dan buat Solat istikharah , semua dosa ampun! Jika hamil tak perlu risau SEKOLAH HARAPAN di Melaka ada !  
Jangan lupa semua ! Selepas ini kita buat SOLAT TAUBAT 2 RAKAAT beramai-ramai


Niatkan je kita minum AIR MINERAL yang didoakan oleh Bik Ajih.

Kita bakal dengar penafian ringkas PAS sebagai berikut, ..' Para bloger UMNO memfitnah dengan menonjolkan gambar-gambar yang di ambil di kawasan penempatan pekerja-pekerja asing yang bukan beragama Islam ' kurang lebih begitulah penafian puak PAS nanti. Apa ada hal pun, maksiat dilakukan oleh DAP dan DAP bukan manusia yang terikat dengan syara' 


1 MALAYSIA menolak MAKSIAT PAS!

DAP TERLONDEH LAGI ! PENIPUAN DAP DIDEDAHKAN DALAM REKOD PROSIDING SURUHANJAYA SIASATAN DiRAJA KEMATIAN TAN BENG HOCK.

 
Gambar kredit kepada M.i.M

1.   PANAS SEMAKIN PANAS ! DAP  kian terlondeh dan penipuan DAP terbongkar lagi ! Sebelum ini kita asik di paksa menerima Kebenaran Fiktif ciptaan DAP kononnya mendiang TBH akan melangsungkan perkahwinannya dengan buah hatinya yang ditetapkan pada tarikh 17hb Julai 2009 sehari selepas di temui mati pada 16hb Julai 2009., ternyata TIDAK BENAR SAMASEKALI!.

2.  Menurut penemuan fakta oleh penyiasat persendirian Micheal Leslie Squires yang penemuan tersebut dimaklumkan oleh Pengerusi Suruhanjaya Siasatan DiRaja Kematian TBH, Tan Sri James Foong Cheng Yuen berkata tiada sebarang pendaftaran perkahwinan di buat oleh TBH dan teman wanitanya yang sedang hamil mengandungkan anak luar nikah TBH pada tarikh 17hb Julai 2009 sepertimana yang telah tersebar selama ini..

3.   Berikut adalah petikan kenyataan rasmi oleh Pengerusi Suruhanjaya Siasatan DiRaja kematian TBH:-
Pengerusinya, Tan Sri James Foong Cheng Yuen berkata, tiada sebarang pendaftaran berkaitan ditemui apabila dakwaan bahawa Setiausaha Politik Exco Selangor itu akan berkahwin disiasat oleh penyiasat bebas yang diupah oleh Suruhanjaya, Michael Leslie Squires. 
"Saya tidak tahu siapa yang bagi impression (tanggapan) bahawa Beng Hock akan berkahwin pada keesokan hari. Tidak ada pendaftaran sedemikian, penyiasat persendirian kami telah buat pemeriksaan," katanya.
Beliau berkata demikian selepas pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Hafiz Azhar Idris memberitahu, Beng Hock mengatakan dia masih belum berkahwin tanpa menyebut bahawa dia akan berkahwin keesokan hari semasa mereka berbual di dalam pejabat SPRM Selangor pada pukul 6.30 petang, 15 Julai 2009.
 4.   JS bersetuju dengan pendapat Dr Novandri dalam hal ini , klik disini panas-semakin-banyak-salah-laku-parti. yakni semakin banyak terdedah salahlaku dan penyelewengan fakta oleh DAP dalam kempen mereka membela kematian TBH dan ternnyata DAP sengaja mencipta Kebenaran Fiktif bagi menutup kelemahan ketara dalam DAP yang penuh dengan skandal rasuah dan salahguna kuasa. 

Insiden kematian TBH adalah manipulasi fakta yang di ubah menjadi Kebenaran Fiktif oleh DAP bagi meraih perbatuan politik dengan cara jijik dan cela. Tidak menghairankan kerana manipulasi melalui Kebenaran Fiktif ini adalah untuk mengalih pandangan Rakyat dan untuk mencegah rakyat daripada mengetahui KEBENARAN HAKIKI ! Adalah mustahil SPRM mahu menghapuskan SAKSI UTAMA mereka dan kita sendiri boleh berfikir secara wajar bahawa pihak manakah yang benar-benar mahukan TBH ini dihapuskan ! Sudah tentu bukan kerajaan Barisan Nasional dan SPRM.


1 MALAYSIA 
ganti 
DAPIGS PEMBULAK (PENIPU)!

DAPIGS TAK RASIS ? SILA LIHAT DAN DENGAR INI CERITA.

gambar kredit matkilaupenang.blogspot

HARGA TIKET KERETAPI DI BUKIT BENDERA NAIK PERASMIAN OLEH LIM GUNA ENG DAPIGS MELAKA YANG JADI KETUA MENTERI DI PULAU PINANG.
UNTUK LAPURAN MENGENAINYA SILA LAYARI BLOG MATKILAUPENANG
IKUTI PAUTAN INI DAP PEKENA RAKYAT PENANG
1 MALAYSIA ganti DAPIGS RASIS!

PAS YANG HILANG PEGANGAN ATAU UMNO YANG MENGEKALKAN TAUHID?


1. Apa yang dikejarkan oleh PAS selama ini ? Sejak penubuhannya pada sekitar tahun 1951 sehingga memerintah Kelantan selama 21 tahun selepas Nik Aziz merampas kuasa. Persoalan seterusnya ialah berapa ramaikah ahli Al Arqam yang menyerap masuk ke dalam PAS sekarang ini ?


1 MALAYSIA tolak TOGHUT PAS!

SKANDAL SEKSUAL ANWAR [KRONOLOGI] ,'CHINA DOLL' TAMPIL BERI KETERANGAN ! HJ HADI DIPERSALAHKAN,


KRONOLOGI : 
Sekumpulan editor media arus perdana yang terpilih diberikan tontonan ekslusif video di Bukit Carcossa Seri Negara yang membabitkan pemimpin terkanan pihak pembangkang oleh Datuk 'T'. Video tersebut mengenai rakaman adegan ranjang panas pemimpin tersebut. Nama pemimpin yang di sebut-sebut ialah Anwar  Ibrahim. Rakaman video itu lengkap dengan tarikh dan masa adegan ranjang itu berlaku. Tarikh pendedahan bersamaan dengan tarikh pengumuman pembubaran DUN Sarawak bagi PRN SARAWAK KE 10. Anwar menafikan dengan sekeras-kerasnya tanpa melihat video itu pada sebelah petangnya dalam satu sidang akhabr di rumah kediamannya dengan alasan' Perutnya buncit' Pelbagai spekulasi mengenai identiti Datuk T dikemukakan. Apabila pengakuan berani tampil, rupanya Datuk T bukan seorang tetapi bertiga. Terkena lagi puak PKR. Selepas itu, bloger papagomo mendapat eklusif melihat tayangan video itu. Sejak itu semakin tersebar luas video itu. Tidak lama selepas itu, Datuk T membuat 1 lagi sidang akhbar mencabar Anwar menyaman mereka jika video itu tidak benar. Laporan Polis dibuat oleh Anwar dan para penyokongnya, akibatnya siasatan polis bermula dan Datuk T menyerahkan video kepada pihak polis. Dalam siasatan, PDRM mengesahkan ketulinan video itu dan berjaya mengesan China Doll yang merupakan seorang pelajar di sebuah IPTS berasal dari China. Pakar Korea Selatan dari sebuah agensi penyiaran terkemuka membuat penyelidikan secara BIOMETRIK dan mendapati pelakon lelaki dalam video itu amat sepadan ciri-ciri BIOMETRIK dengan Anwar.  
Persoalannya sekarang, sehingga kini masih belum terjawab ialah dimanakah jam Omega Anwar? Anwar cukup sensitip apabila ditanyakan soalan ini begitu dengan Kak Wan Jijah. Iya dimanakan jam tangan Omega yang kelihatan dalam video itu ?


1 MALAYSIA ganyang PKR !

       

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...