Sabtu, 3 September 2011

KEBOBROKAN PAKATAN SOSIALIS PEMBANGKANG SEMAKIN KETARA!


Pengorbanan allahyarham Noramfaizul dan Misi Bantuan Kemanusiaan Kelab Putra 1 Malaysia di Somalia disifatkan oleh seorang penulis (nama pena blackhawk) Pakatan Pembangkang Sosialis Pro Komunis sebagai tindakan mencari publisiti murahan dan menggadai nyawa serta tidak perlu diberikan sebarang pengiktirafan! Begitulah sikap hasad dengki dan mentaliti kebinatangan budaya politik Pakatan Pembangkang Sosialis  Pro Komunis yang bercita-cita untuk menawan Putrajaya dan mendakwa lebih baik daripada UMNO / BARISAN NASIONAL. Malah penulis goblok blackhawk menyindir kematian allahyarham tidak perlu di sanjung sebagai sebuah kematian bertaraf Mati Syahid. Artikel tersebut di blog BLOG LIM KIT SIANGPerkara ini telah di bidas dengan hebat dengan penuh bergaya oleh bloger  THE FLYING KICK malah Gomo telah memberikan amaran keras agar tidak mempersalahkan mana-mana ahli Misi Bantuan Kemanusiaan Kelab 1 Putera Malaysia ke Somalia. 

Mentaliti budaya Politik Pakatan Pembangkang Sosialis Pro Komunis bersifat kebinatangan yang terpengaruh dengan sifat-sifat iblisetanirojim laknatullah. Segalanya bagi mereka adalah serendah taraf nilai satu undi saja dan bersifat politikal.

Ini gerombolan Pakatan Pembangkang Sosialis Pro Komunis yang menyanjung pembunuh beramai-ramai orang awam, wanita dan kanak-kanak sebagai Pejuang Kemerdekaan. Mereka jugalah yang beriya-iya mahu menukar fakta sejarah negara agar gerombolan pengganas komunis di angkat menjadi hero negara. 

Mereka tidak henti-henti memperlekehkan dan menghina segala usaha-usaha baik mana-mana pihak yang mahu menabur bakti kepada manusia lain di seluruh pelusuk bumi. Sedangkan mereka sendiri tidak berusaha membantu walaupun rakyat di negeri-negeri yang mereka menangi dalam PRU 12.

Pakatan Pembangkang Sosialis Pro Komunis tidak ada sekelumit pun sifat MANUSIAWI mahupun KEMANUSIAAN. Mereka telah hilang sifat-sifat tersebut dan yang hanya ada pada mereka hanyalah SIFAT-SIFAT KEBINATANGAN dan HEWANI.

Tidak hairan apabila mereka memandang pembunuh dan gerombolan pengganas komunis sebagai hero dan pejuang kemerdekaan kerana mereka adalah kelompok binatang berbatang tubuhkan manusia.

PAKATAN PEMBANKANG SOSIALIS PRO KOMUNIS ADALAH 'AIB KEPADA AGAMA BANGSA & NEGARA! ELOKLAH MEREKA INI SEMUA PERGI JAHANAM SAJA!


SOMALIA: FAKTA DI SEBALIK KEJADIAN SERANGAN KE ATAS MISI BANTUAN MALAYSIA.

Bendera Rasmi Kesatuan Afrika
Kali pertama Papa Gomo mengeluarkan artikel mengenai kejadian serangan ke atas konvoi media misi kemanusiaan Malaysia, Gomo ada menyebutkan bahawa pasukan African Union yang melepaskan tembakan rambang ke van yang membawa allahyarham. Berdasarkan kepada carian maklumat di internet, hambe terjumpa sumber Washington Post yang memetik sumber Associated Press yang mengesahkan perkara yang sama. Sumber Associated Press memperolehi maklumat daripada seorang pegawai kerajaan Somalia yang tidak mahu dikenali.

Lanjutan daripada itu, hampir selama 8 jam hambe cuba mencari lagi maklumat-maklumat lain yang ada di internet untuk mencari maklumat mengenai KESATUAN AFRIKA (African Union). Hambe terjumpa laman sesawang rasmi pertubuhan tersebut di sini AFRICAN UNION. Dari situ hambe cuba mencari maklumat umum mengenai penglibatan AU di dalam konflik di Somalia dan dari mana mereka memperolehi dana untuk kos operasi tenteranya. Hanya sumber Wikipedia ada menyebutkan bahawa kos operasi tentera AU pernah menerima dana daripada Dewan Senat Amerika Syarikat :-(pautan WIKIPEDIA : AFRICAN UNION
 In June 2006, the United States Congress appropriated US$173 million for the AU force.
Fakta ini sudah cukup memadai untuk menyokong fakta yang dikemukakan oleh Gomo bahawa kos operasi tentera AU di Somalia di taja oleh Amerika Syarikat. Setelah memperolehi maklumat tersebut, hambe cuba pula mencaari rangkaian maklumat lain mengenai mana-mana puak militia di Somalia yang berada di Mogadishu. Hambe trejumpa sebuah artikel dari The New York Times yang melapurkan bahawa kumpulan milita yang paling aktif di Mogadishu adalah kumpulan militia Islam yang dikenali sebagai Al Shabab. 

Namun begitu kumpulan tersebut telah meninggalkan Mogadishu pada bulan Ogos lalu. Berikut adalah pautan berita mengenainya THE NEW YORK TIMES: SOMALIA. Di dalam lapuran itu ada memetik mengenai vakum-vakum kosong yang ditinggalkan oleh kumpulan tersebut serta kegiatan mencuri yang dilakukan oleh sesetengah anggota-anggota tentera sementara Somalia. Tidak dipersalahkan mereka kerana keadaan perang yang wujud. 

Gomo mendedahkan tentera AU yang melepaskan tembakan secara rambang berdasarkan kepada kenyataan saksi yang melihat serangan tersebut. Motif tentera AU melakukan demikian ialah kerana tentera AU akan membentangkan bajet operasi ketenteraan sejumlah hampir USD 1 billlion. Bajet ini akan dibentangkan pada hari ini 4hb September di dalam satu persidangan Rekonsiliasi semua puak di Somalia.

USD 1 billion adalah besar buat mana-mana negara Afrika yang sedang di landa masalah ekonomi dan kestabilan politik yang tiada kesudahan. Sudah tentu justifikasi kelulusan bajet sebesar itu memerlukan wujudnya situasi mendesak sepertimana yang Gomo nyatakan. 

Adalah tidak mustahil sekiranya kejadian serangan tersebut berkaitan dengan bajet USD 1 billion dan kemungkinan misi bantuan kemanusiaan Malaysia dijadikan sasaran justifikasi tersebut. AU merupakan sebuah organisasi yang sama bentuk dan sifat seperti Kesatuan Eropah. AU mempunyai mahkamah dan bank serta sumber kewangan. 

Kita berharap agar kerajaan Malaysia dapat menyaman pihak AU jika terbukti mereka terlibat di dalam serangan tersebut. Tindakan tegas wajib dilakukan oleh kerajaan Malaysia terhadap sebarang bentuk kekerasan dan keganasan ke atas mana-mana rakyat Malaysia di dalam sebarang Misi Bantuan Kemanusiaan.

Kita mengecam dan mengutuk sekeras-kerasnya serangan ke atas Misi Bantuan Kemanusiaan.
BANTUAN KEPADA ANAK-ANAK ARWAH NORAMFAIZUL & JANJI TFG UNTUK MENYIASAT KEJADIAN.Berdasarkan kepada maklumat yang dikeluarkan oleh bloger KAMALUDDIN IDRUS seorang otai paling lama dalam dunia blog di Malaysia lebih lama daripada Rocky Bru; memaklumkan Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat di bawah Menterinya Datuk Shahrizat Abdul Jalil akan membiayai segala perbelanjaan persekolahan anak-anak arwah, Terimakasih Datuk Shahrizat dan Kementerian yang berkenaan. 

TFG (Transitional Federal Government) Somalia pula berjanji akan membuat penyiasatan menyeluruh mengenai kejadian tersebut. Manakala Wisam Putra berjanji akan mengheret pihak yang bertanggungjawab ke mahkamah.

Presiden TFG Somalia telahpun menghantar ucapan takziah di atas pemergian arwah kepada Datuk Seri Najib Razak Perdana Menteri Malaysia.

Arwah meninggalkan seorang balu dan tiga orang anak dan merupakan anak tunggal kepada kedua ibubapanya.

Rombongan Misi Bantuan Kemanusiaan Kelab Putera 1 Malaysia di jangkan tiba di tanahair pada pagi esuk di lapangan terbang TUDM Subang. Kawalan ketat keselamatan pasukan keselamatan Somalia telah mengiringi rombongan tersebut dari hotel penginapan mereka ke lapangan terbang di Mogadishu.Setakat pada artikel ini di tulis, rombongan misi tersebut telah selamat smapai di kepulauan Seychelles dan sedang menuju ke Maldives.


ISU SOMALIA: KENYATAAN BERSIFAT KEBINATANGAN DARIPADA HEWAN BETINE LATEEFA LOYA-R

LATHEEFA KOYA YANG SEMAKIN LOYA DAN MELOYAR. PADA KALI INI DR NOVANDRI PULA MENDEDAHKAN KENYATAN BERSIFAT KEBINATANGAN DARIPADA SEEKUR HAIWAN BETINE DALAM KEPIMPINAN PKR PUSAT BERNAMA LATHEEFA KOYA. BACA SETERUSNYA DI DR NOVANDRI :LATHEEFA KOYA YANG LOYA!

KENYATAAN BERSIFAT KEBINATANGAN ITU DI PETIK DARI TWEET HEWAN BETINE TERSEBUT. DIPERPANJANGKAN DI SINI PETIKAN TWEET BERSIFAT KEBINATANGAN TERSEBUT :-HEWAN BETINE TERSEBUT MENYIFATKAN MISI BANTUAN KEMANUSIAAN KELAB PUTERA 1 MALAYSIA SEBAGAI SATU MISI PROPAGANDA. NADANYA SAMA SEPERTI TULISAN BLACKHAWK DI BLOG LIM KIT SIANG. 

KALAU PIHAK PAKATAN SOSIALIS PRO KOMUNIS SENDIRI TIDAK MAMPU MELAKUKAN KEBAIKAN YANG SETARAF DAN SETARA KENAPA PERLU MENGHINA PIHAK YANG BERJAYA MELAKUKANNYA?

SEMANGAT KEBINATANGAN SEPERTI ITU SAMALAH SEPERTI YANG DITUNJUKKAN OLEH MEREKA TERHADAP UMNO/ BARISAN NASIONAL DALAM ISU SEJARAH KEMERDEKAAN NEGARA. 
HAIWAN BETINE TERSEBUT MEMPAMIRKAN SIFAT & SIKAP HASAD DENGKI IRIHATI KE ATAS KEJAYAAN ORANG LAIN. HANYA IBLISETANIROJIM LAKNATULAH SAHAJA MEMPUNYAI SIFAT SEDEMIKIAN. 

ANDA SEBAGAI PEMILIH BERDAFTAR , FIKIRLAH DAN RENUNGLAH KENYATAN-KENYATAAN BERSIFAT KEBINATANGAN YANG DIKELUARKAN OLEH PAKATAN SOSIALIS PRO KOMUNIS. 

ADAKAH ANDA INGIN GEROMBOLAN MANUSIA IBLISETANIROJIM LAKNATULLAH SEPERTI MEREKA MENJADI KERAJAAN DAN PIMPINAN NEGARA?

ANDA LEBIH BIJAK DARIPADA MEREKA !


ENJIT-ENJIT SEMUT MAT SABU RASA SAKIT DI SINDIR MB PAHANG


Si Semut Hitam melapurkan pada entrinya bahawa MB Pahang menyindir tajam Mat Sabu berkaitan sokongan Mat Sabu dan PAS yang tidak berbelah bagi kepada perjuangan komunis PKM membunuh seramai 3 000 orang awam, wanita dan kanak-kanak yang tidak berdosa. 

Dalam sidang media di Bentong sempena sambutan menyambuat aidil fitri , MB Pahang dalam nada sindiran menegaskan  tiada guna membuat sebarang kenyataan balas ke atas kenyataan Mat Sabu jika pemimpin-pemimpin PAS sendiri gemar membuat kenyataan-kenyataan mengada-ngada dan bersifat kebudak-budakan.

MB Pahang turut menyindir secara umum pendirian politik PAS yang sanggup melakukan apasaja demi meraih undi kaum bukan Melayu. Beliau berkata PAS sanggup memutar belitkan fakta sebenar dan memesongkan perhatian rakyat secara melampau keterlaluan. Beliau menyindir Mat Sabu dengan berkata:-
"Jika Mat Sabu beria - ia nak mengubah sejarah yang sedia ada, jangan marah pulak kalau ada pihak yang nak membetulkan sejarah mengenai diri dia dikemudian hari nanti."
200% betul apa yang disindirkan oleh MB Pahang ke atas pemimpin-pemimpin PAS. Sirah baginda Rasullullah s,a,w, pun mereka sanggup putar belitkan (khutbah aidil fitri Hj Hadi di Rusila Marang 2011 - Bangina Rasulullah s,a,w, dikatakan pengkhianat bangsa dan kenyataan Pok Nik menyamakan Baginda Rasullullah s.a.w. sebagai budak kampung bernama Mat).

Seterusnya, menurut bloger media permatang pauh, Sam Kemetot mendakwa bahawa sejarah negara sudah dipesongkan dan golongan muda sepatutnya tidak mengibarkan bendera Malaysia. Semakin celaru dan keliru perjuangan Sosialisma dan komunisma di Malaysia ini. 

Sejarah kemerdekaan negara sudah pun tercatit dan tidak memihak kepada mana-mana puak. Ternyata dalam perlumbaan mencapai kemerdekaan, UMNO berjaya mendapatkan kemerdekaan daripada pihak British melalui jalan perundingan. 

Puak berhaluan kiri yang pro komunis dan sosialis gagal mendapatkan kemerdekaan kerana kebangangan mereka melakukan penentangan dan strategi yang tidak mendapat sokongan 100% daripada majoriti rakyat Tanah Melayu. 

Mengiktiraf penganas komunis PKM sebagai pejuang kemerdekaan merupakan satu penghinaan kepada pejuang-pejuang kemerdekaan terawal seperti Tok Janggut, Mat Kilau, Datuk Bahaman, Tok Gajah, Datuk Naning dan beberapa lagi nama dan tokoh penentang British yang tidak mengorbankan nyawa orang awam, wanita dan kanak-kanak seperti PKM lakukan. 

Sam Kemetot patut bertanya, kenapa Dr Burhanuddin Al Helmi dan Ahmad Boestamam menjadi ahli Parlimen di awal kemerdekaan terdahulu? Adakah fakta itu patut di ubah?


MISI BANTUAN KEMANUSIAAN KE SOMALIA DI JANGKA PULANG PADA HARI INI.


Berdasarkan kepada selingan berita TV3, Ketua Misi Kemanusiaan ke Somalia Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim sedang mengadakan perbincangan dnegan pihak pengurusan untuk membawa pulang jenazah allahyarham Noramfaizul ke tanahair bersama-sama dengan semua ahli misi pada pagi esuk jam 10 pagi tertakluk kepada pindaan.

Allahyarham telah meninggal dunia akibat tertembak di bahagian paru-paru semasa dalam perjalanan menuju ke pusat bandar Mogadishu pada jam 5.30 petang (waktu Somalia) petang Jumaat 2hb September 2011. Kejadian berlaku di suatu lokasi diberikan nama sebagai Kilometer Four. Menurut sumber AP, kejadian tersebut melibatkan African Union pasukan keamanan di Somalia. Butiran terperinci mengenai kejadian masih belum diketahui. 

Mutakhir, Wisma Putra sedang mengumpulkan maklumat mengenai kejadian tersebut. Kita doakan agar pasukan misi bantuan kemanusiaan ke Somalia selamat kembali. Nampaknya, ada pihak yang sengaja mahu mensabotaj usaha-usaha bantuan kemanusiaan kepada rakyat Somalia. Diharapkan kejadian ini tidak melemahkan semangat dan menghentikan bantuan kemanusiaan ke Somalia. 

SUNGGUH BIADAP MILITIA SOMALIA SAMA SEPERTI DAP PKR PAS & PSM!

KEJADIAN YANG MENGEJUTKAN MENGENAI TERKORBANNYA SEORANG SUKARELAWAN MALAYSIA NORAMFAIZAL WARTAWAN BERNAMA DAN KETUA MEDIA MISI BANTUAN KEMANUSIAAN DI MOGADISHU SOMALIA AKIBAT SERANGAN PUAK MILITIA SOMALIA SUNGGUH BIADAP ! 

Gamabr sebagai hiasan saja

Sama taraf biadapnya DAP PKR PAS PSM di Malaysia ini. Berdasarkan kepada lapuran-lapuran akhbar asing pada bulan Ogos lepas, pihak militia di Somalia memang tidak suka sebarang bantuan makanan dan perubatan diberikan kepada rakyat Somalia. 

Puak militia Somalia lebih rela melihat rakyat Somali mati kebuluran sama seperti Pakatan Sosialis Pembangkang Rakyat di Malaysia ini. Sebelum menang PRU 12 , mereka janji segala bulan dan bintang apabila menang kebajikan rakyat mereka biarkan saja tanpa sedikit pun memberikan bantuan. 

Mereka biarkan rakyat menderita akibat tekanan ekonomi dan mereka hanya tahu mengkritik dan mengkritik tanpa memberikan sebarang solusi yang efektif. DAP pula sedang hebat melakukan pembersihan etnik di Pulau Pinang dengan cara halus. 

Sama seperti puak militia di Somalia, puak Pakatan Sosialis Pembangkang lebih mengutamakan kuasa kuasa kuasa tanpa menghiraukan kebajikan rakyat jelata!

Jangan lagi undi Pakatan Sosialis Pembangkang ! Mereka adalah agen pemusnah kebahgiaan anda sama seperti puak militia di Somalia yang menyebabkan rakyat Somalia hidup dalam penderitaan dan kedaifan berpanjangan.

GAP BALUN PAS GANU ... AWAT TAK AJAK HAMBE SEKALI?

AL FATIHAH KEPADA WIRA NEGARA WARTAWAN BERNAMA YANG MENINGGAL DUNIA AKIBAT DI TEMBAK DI DADA OLEH MILITIA JAHANAM DI MOGADISHU SOMALIA. TAKZIAH KEPADA AHLI KELUARGANYA. 

Bermula selepas solat Jumaat tadi, GAP berjaya membalun ahli-ahli PAS Ganu yang pada pendapat beliau banyak kelemahan. PAS memang banyak kelemahan di sana sini , yang tak lemah adalah nafsu syahwat mereka pantang nampak perempuan dahi licin habis licin mereka sapu tak kira samada di PASTI , bilik tak bernombor atau dalam koc VIP keretapi. 

GAP menyambung balunan kepada ahli-ahli PAS Ganu dalam isu-isu mengenai kes liwat Anwar Ibrahim, penipuan penerangan PAS mengenai drama kematian dalam BERSHIT dan kisah Mat Sabu sokong komunis.

Nampaknya GAP sungguh berjasa kepada agama bangsa dan negara kerana sanggup berdepan dengan ahli-ahli PAS Ganu secara bersendirian dan memberikan penerangan yang benar mengenai semua isu-isu. 

GAP turut berdiskusi secara aman dengan kelompok PAS Ganu dan menerangkan bagaimana DAP telah berjaya merosakkan maruah PAS. 

TAHNIAH GAP ANDA MEMANG HEBAT !


GEMPAR TERKINI ! WARTAWAN KITA MATI DI TEMBAK DI SOMALIA OLEH PEMBERONTAK MILITIA

INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI ROJI'UUN
ALFATIHAH AL FATIHAH ! UNTUK WARTAWAN KITA YANG TERKORBAN AKIBAT DI TEMBAK OLEH PUAK PEMBERONTAK MILITIA SOMALIA. MENGIKUT MAKLUMAT YANG DI TERIMA DARIPADA GOMO DAN DILAPURKAN OLEH AAKJ .

KEJADIAN BERLAKU PADA JAM 5.30 PETANG TADI DI MOGADISHU DI HADAPAN HOTEL PENGINAPAN PASUKAN BANTUAN KEMANUSIAAN DI MOGADISHU. MEREKA BERDUA TERKENA TEMBAKAN SEMASA BERADA DALAM KENDERAAN SEWAKTU HENDAK MASUK KE PERKARANGAN HOTEL PENGINAPAN MEREKA. 

DUA ORANG WARTAWAN  DARI BERNAMA DAN TV3 TELAH TERKENA TEMBAKAN YANG DIPERCAYAI DILEPASKAN OLEH KUMPULAN PEMBERONTAK MILITIA..

SEORANG WARTAWAN BERNAMA NORAFAIZUL BIN MOHD NOR TERKENA TEMBAKAN DI DADA MANAKALA SEORANG LAGI CEDERA DAN KINI BERADA DALAM KEADAAN STABIL.

PAPA GOMO MASIH MENUNGGU LAPURAN DARI DATO AZEEZ RAHIM YANG BERADA DI LOKASI KEJADIAN.

CISSS !!! LAHANAT SUNGGUH PUAK PEMBERONTAK MILITIA SOMALIA INI ! PTUIHHHH !!!!!!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...