Isnin, 31 Januari 2011

SYABAS & PKR SANG HANTU AIR SIRI 3 : Raja Hantu Air Bertemu Pontianak Harum Sundal Malam

SETITIK AIR MEMBAWA BERKAT

1. Tanpa membuang masa lagi sang Raja Hantu Air PKR pun berhubung dengan Pontianak Harum Sundal Malam yang tersohor dengan ungkapan ' KEMBALIKAN HAK ... KEMBALIKANNNNLAHHH'. Tapi ada sikit problemlah brader, sebab Pontianak Harum Sundal Malam itu hanya menuturkan kembali skrip yang disediakan oleh sang Raja Hantu Air PKR. Peranannya pun ditentukan oleh sang Raja Hantu Air PKR.

PONTIANAK HARUM SUNDAL MALAM VERSI RAJA HANTU AIR

2. Begitu juga yang berlaku dalam isu KONSESI AIR di Selangor ini. Hak apa yang hendak dikembalikan kepada rakyat? Hak yang disebut-sebutkan oleh Raja Hantu Air tak pernah wujud pun. Air adalah hak kuasa negeri bukan rakyat negeri.

3. Manakala Konsesi Perkhidmatan Air  bukan bertujuan dan berniat jahat lagi curang seperti skrip Raja Hantu Air PKR kepada Pontianak Harum Sundal Malam. Konsesi itu hanya berkisar mengenai PERKHIDMATAN MEMBEKALKAN AIR BERSIH PADA KADAR RAKYAT MAMPU BAYAR DAN MENGURANGKAN BEBANAN KEWANGAN KERAJAAN NEGERI DI SAMPING MENAMBAHKAH PENDAPATAN KERAJAAN NEGERI. KERAJADIAN RAJA HANTU AIR PKR JUAL AIR MENTAH KEPADA SYARIKAT KONSESI PERKHIDMATAN AIR TAU!

4. Oleh kerana itulah, kakitangan SYABAS yang prihatin dan sedar kesusahan dan kesulitan yang dialami oleh rakyat miskin dalam membayar bil air yang terpinggir dalam skim pemberian air percuma 20meter padu bersepakat untuk menubuhkan TABUNG BUDI.

5. TABUNG BUDI ini merupakan pungutan secara sukarela oleh kakitangan SYABAS yang dikutip secara bulanan dari duit poket mereka sendiri. Apabila pihak pengurusan SYABAS mengetahui mengenai kewujudan TABUNG BUDI ini, pihak pengurusan SYABAS memberi sokongan yang sewajarnya kerana ianya merupakan kebajikan yang besar untuk rakyat. SYABAS sebagai pemegang konsesi perkhidmatan air sudah tentu mahukan yang terbaik untuk rakyat kerana itulah matlamat utama kewujudan SYABAS.

6 Saksikan video di bawah dan anda akan faham apakah fungsi dan peranan TABUNG BUDI ini. Beginilah caranya untuk memenuhi tuntutan hak rakyat dan bukannya menuturkan kembali skrip RAJA HANTU AIR PKR dan BADANG PKR. Selamat menonton! Ini bukan DRAMA SWASTA TAU! -sumber video ahmadsaabun.blogspot.comDAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSERTA UMNO/BN
UMNO ITU ISLAM TULIN
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA KAYU 3 KFC AHZAB
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT KOMINIS SOSIALIS CAUVINIS RASIS TEGAR

ALLAH SELAMATKAN MALAYSIA!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...