Selasa, 27 Disember 2011

KAK WAN JIJAH PERTARUHKAN NURUL IZZAH.

SENARIO dalam tempoh 120 hari, apa yang akan berlaku? Dr Novandri memetik sumber Gelagat Anwar menyatakan beberapa maklumat penting. Antaranya, Nurul Izzah dijadikan pembawa obor Pakatan jika Anwar masuk penjara. Nurul Izzah akan di bantu oleh suatu majlis penasihat yang terdiri dari penasihat politik luar negara. Malah nama David Cameron sudah disebutkan bagi membina imej politik Nurul Izzah. Imej yang bakal diberikan kepada Nurul Izzah ialah:-

1. Young leader with brain. Sustainable international image (image in between Yingluck Shinwatra and Aung San Suu Kyii). 
2. Clean and integrity; Pro-democracy and moderate Islamist; 
3. Sympathy orientated machinery
4. Pragmatic nationalist (less Malay-ness; more Malaysian outlook)
5. Pro market/merit based economic policy 

Pakej khidmat yang ditawarkan lengkap dengan penyusunan imej di media antarabangsa – leverage kepada Free Anwar (FACK) Campaign-Gelagat Anwar.

Nurul Izzah akan ditabalkan pada 14hb Januari 2012. Pada 9hb Januari 2012, Anwar akan tetap ke penjara. Azmin Ali diberikan memegang jawatan Menteri Besar Selangor.

Anwar di dalam penjara adalah satu kelebihan. Anwar di luar penjara adalah satu liabiliti / bebanan politik kepada Pakatan.

Bagi memenangi PRU 13, simbol feminin digunakan kerana itulah simbol bagi Revolusi Perancis/ Eropah. Nurul Izzah memenuhi kriteria simbol feminin tersebut. Seorang puteri/ serikandi yang berjuang untuk pembebasan ayahnya. Imej anak perempuan berjuang untuk ayahnya. Tidakkah itu suatu kisah romantika dongengan yang amat digemari oleh anak-anak muda? Tidakkah itu mampu meraih simpati pada skala yang besar?

Kebangkitan anak muda melalui SMM dan BEBAS di mana Adam Adli menjadi simbol maskulin di sambung oleh Nurul Izzah sebagai bahagian feminin. 

Memang hebat drama 901 nanti. Memang hebat. Airmata menjadi simbolis pihak yang digambarkan sebagai teraniaya. Di tambah dengan latarbelakang SMM dan BEBAS untuk menuntut kebebasan akademi dan AUKU yang dikatakan menzalimi dan menindas kreativiti dan kebebasan anak muda.

Hendak tahu apakah akhiran kepada drama ini semua? Kemuncaknya? Jangan terkejut jika hamba katakan nyawa DS Najib dalam bahaya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KLIP VIDEO BEBAL ! DAJAL KECIL DI SANGKA IMAM MAHDI


Pakatan Haram Jadah 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

WATDA FACK ???!! PELIWAT/PEROGOL DI ANGKAT JADI IMAM MAHDI!

INI BUKAN TARAF GILA TAPI LEBIH DARI GILA ... taksob dan obsesi terlampau MENDEWAKAN seorang perogol sesama lelaki ke tahap yang membingungkan! Belum pernah ada di dalam hadis sahih Rasullullah s.a.w. menyatakan bahawa Imam Mahdi itu di angkat di kalangan peliwat dan perogol seperti Anwar Ibrahim. Tapi inilah yang dituliskan oleh amenoworld. Perkara ini didedahkan oleh rakan bloger Dr Novandri dan Empayar Pemuda sejam lalu.Bacalah petikan dari blog amenoworld yang diambil dari Empayar Pemuda:-

Anwar Ibrahim Penyelamat dan Pembebasan Baituimuqaddis...bersandarkan beberapa hujah:

1. Kejatuhan Kerajaan Husni Mubarak.....menyebabkan bekalan gas ke Israel telah di potong dan pembukaan sempadan Rafah Gazza.

2. Signifikannya segala bekalan utk penduduk Gazza dapat dipenuhi dan kebebasan penduduk keluar masuk...memberi peluang kepada ratusan atau ribuan Mujahiddin utk memasuki Gazza bagi mempertahankan bumi Palestin.

3. Ada pendapat megatakan akan muncul penyelamat dari dunia sebelah timur yang akan menyatupadukan masyarakat Arab dan membebaskan Palestin.

4. Syeikh Yusuf Al-Qardawi dan Anwar merupakan sahabat baik mengalahkan adik beradik....jadi masyarakat dunia Islam menghormati SYAQ, dimana Anwar merupakan salah seorang penasihat kepada beliau.

5. Untuk muncul menjadi seorang pemimpin yang hebat dan penyelamat dunia islam.....beliau terlebih dahulu diuji..dengan pelagai ujian...calang2 pemimpin yang akan terus bertahan..dalam kata lain pemimpin ini tengah disiapkan.

6. Jikalau dugaan dan  cabaran  telah mampu diatasi, anwar akan muncul menjadi Penyelamat Dunia Islam.
Hujah yang dikemukakan oleh pemuja dan penyokong perogol dan peliwat. Tidak ada satu pun menyamai apa yang disebutkan oleh Rasullullah s.a.w. mengenai Imam Mahdi. Lagi petikan:-
 "kalu ini berlaku sedara, kalu ini berlaku sedara bermakna pembebasan al aqsa sudah hampir" 
"kita hanya perlukan satu lg syarat untuk bebaskan al aqsa" 
"apadia?? perlu ada seorang pemimpin yang mampu menyatukan umat islam!! paling tidak menyatukan dunia arab"  
"sudah adakah pemimpin itu tuan-tuan??" 
"dimana agak agak??"  
"apakah muamar gaddafi?tadak salah itu koboi tua sudah xboleh pakai."  
"apakah apakah ahmadinejab di iran??lakh dia syiah xboleh jugak"  
"apakah turki yang akan lead, akan memimpin dunia islam waktu itu??tdak, zaman turki sudah terlepas sudah berlalu, ya akhi"  
"sedara penah dgar tak hadis nabi saw tentang kebangkitan islam di akhir zaman nanti datang dari belah mana??"  
"dari belah mana??timur.." 
"timur itu dimana, bukan di timor leste!"  
"timur itu our region, ini ini timur"  
"tapi banyak negara di timur ini"  
"apakah di indonesia??bukan"  
"singapore??oo jauh"  
"brunei??lambat sangat"  
"aaa thailand, filipine atau kalau tanya sy?"  
"sy kata dia ada di??di malaysia."  
"sudah adakah pemimpim itu saudara??"  
"tanya sy, sy kata dia sudah ada."  
"pemimpin itu sedang disiapkan"  
"dia sedang melalui series of trials ujian" 
"dia sedang di uji"  
"satu peringkat ke satu peringkat"  
"y kalau calang calang org menerima ujian itu sudah tentu lllame binasa"  
"tetapi, dia seorg y kuat..makin di uji dia makin kuat!"  
"dan sekarang ujianya peringkat akhir.."  
"ujian kepada pemimpin itu di peringkat akhir, sedara"  
"insyallah kalau lepas ujian ini dia akan bangkit memimpin umat"  
"dan waktu itu insyallah kita akan meraikan pembebasan al aqsa..pemimpin itu sekarang ini menjadi penasihat kepada beberapa buah negara arab"  
"leading arab countries bukan negara arab y miskin miskin"  
"negara arab y kaya kaya saudi dubai emirates abu dhabi ya"  
"dia menjadi penasihat kepada beberapa buah negara arab"  
"dia juga dihormati dibarat dan ditimur"  
"dia boleh bercakap soal islam di pentas antarabangsa"  
"org hormat pendirianya" "org hormat ketegasannya 
"dan org hormat prinsip agamanya"  
"tidak lain tidak bukan"  
"sedara anwar ibrahim" - amenoworld
Astaghfirullahal-adzhiiim .... Rasullullah s.a.w. tidak menyebut pun Imam Mahdi bakal menjalani ujian getir dibicarakan atas kesalahan rogol/liwat kemudian didapati air maninya ada dalam jubor lelaki yang di rogol olehnya. Na'uzubillahi-minzalik.

Tidak ada siapa pun tahu siapakah Imam Mahdi. Itu di dalam kerahsiaan Allah swt dan termasuk dalam salah satu kerahasiaan yang dirahsiakan.

Adalah mustahil seorang lelaki berusia 60 tahun lebih dan terbukti adalah seorang perogol/ peliwat di angkat menjadi Imam Mahdi. Memang sudah tidak waras lagi puak pembangkang.

Memang ada seseorang memaklumkan kepada hamba bahawa Anwar Ibrahim belajar ilmu tinggi tapi pada hamba Anwar Ibrahim belajar ilmu salah/sesat. Tiada ada dalam mana-mana silsilah ilmu yang datang dari Rasullullah s.a.w. mengajarkan pengamalnya menjadi seorang berperangai dengan akhlak yang amat buruk dan jahat.

Fitnah mega mengatakan Anwar Ibrahim adalah Imam Mahdi wajib ditentangi habis-habisan!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH ARAHKAN SAM KETOT ADAKAN PESTA SEKS LIAR FACK.

KEMPEN FACK MEMPALITKAN MALU KEPADA MALAYSIA - SATU KEMPEN MEMBEBASKAN SEORANG PEROGOL SESAMA LELAKI.

SAM KETOT & PEMUDA PAKATAN BESERTA BEBERAPA BUAH NGO akan melancarkan kempen FACK. Ianya akan bermula pada 28hb Disember 2011 di sebuah padang awam terbuka. Ini berdasarkan kepada kenyataan Sam Ketot sendiri. 

Anwar Ibrahim pula sedang giat melancarkan siri jelajah untuk menyelamatkan dirinya. Sapudin Nasution membuat penafian rambang mengenai 'sms' menyeru semua ahli PKR merusuh pada 901 di kompleks mahkamah jalan Duta. Tapi siapa yang hendak mempercayainya? Sam Ketot telah pecah rahsia bahawa kempen FACK sedang giat dijalankan dan akan berakhir dengan rusuhan ganas seperti Medan Tahrir Mesir.

Di Mesir ianya kerana mahu menggulingkan pemerintahan kerajaan tanpa bersebabkan oleh sebarang kempen pembebasan seorang perogol sesama jantina. Di Malaysia, itulah yang berlaku.

Amatlah malu bagi seluruh rakyat Malaysia jika ianya tercatit di dalam sejarah negara terjadinya rusuhan kerana mahu mempertahankan seorang gay tua yang di tuduh telah merogol seorang pemuda. Malu ! Satu dunia akan mentertawakan Malaysia! Terutamanya negara-negara Islam. 

Selama ini Malaysia di pandang tinggi dan dihormati di atas pendirian dan pembangunan umat Islam. Menjadi contoh di mana umat Islam boleh hidup dan bekerjasama dengan kaum-kaum lain yang berbeza agama dan budaya.

Kini kerana mahu menyelamatkan seorang perogol lelaki bernama Anwar Ibrahim seluruh rakyat Malaysia mendapat malu untuk kali kedua!

Pakatan jahat telah menghalalkan perbuatan jenayah ROGOL di Malaysia. Jika mereka berjaya bermakna ROGOL bukan lagi satu kesalahan jenayah seks yang berat tetapi dibenarkan.

Sungguh memalukan ! Sungguh memalukan! Sungguh memalukan! Rakyat Malaysia dan anak muda Malaysia di seru bangkit mempertahankan JENAYAH ROGOL!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ISU MADRASAH SALIHIAH KANCHUT, BILA PAS HENDAK MENJADI TUHAN DAN NABI AKHIR ZAMAN.


ISU MADRASAH SALIHIAH KANCHUT KEDAH bukanlah satu isu yang ringan dan boleh dipermudahkan. Madrasah tersebut didirikan di atas tanah wakaf. Madrasah itu pula sudah berusia lebih 100 tahun berjasa kepada masyarakat setempat sebagai tempat belajar dan mendalami ilmu agama. Kompleks membeli belah pula hanya setakat untuk berlibur dan menambahkan kemaksiatan. 


Petikan dari Laman Web PPIM
FAKTA MADRASAH SALIHIAH KANCHUT
Jalan Tambang Badak, Alor Setar, KEDAH
DIBINA pada tahun 1327 Hijrah atau 1909. Kini berusia 102 tahun.
Bangunan yang asalnya diperbuat daripada kayu itu diasaskan antaranya oleh Hajah Aisyah.
Tapak asal Madrasah Salihiah adalah kira-kira 0.1 hektar namun mengecil kepada 0.08 hektar selepas sebahagian daripada tanahnya diambil untuk tujuan pembinaan jalan raya.
Tapaknya berstatus tanah wakaf khas yang dikhususkan untuk orang Islam bagi tujuan pembinaan masjid atau surau dan ia tidak pernah diganggu sejak sekian lama.
Madrasah itu kini mempunyai kira-kira 200 ahli kariah, bahkan kariah dari Jalan Titi Siam, Kampung Pisang, Jalan Menanti dan umat Islam lain juga menggunakan kemudahan yang ada di madrasah itu.
Setelah sekian lama digunakan, pada 23 Oktober 2011 pihak Madrasah Salihiah menerima notis daripada Kerajaan Negeri Kedah agar mengosongkan bangunan madrasah itu untuk dirobohkan bagi memberi laluan kepada projek pembangunan.
Ahli kariah tidak berpuas hati kerana ia melanggar keputusan mesyuarat Jawatankuasa Fatwa Kedah pada 8 Rejab 1431 iaitu 21 Jun 2010 yang menyatakan. “Jawatankuasa Fatwa Negeri Kedah memutuskan bahawa surau ini hendaklah dikekalkan di tempat asalnya tanpa diruntuhkan struktur asal bangunan tersebut demi kemaslahatan jemaah berdekatan untuk beribadat dan melakukan aktiviti keagamaan.”
Namun pada cabutan keputusan mesyuarat Jawatankuasa Fatwa Negeri Kedah pada 4 Julai 2011, jawatankuasa itu membuat pindaan terhadap keputusan yang dibuat pada 21 Jun 2010.
Pindaan itu membenarkan madrasah itu digantikan dengan surau baru yang dibina oleh pemaju dengan beberapa syarat ditetapkan.
Notis mengosongkan bangunan itu diberikan lagi oleh kerajaan negeri yang berakhir 10 November 2011 bagi pembangunan semula Plaza Tunku Yaacob.
Kerajaan negeri berjanji akan menggantikan Madrasah Salihiah Kanchut dengan surau baru di pusat beli-belah tersebut.
Usia madrasah tersebut lebih tua daripada usia PAS sendiri. Jadi sewajarnya PAS menghormati tempat ilmu dan bukan menggantikannya dengan sebuah kompleks maksiat besar-besaran. Jika PAS meneruskan juga usaha mereka merobohkan madrasah tersebut itu bakal mengundang kecelakaan besar ke atas semua rakyat Kedah. 


Apabila Azizan mendakwa beliau tahu hukum hakam mengenai tanah wakaf kerana belajar di Universiti Al Azhar apakah beliau turut faham mengenai natijah dan kesan kepada merobohkan sebuah madrasah bagi mengantikannya dengan sebuah kompleks membeli belah?

Apakah perlu pemberi wakaf tersebut hadir dalam mimpi Azizan dan mencekiknya barulah Azizan tidak merobohkan madrasah tersebut?Atau adakah kini semua pemimpin, ahli dan penyokong PAS sudah menjadi TUHAN dan menjadi NABI di akhir zaman?

Jika PAS sudah merasakan begitu maka silalah roboh madrasah Salihiah Kanchut dan amaran kepada mereka ialah sebagaiman Abdul Mutalib berkata kepada tentera Abrahah sewaktu mahu merobohkan masjidil haram . " Rumah itu ada tuannya ... " 


Mampukah PAS dan Azizan menolak wabak taun, demam denggi dan malaria?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

FITNAH MEGA PAS: BR1M ADALAH HARAM & KRISMAS ITU MAULIDUR RASUL.

Den Tak Nak Jadi Nabi Sebab Pok Nik Punya Titel Jadi Den Nak Jadi TUHAN !!!

FITNAH MEGA PAKATAN SYAITHANIROJIM TERKINI

1. PAS mengeluarkan fatwa bahawa BR1M adalah HARAM.
2. Isham Rais mengelirukan perayaan Krismas dengan Maulidur Rasul.
3. Paderi Politik Pakatan menyerang Perkara 153 Perlembagaan.

Pakatan Syaithonirojim memulakan serangan ke atas Islam melalui fitnah-fitnah mega di atas. Kita perlu beringat bahawa setiap cetusan fitnah mega Pakatan Setanirojim adalah untuk mencetuskan konflik berdasarkan kepada Teori Dialektika yakni menajamkan konflik di peringkat kepimpinan tertinggi dan di kalangan rakyat jelata. 

Ini akan berlaku apabila rakyat semakin resah gelisah dan meletakkan kepimpinan tertinggi dalam keadaan serba salah. Bagi meneutralisasikan cetusan dialektika ini haruslah dengan kesabaran yang berteraskan kepada kejujuran mutlak di lubuk hati dalam kesungguhan meneutralisasikan fitnah-fitnah mega tersebut. 

Tanpa kejujuran mutlak, tanpa kesungguhan dan tanpa kesabaran kebenaran tidak akan tiba. Kita hanya memerlukan ketibaan kebenaran walaupun ianya tiba tanpa terancang. 

Ketiga-tiga fitnah mega pakatan setanirojim terkini menjurus kepada perdebatan di atas perkara yang sudah diputuskan oleh ulama muktabbar terdahulu. Elakkan perdebatan tersebut. Untuk apa kita memperdebatkan sesuatu perkara fitnah? Nyatakan saja tanpa sebarang syak bahawa perkara itu fitnah. 

Fitnah-fitnah mega tersebut bukanlah usaha-usaha untuk menegakkan kebenaran sebaliknya ianya bertujuan menyebarkan kebatilan di kalangan umat Islam. 

Semua umat Islam tahu bahawa krismas bukanlah maulidur rasul Nabi Isa a.s. ianya tidak sama dengan maulidur Rasullullah s.a.w. Krismas di sambut di atas fahaman mempertuhankan Nabi Isa a.s. Manakala maulidur rasul di sambut bagi memperingati keberkatan kelahiran baginda sebagai utusan Allah swt yang terakhir.

Memang amat jahat niat Isham Rais dalam menyebarkan fitnah mega tersebut. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH KATA GAMBAR-GAMBAR INI BOLEH PESONGKAN AKIDAH.

GERAKAN HALUS UNTUK MEMPENGARUHI MINDA ORANG MELAYU ISLAM AGAR MEMISAHKAN BUDAYA MELAYU DARI IDENTITI KEISLAMAN.

Poster Gergasi Di Mid Valley Lubuk PKR Kawasan Nurul Izzah 

Peristiwa di DUMC

Perkahwinan Gay di Luar Negara


Baca pendapat MYMASSA . Bagi pendapat hamba pula perkara-perkara sebegini tidak pernah berlaku sebelum Pakatan Haram Jadah berkuasa. 

Ini adalah contoh-contoh propaganda halus pihak Pakatan Haram Jadah untuk memisahkan Budaya Melayu dengan identiti keislamannnya yang menjadi asas perjuangan UMNO selama ini. 


Propaganda seperti memperjuangkan bangsa adalah assobiyah, Perlembagaan Malaysia adalah Perlembagaan Lord Reid dan tuduhan ke atas UMNO sebagai rasis adalah fitnah-fitnah mega ciptaan Pakatan jahat untuk memecahkan tradisi dan perspektif Budaya Melayu itu berteraskan ISLAM.

Apabila budaya Melayu berjaya dipisahkan dari identiti keislamannya akan mudahlah Melayu itu dipengaruhi dan di hasut untuk membenci Islam dan menjauhi diri dari UMNO. 

Inilah bahaya ideologi bawaan Pakatan Haram Jadah. FITNAH MEGA PAKATAN HARAM JADAH ke atas MELAYU dan ISLAM.

Bangkitlah dan cegahlah sebelum terkikisnya dan terpisahnya BUDAYA MELAYU DENGAN ISLAM.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

25 MINIT TERLEWAT .. SAMPAINYA HATI LISA.

TAHNIAH LISA DAN YUSRY


LISA SURIHANI bakal mengakhiri zaman anak daranya dengan Yusry. Begitulah yang dikhabarkan. Menariknya, dikatakan bahwa Lisa Surihani kemungkinan besar dicalunkan untuk memegang jawatan di dalam Pergerakan Puteri UMNO. Tahniah. Semoga ikatan pernikahan Yusry pada kali ini berkekalan hingga ke akhir hayatnya. Ini adalah pernikahan kedua Yusry setelah 'membujangkan' dirinya dalam tempoh masa yang agak lama. Maaf Lisa, abang .. abang ... abang ... terlewat 25 minit .... tapi puashati sebab Lisa masuk PUTERI UMNO. Lagu ini khas buat Lisa. Yusry jangan jeles tau .. takde apa-apa cuma usik  mengusik sahaja  bertujuan mengurangkan ketegangan pembaca blog politik hamba ini. 


TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...