Ahad, 24 Jun 2012

RAFIZI & FAEKAH JADI KAMBING HITAM LEGAM.

Ehsan Fesbuker Pro UMNO .... Di Petik dari Sumber Asal ALOQSTAQBLOG.
Amalan Parah Nepotis dan Kroni Dalam Politik Dinastik Republik Tumbang Pakatam.

Sudah nasib badan Rafizi agaknya akibat ketulahan dosa fitnah ke atas keluarga Kak Ijat. Semakin malap lah bintang politik Rafizi Che Mek Bulat Kejambuan Rebutan. Faekah pun menerima nasib yang sama kerana kesilapan menjadi terlalu cerdik sehingga di sindir oleh Khir Toyo sebagai ' Bodoh!'.

Rafizi ada menyimpan impian untuk menjadi Menteri Besar Selangor menggantikan Khalid G. Tapi apakan daya Rafizi ! Azmin Ali sudah terlalu lama mengidamkan jawatan tersebut. Mana boleh lawan Madu Tua ! Perletakan jawatan Rafizi di Pejabat penasihat Kewangan adalah perangkap buat Rafizi. Disediakan oleh Madu Tua untuk Rafizi. Memang pandai Madu Tua menghapuskan saingannya. Sebelum ini si Nadzmi telah menjadi mangsa ganas Madu Tua. 

Faekah pula menjadi mangsa seterusnya Madu Tua. Dosa Faekah ialah kerana Faekah pun bercita-cita hendak bangkit melawan dan mencuba nasib di gelanggang dengan Madu Tua! Alamat bakal menerima nasib yang sama lah dengan bosnya dulu dilucutkan jawatan menjadi Ketua PKR Negeri. 

Ramai yang sudah menjadi mangsa kerakusan Madu Tua. Ramai yang sudah mengadu kepada Bapak Anwar. Ramai dalam PKR sudah keciwa. Ramai yang sudah putus asa. Nampaknya tiada siapa dalam PKR mampu mnegalahkan Madu Tua. 

Kalau macam itu lah lebih baik saja serahkan kembali Selangor kepada BN. Barulah Madu Tua diberikan pengajaran getir !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...