Rabu, 21 September 2011

BUKTI BERLAKUNYA PENYELEWENGAN DALAM PEMILIHAN PKR 2010

Sejarah tidak menipu dan angka tidak menipu tapi manusia yang benci sejarah dan menguasai angka memang sah menipu! Siapa kata tidak berlaku penyelewengan dalam pemilihan PKR 2010 atau tidak berlakunya pilih kasih pilih bulu dan berbagai jenis pilih? 

PKR mendabik dada kononnya pemilihan 2010 merupakan sebuah reformasi di mana seluruh dan setiap ahli PKR berhak memilih pucuk pimpinan tertinggi dengan slogan ' SATU AHLI SATU UNDI' dan pernahkah anda mendengar bahawa PKR mendakwa mempunyai lebih 400,00 ribu ahli (saifuddin Nasution - 27/11/2010 Berita Harian)


Berdasarkan kepada kenyataan Saifuddin Nasution pada 27 November 2010 bermakna 99.7 ahli PKR alayak mengundi dalam Pemilihan PKR 2010 bermakna seramai 398,400 ahli PKR mengundi. Ingat angka itu 398, 400 orang / undi sebab satu ahli satu undi. 

Sekarang kita bandingkan jumlah undi yang diterima oleh pemenang-pemenang terpilih dalam Pemilihan PKR 2010 (sumber di petik dari Taiping Mali):-

Timbalan Presiden ------ -jumlah keseluruhan undi 28, 241 orang sahaja

Naib Presiden       ------ -jumlah kesleuruhan undi 95, 151 orang sahaja

Ketua AMK         ------- jumlah keseluruhan undi 9, 331 orang sahaja

Timbalan Ketua AMK --- jumlah keseluruhan undi 9, 025 orang sahaja.

Anda perhatikan betul-betul dan teliti betul-betul nombor-nombor di atas dan bandingkan dengan kenyataan eksyen melampau Saifuddin Nasution (400,00 orang ahli .. Satu Ahli Satu Undi - boleh mengundi 398,400 orang ahli PKR) Ke dalam banyak-banyak undi tersebut adalah undi tercampak seperti di bawah ini?


AMK berlagak eksyen mengenai Pembaharuan Pilihanraya melalui BEERSHIT 2.0 tuduh SPR tidak telus tapi parti sendiri punya pemilihan pun masya-Allahu-Ta'ala , anda sendiri pun sudah dapat  bayangkan betapa teruknya penyelewengan PEMILIHAN PKR sendiri.

Kalau dalam parti sendiri sudah menyeleweng ianya suatu kepastian jika PKR menguasai SPR lagi dasat penyelewengan mereka dalam Proses Plihanraya Negara.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


BN BERPELUANG BESAR DI KELANTAN JIKA .....

Teliti dan hayatilah analisa yang dilapurkan dalam sebuah media arus perdana mengenai peluang besar BN jika

Diharapkan agar tiada cah keting lagi berlaku memandangkan perkara ini sudah berlarutan begitu lama. Adalah tidak mustahil BN berpeluang besar memandangkan selama 21 tahun PAS berkuasa di Kelantan, apa pun tak ada untuk rakyat Kelantan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


SELAKU CIKARO HARAMAJADAH MANOKHAREM, TERESA KOK BERHAK BERKOKOK.


Ini kisah cikaro haramjadah kepada Manokharem Meliarputaralam dalam isu penghinaan kepada Jalur Gemilang dan niat Pakatan Pro Komunis hendak menukarkannya. Cikaro yang dimaksudkan ialah Teresa Kok (dulu ingat hendak dijadikan hadiah habuan menang rempit di Litar Bukit Jalil - Seputeh). Cikaro Teresa Kok mempertahankan Manokharem Melairputaralam dengan mengalih isu tersebut kerana bimbang Manokharem mencari cikaro lain sebagai penggantinya. 

Kata cikaro Teresa Kok sepatutnya BN menumpukan perhatian kepada isu dua buah akta dan Pakatan Pro Komunis tidak berniat untuk menggantikan Jalur Gemilang (bila dah menang nanti barulah tukar). Pigi dah cikaro Teresa! 

Jalur Gemilang ini lambang kedaulatan negara. Isunya besar sebesar isu Namewee tukar senikata lagu kebangsaan kemudian mintak nyawa dan dimaaafkan oleh Pak Lah. Kini buat filem Nasi Lemak Basi.Kalau dalam isu senikata lagu kebangsaan pun biaDAP sokong giler-giler sampai nak tercabut urat leher, apatahlagi mengenai bendera Jalur Gemilang. 

Tulisan Jawi pada papantanda jalan pun biaDAP tukarkan dnegan tulisan Cina dan Tamil, apa mustahilnya biaDAP menukar Jalur Gemilang? 

Kalau biaDAP menyokong kuat isu murtad dan menetang Perlara 3, 10, 12 dan 153 dan banyak lagi, apa mustahil pula tiada dalam agenda biaDAP hendak tukar Jalur Gemilang? Sekarang ini memanglah, tapi bila sudha menang nanti? 

Jangankan Jalur Gemilang, Perlembagaan yang ada sekarang pun biaDAP hendak tukarkan! Boleh jalanlah cikaro Teresa Kok, nko punya bohong sudah tak laku lagi di pasaran!


BIO BEBENO YEOP! PENJELASN PENGANJUR PESTA MEGA MAKSIAT DI PANGKOR.


Ini adalah penjelasan yang diberikan oleh penganjur PESTA MEGA MAKSIAT PANGKOR  
(sumber Perak Today)

Merujuk kepada satu artikel di dalam Perak Today bertarikh 17 September 2011 berkenaan pertandingan Miss Bikini sebagai salah satu acara yang akan diadakan bagi program Full Moon Beach Party di Pangkor Island Beach ResortPihak pengurusan hotel ingin menjelaskan perkara tersebut seperti berikut:

• Acara tersebut adalah promosi/pra-pelancaran produk “beachwear” daripada dua buah syarikat pereka fesyen terkenal serta mempunyai beberapa kedai di Malaysia dan pernah mendapat liputan dari beberapa majalah fesyen.

• Model terlibat adalah peragawati/peragawan profesional dari luar negara.

• Acara ini hanya sebahagian daripada program Full Moon Beach Party.Akan dipastikan acara ini tidak akan melampaui batas budaya timur

• Acara yang sama yang dianjurkan pada tahun 2010 telah mendapat liputan dari media tempatan serta menerima komen yang baik.

• Pihak penganjur tidak berniat untuk menyinggung perasaan atau menyentuh sensitiviti budaya Malaysia.

• Tujuan Full Moon Beach Party ini dianjurkan juga untuk mempromosikan Pulau Pangkor serta untuk menarik lebih ramai pengunjung ke pulau ini.

• Pangkor Island Beach Resort terkenal sebagai “family friendly resort” dengan persekitaran yang bersih dan sihat serta mengamalkan sikap sopan dan menghormati budaya dan agama berlainan bangsa. Begitu juga acara ini akan diadakan berlandaskan garis panduan yang ditetapkan

• Pihak hotel dan syarikat pengurusan acara bersedia memberi kerjasama dan akan mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan oleh kerajaan negeri.


Sekian, terima kasih.
Bahagian Pengurusan Pangkor Island Beach Resort.

KOMEN JS: - Welaweh, kok gitu yah Pak? .. Mao promosi Pangkor bikin pesta mega maksiat? Bikin Logo MISS BIKINI HAWAII ... dan panggil model luar negara bikin posing-posing dalam bikini yah? Tarak bikin bikini punya modal luar negara tarak laku ka itu Pangkor? Wokeh, kita tengok dan perhatikan. Kalau tidak seperti yang dikatakan KITA BALUN JEK !


KERANA MU KHALID GEREJA, SHAH ALAM MILIK BN!


Perlu ke dituliskan sesuatu mengenai gambar yang telah di palang merah ?
Paling tidak ianya mengesahkan kabar angin sebelum ini bahawa Khalid Gereja bakal ke Kota Raja untuk menyepak keluar Dr Mariah bagi mengekalkan kerjaya politiknya.
Persoalannya,

ADAKAH PENGUNDI KOTA RAJA SANGGUP BERTUKAR AHLI PARLIMEN?
YA LA SEBELUM INI WANITA 
MAHU KE DI TUKAR DENGAN 'PUTERA KODOK?'


TEPUK DADA TANYA IMAN


BANG NUO KO MEMANG BIOL LA , AYAM JANTAN MANA BERTELO.

Bang Nuo naik hangin kat Bro Najib sebab bro Najib menolak sapina saksi alibi. Ya la, apa kena mengena bro Najib hendak menjadi saksi alibi kepada bang Nuo, kan? Bang Nuo yang menutoh rektum Saiful takkan bro Najib hendak beri keterangan pada waktu itu bang Nuo ada hubungi bro Najib kata ' Helo Jib! Ko tau tak aku tengah tutoh rektum Saipol nie .. " Bro Najib sendiri pun tidak tahu bang Nuo tutoh rektum Saipol sehinggalah kes tersebut terbongkar. Jom layan kejap klip video bang Nuo ngamok kat bro Najib:-


Bang Nuo ini memang sudah jadi tabiat semulajadi suka tikam kawan dan lawan dari belakang melalui pembohongan dan pendustaan. Anak lelaki Pak Berahim Cerok To'Kun sejak dalam UMNO memang cukup jaki dengan bro Najib. 

Sebolah-bolehnya anak Pak Berahim Cerok To'Kun akan menyerang peribadi bro Najib sehabis-habisnya, Semata-mata bagi menimbulkan persepsi bahawa bro Najib tidak layak menjadi PM.

Anak Pak Berahim Cerok To'Kun inilah juga yang memfitnah bro Najib terlibat dalam kes pembunuhan Altantuya tanpa sebarang bukti kukuh. Ramai orang yang telah di upah oleh bang Nuo untuk memburukkan bro Najib semata-mata kerana hendak menjadi PM Malaysia.

RAKYAT WAJIB TAHU DALAM PEMBELAAN BANG NUO, KETERANGAN BRO NAJIB TIDAK DIPERLUKAN SEBAGAI ALIBI SEBALIKNYA BANG NUO PERLUKAN KETERANGAN PAKAR YANG BENAR-BENAR PAKAR (BUKANNYA BEKAS PEKERJA McDONALD) UNTUK MENAFIKAN BAHAWA AIR MANI YANG DIJUMPAI DALAM REKTUM SI SAIFUL BUKAN MILIK BELIAU. BRO NAJIB TIADA KENA MENGENA PUN DENGAN AIR MANI BANG NUO DALAM REKTUM SI SAIFUL. 


Bang Nuo kena ingatlah bro Najib bukan seperti tebiatnya bang Nuo yang ikut resam ayam betine, baru bertelo sebiji dah riuh sekampung tapi TELO TEMBELANG DAAAA ... HABIS SEKAMPUNG BERBAU BUSYUK!

TEPUK DADA TANYA IMAN!


PAS SUDAH TERBIASA MENGHINA AGAMA DAN BANGSA KERANA POLITIK.

Itulah sudah lama dikatakan ALAH BISA TEGAL BIASA. Sejak 1951. PAS sudah mula mengutuk dan membenci UMNO. Kebencian itu bermula pada 1946-1948 selepas Malayan Union digagalkan. Kemuncak tuntutan kemerdekaan menyaksikan pertembungan komunis dengan UMNO. 

Melayu yang berhaluan kiri enggan bekerjasama dengan UMNO yang di anggap oleh mereka sebagai barua British dan boneka British. Walhal British pun tidak menyukai UMNO. Cuma British boleh bekerjasama dengan UMNO berdasarkan kepada hubungan diplomatik terhad yang telah lama wujud dengan pihak Raja-raja Melayu. Oleh kerana Raja-raja Melayu di belakang UMNO, British bersedia berunding dengan UMNO. 

Kelebihan itu tidak ada pada komunis dan Melayu berhaluan kiri. Mereka cuma ada semangat ingin memberontak dan sesiapa saja yang menghalang usaha dan tindakan mereka akan di anggap sebagai barua dan boneka British. 

Sewaktu British mengharamkan parti politik berhaluan kiri termasuklah komunis, para pejuang Melayu berhaluan kiri pada masa itu boleh memilih untuk menyertai dan bersama-sama dengan UMNO. Persoalan paling menarik ialah KENAPA MEREKA TIDAK BERBUAT DEMIKIAN?

Persoalan itu amat menarik sekali. Tidak pernah di kupas oleh Pakatan Pro Komunis. Ya, kita patut bertanya kenapa mereka tidak memilih menyertai UMNO secara diam-diam dan senyap?

Kenapa perlu mereka menubuhkan PAS yang turut diresapi oleh komunis dan didalangi oleh aspirasi Partai Komunis Indonesia untuk menubuhkan Indonesia Raya / Malaya Raya?

Tertubuhnya dan diluluskan PAS merupakan perkara yang amat pelik sekali. Ini kerana Hizbulmuslimin diharamkan pada 1948 kerana dikatakan terlalu Islamik dan diserapi oleh komunis. Kenapa PAS tidak diharamkan oleh British pada 1951?

Fikir fikirkanlah.


PAS KEDAH GAGAL MENTADBIR NEGERI.


Mula-mula Negara Islam, PAS gagal. Selepas itu Hudud, PAS gagal juga. Selama 21 tahun PAS di Kelantan, Pok Nik hanya boleh berbangga dengan kedudukan tertinggi Kelantan dalam carta penghidap HIV. Kini Kedah pula. Rakyat Kedah menyaksikan kegagalan pentadbiran PAS di Kedah. Langsung tiada penambahbaikan dalam apajua bidang. Masih berada di takuk lama dan masih menggunapakai polisi BN sebelumnya.

Tiada sebarang perubahan yang dirasai oleh rakyat melainkan hanya penukaran pentadbiran sahaja. Kegagalan pentadbiran PAS Kedah mentadbir dengan baik menjadi buah mulut rakyat. Perkara ini telah di sentuh oleh Dr Mohd Asri dalam satu Majlis yang dirasmikan sendiri oleh Mursyidul Am PAS.

Beliau dipetik sebagai berkata ketika ditemui pemberita pada Rumah Terbuka Aidilfitri 1Malaysia yang dihadiri kira-kira 30,000 pengunjung di Stadium Sultan Abdul Halim, di sini, hari ini, .antara lain:-

"Kalau dalam hal ini, saya nak kritik Kedah, sebab itu saya kata Pas memerintah Kedah dengan BN memerintah Kedah, sama sahaja tidak ada sebarang perubahan," katanya kepada pemberita selepas membentangkan kertas kerja pada sambutan Hari Hududullah di Balai Islam Lundang di sini hari ini.

Maksud beliau ialah jika Menteri Besar Kedah digantikan dengan orang lain, perubahan dari segi pentadbiran tetap pada tahap yang sama. 

"Pendek kata, kalau jawatan Menteri Besar digantikan dengan orang lain pun, keadaan tetap sama. Kemampuan mana-mana pemimpin Pas tidak kelihatan," katanya

Gasaklah Mat Asri oiii .. orang hangpa sendiri. Hang pulak apasaja tak kena ini tak kena walaupun hang berniat baik tapi cara hang banyak berterabur. Tapi ceq sokong hang kritik kow-kow PAS Kedah dan kalau boleh hang selalulah kritik puak-puak yang pikiaq depa tu sebumbung dengan hang hatta hang orang UMNO.

Kalau depa tak mao dengaq habaq orang UMNO yang tak pakai kopiah cam hang, mungkin depa dengaq cakap hang yang pakai kopiah sama cam depa.


ANDA PATUT TAHU INI MENGENAI ANWAR AL JUBURI.GLOMBANG RAKYAT telah menyiarkan semula suatu kenyataan yang pernah dikeluarkan oleh seorang pemimpin PAS yang amat rapat dengan Anwar Ibrahim pada era 60an. Mat Syabu amat mengenali orang tersebut. Oleh itu disiarkan semula kenyataan tersebut dengan harapan ianya akan mencetuskan kesedaran secara besar-besaran kepada penyokong tegar yang memuja-muja Anwar Ibrahim. 

"Orang yang kenal Anwar dari pelajar UM lagi memang tahu dia jenis manusia yang tak boleh dipercayai. Cakap memang cekap. Pidato memang memakau. Tapi hanya mulut sahaja bisa berbicara. Mana ada buat apa-apa. Guna populariti orang sahaja.
Masa Demonstrasi Ops Baling dulu, dia bukan tulang belakang. Tak terlibat pun dalam mengatur strategi. Tahu-tahu je bila demo, dia dijulang seolah-olah pejuang Ops Baling.
Kawan-kawan dia tahu lah perangai dia ni. Masuk ABIM pun, semua penyokong yang kena pukau dengan dia cakap dia antara pengasas ABIM. Siapa cakap dia? Mana ada. Dia tahu ABIM mampu tarik orang Muda Melayu masa tu. Sebab tu dia target nak pegang jawatan Presiden. Tengok ABIM makin runtuh.
Dia nak masuk PAS belum tentu dapat jadi PM. Orang cakap dia deal dengan Mahathir. Bukan.. Ada la orang yang sampai sekarang tak puas hati dengan Mahathir bawa Anwar perkenalkan kepada Mahathir(Ku Li). Terus masuk UMNO.
Padahal malam sebelum umum masuk UMNO, bersumpah dengan sahabat-sahabat PAS dia, takkan masuk UMNO. Sumpah makan sumpah, terus kena tipu. Tanyalah Mat Sabu. 
10 tahun dapat jadi TPM. Tok sah tanya macam mana boleh cepat dapat jawatan. Otak dia kalau strategi nak pegang kuasa memang geliga. Nak cantas orang memang bijak.
Tapi bila orang bongkar kisah dia, dia panik. Cari kawan-kawan. Tapi sampai bila kawan-kawan nak tolong dia. Dia sendiri tipu kawan2. Tipu orang-orang bawah dia. Tapi Tuhan Maha Kaya. Dia tak dapat juga jadi PM.
Moral janganlah nak kelentong. Masa nak kawin dengan Wan Azizah dulu tanya Ustaz Awang dgn. Mufti Perak Harussani. Macam mana dia bawa lari anak dara orang. Itu dok kata moral tinggi.
Tapi kemahiran berpidato menjadi penyebab dia mudah diberi perhatian. Tapi sampai bila sangat.
Dia ingat PAS sokong dia. Dia lupa dendam orang-orang PAS, bekas-bekas sahabat dia yang memang taknak dia ke depan. Silap-silap masuk penjara pun PAS tak heran. Anwar mana ada tolong masa Ibrahim Libya Mati? Anwar mana ada tolong masa Pemimpin2 PAS ditahan ISA? Anwar tak pernah tolong. Sokong lagi. 
Kini tiba masa PAS balas dendam. PAS nak rompak idea dia. Bila dah rampas Kerajaan Pusat jangan harap kau jadi PM Anwar. Dalam PAS ramai musuh ketat dia. Lebih ketat dari musuh dia dalam UMNO"
Masih mahu memuja-muja dan menyokong Anwar Ibrahim???!!!

TERIMAKASIH DATO' SERI HISHAMUDDIN HUSSEIN , MAT SYABU DIHADAPKAN KE MAHKAMAH!


TAHNIAH KEPADA KDN !
TAHNIAH KEPADA PEJABAT PEGUAM NEGARA!
TAHNIAH DATO SERI HISHAMUDDIN HUSSEIN!

PADA HARI INI MAT SYABU DIDAKWA DI MAHKAMAH SESYEN BUTTERWORTH PULAU PINANG!

MENURUT DR. NOVANDRI BELIAU MENGESAHKAN KEHADIRAN MAT SYABU DI MAHKAMAH PAGI TADI DAN TIDAK RAMAI AHLI SERTA PENYOKONG PAS MENGIRINGI BELIAU.

TERIMAKASIH !
TERIMAKASIH!
TERIMAKASIH!ISU HUDUD: MAHADEWATARAYA NIK AZIZ MAIN MAK YONG.Setelah Pok Nik gagal bermain wayang kulit selama 21 tahun dan menjadikan alasan ketiadaan perlaksanaan Hudud menjadi punca kejuaraan Kelantan selama tiga tahun berturut-turut dalam bilangan paling ramai penghidap HIV, Pok Nik bermain Mak Yong pula.

Utusan Malaysia pada hari ini melapurkan bahawa Nik Aziz menyeru semua pihak agar tidak takut kepada Hudud. Sejak bila pula penganut agama Islam di Malaysia takutkan hudud? Yang paling takutkan Hudud adalah Nik Aziz sendiri , PAS, Mat Syabu, Adun Selinsing dan biaDAP terutamanya Karpal Singh termasuklah Anwar Ibrahim.

Apa motif politik Nik Aziz pada kali ini? Setelah PAS semakin dijauhi oleh masyarakat Islam Hudud sekali diperalatkan oleh Pok Nik untuk meraih kembali sokongan. Sungguh keji apa yang Nik Aziz lakukan ini selama 21 tahun di dalam politik!

Pok Nik lupa ke kes zina gerabak ADUN Selinsing, Mat Syabu dan ramai lagi pemimpin-pemimpin PAS? Bagaimanakah pula dengan pelbagai amalan karot mengarot yang ada dalam PAS? Bersihkanlah dahulu segala penyelewengan akidah, segala amalan khurafat dan toghut di dalam PAS.

Sepatutnya beliau menyeru kepada perpaduan ummah dan mengajak semua kembali kepada al Qur'an. Bukan hanya setakat memperalatkan al Qur'an dan hadis untuk terus berkuasa di tahkta politik. Jangan lupa, Nik Aziz selama 21 tahun menerima imbuhan gaji dan elaun sebagai ADUN dan Menteri Besar serta wang derma dan hasil penjualan air liurnya kepada orang Islam.

Kenalah ingat juga bahawa di Malaysia ini sudah ada pun perlaksanaan syariat Islam dan hukuman Hudud di dalam segala enakmen-enakmen kesalahan jenayah syarie' negeri-negeri. Mahadewataraya Nik Ajih bukanlah orang yang diberikan kuasa untuk bercakap mengenai hal ehwal agama Islam pun. Beliau adalah seorang ahli politik sahaja, bukan Ketua Agama Islam, bukan ahli Jawatankuasa Majlis Fatwa Negeri dan Kebangsaan, bukan seorang Mufti mahupun seorang ulama' warisatul anbiyaa'.


HANTU BONCENG SEBUAH FENOMENA MELAWAKKAN AMALAN MASYARAKAT.

Filem Hantu Bonceng berjaya mengutip berjuta-juta ringgit di pawagam. Kenapa ya? Adakah kerana ia sebuah filem yang dikatakn penuh kontroversi? Atau kerana ianya sebuah filem yang menyentuh hati? Ada bantahan amat keras terhadap filem ini. Dikatakan filem ini banyak menghina Islam. Banyak adegan-adegan menjadikan unsur-unsur agama sebagai bahan lawak. Apakah benar? 

Filem itu adalah dari genre Lawak Seram bukan Seram Lawak. Mengisahkan kehidupan seorang Mat Rempit dan segala amalan kepercayaan masyarakat Melayu pada masakini. Kehidupan orang Melayu yang hidup dan lahir di bandar besar seperti Kuala Lumpur. Cara pemahaman orang Melayu Islam di bandar memahami dan berfikir mengenai bagaimana sepatutnya Islam itu diamalkan. Kebergantungan masyarakat Melayu pada siri-siri ceramah dalam televisyen untuk memahami apakah itu Islam.

Tafsiran dan taksiran nilai-nilai amalan dan kepercayaan agama Islam di kalangan masyarakat Melayu di bandar. Kecelaruan berfikir dalam amalan agama Islam. Semuanya berjaya dipaparkan dalam filem itu. Ada tak sebarang adegan dalam filem itu yang tidak mempaparkan cara hidup masyarakat Melayu pada masakini? 

Apabila anda marah, ketawa, benci dan meluat sebagai reaksi kepada filem itu sebenarnya pengarah, pelakon, penulis skrip dan pengeluarnya telah berjaya menyampaikan apa yang mereka mahukan sampaikan. Jika anda merasa marah kerana pada fikiran anda kalimah-kalimah suci dalam Islam dipaparkan dalam filem itu dipermainkan anda sebenarnya marah kepada amalan yang sudah menjadi adat kebiasaan masyarakat Melayu Islam di bandar. Tidak percaya? Anda lihatlah di keliling anda sendiri. 

Jika anda merasakan filem itu menghina Islam sebenarnya anda marah kepada penghinaan Islam yang berlaku dalam masyarakat Melayu Islam di bandar-bandar dan di kampung-kampung.

Cubalah anda berfikir sejenak lagi TIDAKKAH SELAMA INI KITA HANYA MENILAI SESUATU ITU BERDASARKAN KEPADA KULITNYA SAHAJA?

Kita hanya mentertawakan diri kita sendiri.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...