Selasa, 21 Ogos 2012

13 MEI 1969 KIT SIALAN DI FITNAH.. POOODAH !

KAH ... KAH ...KAH ... KAH ... Akhirnya granpa Kit Sialan menyerlahkan sikap sebenarnya. Sama seperti Anwar Ibrahim. Pembohong Tegar Habitual Bersiri ! Gampang punya bapak cauvinis rasis DAP ! Pemimpin UMNO masakini perlu belajar dari pengalaman menceritakan peristiwa 13 Mei 1969 secara terbuka sehingga akhirnya fakta sebenar sejarah hitam tersebut mampu di putar belit kan oleh pembohong tegar habitual seperti Kit Sialan. Kit Sialan tanpa segan silu dan berasa malu sanggup berbohong lagi untuk menutup kejahatan beliau pada 1969. Kerana itulah filem TANDA PUTERA amat wajar ditayangkan dengan segera bagi menangani 6 klip video terbitan roketkini mewancara pembohong tegar habitual Kit Sialan yang berbohong mengenai penglibatannya dalam tragedi 13 Mei 1969. 
Perarakan jenazah akhirnya bertukar menjadi perarakan kemenangan puak DAP & GERAKAN untuk menghina dan mencela orang Melayu. Sudah tentulah ianya turut diresapi unsur-unsur dan anasir subversif komunis. 

Perangai Kit Sialan ini sama lah dengan perangai pepuak penjahat Rejimen ke 10 PKM. Mereka enggan meminta maaf di atas kejahatan mereka. Sebaliknya mereka menyalahkan pihak lain kerana tidak mahu mengktiraf pembunuh seperti mereka sebagai Pejaung Kemerdekaan. Pejuang kepala hotak mereka! 

Hanya kerana kemerdekaan di capai melalui meja perundingan yang enggan disertai oleh para pembunuh tersebut maka dikatakan kemerdekaan yang dicapai oleh barua-barua British? 

Mereka berjuang menumpahkan darah dan bukan berjuang memerdekan negara ini. Mereka yang bersikap degil dan keras kepala. Kenapa pula setelah tua renta memasing mahu pengiktirafan ke atas semua pembunuhan yang mereka lakukan walaupun negara sudah merdeka?

Begitu jugalah halnya dengan Kit Sialan pada 1969. Setelah menipu pihak polis mengenai perarakan jenazah, kini mahu menipu pula perbuatan jahatnya mencetuskan tragedi 13 Mei 1969 dan mahukan salahkan UMNO? Melampau ! 

Sepatutnya Kit Sialan dan seluruh DAP wajib memohon maaf dan membayar gantirugi kepada rakyat Malaysia akibat perbuatan jahat mereka pada 1969!

BERANIKAH NASRUDIN TANTAWI LANGKAH MAYAT KARPAL SINGH?

 
kah kah kah .... Ketua Dewan Makan Minum Pemuda PAS Pusat cuba berlagak menjadi berani seperti Nashruddin Mat Isa. Tapi semua umat Islam tahu kebacolan Ketua Makan Minum Pemuda PAS tersebut selama ini. Namanya sahaja gah tapi orang nya tidak segagah namanya. 

Atok Karpal Singh yang pernah membuat cabaran kepada semua umat Islam agar melangkah mayatnya dulu jika mahu menegakkan Negara Islam kini berjaya mengecilkan lagi saiz kerandut Ketua Dewan Makan Minum Pemuda PAS.  Sungguh melucukan bila Ketua Dewan Makan Minum Pemuda PAS Pusat cuba berkokok tapi menyalahkan UMNO dalam isu pertikaman lidah di antara Nashruddin Mat Isa dengan atok Karpal Singh.

Kita semua maklum memanglah ada sekur pemimpin MCA yang nma Donald cuba menjadi hero. Tapi kita juga maklum bahawa si Donald semasa mengeluarkan kenyataan bercakap di atas kapasiti individu dan tidak mewakili MCA. Apalah sangat dengan sekur berdua berudu dalam MCA yang masih berfikiran sempit.

Nasrudin Tantawi perlu sedar bahawa selagi PAS dan UMNO tidak bekerjasama selagi itulah Hudud tidak dapat dilaksanakan. Menyalahkan beberapa ekor pemimpin MCA yang tak dengar cakap tak berguna. 

Sepatutnya Nasruddin Tantawi bertanya kepada dirinya sendiri adakah beliau mempunyai keberanian kental untuk melangkah mayat Karpal Singh sepertimana cabaran yang telah di buat oleh barang antik DAP cauvinis rasis tersebut?

Janganlah nanti bila Pok Nik si nabi palsu puak politik gampang budu PAS Kelantam memberikan restu dan sokongan kepada atok Karpal Singh, Nasrudin Tantawi kembali bersembunyi dalam jubahnya. 

Perlukah kita umat Melayu Islam membenarkan beberapa kerat politikus seperti Karpal Singh, Pok Nik, Nasruddin Tantawi dan Donald menghantui dan menjadi batu penghalang kepada niat murni kita yang mahukan perpaduan sesama umat Islam menjadi suatu realiti?

Alahai takkan lah kita nak menjadi penakot dan bacol macam Nasrudin Tantawi ? Pepuak politik gampangan budu ni kita jangan ikut sangat, Kita bantah dan sanggah mereka secukupnya. Baru lah mereka tahu di mana kedudukan dan nilai sebenar mereka di mata majoriti umat Islam yang mahukan perpaduan PAS dengan UMNO benar-benar terjadi.

Cukup-cukuplah kita mengikuti kejahilan pepuak tersebut dalam persengketaan politik,. Kita perlu memberitahu para bahlol tersebut bahawa Kita enggan mewarisi persengketaan tolol mereka dalam politik.

BUDAYA POLITIK DAP CAUVINIS RASIS KETINGGALAN ZAMAN.

BARISAN NASIONAL di bawah kepimpinan DS Najib membuka lembaran baru dalam budaya politik tanahair. Melonjakkan halatuju politik negara jauh ke hadapan. Adakah kita masih mahu terikat dengan Budaya Politik lapok dan kuno cauvinis rasis DAP, PKR dan puak gampang budu dalam PAS?

 Hamba menyerulah kepada mereka yang masih mempunyai akal waras dan sihat membandingkan ciri-ciri perubahan yang di bawa oleh BN dan pepuak Pakatam Jahanam:-
  1. BN menyeru kepada sifat Wasatiyyah. Pakatam Jahanam menyeru kepada revolusi. Revolusi ialah jalan kehancuran kepada sifat-sifat kemanusiaan dan manusiawi sejagat. 
  2. BN menyeru kepada rasionaliti. Pakatam Jahanam menyeru kepada emosinaliti. Emosinaliti ialah jalan kepada keegoan indovidualistik dan menghapuskan sikap hormat menghormati antara satu sama lain. Itu adalah akhlak yang buruk. 
  3. BN mendengar suara rakyat. Pakatam Jahanam mahu rakyat mendengar suara mereka. Ini adalah jalan perhambaan sesama manusia. 
  4. BN menyeru kepada perpaduan kaum. Pakatam Jahanam mahu rakyat berbunuhan sesama sendiri. Ini adalah jalan setan bissuu' yang membuka ruang kepada kemaksiatan dan mengundang kemudaratan konflik berpanjangan. 
  5. BN menepati semua janji-janji. Pakatam Jahanam hanya berjanji untuk dimungkiri. Memungkiri janji adalah jalan menghampakan harapan sesama manusia. Ini menyebabkan banyak hak akan hilang dan di ceroboh.
  6. BN membawa transformasi. Pakatam Jahanam membawa reformasi. Reformasi ialah ideologi lapok yang menjadi pencetus kepada Rrevolusi Bolshevik dan Revolusi Perancis. Kedua revolusi tersebut memakan ramai nyawa yang tak berdosa. Akhirnya muncul pemerintahan diktaktor kuku besi peperangan pada skala besar. 
Anda sendiri mampu menambah kepada senarai perbandingan perbezaan ketara di antara perubahan  yang di bawa oleh BN dan Pakatam Jahanam. 

Empat tahun sudah mencukupi untuk anda semua menilai sendiri Budaya Politik Kegampangan Budu yang diamalkan oleh Pakatam Jahanam. Anda sendiri menyaksikan bagaimana Anwar Ibrahim anak-beranak mengamalkan Budaya Politik Dinsatik bersama-sama barisan kepimpinan cauvinis rasis DAP dan puak gampang Budu dalam PAS. 

Puak-puak penjenayah politik tersebut tidak akan berkuasa dan mempunyai sebarang kuasa apabila anda sebagai rakyat majoriti bersetuju tidak memberikan kekuasaan pemerintahan dan mengikut apa saja kelentong pembohongan mereka. 

Tidakkah anda ingin memberikan pengajaran pahit kepada pepuak penjenayah politik tersebut?

PAKCIK KARPAL BERSEORANGAN.

Veteran politik tak sedar diri Pakcik Karpal Singh bakal menjadi Kambing Hitam puak cauvinis rasis DAP kafir harbi. Guan Eng dan Kit Sialan tidak berbunyi langsung dalam soal Hudud. Menurut penganalisa politik bebas Profesor Madya Doktor Mohd. Fuad Mat Jali Pensyarah Geopolitik, Fakulti Sains Sosial Dan Kemanusiaan, Universiti Kebangsaan Malaysia , Pakcik Karpal Singh berseorangan dalam hal ini. Pemimpin cauvinis rasis DAP yang lain mengambil jalan selamat yakni berdiam diri. Jika berlaku sebarang perpisahan di antara PAS dan cauvinis rasis DAP , pakcik Karpal Singh akan dikurbankan menjadi Kambing Hitam.

Baru-baru ini pakcik Karpal Singh menyalahkan prosedur pembuktian ketat dalam Hudud. Menurut pandangan sempit dan kuno beliau, pembuktian ketat itu tak mampu menghukum pesalah rogol. Beliau berhujah Hudud adalah mustahil dilaksanakan dan tidak mampu membasmi kegiatan jenayah. Bagi seorang pengamal undang-undang yang sering beraksi di dalam mahkamah dan merupakan peguam veteran seperti atok Karpal Singh, pandangan beliau itu dalam kategori 'Anjing Tua Tak Mampu Belajar Benda Baru' ( You cannot teach old dogs new tricks- pepatah Inggeris)

Dalam syariah Islam, mana-mana pesalah jenayah tidak dilepaskan dengan begitu mudah. Jika tidak beban pembuktian tidak mencukupi untuk dikenakan Hudud maka akan dikenakan Takzir seperti denda, penjara dan rotan. 4 orang saksi hanya untuk membolehkan hukuman Hudud dikenakan dan bukannya melepaskan pesalah dari kesalahan jenayah. 

Atok Karpal Singh masih hidup di pemikiran kuno pada zaman jurasik dan zaman gelap Eropah. Pengalaman perlaksanaan Hudud di Arab Saudi membuktikan bahawa kesalahan jinayah rogol tetap mampu dilaksanakan. Kebiasaannya kerajaan Arab Saudi akan merotan pesalah jinayah rogol. 

Oleh kerana jenayah rogol adalah satu jenayah serius terhadap tubuh badan dan maruah seorang wanita sudah tentulah jenayah sedemikian tidak di pandang ringan oleh syariat Islam. Islam meletakkan maruah harga diri wanita lebih tinggi berbanding dengan mana-mana praktik perundangan moden sedia ada. Jaminan perlindungan keselamatan kepada wanita merupakan salah satu keutamaan dalam syariat Islam.

Syariat Islam wujud lebih awal daripada Common Law. Malah menurut pandangan sarjana Barat, Common Law banyak mencedok dari Syariat Islam pada abad ke 11 dan 12 di waktu kemuncak ketamaddunan Islam pertama. Kena ingatlah, Andalusia menjadi pusat pengajian anak-anak Raja Ingeris dan Eropah selama beratus tahun.

Jadi jelaslah kepada kita bila atok Karpal Singh mempersoalkan dan mempertikaikan perlaksanaan Hudud dan menyaman Nashruddin Mat Isa kerana isu Hudud, itu adalah disebabkan oleh perjuangan dan sikap anti Islam sebenar DAP kafir harbi. 

Akar umbi ahli PAS di Pulau Pinang pun sebulat suara menyokong Nashruddin Mat Isa dan akan melakukan apa saja untuk mempertahankan Nashruddin Mat Isa dan Hudud. Ini menandakan perubahan sokongan kembali kepada kepimpinan ulama dalam PAS. Mat Syabu dan beberapa kerat pemimpin PAS yang menjadi setan bissuu' termasuklah Dewan OOOlamak Pusat PAS bakal dipinggirkan oleh akar umbi PAS. 

Hudud memang mampu dilaksanakan di Malaysia dengan syarat PAS dan UMNO bekerjasama sebagai satu suara dan satu iktikad. Berdasarkan kepada pencalonan PRU 12 lalu, PAS mampu mencalonkan seramai 66 orang calon dan UMNO mencalon seramai 117orang calon di semua 222 kerusi Parlimen. 

Bila kekuatan kedua pertubuhan yang mewakili majoriti suara orang Islam di negara ini bergabung dan bersatu bermakna orang Islam di negara ini mampu mempunyai seramai 183 pencalonan (183/222) . 

Dalam hal kesemua 183 calon itu menang bermakna orang Islam mempunyai suara lebih 2/3 majoriti di Parlimen. Sudah tentulah Hudud mampu dilaksanakan. Itu tidak mustahil. Berdasarkan kepada kewarasan ini apakah gunanya akar umbi PAS masih mahu menyokong pemimpin mereka seperti Mat Syabu, Pok Nik, Husam Musa, Khalid Samad, Dr Zulkefly, Dr Rani dan beberapa kerat lagi yang dilabelkan oleh Hasan Ali sebagai parasit-parasit PAS. 

Biarlah beberapa kerat pemimpin cauvinis rasis DAP, PKR dan seorang berdua dalam parti komponen BN hendak membuat bising pun. Bila orang Islam mempunyai 2/3 majoriti suara dalam Parlimen apakah mereka mampu mengasingkan diri mereka daripada Pusat Kuasa Orang Islam? Sendirilah mahu fikir lah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...