Sabtu, 14 Mei 2011

MAT RAZALI TERPANGGIL KE SURGA MAHADEWATARAYA NIK AJIH.


2 LELUCUN 1 CERITA. Nik Aziz dengan retorik sorganya dan mencium kaki Anwar Bin Ibrahim manakala Mat Razali terpanggil berkata benar kerana keciwa rakyat tidak mahu mempercayai ISU AGENDA KRISTIAN tempelan untuk menenggelamkan PENDEDAHAN VIDEO SALAHLAKU ANWAR. Mungkin selepas ini Zakir Anjing Besa dan Rukibiru terpaksa mencipta KISAH LUCU LAIN. 1. Tiba-tiba seluruh negara ketawa terbahak-bahak apabila Nik Aziz mengisytiharkan surganya tidak layak buat rakyat yang mahu mencari kebenaran melihat video salahlaku seksual Anwar Ibrahim. Pada kali ini, Nik Aziz meletekkan syarat kemasukan agak ketat  dengan mensyaratkan kaki Anwar Ibrahim wajib dicium oleh rakyat yang telah menonton video salahlaku Anwar bin Ibrahim.
2. Seruan Nik Aziz ini secara telepatik dan paranormalistik menyebabkan Mohamed Razali Abdul Rahman ahli DAP Jelutong terpanggil kerana kecewa rakyat tidak mempercayai isu yang di bawa oleh Zakir Anjing Besar. 

3. Mohamed Razali Abdul Rahman, dengan izin, saya memanggilnya Mat Razali membuat 1 lapuran Polis mendedahkan dia berada di dalam Majlis Kesyukuran [ Bukan Seminar ke sepertimana dakwaan Jeff Oii dalam Laporan Polisnya dan penjelasan Guan Eng serta pertubuhan Kristian yang terbabit sebelum ini?] sebuah majlis yang menurutnya adalah sebuah Majlis Tertutup untuk Paderi-paderi. Soalan saya, apa jadahnya dia berada dalam majlis tersebut? Mat Razali mengaku dia seorang beragama Islam tapi bagaimana seorang beragama Islam boleh dijemput hadir dalam sebuah Majlis Tertutup Untuk Paderi-paderi ? Dia ini Paderi Kristian yang Beragama Islam ke? Kan Lucu.  Baca selanjutnya di entri papa gomo di sini NEGARA KRISTIAN LAPORAN POLIS DI BUAT SETELAH 8 HARI , SI RAZALI BARUA NI PI MANA?

4. Nik Aziz membuat fatwa setelah Polis mengesahkan 2 kali bahawa video salahlaku Anwar adalah tulen. Mat Razali membuat pengakuan setelah PM DS Najib berjumpa dengan Pengerusi CFM. KIta juga tidak lupa skrip lucu Anwar Ibrahim dan Nurul Izzah, pertama berkenaan kisah lucu keretanya di sabotaj dan kedua, Nurul Izzah menerima sms ugutan bunuh. 

5. Kesemuanya adalah tindakan desperado dan terdesak Anwar Ibrahim, Nik Aziz, Jeff Oii, Anjing Besar dan Nurul Izzah kerana RAKYAT TIDAK LAGI DAPAT DIPENGARUHI OLEH CERITA BOHONG MEREKA.

Kepada Nik Aziz, eloklah anda bertaubat dan kepada Mat Razali, DAP tidak akan memperjuangkan untung nasib kamu anak beranak. Tepuk Dada Tanya Iman.

X-KLU-SIXTY TWO: MULA NAFI KEMUDIAN AKUI?

MAC 21, 2011, Tarikh di mana Anwar Ibrahim dikejutkan dengan pendedahan Video Salahlaku Seksualnya oleh Datuk 'T' yang terdiri daripada Datuk Eskay Shazril Abdullah, rakan baik Anwar Ibrahim sendiri, Tan Sri Rahim Thamby Chik, bekas musuh politik dan mangsa fitnah seksual Anwar Ibrahim dan Datuk Shuib Lazim. Semenjak itu, rakyat mulai percaya apa yang pernah dituturkan oleh Tun Dr Mahathir mengenai Anwar bin Ibrahim. Penampilan Suci Bersih Mulus lagi tak bersalah lakonan Anwar bin Ibrahim selama ini semakin terbongkar diketahui umum. Ramai yang terpinga-pinga dan ada yang termalu serta ada yang tidak mempercayai pendedahan tersebut. Belum ada lagi sebarang perincian dan pandangan yang mengupas keseluruhan senario pendedahan yang berlaku. Kita perlu mengkaji tindakbalas masyarakat umum mengenainya.1.Berdasarkan kepada maklumat perangkaan Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia, jumlah pengundi berdaftar di Malaysia yang layak mengundi dalam Pilihanraya Umum ke 12  pada Mac 3, 2008 ialah sejumlah 10, 740, 227 orang [ Sepuluh Juta Tujuh Ratus Empat Puluh Ribu Dua Ratus Dua Puluh Dua ]. Peratusan keluar mengundi ialah 76 % bermakna 24% tidak keluar mengundi. 

2. Seramai 8, 161, 039 pengundi pada Mac 3 , 2008 membuat pilihan mereka. Dari jumlah ini, hanya sejumlah 7, 942, 803 undi yang diambilkira manakala sejumlah 218, 236 undi tidak dikira kerana dikategorikan sebagai undi rosak mengikut peruntukan perundangan yang terpakai dan berkuatkuasa. 

3. Berapa ramaikah dari 7, 942, 803 tersebut yang tertipu dengan Anwar bin Ibrahim dan Rejim Pakatan Jahat PASDAPKR selama ini ? 

     TAHUN 2008            TAHUN 2004
(a) 1 529 256 - PKR      (    617,518 - 2004)

(b) 1 140 598 - PAS       (1, 051,480 - 2004)

(c) 1 097 752 - DAP       (    687,340 - 2004) jumlah pengundi 6,916,138

     3 767 606  TERTIPU!

Kepada 3 767 606 dan kepada bakal pengundi baru, anda masih mahu berada dalam kelompok DITIPU OLEH ANWAR BIN IBRAHIM & REJIM PAKATAN JAHAT PASDAPKR? TEPUK DADA TANYA IMAN.

EDISI SARAPAN: Khianat.


EDISI INI SEPATUTNYA KELUAR PADA HARI RABU, TETAPI KERANA BLOGGER SEDANG DIKEMASKINI, PADA HARI IN BARULAH DAPAT DIKELUARKAN,

Khianat adalah sifat terkeji, tercela dan terhina dalam semua sifat-sifat mazmummah. Khianat ialah pecah amanah, sifat tidak jujur, menjual rahsia kawan kepada lawan, menikam kawan daripada belakang dan sifat berpura-pura baik di hadapan tapi lain di belakang dan memutuskan kesetiakawanan, mengadu domba. Takrifan paling mudah ialah Sifat Kawan Makan Kawan dan Tikam Belakang. Inilah sifat paling merbahaya dalam sesebuah organisasi. 

1. Semua orang tahu, sebab sebenar kekalahan Barisan Nasional pada PRU 12 ialah kerana SIFAT KHIANAT . Sifat Khianat ini semakin ketara apabila Anwar bin Ibrahim dibebaskan dari penjara. Ini kerana semasa Anwar bin Ibrahim berada di dalam penjara, terlalu banyak aset-aset berada di dalam tangan orang-orang Anwar bin Ibrahim. Buku 50 Dalil Kenapa ANwar Tidak Boleh Menjadi Perdana Menteri adalah BENAR.

2. Apabila grup-grup berkepentingan mula mengkhianati perjuangan kelompok yang tidak berkepentingan, itu sudah amat melampau. Kelompok yang tidak berkepentingan ini hanya bermatlamat untuk mengalahkan Pakatan Jahat PASDAPKR. Mereka mahu memastikan KEMENANGAN BESAR berada di pihak BARISAN NASIONAL serta mengembalikan semula kepercayaan rakyat kepada UMNO dan BARISAN NASIONAL.

3. Kembali semula mengupas apakah sifat-sifat khianat ini, lihat di bawah:-

(a) Tikam Belakang.
(b) Memburukkan kawan di belakang
(c) Menabur fitnah terhadap kawan di belakang
(d) Bermuka-muka
(e) Ambil kesempatan untuk meraih keuntungan diri sendiri
(f) Membocorkan rahsia kawan kepada pihak musuh
(g) Menjual nama kawan untuk keuntungan diri sendiri
(h) Menjatuhkan kawan untuk menaikkan dirinya sendiri dan kumpulannya
(i) Berjanji tai memungkiri.

4. Dalam memastikan dan menentukan sesuatu perbuatan itu adalah Khianat atau tidak, terlalu banyak faktor perlu dipertimbangkan. Kita tidak boleh menuduh sembarangan secara rawak sembrono kerana perbuatan itu juga adalah KHIANAT.

KHIANAT adalah perbuatan yang amat jahat. Lihat saja contoh Kg Buah Pala dan Kg Sg KErandang Hulu Selangor di mana para penduduk kampung yang dikhianati oleh Rejim Pakatan Jahat PASDAPKR. Adalah benar, Rejim Pakatan Jahat PASDAPKR merupakan Pengkhianat Utama Rakyat Malaysia. Fikirkanlah. Tepuk Dada Tanya Iman.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...