Selasa, 24 September 2013

Mitos Tarikh Kematian Bangkai Chin Peng-Zi


Di petik dari posting Waris Empat Bersaudara difesbuk:- 

 "Nik Azlina Nik Osman: No. 169 dari ilmu chinese numerology... 1 bermakna initiative, permulaan baru dlm apa perjuangan, berusaha demi kejayaan. The strength of the no. is to create new realities according to ones beliefs and thoughts. No. 6 bermaksud keupayaan dan kestabilan serta tanggungjwb kpd org sekeliling dan no. 9 ialah penamat kpd segala perjuangan...the ultimate achievement! Jadi 169 secara simboliknya adalah seruan utk bertindak dan mencapai kejayaan...

Nik Azlina Nik Osman: Secara senang, elok kita lihat tarikh mati chin peng yg jadi issue ni sebgai salah satu tujuan berniat jahat utk mengenang chin peng setiap tahun bila kita menyambut Hari Malaysia...Dah padam pun menyusahkan lagi kan? "

Si bangkai tu mampos di Bangkok. Dari awal ambe merasa was-was mengenai tarikh mampos si bangkai tu. Ramai yang mengatakan si bangkai tu mampos lebih awal dari 19hb September 2013. Dan kemamposan si bangkai sengaja dilaporkan pada 16hb September (169) kerana ada maksud dan tujuan jahat disebaliknya. 

Ambe amat bersetuju dengan pandangan dan penjelasan daripada Nik Azlina diatas. MUSTAHIL BANGKAI CHIN PING-ZI MAMPOS PADA 16HB SEPTEMBER 2013!Bangkai itu ada kemungkinan besar MAMPOS LEBIH AWAL DARI 16HB SEPTEMBER 2013. Dengan itu, sepertimana perancangan puak pro komunis yang anti UMNO/BN ada alasan untuk menyambut Hari Alternatif kepada Hari Malaysia pada setiap 16hb September setiap tahun!

Pada hemat ambe, tarikh mampos si bangkai pada 16hb September 2013 adalah SUATU MITOS YANG SENGAJA DICIPTA!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...