Ahad, 29 Januari 2012

MALAYSIAKU KECOH: HJ HADI UJI POPULARITI.

HJ Hadi? Adakah beliau masih Presiden Parti Adat & Sukan se-Malaysia? Satu-satunya Presiden sebuah parti politik yang tidak mempunyai sebarang jawatan EXCO dalam mana-mana pentadbiran negeri-negeri di bawah Pakatan. Menurut sumber rapat di Terengganu Hj Hadi sudah mula dipersoalkan oleh ahli-ahli PAS sendiri. Malah ahli-ahli PAS sudah berani memberikan katadua kepada Hj Hadi.

Dimanakah kedudukan Hj Hadi sekarang? Pok Nik lebih popular daripada Hj Hadi

Hj Hadi menaiki tangga kepopulariti melalui Amanat yang beliau lakukan pada 1981.Beliau menjadi Menteri Besar Terengganu di atas kemenangan nasib kerana skandal seks Anwar pada 1999 kelemahan beliau semakin ketara. 

Kebangkitan kumpulan Anwarinas di dalam Parti Adat & Sukan menambahkan lagi merundumnya populariti Hj Hadi. Di tambah lagi dengan beberapa tindakan tidka popular yang di ambil oleh Hj Hadi seperti dalam isu larangan penggunaan pembesar suara dalam tilawah al qur'an sebelum suboh, isu arahan MB Kedah dan pemecatan Hasan Ali.

Pada fikiran hamba, Hj Hadi sendiri dipermainkan oleh Anwar Ibrahim dan kelompok Anwarinas di dalam Parti Adat & Sukan. Hamba amat percaya bahawa Hj Hadi akan di sabotaj oleh PKR dan ahli-ahli Anwarinas di dalam Parti Adat & Sukan.


TEPUK DADA TANYA IMAN!


MALAYSIAKU ANIH: ANWAR IBRAHIM CALON PM ISRAEL.


Anwar Ibrahim dan Israel kini begitu sinonim ibarat merpato dua sejoli. Saling berkasih sayang. Malangnya, cinta di antara keduanya hanyalah meminta pengorbanan di pihak Anwar Ibrahim Adakah ini bermakna Anwar Ibrahim bakal bertanding di Israel untuk jawatan PM ? Lagipun Badrul Amin sudah mengesahkan bahawa Anwar Ibrahim adalah Imam Mahdi yang di tunggu-tunggu oleh politikus negara-negara 'Arab.Baca seterusnya analisa terbaik Dr MiM mengenai isu di atas DR NOVANDRI

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ISLAMKU KUAT: IBLIS LAKNATULLAH SEMAKIN GENTAR DENGAN HIMPUN.Parti Adat & Sukan serta Dajal Al Masikh Party menerima tamparan hebat daripada HIMPUN sebuah gerakan anti murtad.
HIMPUN memberikan kesedaran kepada umat Melayu Islam mengenai bahaya ancaman ke atas akidah umat Melayu Islam akibat percaturan politik Pakatan.
Umat Melayu Islam kini sedar bahawa mengundi Pakatan bermakna menjual akidah dengan harga sekupang tiga duit.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KEDAH KU LINGKUP: PARTI ADAT & SUKAN.SUKA MENJUAL BELI AGAMA.


Sekilo tiga kupang empat duit harga tetap Parti Adat & Sukan dalam semua isu.

Selama ini Parti Adat & Sukan membebankan pemikiran mereka dengan tuduhan secara fitnah kepada UMNO menjual tanah Melayu kepada Cina. Kini? 

Sekilo tiga kupang empat duit Cina membeli tanah Melayu daripada Parti Adat & Sukan.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...