Rabu, 6 Julai 2011

AMBO TABEK HURMAT KEPADA SUARA KEAMANAN MAHASISWA !


Semasa melayari youtube dan mencari-cari maklumat mengenai sekumpulan anak muda prihatin Malaysia yang berstatus mahasiswa menamakan diri mereka sebagai SUARA KEAMANAN MAHASISWA , saya merasa sungguh terharu dan amat berbangga sekali dengan mereka kerana mereka tahu menilai erti KEAMANAN yang dikecapi selama ini. Inilah LOGO MEREKA, mereka mempunyai akaun FB.
manakala di bawah ini adalah hasil karya agung mereka MENYUARAKAN MESEJ KEAMANAN KEPADA RAKYAT MALAYSIA
Dalam video di atas yang di rakam oleh mereka sendiri, mereka berusaha menyebarkan risalah ANTI BERSIH kepada orangramai dan usaha mereka ini sememangnya patut menerima pujian dan penghargaan yang amat tinggi. Ini membuktikan bahawa tidak semua mahasiswa menyokong RUSUHAN AWAM TERANCANG BEERSHIT.

Saya menyeru para pembaca budiman saya dan juga para pembaca setia blog-blog rakan-rakan saya yang pro BN/ UMNO silalah berikan suntikan semangat kepada SUARA KEAMANAN MAHASISWA ini di atas usaha mereka dan silalah klik 'Suka' kepada klip video tersebut di youtube dan meninggalkan komen-komen yang memberikan sejuta peransang kepada mereka kerana mereka di cemuh di maki di hina dan diperlekehkan oleh kumpulan mahasiswa lain yang bercita-cita hendak jadi hero Anarkis Revolusiner Sosialisma Ekstrimis seperti Che Guevara, Rashid Mydin dan Abdullah bin Ubai. 

Mereka SUARA KEAMANAN MAHASISWA merupakan golongan mahasiswa dan anak muda yang BERANI MENONGKAH ARUS PENGARUH PEER GRUP mereka. Dalam arus kerasokan dan keamukan rakan mereka yang terpengaruh dengan semangat ANARKIS REVOLUSIONER SOSIALISMA EKSTRIMIS, mereka berakit-rakit mudik ke hulu mahu suara KEAMANAN mereka di dengar, mahu kehendak mereka diketahui dan mahu mengatakan kepada RAKAN-RAKAN MEREKA YANG LAIN BAHAWA KEAMANAN ITU LEBIH PENTING DARIPADA MENCARI KEADIWIRAAN MENUMBANGKAN KERAJAAN YANG DI SANGKA ZALIM DAN INILAH SEBENARNYA TUNTUTAN DALAM AGAMA ISLAM YAKNI MENYERU MANUSIA KE ARAH PERDAMAIAN DAN MENYINTAI KEAMANAN.

KAMI MENYOKONG PENUH USAHA BAIK ANDA 
SYABAS MERE BETHEY !

TEPUK DADA TANYA IMAN

KENAPA AMBIGAL TERTIBA BERLAKU SOPAN???


ARTIKEL ini ditujukan khas dan diberikan kredit kepada sahabat baik saya di FB dan di alam nyata ABDUL SHUKOR MOHAMMAD yang telah mengajukan perrtanyaan KENAPA  AMBIGAL TERTIBA BERLAKU SOPAN?? kepada balaci-balaci dan pencacai-pencacai pakatan toghut setanirojim ANARKIS REVOLUSIONER SOSIALISMA BERHALUAN KIRI yang terdiri daripada anak-anak muda yang terpengaruh dan tertipu dengan semangat tersebut dan menjadikan CHE GUEVARA seorang anarkis revoluioner bersenjata komunisma CUBA, BENUA AMERIKA LATIN dan BOLIVIA sebagai IDOLA POJAAN HATI MEREKA. Malangnya , pertanyaan beliau tidak dapat di jawab oleh para pencinta ANARKIS REVOLUSIONER SOSIALISMA BERHALUAN KIRI. Sebaliknya, mereka terkapai-kapai dan tergapai-gapai untuk menjawab soalan tersebut.

Ya kenapa sahabat saya bertanyakan soalan tersebut ? Ini menurutnya, semasa Ambigal mengadap KDYMM YDPA, tuanku telah bertanya kepadanya di manakah memorandum yang hendak di hantar? Lalu terketar-ketarlah AMBIGAL kerana tiada membawa walaupun sehelai kertas memorandum tersebut. Menurut sahabat saya lagi, AMBIGAL turut diberikan sesi persekolahan mengenai adab sopan dan tatasusila oleh tuanku. Akibatnya, AMBIGAL terketar-ketar kepala lututnya sehingga ke pintu pagar ISTANA NEGARA. Mengikut penceritaan sahabat saya lagi, pertemuan tersebut telah dirakamkan dan hanya menunggu lampu hijau untuk disebarkan. Wah, sudah pasti bakal menjadi kegilaan bagi anak-anak muda yang terpengaruh dengan semangat ANARKIS REVOLUSIONER SOSIALISMA BERHALUAN KIRI yang bercita-cita mahu menjadi seperti idola anarkis revolusioner CHE GUEVARA.

Menurut sahabat saya lagi, ramai yang ke kuil-kuil untuk mengambill barang simpanan mereka semula dan satu ketumbukan RAMD sudah mula turun padang. Jadi, kepada para pembaca, silalah jawab pertanyaan sahabat saya itu KENAPA TERTIBA AMBIGAL BERLAKU SOPAN????  jika anda mempunyai jawapannya, silalah jawab dan jawapan daripada anak-anak muda yang bercita-cita menjadi CHE GUEVARA dan RASHID MAIDIN amat dialu-alukan.
TEPUK DADA TANYA IMAN.

PAPA GOMO SUNGGUH KEJAM ! AMBIGAL & ANWAR TERKESIMA LAMARAN MEREKA DI TOLAK.


Tak lama dulu, PAPA GOMO berlaku kejam namun dia memohon maaf kepada JOHARI BEDOL kerana menamatkan kerjaya dan peluang JOHARI BEDOL dalam pengacaraan tv menyebabkan kerugian besar kepada ANWAR IBRAHIM sebagai penerbitnya.

Pada kali ini, dek kerana PAPA GOMO merasa rimas dan jemu menerima sms dan ajakan fonseks pujuk rayu cumbuan daripada AMBIGAL & ANWAR , mahu tak mahu PAPA GOMO mengambil keputusan untuk berlaku KEJAM sekali lagi. Kali ini untuk menamatkan terus kerjaya dan peluang AMBIGAL dalam bidang penajaan ACARA SUKANEKA JALANAN dan DI STADIUM ala TELEMATCH yang pernah popular di TV suatu masa dulu. 

Dengarkata, AMBIGAL telah menafikan perhubungan intim dengan PAPA GOMO manakala ANWAR IBRAHIM enggan mengulas panjang dan JOHARI BEDOL masih merajok dalam bilik. Cuma PAPA GOMO memberikan komen ringkas seperti berikut : ' ADA AKU KESAH ?..." sambil tersenyum nakal.

Berikut adalah video terbitan PAPA GOMO PRODUCTION HOUSE, mengenai ISU ANWAR IBRAHIM KANTOI SEMPENA PERHIMPUNAN HARAMJADAH BEERSHIT DALAM STADIUM. ' KENAPA TETIBA AMBIGAL BERLAKU SOPAN?' artikel seterusnya.KONGRATS PAPA GOMO !
ANDA TERBAIK !

ITU LAH CABAR LAGI PAPA GOMO.
CABARAN KEPADA PAPA GOMO ADALAH CABARAN KEPADA KAMI JUGA

Pesanan khidmat ringkas


NADI RAKYAT


BLOGGERS NYAMUK.

KAMI LAH PENYAMUN PEMBANGKANG DAPKRPASM DALAM NEGARA !

TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...