Jumaat, 30 Disember 2011

JANGAN TERLALU MEMBAKAR SANGAT.Pakatan haram jadah dap pkr pas semakin membakar. Kumpulan-kumpulan ekstrimis dalam pakatan haram jadah semakin kurang ajar dan biadap. Jangan cuba hendak membuat huru hara dan kacau bilau di dalam negara hanya semata mahu menggulingkan kerajaan. Jangan hanya disebabkan oleh seorang gay tua kerepot segalanya mahu di bakar hangus. Ingat lah tanah ini masih berdaulat dan bertuan (pinjam kata-kata AAKJ)

TEPUK DADA TANYA IMAN!

AKHIRNYA ANWAR AKAN BERSUMPAH LAKNAT ATAU BERSUMPAH SERANAH?


GELAGAT ANWAR mendedahkan sepenuhnya pelan rancangan Anwar Ibrahim dalam kempennya untuk menghalalkan perbuatan liwat, jenayah rogol dan amalan seks luar tabie'. Tiga tokoh agama di sebut sebagai saksi dalam upacara tersebut. Seorang dari Mesir, seorang dari Indonesia dan seorang dari Malaysia. 

Program ini difikirkan perlu oleh Biro Politik PKR untuk mengembalikan semula kepercayaan rakyat kepada PKR. Antara tempat yang dicadangkan ialah:-

1. Masjid Negeri Shah Alam
2. Masjid Saidina Abu Bakar As Sidiq Bangsar
3. Majid Negara
4. Masjid Jame' Kuala Lumpur
5. Masjid Usamah bin Zaid, Wangsa Maju
6. Masjid UIA.

Upacara angkat sumpah itu akan di buat se Islamik yang boleh. Ini merupakan acara kemuncak kepada siri jelajah seluruh Malaysia. Berikut jadual siri jelajah Anwar seluruh Malaysia:-

3hb Januari 2012 - kempen bermula di Johor, Daerah Ledang dan Muar.
4hb Januari  - Tampin Negeri Sembilan dan Bukit Katil Melaka
5hb Januari -  Bentong, Balok, Indera Mahkota Pahang , Dungun Kuala Terengganu, Machang, Pasir Puteh Kelantan di sebelah malam.
6hb Januari - Lembah Pantai, KL dan Kelana Jaya Selangor
7hb Januari - Pulau Pinang kemudian ke Terenganu sambutan 100 tahun penubuhan kerajaan Islam Terengganu di Kuala Terengganu
8hb Januari - Berakhir di Kelab Sultan Sulaiman jam 11 tengahmalam selepas solat Hajat di rumah kediamannya dan selepas bergerak ke satu lokasi selepas itu. 

Diharapkan pihak berkuasa bersiap sedia sahajalah untuk menghadapi sebarang kemungkinan. Di samping itu juga sebagai rakyat Malaysia hendaklah kia menasihati adik beradik, kaum keluarga rakan taulan agar menghindari diri melakukan huru hara dalam negara gara-gara mahu menghalalkan perbuatan liwat, jenayah rogol dan amalan seks luar tabie'.

Adakah seorang pelakon seiras Anwar Ibrahim akan menggantikan tempat Anwar Ibrahim bersumpah?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

ANWAR IBRAHIM TETAP KEMAROK HENDAK JADI IMAM MAHDI..


Sepertimana yang didedahkan oleh Dr Novandri, nampaknya Anwar Ibrahim masih kemarok mahu diiktirafkan sebagai IMAM MAHDI. Ini kerana Anwar Ibrahim selaku pengamal Wahdatul Wujud sudah berlaku menzalimi dirinya sendiri. Malah beliau turut menyesatkan Bdarul Amin bersekali. 

Anda fikirlah sendiri. Buat penilaian berdasarkan kepada al Qur'an dan hadis. Jika Anwar Ibrahim si gay tua kerepot ini menjadi pimpinan negara bayangkanlah akidah 17 juta umat Islam di ambang bahaya.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

MAIN KASAR NAMPAK ? RUMAH PEGAWAI SPR DI CEROBOH.

Mengejutkan. Rumah Timbalan Setiausaha Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia di Taman Wilayah di pecah masuk. Barangan yang di curi ialah 4 unit komputer riba, sebuah Proton Pesona milik kerajaan iPhone dan wang tunai RM1500.00. Kejadian berlaku pada waktu dinihari semalam. Setakat pada hari ini tiada lagi kenyataan dari Polis samada ianya hanya satu kejadian pecah rumah biasa atau perbuatan khianat pihak tertentu.

Kejadian tersebut menimbulkan kecurigaan dan berbagai persoalan. Ianya terjadi pada saat SPR mahu mengumumkan samada penggunaan dakwat kekal di terima atau tidak pada 1hb Febuari 2012. Ianya berlaku pada saat menjelang 901. Ianya berlaku pada saat Anwar Ibrahim sedang giat menjalankan kempen jelajah Malaysia. Ianya berlaku pada saat Azmin Ali dikatakan telah membeli tiga buah unit rumah kedai yang dilengkapi dengan server dan unit penghawa dingin berkapasiti tinggi.

Kita hanya boleh menduga sehinggalah pihak polis memberikan penjelasan mengenai kejadian tersebut. Untuk berita sepenuhnya anda perlu ke pautan HARIAN METRO (maaf tidak dapat memautkan di sini kerana Celcom asik kalihkan sambungan ke laman rasminya).

TEPUK DADA TANYA IMAN!

GANAS SUNGGUH TAPI SIAPA SURUH CARI MUSIBAT?


Gobi Krishnan merupakan manusia biadap dan kurang ajar. Kecerdikannya hanya setakat pernah menjadi pegawai PTD. Papa Gomo mendedahkan bahawa pada malam tadi si Gobi telah diberikan sebiji penumbuk kerana keceluparan beliau menghina sekumpulan wanita MIC. Beliau telahpun membuat lapuran polis mengenai insiden tersebut.

Adakah insiden itu akan menjadikan Gobi lebih bersopan atau menjadikannya seorang yang lebih ganas lagi? Setahu kita, ahli pariah koliang PKR majoritinya telah di didik dan di ajar bersifat kurang ajar serta tidak mengakui kesilapan sendiri. 

Sampai bilakah budaya tidak bertamadun ini harus berlanjutan di kalangan ahli pariah koliang PKR?

TEPUK DADA TANYA IMAN!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...