Sabtu, 24 September 2011

APA YANG ANDA PATUT TAHU ! HUDUD PAS, MELIWAT ISTERI BOLEH !


Anda tentu pernah mendengar hujah bahawa HUDUD PAS adalah berlawanan dengan HUDUD ASAL. Ya benar. Salah satu buktinya ada dipaparkan di bawah ini.

HUDUD Terengganu yang diwartakan semasa PAS memerintah di bawah Hj Hadi Awang ini anda boleh jadikan bahan hujah anda untuk menyedarkan ramai ahli, penyokong dan simpatetik PAS yang terlena dengan janji-janji sorga Pok Nik. 

Sila lihat di bawah ini.


Hendak tahu lebih lanjut ? Sila ke pautan ini

Tidak haranlah apabila Hj Hadi menyokong kuat bang Nuo dalam menggangap kes liwat bang Nuo sebagai FITNAH dan menolak bukti video sebagai BESI BISU.


Ya lah pada pandangan Hj Hadi dan PAS, Saiful adalah ISTERI SAH DINIKAHI oleh bang Nuo.

Paderi Gay dengan 'Isteri'nya.

KALAU PEMBOHONG & PENIPU
MEMANG 
PEMBOHONG 
&
PENIPU !!!
ITULAH PAS KLUK KLEK.

JOM BALUN HANTAM!!! BRO NAJIB - PAS KETAGIH CANDU.


Pada kali ini giliran bro Najib pula memperjelaskan pendirian kerajaan mengenai HUDUD. Bro Najib bertanya soalan kepada PAS mengenai perlaksanaan HUDUD di sebuah negara yang berbilang kaum seperti Malaysia.

Menurut PM, UMNO tidak pernah menolak HUDUD tetapi pendirian itu tidak perlu dicanangkan dengan 1 ikrar (seperti PAS buat) kepada 1 dunia untuk bermandikan darah untuk laksanakan HUDUD.

Beliau turut memperjelaskan beberapa pandangan ulama' mengenai perlaksanaan HUDUD sejak beliau berada dalam Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia. Ulama' berpandangan bahawa perlaksanaan HUDUD tidak boleh dipaksakan dalam situasi keterpaksaan ke atas ummah yang boleh mengakibatkan keselamatan ummah tergugat.

Malaysia mengamalkan keseimbangan antara perpaduan sesama kaum pada masa yang sama mendidik dan menangguhkan dahulu perlaksanaan hudud. 

Tindakan PAS kembali kepada hudud baginya adalah suatu tindakan yang aneh setelah PAS sebelum ini bersetuju untuk mengenepikan hudud dan soal-soal lain semata-mata untuk membunuh kerajaan Barisan Nasional.

Beliau berpendapat bahawa PAS secara tidak menentu membakar kembali isu hudud kerana ketagihan undi Melayu yang mulai hilang keyakinan dan kepercayaan kepada PAS akhir-akhir ini 

Jika PAS benar-benar hendak melaksanakan hudud, ianya sudah lama boleh dilaksanakan oleh PAS Kelantan sejak 1990 melalui enakmen undang-undang syariah negeri yang termaktub di bawah bidangkuasa kerajaan negeri tetapi ianya tidak berlaku samasekali.

Maka terpaksalah PAS berkeras seketika dan akhirnya akan berbaik-baik berpelukan dengan DAP kembali. Inilah drama antara PAS dan DAP di alaf baru kata beliau.

Bravo !!!!!! Bro Najib!!! Penjelasan yang cukup mantap !!! 

PAS memang kluk klek sejak dahulu kini dan selama-lamanya !

PAS-DAP-PKR BOHONG TETAP BOHONG!!!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM LAYAN !!!!! VIDEO HJ HADI BANTAH POK NIK.

Siapa lebih Power dalam PAS? Hj Hadi selaku Presiden PAS atau Mursyidul Am PAS si Pok Nik? Keduanya lebai kluk klek tapi antara keduanya siapa yang lebih 'Power Kluk Kleknya'?


NEGARA BERKEBAJIKAN PAS tidak ada HUDUD.

Negara Kebajikan PAS ciplak BUKU HIJAU Muammar Gaddafi yang telah GAGAL.

Menggantikan Kejayaan dengan Kegagalan ?

Adakah itu sesuai dengan seruan dalam Azan dan iqamat yakni
Marilah Menuju Kejayaan 
PAS KLUK KLEK 
PAS PEMBOHONG !
PENIPU!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

MENTERI MITI PULA BALUN GUAN ENG!Jom layan kenyataan Menteri MITI membidas kenyataan melampau Guan Eng cauvinis menghina dan memperlekehkan Johor. Di ambil sepenuhnya daripada blog Dr Novandri. Tq Sir !
Ini adalah agak tidak tepat kerana ia tidak mencerminkan realiti sebenarnya di akar umbi.Yang benar adalah bahawa kedua-dua negeri telah mencatatkan penurunan kadar jenayah sepanjang tahun lalu, seperti yang dibuktikan oleh indeks jenayah terbaru Pasukan Polis Diraja Malaysia mengikut negeri. Kritikan Lim terhadap Johor adalah keras dan tidak munasabah.Lim juga menggunakan ucapannya untuk mendabik dada dengan kejayaan sebagai Pulau Pinang yang hab bertaraf dunia dalam elektrik dan elektronik (E & E) - di mana dia kreditkan kepada pemerintahan oleh pentadbiran Pakatan Rakyat yang hanya lebih kurang 3 tahun sahaja.Beliau juga menegaskan bahawa Pulau Pinang telah menarik jumlah pelaburan tertinggi pada tahun 2010 berbanding dengan negeri-negeri lain: seolah-olah pencapaian ini adalah disebabkan oleh usaha-usaha beliau semata-mata.Tidak ada sebarang perkataan yang disebut tentang semangat keusahawanan dan berdaya tahan rakyat Pulau Pinang. 
Hakikatnya ialah bahawa kejayaan Pulau Pinang tidak datang sekelip mata.Ia telah menjadi hab industri hari ini sebahagian besarnya kerana kerja-kerja yang bermula pada awal tahun tujuh puluhan di bawah bekas pemimpin-pemimpin negeri seperti Allahyarham Tun Dr Lim Chong Eu dan kemudiannya diteruskan oleh Tan Sri Dr Koh Tsu Koon, yang dari Barisan Nasional. Lim pasti harus mengakui bahawa dia membina di atas asas yang telah diletakkan oleh pemimpin-pemimpin tersebut.Lim juga seolah-olah membayangkan dalam di dalam kenyataan lain bahawa kerajaan persekutuan telah mengabaikan Pulau Pinang.Tiada apa-apa jua boleh lebih jauh daripada kebenaran.Kerajaan persekutuan, melalui MIDA dan agensi-agensi lain, telah bekerja bersama-sama dengan kerajaan negeri untuk membina kekuatan ekosistem E&E di Pulau Pinang dan akan meneruskan kerjasama itu sama seperti sejak lebih empat dekad yang lalu.
Lim adalah benar apabila dia menyatakan bahawa Pulau Pinang mendahului senarai pelaburan yang diluluskan pada tahun 2010.Pulau Pinang No 1 dengan RM12, 237 juta, diikuti oleh SNo 1 dengan RM12, 237 juta, diikuti oleh Selangor (RM10, 641 juta), Johor (RM7, 464 juta) dan Sarawak (RM3, 945 juta). 
Tetapi jumlah pelaburan yang diluluskan bagi tempoh tujuh bulan pertama tahun 2011 menceritakan perkara yang berbeza :Pulau Pinang telah menurun kepada No 4 (RM4, 624 juta) manakala Johor kini No 1 (RM5, 950 juta).Untuk mendakwa bahawa Pulau Pinang hanyalah 'star performer' di Malaysia dan mencemar nama baik yang lain - adalah tidak jujur ​​dan bertentangan dengan semangat federalisme. 
Selain itu, terdapat gabungan faktor-faktor dalam menarik FDI.Pelabur memutuskan di mana untuk meletakkan wang mereka berdasarkan banyak pertimbangan, seperti infrastruktur, ketersediaan dan kos tanah, ketersediaan modal insan serta sejauh mana sokongan terhadap operasi mereka.Semua perkara-perkara ini mengambil masa dan usaha semua pihak untuk mewujudkan.Oleh itu, tiada seorang pun atau pihak realistik boleh menuntut kredit untuk menarik FDI.Ia adalah usaha bersama oleh semua rakyat Malaysia yang diketuai oleh kerajaan persekutuan.
GUAN ENG KAN SEORANG PEMBOHONG DAN PENIPU. KALAU TIDAK BERBOHONG DAN MENIPU BUKAN GUAN ENG NAMANYA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


JOM BANTAI !!!! POK NIK KENA MARAH LAH ....Salahuddin Ayob berkata :-
Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub menggesa kepimpinan Pakatan Rakyat tidak membincangkan isu hukum hudud yang tidak mungkin boleh dilaksanakan sekarang, sebaliknya memberi fokus ke atas kerjasama padu menawan kerajaan pusat. 

“Kita tidak perlu membincangkan perkara-perkara yang tidak mungkin boleh dilaksanakan... semua pihak kena faham perkara ini,” kata beliau kepada The Malaysian Insider hari ini.

Ahli Parlimen Kubang Kerian ini berkata sekarang bukan masa yang sama kondusif untuk melaksanakan hukum hudud.

“Suasana kondusif yang saya maksudkan dari segi perundangan,” katanya.
 Mana satu hendak digunakan ini?


Kenyataan Pok Nik ke ?


Kenyataan Karpal Singh ke?


Kenyataan bang Nuo ke?


Kenyataan Salahuddin Ayob ke?


Siapa yang BERKUASA dalam PAS sekarang ini ?


BOHONG LAGI.... TIPU LAGI .... BOHONG LAGI ... TIPU LAGI.. LEPAS TIPU .. BOHONG .. LEPAS BOHONG... TIPU

 ITULAH PAS KLUK KLEK TIADA PENDIRIAN TETAP!

PAS BERBOHONG & TIPU SEJAK 1951!

TEPUK DADA TANYA IMAN!


JOM LAYAN!!!! YABEDAL.. BEDOOOK ..PRELUDE VIDEO ZINA SIAM BANG NUO!!!

Di mana bang Nuo pada 12-13 Januari 2011? Di masjid kah? Di masjidil haram kah? Di hadapan Kaabah kah? Di hadapan Imam Besar Negara kah? Dalam majlis Tazkirah kah? Dalam mensyuarat kah? Atau ... kah ..kah ... kah ... kah ....


PRELUDE KEPADA VIDEO ZINA SIAM BANG NUO! SKMM jangan nak cari gua pula .. gua amik dari blog DET nie ... nak cari .. cari je kt YOUTUBE ! ... psst Gomo jangan marah lahhhh!!!!!


Gelak dulu kuat-kuat yea !

TEPUK DADA TANYA IMAN!

JOM PERSOAL !!!! HUDUD, PAS IKHLAS ATAU E-CLASS?


ZUHUD ? Mana pilihan Pok Nik selaku orang yang di anggap sebagai 'Keramat Tak Tersentuh' hampir sama seperti mana-mana patung berhala pada masa Arab Jahiliyah Mekah. 

Rasullullah s.a.w. tidak meninggalkan harta benda melainkan dua perkara sahaja iaitu:-
Al Qur'an
Sunnah nya.

Pok Nik pula dalam 21 tahun pemerintahannya harta bendanya melimpah ruah termasuklah sebuah kereta mercedes. Anak beranaknya hidup mewah dan senang lenang. Kehidupannya adalah mewah lebih mewah berbanding kehidupan para penyokong dan pencacai PAS.


Sejauh manakah keikhlasan PAS melalui mulut Pok Nik untuk melaksanakan HUDUD?

Sejauh manakah komitmen PAS untuk melaksanakan HUDUD?

Sejauh manakah keikhlasan PAS memperjuangkan HUDUD?

Atau PAS sekadar E-CLASS?

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...