Jumaat, 1 Julai 2011

PAPA GOMO INTERBIU VAMPIRA HIBRID PKR.


Misteri sms dan panggilan talipon kepada PAPA GOMO yang tidak berjawab malam semalam , kini terungkai. PAPA GOMO telah memberanikan dirinya menginterbiu sekur vampira PKR dan mengeluarkan artikel mengenainya. Baca disini, AKU PERNAH MIMPI SEMBELIH KEPALA ORANG.

Vampira PKR yang dimaksudkan adalah bernama IZMIL AMRI HARK KETUIH , di bawah adalah gambarnya yang di ambil oleh PAPA GOMO sewaktu hari siang, ini jenis Vampira Hibrid, siang malam boleh keluar.erkkk ... vampira Hibrid PKR, jenis mangsa jantan betine auwww.

Akhir-akhir ini keberanian PAPA GOMO begitu terserlah sekali, mungkin dek kerana pengaruh cerita wayang SCARFACE yang dia pernah tonton tidak lama dulu. APA PUN TAHNIAH GOMO mendedahkan sekur VAMPIRA HIBRID PKR ... auwwwwwww.... harap-harap PAPA GOMO TIDAK DI GIGIT OLEH VAMPIRA HIBRID tersebut.

Malam semalam juga, 3 ahli Mangku Negara NADI RAKYAT terserempak dengan playboy terkenal PAS, DIN PUDU, abang angkat kepada PAPA GOMO di BLUEWAVE HOTEL sewaktu misi bersama dengan PAPA GOMO mencari vampira hibrid PKR, namun mereka tersesat kerana GPS mereka alami kerosakan teknikal. Mereka sempat menginterbiu DIN PUDU dengan beberapa soalan-soalan cepumas. Akhirnya, kerana kesuntukan masa, DIN PUDU terpaksa memohon diri untuk mengejar teksi yang sedang menunggu beliau di luar lobi hotel. 

Transkrip ringkasnya anda boleh perolehi di laman FB XKLUSIF DIN PUDUAnak-anak iblis laknatullah PKR semakin hari semakin mengada-ngada. Kalau sudah kemarok sangat dengan darah, Bank Darah kan ada takpun DERMA DARAH saja. TEPUK DADA TANYA IMAN.

AMBIGA ENGGAN BATALKAN BEERSHIT.

Saya mendapat makluman daripada kawan saya, bloger BADUT RAKYAT, bahawa AMBIGA SREENEVASAN telah berjumpa dengan BAPAK KETUA POLISI NEGARA, TAN SRI ISMAIL OMAR. Isi kandungan perjumpaan tersebut diceritakan semula oleh AMBIGA mengikut versi cerita HINDUSTANI campur sikit-sikit cerita CSI LAS VEGAS dan THE MUMMY RETURNS. 

AMBIGA bercerita, bapak Polisi Negara tidak bercakap banyak dan menurutnya bapak Polisi Negara mungkin telah jatuh cinta kepadanya ( minah ini tengah cari jodoh kabel kuat) . Selain itu, AMBIGA telah menjanjikan bulan bintang matahari cakerawala dan gerabak keretapi untuk memujuk bapak Polisi Negara agar membenarkan perhimpunan haramjadah BEERSHIT.AMBIGA seterusnya mengakui bahawa agak sukar untuk memikat hati bapak Polisi Negara memandangkan beliau seorang yang tegas dan bukan kaki perempuan seperti Anwar Ibrahim.

 'Agak sukar saya berkenyit mata untuk mengoda Bapak Polisi Negara kerana saya gerun tengok misainya, tapi saya ada masa lapang minggu depan dan bercadang untuk berjumpa beliau sekali lagi memujuk merayu bergolek-golek sambil bernyanyi-nyanyi di mana-mana lokasi di Kuala Lumpur ke taman Daya, Awak pilih saya patuhi saja' ujar AMBIGA dalam nada malu-malu harimau betine kelaparan.
Dalam suratkabar pagi tadi, pihak polisi telah menyerbu sebuah rumah yang dijadikan sekretariat BEERSHIT dan didapati bahan-bahan berunsur subversif (komunis) dalam jumlah yang bukan sedikit.

PERKASA pula telah menyediakan 4 lokasi untuk AMBIGA membuat pertunjukan Tarian Geleknya dan jika didapati undian sms kepada AMBIGA adlah kurang daripada 10%, PERKASA akan meneruskan perakaran menentang BEERSHIT. 

Pada pendapat saya, kita perlu beri peluang dan ruang kepada AMBIGA untuk membuktikan kata-kata janj-janji manisnya tetapi bukanlah di jalanraya sepertimana ia mahukan sebaliknya di dalam ISA di Kamunting. AMBIGA perlu di uji oleh para warden Kamunting terlebih dahulu dan jika ia berjaya menambat hati-hati para warden di Kamunting, barulah boleh kita benarkan dia berhimpun seorang diri di tengah-tengah SELAT MELAKA.

BOLEH BLAH AMBIGA ! TEPUK DADA TANYA IMAN.

MUSNAHNYA IMPIAN DAPIGS.

KEJADIAN tengahari semalam di mana berlaku pertembungan antara AMK dengan PEMUDA sudah memberikan kesan-kesan positif ke atas sikap keterlampauan ekstrimis AMK di bawah didikan kafir harbi DAPIGS. Kini barulah AMK sedar bahawa yang bakal sakit, menderita dan sengsara adalah mereka sedangkan DAPSY bermabuk-mabukan di hotel.

PEMUDA sudah lama menahan kesabaran mereka terhadap sikap BIADAP AMK. Malah sudah lama juga menasihati AMK agar menjaga tatasusila mereka. Sudah banyak kali dikatakan kepada AMK agar jangan mengikuti jejak-jejak langkah setan nir rojim DAPIGS dan tidak membuka peluang serta luang kepada DAPIGS untuk mengadu domba sesama Melayu Islam.

Diharapkan kejadian tengahari semalam dijadikan iktibar kepada semua Melayu ISLAM,, PERKASA, PEMUDA, PATRIOT, PKR, AMK dan PAS serta mereka yang di atas pagar agar tidak menyahut seruan setan betina sundal laknatullah Ambabigagal Sreenevasan. 

Lebih elok berpadu tenaga menentang DAP PSM dan AMBABIGAGAL SREENEVASAN.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...