Rabu, 22 Jun 2011

KEPALA HOTAK KORANGLAH IBLIS BETINA SUNDAL & ABANG SETAN KABARET BEERSHIT 2.0

1. Akan segala betine sundal dan abang setan nirrojim BEERSHIT 2.0 beri alasan bahawa Agenda peribadi dan kepartian mereka adalah hak setiap rakyat, jawapan ringkas aku kepada mereka ialah seperti berikut:

(a) Kepala hotak haramjadah mereka !
 •  Alasan : Ini adalah Hak aku sebagai rakyat yang tidak suka dan tidak menyokong Agenda peribadi dan kepartian mereka yang bersifat jahat dan berniat curang berkhianat kepada negara.


(b) Agenda Beershit 2.0 adalah agenda peribadi mereka sendiri.
 • Alasan: Aku tak suruh dan minta pun lahanat-lahanat itu buat Beershit 2.0. Itu idea bangang mereka sendiri. Aku juga percaya dan amat yakin, 27 juta rakyat tidak suruh mereka buat Beershit 2.0 

 • Tuntutan-tuntutan Beershit 2.0 bukanlah kehendak aku. Ianya adalah kehendak agenda jahat dapkrpas yang dipaksakan ke atas aku dengan menafikan HAK KEBEBASAN MEMILIH aku.

(c) BEERSHIT 2.0 akan menyebabkan kesesakan di ibukota.
 • Alasan: Aku ada HAK NAK BEREHAT DI HUJUNG MINGGU dan bersiar-siar secara aman di ibukota. Alih-alih pepuak yang pentingkan diri mereka sendiri nak buat trafik jem. Haramjadah!

(d) Aku berpuashati dengan sistem pilihanraya di bawah tadbir urus dan seliaan SPR.
 • Alasan: Pakatan setan boleh menang 5 buah negeri. Kalah dalam 6 PRK dan gagal untuk nafikan 2/3 majoriti BN di Sarawak bukan kerana Pilihanraya tidak bersih tetapi kerana pakatan setan nirrojim dapkrpas yang KOTOR.

(e) BEERSHIT 2.0 dapat dana daripada mana? Kenapa Ambiga iblis betine di lantik jadi kepala? Dan kenapa semua AJK BEERSHIT adalah aktivis dan ahli politik dapkrpas?
 • Alasan: Aku ada HAK NAK BERTANYA dan PERSOALKAN niat dan maksud sebenar AJK BEERSHIT 2.0 ! 

(f) BEERSHIT 2.0 penuh keraguan dan pada pandangan aku, ianya adalah untuk kepentingan peribadi Aljuburi nak lari dari kes liwat 2. Ini adalah penafian HAK AKU SEBAGAI PENGUNDI BERDAFTAR.
 • Alasan: Aku berHAK untuk tengok Aljuburi meneruskan perbicaraan liwat 2 kerana aku ada HAK NAK TAHU, Aljuburi tak boleh NAFIKAN HAK AKU ini.


Begitulah serba sedikit dan serba ringkas mengenai HAK-HAK AKU yang aku sendiri suarakan. Tak perlu BEERSHIT 2.0 nak kata AKU SOKONG BEERSHIT 2.0 HARAMJADAH TU , AKU ADA HAK UNTUK BERSUARA SENDIRI. AKU TAK SOKONG BEERSHIT 2.0 YANG MEMAKSAKAN KE ATAS AKU KEHENDAK BAHLOL MEREKA!

TEPUK DADA TANYA IMAN.

16 TUNTUTAN BALAS KEMPEN ANTI BEERSHIT 2.0.

KAMI, PENGANJUR KEMPEN ANTI BEERSHIT 2.0 MEMBUAT 16 TUNTUTAN BALAS KEPADA TUNTUTAN BEERSHIT 2.0. 

16 TUNTUTAN ITU IALAH:-

01. Tidak dilakukan perpindahan pengundi dalam senarai undi.

02. Tranformasikan calun-calun bertanding.

03. Undi Pos dikekalkan.

04. Penyemakan nama dan tempat permastautin.

05. Masa kempen dikekalkan 9 hari sebagai penjimatan kos.

06. Tidak dipaksakan ke atas media hak menyiarkan.

07. Institusi parti politik pembangkang dibersihkan.

08. Semua calun dan agen perayu undi DAPKRPAS tidak dibenarkan membuat hasutan.

09. Ceramah tidak boleh diadakan di mana-mana rumah ibadat.

10.Ceramah tidak boleh diadakan di mana-mana rumah penyokong.

11. Sebarang hadiah berupa Wang Zakat Pilihanraya diharamkan.

12. Tidak dibenarkan menggunakan sebarang ayat Al Quran dan Hadis dalam kempen ceramah.

13. Di larang mempengaruhi pengundi dengan membuat kursus-kursus sebelum pilihanraya.

14. Tiada gerai-gerai di buat di tepi jalan-jalan utama yang boleh menyebabkan kesesakan lalulintas.

15. Tiada didirikan Pondok Panas.

16. Nama PAKATAN RAKYAT tidak dibenarkan digunapakai kerana tidak didaftarkan.

TEPUK DADA TANYA IMAN.

CAMPURTANGAN KUASA ASING- SEJARAH YANG BERULANG KEMBALI.

 1. Tanah Melayu pernah terjajah akibat persengketaan sesama sendiri di mana puak-puak yang bersengketa meminta pertolongan dan membuat Perjanjian yang di tulis dalam Bahasa Ingeris / Bahasa Belanda / Portugis.  PIhak yang menang mahupun yang kalah masing-masing gigit lidah dan jari jemari kerana tertipu dek kuasa asing. Akhirnya, Menang Sorak Kampung Tergadai dek kerana itulah mungkin timbulnya cerita rakyat LEBAI MALANG, SI LUNCAI, PAK KADUK dan PAK PANDIR.

 2. Setelah merdeka, keturunan Lebai Malang, Si Luncai, Pak Kaduk dan Pak Pandir masih ada. Sebelum merdeka, keturunan Lebai Malang tubuhkan PAS dan keturunan Pak Pandir menyertai Parti Komunis Malaya dengan nama Rejimen ke 10. Setelah merdeka, Lebai Malang terus menerus mendesak sana sini dan mula mendapat perhatian daripada kuasa asing.

 3. Tiba-tiba muncullah Si Luncai di Ceruk Tok Kun. Si Luncai ini pandai berpura-pura. Masuk ABIM, tunjuk alim. Masuk UMNO tunjuk lagak hero dan ramai juga berubah jadi Si Luncai terikutkannya. Akhirnya Si Luncai terjun dengan kes liwat nya dan salahguna kuasa masuk Sg Buloh selama 6 tahun.

 4. Ntah bagaimana boleh lepas si Luncai ini dan bermulalah episod warisan Mat Jenin nak tawan Putrajaya. Lebai Malang , Si Luncai dan Pak Kaduk pun bergabung dan ramailah menjadi Pak Pandir mengikuti mereka. Ada juga dalam UMNO terikut-ikut jadi pandir. 

 5. Sejak Si Luncai terlepas, maka kuasa-kuasa asing digunakan untuk campurtangan dalam hal-hal yang menajdi dendam kesumat Si Luncai, Lebai Malang dan Pak Kaduk kepada UMNO. Kerajaan Perancis dan Switzerland dijadikan pertaruhan. Ulama muktabar seperti Sheikh Yusuf Al Qardawi di tipu hidup-hidup. 

 6. Pengaduan yang di buat oleh Si Luncai kepada kerajaan Perancis dan Switzerland mengenai dakwaan Rasuah kapalselam Scorpene dan Balak merupakan usaha Si Luncai membawa masuk campurtangan asing ke dalam negara. Apabila usaha Si Luncai, Lebai Malang dan Pak Kaduk gagal, mereka mahu adakan BEERSHIT untuk melepaskan Si Luncai daripada kesalahan jenayah seksual meliwat seterusnya sebagai jalan pintas memenuhi angan-angan Mat Jenin menawan Putrajaya. 
Begitulah peel Si Luncai, Lebai Malang dan Pak Kaduk hendak membawa masuk Uncle Sam, Lady Liberte ke dalam urusan negara hanya kerana mereka berdendam kesumat kepada UMNO. Lalu mereka hasut anak-anak muda agar jadi pewaris Luncai, Lebai Malang dan Pak Kaduk. Terjunlah mereka dengan Mat Jeninnya. TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...