Khamis, 29 Mac 2012

ANWAR BEN ISRAEL MELONCAT KERANA KERALIABILITINYA DIPERSOALKAN.


Mula-mula berita sensasi. Buat pertama kalinya Ketua Pembangkang dalam Parlimen dipertikaikan kredibilitinya sebagai Ketua Pembangkang. Nallakaruppan dan rakan-rakan beliau lain akan melobi untuk menyakinkan Ahli-ahli Parlimen lain mengusulkan kepada Dewan Rakyat untuk mempertimbangkan dan mempersoalkan kredibiliti Anwar Ben Israel sebagai Ketua Pembangkang. Ha ha ha ... sori hamba tergelak.Hamba bukan apa, hamba senak perot ni gelakkan Anwar Ben Israel dan nasib malang Pakatanista. Dulu kemain berkokok dalam Dewan Rakyat .. itu kredibiliti ... ini kredibiliti sampai jadi sarkis sidang Dewan  Rakyat, Akhirnya, ludah Pakatanista menimpa muka mereka sendiri. Sekarang Anwar Ben Israel sudah menjadi KERA-LIABILITI bagi Pakatanista. Dengan pelbagai palitan skandal salah laku seksual dan penyelewengan kuasa, Pakatanista tak mampu lagi maju ke hadapan membawa 'Obor Kebebasan' sebaliknya 'Obor itu membakar hangus seluruh tubuh badan Pakanista sampai rentung. Adakah anda masih terpinga-pinga lagi ? Anda kan lebih bijak daripada Anwar Ben Israel dan Pakatanista.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RAHSIA BESAR KENAPA KHALID G IZINKAN PKNS KUBURKAN KOMPLEKS SUKAN KELANA JAYA.

 
LU KHALID JANGAN LAWAN TOKEH SAMA GUA ! NANTI WA REPOT SAMA PAK SEKS ANWAR BEN ISRAEL .. MASAK LA LU NANTI KENA JENTIK.
tokeh
AZMIN ALI ini power sebenarnya di Selangor. kalau bukan kerana soal helah politik beliau lah MB Selangor tapi kerana maruah dan namabaik beliau tak bagus sangat jadi letaklah boneka Khalid G. Anda masih ingatkan mengenai isu pembangunan Kompleks Sukan Kelana Jaya ?

Baiklah, Azmin Ali ini ialah Pengerusi Jawatankuasa Kerja EXCO PKNS. Takde dalam carta PKNS tapi memang ada sejak Pakatanista mentadbir Selangor. Biasalah kan penyamun negeri, macam-macam cara mereka buat nak merompak. Khalid G cuba berlakon tunjuk lagak profesional dalam menjawab soalan yang diajukan di dalam sidang DUN bahawa pembangunan Kompleks Sukan Kelana Jaya diserahkan kepada PKNS bermakna Khalid G cakap "Gua takleh lawan tokeh sama Azmin Ali. Itu projek habuan Azmin Ali nak tambah kekayaan peribadi  ... gua makan sikit komisyen untuk bayar hutang Bank Islam kira ok la"

Jawatankuasa Kerja EXCO PKNS atau akronimnya JAWS &-KERA, mempunyai kuasa yang amat digeruni dan ditakuti oleh Ahli Lembaga Penagrah PKNS. Tu la pasal Khalid G tatak berani lawan tokeh. Berani lah lawan 'kesayangan' Anwar Ben Israel tu. Tak cukup tanah Khalid G nak lari nanti.

 
PEMBANGUNAN YANG BAKAL MENJADIKAN AZMIN ALI & KRONI PKR SELANGOR BERTAMBAH KAYA -RAYA .. ...  Isu Pembangunan Kompleks Sukan Kelana Jaya.

Begitulah cara pentadbiran PKR atau Pentadbiran Pakatanista di Selangor. Regimnya Punah Ranah. habis punah ranah jahanam masa depan Selangor di bawah mereka.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

CIMB JANGAN MALUKAN UMNO SELANGOR & DS NAJIB & UMNO.

Sebagai menyambut kegusaran mengenai unsur-unsur parasit di dalam GLC seperti CMB yang disuarakan dua orang rakan bloger seangkatan yakni Papa Gomo dan Akar Umbi, hamba turut menyeru agar UMNO Malaysia dan UMNO Selangor perlu mengambil perhatian segera. Dari dulu lagi sebarang polisi kerajaan dar mana-mana pentadbiran kerajaan BN yang baik selalunya di sabotaj oleh kegiatan parasit yang menyusup masuk dalam jentera kerajaan, agensi kerajaan dan badan-badan GLC. Diaorg buat taik, UMNO dan BN dapat nama busuk. Kepincangan ini tidak boleh dibiarkan lagi. Sebaik-baiknya biarlah semua jentera kerajaan, agensi dan jabatan kerajaan serta badan-badan milik kerajaan dipenuhi oleh ahli-ahli parti sendiri. Kamonlah, ahli UMNO sendiri sudah 3.3. juta orang belum lagi ahli MIC , MCA , GERAKAN dan parti-parti komponen lain. Paling tidak pun 70% jawatan diisi oleh ahli parti. Pastikanlah yang mempunyai kelayakan dan pengalaman yang sesuai bagi mengisi jawatan-jawatan tersebut. Peranan dan fungsi jentera kerajaan bagi melaksanakan polisi pentadbiran BN. Mari kita membaca apa yang telah di tulis oleh Akar Umbi :-
Ada desas-desus mengatakan CIMB Shah Alam yang terletak di Bangunan UMNO Selangor akan berpindah. Alasan yang didengar ialah masalah parkir dan yang kedua, fengshui.
Kalau BN gagal di Selangor pada PRU13, rasanya gerenti CIMB akan keluar dari bangunan milik UMNO Selangor tersebut.
Jangan main-main, ini bakal jadi satu tamparan kepada PM Najib.
Untuk kepastian cuba-cubalah pegawai-pegawai UMNO Selangor bertanya pada kakitangan bank berkenaan.
Tanda-tanda CIMB buat kerjasama sosial (bukan bisnes?) telah pun terbukti awal tahun lepas.
 
baca seterusnya di sini AKAR UMBI

UMNO dan BARISAN NASIONAL tidak boleh lagi membiarkan puak Pakatanista mengambil kesempatan di atas kebaikan UMNO dan BARISAN NASIONAL. Dalam mana-mana program CSR GLC jika hendak sangatlah tunjuk tak pilh bulu buat je camnie ..dalam sepuluh program CSR , tiga buat kerjasama secara terhad dengan Pakatanista. tapi bila difikirkan balik lah buat apa beri peluang kepada Pakatanista nak tumpang tui kan? Pakatanista pun tak pernah menceritakan kebaikan UMNO dan BARISAN NASIONAL pun.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KALAU BUKAN YB UMNO GERENTI CALON PKR UNTUK PRU 13.

Agak lama jugak lah satu isu sensasi mengenai kononnya satu serbuan di buat pada jam 2.30 pagi di sebuah pusat maksiat dan kononnya seorang YB BN Melaka kantoi. Tapi tahukah anda tidak ada bukti kukuh mengenainya yang ditampilkan oleh para tukang fitnah pakatanista selain gambar sahaja ? Berikut adalah jawapan balas Rustam Ali KM Melaka mengenainya (errr harap-harap Rustam Ali sedar mengenai gambar yang dijadikan bahan asas kepada ramuan fitnah Pakatanista):-
KM Melaka Datuk Seri Mohd Ali Rustam mencabar pembangkang supaya menunjukkan bukti menunjukkan ada wakil rakyat BN diperiksa polis ketika serbuan di sebuah pusat hiburan hujung minggu lalu.
Beliau turut meminta media sekiranya menyimpan sebarang maklumat atau rakaman foto dan video yang menunjukkan wakil rakyat terbabit berada di pusat hiburan tersebut dalam serbuan jam 2.40 pagi itu.
"Saya tidak menerima sebarang laporan pun seperti apa yang didakwa pihak pembangkang dan setakat ini tiada laporan polis dibuat.
"Dakwaan itu hanyalah fitnah yang dilontar pembangkang. Mereka memang suka membuat fitnah, padahal sebelum ini pun pembangkang pernah menuduh kita sebagai kafir," katanya hari ini.-MK

Bila menjawab tuduhan dan fitnah Pakatanista kena berhati-hati nanti kalau tersilap cakap mampu dijadikan bahan oleh Pakatanista bagi ftinah lain pulak. Memandangkan di fesbuk gambar tersebut tersiar. Cuma tak dipastikan samada ianya adalah kaedah superimposed atau tidak.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...