Ahad, 15 September 2013

Puak Syiah & Sosialis Patut Terjun KeDalam Kumbahan Najis.

DAP PKR PAS PSM berjaya melahirkan ramai manusia ingkar dan jahil murakkab. Lebih jahil murakkab dari lembu dan Fir'aun. Pemimpin mereka dengan Fir'aun dan Haman satu 'level'. Menipu dan berdusta memang tak boleh dipisahkan dengan mereka. Ketaksoban mereka adalah sama dengan ketaksoban puak kafir Quraisy yang menyembah berhala Al Uzza dan Al Latta. Teras perjuangan mereka ialah amalan assobiyah. Amalan sihir Mesir Purba dan ilmu hitam pun depa buat. 

Gerak kerja depa didalam politik sungguh meloyakan dan memualkan. Semuanya boleh belaka bagi depa. Depa sama merbahaya dengan puak komunis dulu. Meluat sungguh bila depa persoalkan mengenai Yang DiPertuan Agong dan Institusi Raja-raja Melayu. Apa yang menjadi kesusahan kepada depa pun? Kenapa depa dok sibuk pasai apa perlu ada YDPA dan Institusi Raja-raja?
Setahu ambe lah, YDPA dan Institusi Raja-raja tak menyusahkan depa pun. Tapi depa yang paling banyak nyusahkan rakyat dengan demo dan bantahan serta fitnah ciptaan depa. Tindakan depa dah banyak memalukan dan mengaibkan agama, bangsa dan negara. Depa spesis 'Sore-Losers'. Diri mereka sendiri pun mereka tak mampu nak uruskan. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...