Ahad, 20 November 2011

PAKATAN MEMANG HARAMJADAH.


" Kami DAPigsial memang 
BENCI MELAYU
BENCI ISLAM
BENCI UMNO
BENCI MALAYSIA
BENCI DEMOKRASI RAJA BERPERLEMBAGAAN
BENCI PERSEKUTUAN
BENCI INDIA
BENCI CINA SOKONG BN
BENCI SEJARAH 
BENCI RAJA-RAJA MELAYU
BENCI PERPADUAN KAUM
BENCI TOLERANSI ORANG ISLAM

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PENTERNAK BABI DAPAT RM100 JUTA, JAIS DAPAT APA?

PAS tak suka orang Melayu Jadi Terlalu Pandai Dalam Bidang Agama Nanti Bakal Mencabar Ulamak Palsu PAS.

Ramai yang tidak berapa sedar dan ramai yang tak berapa perasan bahawa dalam Bajet Pakatan Haramjadah (Selangor) ber MB kan orang Jeram Selangor bekas tokoh korporat Malaysia bertitel Tan Sri yang tak berapa reti nak guna krim rambut, JAIS DAPAT BERAPA?
Tahukah anda bahawa hasil usaha keras pentadbiran BN terdahulu, kini ramai anak-anak kelahiran Selangor bijak-bijak belaka dalam pendidikan ISLAM. Semakin ramai anak-anak kelahiran Selangor belajar di SRA tadbiran JAIS dan kini jumlah yang mencapai taraf cemerlang 'mumtaz' adalah begitu tinggi. NAMUN ..............................
Kecemerlangan tersebut tidak bersambut baik dan kemungkinan besar seramai 14,000 orang anak kelahiran Selangor yang mendapat taraf cemerlang 'mumtaz' sukar untuk melanjutkan pendidikan agama ke peringkat menengah disebabkan PAKATAN HARAMJADAH LEBIH MENGUTAMAKAN PERUNTUKAN UNTUK LADANG MEGA BABI.
Bajet Persekutuan 2012 memperuntukkan RM100 juta kepada SRA tapi Bajet Pakatan Haramjadah (Selangor) memperuntukkan RM100 juta kepada Penternak Babi!
Kerajaan Persekutuan mampu memansuhkan yuran persekolahan dalam Bajet 2012 TAPI .......
Bajet Pakatan Haramjadah TAK MAMPU NAK HAPUSKAN YURAN PERSEKOLAHAN SRA sehinggakan pegawai-pegawai JAIS yang bertanggungjawab menjaga SRA dan SMA di Selangor terpaksa MERAYU DAN MEMBERIKAN ALASAN 'YURAN PERSEKOLAHAN UNTUK ANAK-ANAK ADALAH AMAL JARIAH" (emel yang diterima)
Bila ada PAS ada bersekali dengan PKR dan DAPigsial mentadbir negeri maka TIADA PERCUMA DALAM PENGAJIAN ISLAM SEBALIKNYA KELUAR DERMA TAPI INDUSTRI MAKSIAT DAN PUSAT HIBURAN GERENTI BANYAK!

TOLAK PAKATAN HARAMJADAH!!!!!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KAK WAN JIJAH PERNAH BERZINA DI SIAM ??????!!!!

Ceq Kawin Jijah Ini Dulu Sebab Nak Lari Takot Kena Tangkap Dengan Bapa Jijah Tau!!!!

Jangan anda sesekali lupa bahawa akaq Wan Jijah dengan bang Nuor KAWIN LARI DI SIAM. 
kenapa kawin lari ke Siam?
Kenapa bapa akaq Wan Jijah masa itu TAK SUKAKAN BANG NUOR?
Akaq Wan Jijah nikah dengan bang Nuo tanpa RESTU bapanya pada peringkat awal hanya setelah kelahiran Nurul Ijah barulah bapanya menerima bang Nuo (tu pasal tak berapa heboh)
Sudah berapa kalikah agaknya bang Nuo ini berzina sepanjang hidupnya?
Bang Nuo pernah di liwat oleh bapa kandungnya sendiri semasa kecil?????
Bang Nuo pernah di liwat semasa tahun junior di MCKKK?????
Bang Nuo memang KUAT SEKS?????

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RAFIZI IONK OINK TOKOH PENTERNAK BABI BERJAYA DI SELANGOR.


RAFIZI tidak beretika.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

RESTORAN KAK WAN JIJAH BAK KUT TEH HALAL.

Hai .. hari ini Maq Nak Ajar Nak Buat Resipi Pemes RKWBKTH
YA BAK KUT TEH HALAL BEBAS RADIASI LYNAS 
Lebih Afdal Jika Babi Itu Di Sembelih Oleh Guan End Kemudian Di Samak Dengan JUS TOK GURU.
Sembelihan orang UMNO TAK HALAL YEA kata Osta TALIBAN lagipun Orang UMNO makan LEMBU sahaja Kita sudah BERUBAH kita REFORMASIKAN MENU, hik hik hik 

RESTORAN KAK WAN JIJAH BAK KUT TEH HALAL. Menu Rakyat yang diperkenalkan oleh Pakatan Harmajadah melalui senyuman pahit manis Teresa Cork (hipokrit termasyhur) bakal memperkenalkan BAK KUT TEH HALAL. Ini tidak mustahil bagi Pakatan Haramjadah yang mempunyai kecenderungan besar MENGHALALKAN APA YANG TELAH DIHARAMKAN suatu tradisi yang berjaya diserapkan oleh PAS Isle Kelate Gedebe kepada pepuak manusia yang juga Gedebe terlebih. 

Kalimah Allah SWT pun mereka mampu menghalalkan sebutan itu bagi doktrin kepercayaan Sosialis Religus, amalan seks luar tabie' di sokong dan soal akidah diperlekehkan apatahlagi menyediakan BAK KUT TEH HALAL. Langkah pertama telah dimulai oleh Chef Selebriti terbaru Chef Wani (Fuziah Thoron). Manakala Rafizi, Saifuddin Nasution dan Mak Lempira telah mengutuk dan memaki industri daging halal. Khalid G pula memberikan sokongan dan dorongan kepada industri penternakan babi (RM100 juta). Jadi jangan terkejut pabila Khalid Samad dan Dr Dzulkefly serta Tipah Koyak akan beriya-iya mengatakan bahawa yang diharamkan adalah darah dan bangkai babi sahaja. Daging dan kulit babi tidak haram kata mereka. Hj Hadi akan mengemukakan fatwa Darurat. Maka diharuskan makan babi sebab bekalan daging halal lembu dicemari oleh amalan rasuah dan penyelewengan kuasa JADI HARAM MAKAN. 

Apa yang hendak dihairankan? Sedangkan ostat Taliban PAS pun telah berani mengatakan bahawa sembelihan orang UMNO adalah HARAM DI MAKAN, berimamkan orang UMNO adalah HARAM, jurunikah UMNO TAK SAH NIKAHNYA manakala Bob Lokman selaku juara syarahan sekolah agama rendah juga mengatakan bahawa orang Melayu Johor yang bekerja di Singapura sudah MURTAD. 

JADI TIDAK HAIRAN NANTI JIKA PAKATAN HARAMJADAH MENGUASAI PUTRAJAYA KAK WAN JIJAH DAN CHEF WANI AKAN MEMBUKA RANGKAIAN RESTORAN BAK KUT TEH HALAL. APASAJA ASAL DAPAT BUAT DUIT DAN MENGEMBIRAKAN HATI RAKAN SEKUTU DAPIGSIAL MEREKA. MAKIN BERTAMBAHLAH JUMLAH WANG DALAM SIMPANAN TETAP KAK WAN JIJAH DI BANK NASIONAL ISRAIL ( patut lah PKR cukup marah apabila NFC enggan menyimpan wang di dalam akaun Simpanan Tetap di Bank Nasional Israil seperti akaq Wan Jijah lakukan).

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...