Rabu, 14 November 2012

DEMO BANTAHAN AMALAN KEBEBASAN AGAMA GELOMBANG PENOLAKAN MELAYU KEPADA PAKATAM AHZAB


MELAYU membantah keras idea revolusi kebebasan nemilih agama pakatam ahzab. Hanya kelompok yang butahati dan hitam gelapnzulmat hati mereka sahaja yang menyokong apa yang Nurul Izzah dan seluruh pakatam ahzab setan laknatullah bawakan. Idea memisahkan banga keturunan Melayu dengan agama Islam samalah seperti meminta bangsa keturunan ini membuang mak dan ayah mereka. Setelah bangsa keturunan ini menganut agama Islam sejak turun temurun mewarisi amanah pusaka nenek moyang bangsa keturunan Melayu amatlah kurang ajar dan biadap jika mana-mana pihak mahu memutuskan sejarah dan keturunan bangsa Melayu. 

Hamba peduli apa dengan politik dan bahlul politik yang egois dan tolol belaka kesemuanya. Hamba mengenang jasa nenek moyang terdahulu yang bersusah payah dan penat lelah mewariskan agama tauhid ini kepada anak cucu di kemudian hari. Hamba sesekali enggan mengikuti ketololan bahlol ahlul politik yang siang malam hanya fikir bagaimana hendak duduk di atas takhta tanpa mempedulikan amanah bangsa keturunan Melayu. Sejak pakatam ahzab haramjadah diberikan peluang dan ruang mereka tidak sahaja menghina bangsa keturunan Melayu tetapi turut mahu menghapuskan agama tauhid dari bangsa keturunan Melayu. Itu sudah terlalu kurang ajar dan amat biadap! 

Hamba sudah bernekad untuk memghapuskan dan membinasakan seluruh pakatam ahzab waima hanya Hamba seorang diri. Pakatam ahzab sudah tak layak lagi berada di tanah berdaulat ini untuk selama-lamanya. Bagi hamba pakatam ahzab adalah musuh yang paling nyata kepada bangsa keturunan Melayu ini sampai kiamat. Sesiapa yang sudi bersama hamba...silakan ... tapi hamba tidak menjanjikan walaupun sekeping roti kepada sesiapa pun.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...