Sabtu, 12 November 2011

HEBAT SUNGGUH HARTA-HARTA KEMEWAHAN MILIK PEMIMPIN POLITIK MALAYSIA

Hebat tak rumah Saifuddin Nasution ini? 
Pemimpin-pemimpin politik Melayu memang AMAT HEBAT dalam bab-bab pemilikan 
Rumah Kediaman, 
Rumah Cuti-cuti, 
Rumah Rehat
Rumah Madu
Rumah Urut
Sesama sendiri dok pelengkuh dan hantam pasal harta 
Sendiri pun harta taknak ingat
Ini belum lagi didedahkan rumah-rumah kediaman milik pemimpin politik berketurunan India dan Cina.
Yang Milik bekas-bekas Presiden MAJLIS PEGUAM lagi lah pulak.
Harta sendiri sudah berpuluh-puluh juta tapi masih hendak sibukkan HARTA KERJAAN DAN MILIK RAKYAT.
ITULAH WAJAH SEBENAR POLITIK  MALAYSIA
DAH KAYA NAK KAYA LAGI!
ITU BELUM PEMIMPIN PAS LAGI TAU!

TEPUK DADA TANYA IMAN!

DANGDUT TIDOR XAVIER & TUHAN GURU NIK AZIZ.

XAVIER tidur semasa persidangan DUN Selangor kekenyangan dapat habuan RM300 juta daripada GERAN SELANGORKU ihsan Khalid Gagap. Di jamin YDP PAS KotaRaja Cekgu Jaapar bakal merampas kerusi Xavier.

 

Manakala di Kelantan dilapurkan bahawa Tuhan Guru Nik Ajih 'tertidur' semasa sujud ketika menjadi imam. 

Seterusnya Khalid G sehingga kini buat-buat 'Tidur' enggan menjawab soalan mengenai GERAN SELANGORKU RM300 JUTA dan mengenai pembayaran gaji tertinggi kepada Pengurus Besar PKNS sejumlah hampir RM1.6 juta ringgit dalam tempoh masa Pakatan Haramjadah berkuasa. Selanjutnya, semua projek penswastaan di bawah PKNS yang dikendalikan oleh di bawah MBI (Menteri Besar Impaired) menimbulkan banyak keraguan terutama projek PKNS Sains Park seluas 22.39 ekar secara usahasama dengan UAPE. Apa macam Khalid G dan seluruh Pakatan Haramjadah? Dulu kata Penswastaan tidak bagus untuk ekonomi tapi kini anda pula menjadi penggiat di dalam bidang penswastaan? Cakap Tak Serupa Bikin. Elok korang (Pakatan Haramjadah) mampus sahaja.

TEPUK DADA TANYA IMAN!


CELAKA MALAYSIAKINI ASIK MELAGAKAN PEMIMPIN MELAYU.


MALAYSIAKINI. Portal yang benar-benar celaka dan sial. Kerjanya hanya mengadu domba sesama pemimpin Melayu dan memecahbelahkan orang Melayu Islam. Terbaru bila Malaysiakini mengembar gemburkan perbandingan sokongan antara DS Najib dengan Anwar Ibrahim. Persoalannya kenapa Malaysiakini tidak mebuat perbandingan antara DS Najib dengan Guan End contohnya. Atau Guan End dengan Chua Soi Lek? Atau membandingkan sokongan antara Pakatan Haramjadah dengan Barisan Nasional? UMNO dengan DAP? DAP dengan PAS? PKR dengan DAP? Setiap hari portal paling celaka ini menyiarkan dan menerbitkan artikel-artikel berbaur perkauman, membenci Melayu, menghina Melayu, mencaci Islam dan menggalakkan permusuhan antara Melayu. Suatu perkara yang semua orang Melayu dan menjadi pengundi termasuklah golongan muda ialah di dalam PKR tidak ada pengganti daripada pemimpin Melayu Islam bila Anwar Ibrahim mampos. Tetapi di dalam UMNO, ramai barisan pelapis pemimpin Melayu Islam yang mampu meneruskan kepimpina Melayu Islam di Malaysia.PAS pula sudah lama kehilangan jatidirinya sesat di dalam cahaya. Menuju ke arah kegelapan minda dan hati.Malaysiakini sepatutnya dimusnahkan terus dan dilenyapkan daripada beroperasi serta semua pengurusannya dan wartawannya wajib di hukum bunuh.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

BILA KALIPAH GUAN END MENYEMBELIH BABI.

Klik Untuk Besarkan Imej.

SEMBELIH BABI. Perayaan Krismas sudah hampir tiba. Apa akan berlaku? Kita menjangkakan puak ekstrimis dalam Pakatan Haramjadah akan melakukan korban sembelih babi di tempat awam. Kemungkinan ini bakal berlaku di Pulau Pinang. Ini akan di tambah dengan provokasi seperti bercium sesama jantina di tempat awam sambil berpesta arak. Ianya hanya bertujuan unutk menimbulkan provokasi sahaja.Kita perlu ingat kebanyakan golongan muda warga Malaysia sudah tidak menganut sebarang agama dan kepercayaan lagi. Bagi mereka agama adalah dogma kuno. Mereka sudah menganut Satanisma. Masih ingat lagi gejala yang pernah didedahkan oleh wartawan MASTIKA tidak lama dulu mengenai menularnya budaya SATANISMA BLACK METAL? Kita tidak mempunyai masalah dengan penganut ortodoks Kristianiti, Budhha, Hindu, Khalsa dan Taois. Ini kerana mereka turut melarang keras dan mengharamkan arak, babi, zina, seks songsang dan judi.Kita mempunyai masalah dengan puak ekstrimis Satanisma yang menjadi begitu popular di kalangan muda-mudi warga Malaysia tidak kira apa keturunan.Ini diburukkan lagi dengan fahaman dan doktrin politik Sosialisma yang mengajarkan pengikutnya mengamalkan Hak Kebebasan Individu tanpa sebarang sekatan. Aliran Satanisma bergerak di dalam Sosialisma melalui Doktrin Pembebasan Teologi manakala di dalam ISLAM melalui ajaran songsang. MCCBHST dan IFC secara dasarnya merupakan sayap pengembangan fahaman Satanisma ke dalam agama-agama. Hakikatnya Sosialisma adalah Satanisma. Begitu juga dengan aliran Liberalisma dan Pluralisma. Kesemuanya adalah Satanisma. Kita wajib ingat bahawa iblisetanirojim laknatullah adalah musuh utama bagi semua manusia. Di akhir zaman, kemunculan fitnah yang menggugat adalah fitnah Dajal Al Masikh yakni fahaman Satanisma. Inilah yang dikatakan sebagai fitnah yang diibaratkan seperti semut hitam yang mengerumuni batu hitam dalam kepekatan malam gelap gulita. Kita perlu bersatu padu menentang keras puak Satanisma ini yang diwakili oleh aliran Sosialisma, Liberalisma dan Pluralisma yakni DAP-PAS-PKR serta ngo-ngo yang bernaung di bawah mereka. Termasuklah MAJLIS PEGUAM yang kini menjadi MAJLIS PAGANISMA.Kita perlu megujudkan sebuah MAJLIS ANTI SATANISMA MALAYSIA.Menentang keras puak aliran Satanisma merupakan tanggungjawab besar kepada sebuah Pemerintahan Adil Saksama. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

SELAMAT PENGANTIN BARU KAK WAN JIJAH.

Alah Kasih Sayang Ibarat Kek Besar Apasalahnya Kongsi-kongsi Sharing Is Caring Kata Mama macam Mama Kongsi-kongsi Papa Dengan ankel Azmin & Aunti Sham

SEKSUALITI NERAKA & PERNIKAHAN SESAMA JANTINA. Persoalan utamanya ialah mengenai Amalan Seks Songsang. Adakah ianya sesuatu yang perlu diberikan pengiktirafan sebagai salah satu Hak Asasi Manusia? Ambiga dan Penganjur kempen Seksualiti Neraka mendakwa bahawa kempen itu untuk membela golongan pengamal seks songsang. Pembelaan ke atas hak golongan tersebut tidak didiskriminasikan oleh masyarakat. Apakah maksdunya? Maksudnya Ambiga dan Penganjur Seksualiti Neraka mahu masyarakat 'menerima' amalan seks songsang di atas dasar Hak Asasi Manusia. Contohnya ialah tiada lagi kesalahan jenayah bagi amalan seks songsang dan tiada lagi larangan mengamalkannya oleh mana-mana agama termasuklah agama Islam. Ianya juga membawa pengertian bahawa walaupun agama Islam melarang keras amalan seks songsang itu tetapi hendaklah agama Islam tidak mengambil sebarang tindakan dan melarang amalan seks songsang tersebut. Jika mana-mana pasangan lesbian, gay, transgender dan biseksual mahu berkahwin dengan pasangan songsang mereka sedangkan mereka ada ikatan perkahwinan lain bermakna hendaklah agama Islam emngiktirafkan kedua-dua perkahwinan tersebut. Bayangkan situasi ini, akaq Wan Jijah adalah seorang isteri kepada Anwar Ibrahim. Pada masa yang sama akaq Wan Jijah adalah 'Suami' kepada Ambiga. Di samping itu juga, Azmin Ali dan Rafizi Ramli adalah 'isteri-isteri' sah kepada Anwar Ibrahim. Bermakna akaq Wan Jijah bermadu dengan Azmin Ali dan Rafizi dan Anwar Ibrahim dimadukan oleh akaq Wan Jijah. Jadi cucu akaq Wan Jijah yakni anak kepada Nurul Jijah akan mendapat' kasih sayang' yang melimpah ruah. Begitulah teori penganjur seksualiti neraka. Ini juga akan membabitkan isu-isu lain seperti hak penjagaan anak, hak kepada harta sepencarian dan hak kepada harta pesaka pihak-pihak yang terbabit. Justeru itu , selain kerana perbuatan seks songsang itu dilaknati oleh Allah swt dan Rasul Nya, ianya di tentang keras oleh pihak kami juga di atas sebab-sebab di atas. Adakah kita hendak menambahkan lagi masalah sosial yang sedia ada di Malaysia ini lagi? Kita sekarang ini pun menghadapi masalah amalan seks sumbang mahram, rogol dan seks bebas. Akibatnya ialah timbul gejala buang bayi merata-rata dan terberanak merata-rata. Fikirkanlah. 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...