Selasa, 1 Mei 2012

AZMIN ALI PERLU PERINCIKAN LAGI PENAFIANNYA MENGENAI GAMBAR TIUPKERJA.


KUALA LUMPUR 1 Mei - Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Azmin Ali hari ini menafikan sekeras-kerasnya telah melanggan seks sepertimana yang tertera pada gambar yang telah disebarkan beberapa Blog Pro Kerajaan sejak semalam. Sambil mengecam tindakan tersebut, Ahli Parlimen Gombak itu juga menganggap ianya merupakan taktik jahat yang direka dengan cara memfitnah beliau menjelang Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU13).

Beliau juga menegaskan tindakan tersebut merupakan susulan terhadap serangan Video Seks yang mengaitkan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim sebelum ini.

"Fitnah jelek ini disebarkan oleh media yang dikuasai Umno yang memetik sumber blog Pro UMNO. Fitnah ini memaparkan seorang lelaki yang mereka tohmah sebagai saya bersama seorang wanita dalam tandas. Saya menafikan sekeras-kerasnya fitnah tersebut. Ianya adalah fitnah ulangan menggunakan modus operandi yang sama yang digunakan terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim," kata beliau dalam satu kenyataan media hari ini.

Beberapa keping gambar telah disebarkan beberapa Blog Politik yang mengaitkan Azmin Ali bersama seorang wanita yang tidak dikenali. ~ sumber KLPOS.

Penafian Azmin Ali sudah dijangkakan dari awal. Hamba pelik gak bila Azmin Ali menggunakan istilah ' melanggani seks' 'fitnah susulan' 'fitnah jelek' 'fitnah guna modus operandi yang sama' . Kita hanya mendapat sebuah kenyataan berbentuk penafian yang agak umum dan tidak begitu jelas maksudnya. Hamba sendiri tidak begitu faham dengan maksud Azmin Ali. nampaknya Azmin Ali mempunyai maklumat-maklumat yang boleh mengesahkan semua maksudnya. Mohonlah Azmin Ali berkongsi maklumat tersebut dengan umum agar ianya menjadi lebih jelas dan terang dan tidak samar-samar seperti sekarang


TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

WAJAR KE DUDUK & BANTAH BILA KERAJAAN MENDENGAR?

ANWAR 'REFORMED' .... MUAKAKKKAKAKAKKAKAKAKA

BILA PENGANJUR & PESERTA BUNOHAN 3.0 BERCERITA TENTANG 'HAK', apakah wajar mereka mencetuskan rusuhan dan keganasan melampau? Kita amat kesali sikap penganjur dan peserta Bunohan 3.0. yang enggan menukar lokasi apabila dibenarkan mereka menyuarakan bantahan mereka di empat buah stadium. Kalau tak duduk dan bantah di Dataran Merdeka maka Hak mereka tak boleh disuarakan? 

Selepas Bunohan 1.0, tsunami 2008 berlaku. Kemudian ianya surut dan semakin menyurut dalam 6 siri PRK. Kemuncaknya pada PRN Sarawak di mana para pembantah tidak dapat menerima kekalahan mereka. Apabila kerajaan BN/UMNO mula memperbaiki diri dan kelemahan, pembantah merasa tergugat. Apabila mula dibongkar dan didedahkan moraliti pemimpin mereka, sokongan rakyat semakin menyusut. Akhirnya, menyusul Bunohan 2.0. 

Kerana mahu menjaga keamanan dan keselamatan  28 juta rakyat, JKTP Penambahbaik Sistem Pilihanraya ditubuhkan bagi mencari formulir terbaik agar pilihanraya tidak diragui. DI samping itu Parlimen memperkenalkan Akta Perhimpunan Aman. Agar perhimpunan aman boleh dilaksanakan tanpa ada kekerasan dan keganasan. Batas dan garis sempadan diperhalusi agar tidak timbul syak wasangka dan kecurigaan. 

Tapi kedua usaha murni yang mahu menjernihkan suasana diberikan tentangan hebat oleh pemimpin DAP PKR PAS. Mereka membantah dengan penuh emosi.Mereka enggan menerima pembaikan. Akhirnya mereka terpaksa akur apabila penyokong mereka mendesak agar mereka menerima dua saranan itu. 

Bila tiba masa mahu dibahaskan usul JKTP tersebut di Parlimen, sekali lagi mereka membantah. Kali ini bantahan mereka disusuli dengan kenyataan penganjur Bunohan 3.0. Sekali lagi gendang Bunohan 3.0 di palu dan di canang. Mahu bersih Pak ! Mahu Baik Pak ! Pilihanraya kotor Pak! SPR komponen BN Pak! Haprak lah ! 

Akhirnya apa yang berlaku ? Klip video ini menjadi 'Saksi Besi' kepada Hj Hadi dan Penganjur Bunohan 3.0 hasil usaha mereka selama ini.


BUNOHAN 1 - 3 adalah perbuatan terhasil dari kegilaan mahu merampas kuasa dicetuskan oleh pemimpin-pemimpin DAP PKR PAS yang masih belum sedar mereka sebenarnya menzalimi rakyat yang tak berdosa.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

ANWAR IBRAHIM HALAU KELUAR PESERTA BERSIH BABI 3.0 DARI SIDANG MEDIA.Budak Cina yang mempersoalkan tindakan perusuh Babi Bersih 3.0 bernama Benjy Lim. Siapa beliau? Beliau bukan agen UMNO atau ahli MCA atau SB. Beliau adalah salah seorang peserta BABI BERSIH 3.0. Beliau tidak berpuashati kerana semasa rempuhan dilakukan, Anwar Ibrahim, Ambiga dan semua pemimpin DAP PKR PAS duduk dalam hotel. 

Beliau turut mempersoalkan kenapa perlu melakukan rempuhan? Beliau mendakwa peserta Babi Bersih 3.0 sergah Anwar Ibrahim kerana gagal mengawal situasi.Beliau memarahi Anwar Ibrahim kerana gagal menjaga keselamatan para peserta dan dirinya yang boleh mengakibatkan mereka mati begitu sahaja. Beliau kata beliau datang untuk berhimpun secara aman dan bukan untuk merusuh yang dicetuskan oleh pihak penganjur sendiri.

Anwar menyalahkan polis tapi Benjy Lim berkeras mengatakan bahawa beliau tahu SOP polis kerana bukan sehari beliau hidup di Malaysia ini sebaliknya rusuhan berpunca dari tindakan penganjur yang memulakannya. Anwar tak senang dengan beliau akhirnya meminta beliau benarkan wartawan lain menanyakan soalan. Anwar kata nak layan Benjy Lim dalam satu 'sesi' lain. Erk !

Inilah gaya HAK KEBEBASAN BERSUARA dan MEDIA Pakatan rakyat. Kalau kritik tak boleh dan hanya pembodekkan melampau sahaja dibenarkan. Benjy Lim tak faham-faham lagi ker? 
Terbaeklah Benjy Lim.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

SIAPA PEMIMPIN YANG SEDANG 'BERTIUPKERJA' NIE ?????NAMPAK MACAM AZMIN ALI.

BADANNYA AZMIN ALI

MUKANYA IRAS-IRAS AZMIN ALI

BAJUNYA MACAM BAJU AZMIN ALI

JAM TANGANNYA MACAM JAM TANGAN AZMIN ALI

ADAKAH ... ?????

HUISHHH ... MALU NYA ...

AIB NYA ......

AZMIN ALI BOLEH NAFIKAN TAK ???

RAKYAT PERLU TAHU KEBENARANNYA .... PLIS..... PLIS..... PLIS...... AZMIN ALI NAFIKANLAH BAHAWA IANYA BUKAN KAMU ......

NAK TENGOK LAGI ???????

JOM KE SINI ...

SCANDALAZMINALI.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...