Jumaat, 11 Februari 2011

KULTUS MAHADEWATARAYA 4: Kempen Jom ZINA1. Di atas nama ketuanan rakyat, direstui oleh kultus Mahadewataraya Nik Ajis serta digalakkan oleh Dewataraya Peliwat Al Juburi setelah diperkenankan oleh Maharaja Mutiara Sosialis Pulau Pinang, Ketua Pendita Tertinggi kultus Mahadewataraya Nik Ajis, Khalid Samad, dikatakan memarahi Ketua Pendita Muda Kultus Mahdewarataya , Nasaruddin Hasan Tantawi kerana keengganan Nasaruddin Tantawi turut serta dalam fiesta zina sumbang mahram pada 14hb Febuari Hari Suci ketiga-tiga kultus PAS PKR dan DAPIGS.

2. Ketua Pendita Tertinggi Kultus Mahadewataraya Nik Ajis mendakwa bahawa hasrat Nasarudin Tantawi untuk melancarkan pasukan POLIS MORAL BANTUAN di kesemua negeri-negeri kultus PAS DAPIGS dan PKR adalah perbuatan menderhaka lagi menghina Dewan Tertinggi Kultus kerana hasrat itu tidak mendapat restu daripada Dewan Tertinggi Pendita Muda Kultus DAPSY.

3. Ketua Dewan Tertinggi Pendita Kultus DAPSY turut sama dalam upacara mengutuk Nasarudin Tantawi yang dikatakan olehnya sebagai tidak berunding dan meminta izinnya terlebih dahulu.

4. Terkini dikatakan bahawa Nasarudin Tantawi bakal merujuk perkara ini kepada Presiden PAS Tuan Hj Hadi Awang untuk tindakan seterusnya. Apapun sesiapa berminat nak menyertai UPACARA HARI SUCI itu dikehendaki tidak memakai seluar dalam dan coli. Bawak banyak-banyak KY Jeli dan kondom untuk SEKS SELAMAT. 

DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA CINTA CURANG TIPU MC
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR PASKAL TANGKAP LANUN, PKR Sebok Nak Jadi Calun. SIRI 2

ALLAH SWT BERSAMA PASKAL!
ALLAH SWT BERSAMA TLDM!
ALLAH SWT BERSAMA ATM!
ALLAH SWT BERSAMA BARISAN NASIONAL
ALLAH SWT BENCI DAPIGS!


1. KEJAYAAN BESAR PASKAL [PASUKAN KHAS LAUT] TLDM SECARA BERSENDIRIAN TANPA DI BANTU OLEH MANA-MANA NEGARA NATO, MERAMPAS SEMULA KAPAL MT LAUREL MILIK MALAYSIA DI TELUK ADEN PADA 20HB JANUARI 2011 DALAM MASA YANG BEGITU SINGKAT, DAN BERJAYA MENAWAN HIDUP-HIDUP 7 ORANG LANUN SOMALIA SERTA DI BAWA KE MALAYSIA UNTUK PROSES PENGADILAN MEMBUKTIKAN KEUPAYAAN ANAK-ANAK MUDA DALAM PASUKAN ATM MALAYSIA YANG BEGITU PROFESSIONAL SEKALIGUS MENGHAPUSKAN DAKYAH-DAKYAH NEGATIF SELAMA INI KEPADA TLDM KHUSUSNYA 
DAN ATM AMNYA

SYUKRAN ALLAH SWT!
TERIMAKASIH PASKAL !
TERIMAKASIH TLDM !
TERIMAKASIH KERAJAAN BARISAN NASIONAL
RM 6 BILLION TAK CUKUP
KASI TAMBAH LAGI
KERANA TLDM SUDAH BERJASA BESAR !

2.  Kejayaan ini telah menyebabkan PKR PAS DAN DAPIGS menjadi MABOK TODI kerana sebelum ini mereka menghentam kerajaan Barisan Nasional dalam isu kapalselam Scorpenes dan enjin jet. Ternyata, apabila TLDM berjaya melakukan JASA YANG BESAR, kejayaan ini bukan di sambut dengan ucapan terimakasih oleh PAS PKR dan DAPIGS sebaliknya Pakatan Haram lagi Jadah ini MELUDAH MARUAH TLDM DENGAN MEMPERSOALKAN BAJET RM 6 BILLION ! 

ALLAH SWT BENCI MEREKA !

3. Kita patut ludah balik Dapigs PKR dan PAS yang sentiasa sibuk dengan POLITIKING 24 JAM tanpa memikirkan keselamatan negara ! JOM LUDAH DAPIGS PAS DAN PKR YANG BINGAI !

4. Ini ada kisah mengenai kesibukan PKR dalam 'memperjuangkan ' nasib Rakyat. Apabila tersebar khabar angin mengenai PRK Kelang , maka mulalah beruk-beruk makyeh PKR di cabang Kelang mempromosikan diri untuk menjadi calon kerana 3 PRK sebelum ini, di Galas, Tenang dan Merlimau, Ketua Jantan Kabaret Muda Shamsul 'Patah' Iskandar tidak dicalunkan di Merlimau, dan jantan kabaret Mazlan Aliman tidak dicalunkan di Tenang, kini Ketua Jantan Kabaret Kelang berpeluang untuk menjadi calun di Kelang. Siapakah Jantan Kabaret itu? Lihat foto.

Jantan Kabaret Yang Muka cam Hindu pakai songkok
duduk atas sofa merah,
Ketua Jantan Kabaret Kelang.

5. Ketua Jantan Kabaret Cabang Kelang ini dikatakan mempunyai banyak songeh dan cengkadak dalam Parti Kabaret Ronggeng di Kelang. Tidak ramai jantan-jantan kabaret dan angkatan muda kabaret yang menggemari beliau. Beliau dikatakan mempunyai banyak skandal dan cerita drama swasta. Beliau sudah pun melobi untuk jadi calon PRK Kelang. Tapi mungkin kerana beliau seorang yang kaya dan Ketua Umum Jantan Kabaret perlukan dana daripadanya untuk dihabiskan, kemungkinan besar beliau akan dicalunkan oleh Dewataraya Peliwat Parti Kabaret Ronggeng untuk jadi calon di Kelang. Ada la jantan kabaret yang bakal frust menonggeng dan meroyan serta terjun laut lagi seperti di Batu Sapi.

6. Jika itu berlaku, para sibertruper Pakatan haram lagi jadah takde peluang nak masyuuuuukkkkk. Mengikut bahasa badan dalam foto di atas, kita dapat analisa bahawa Ketua Jantan Kabaret Cabang Kelang ini kedekut orangnya dan begitu berkira dalam perbelanjaan tapi nak untung besar. Apapun lah, kitaorang tak peduli apa pun, Parti Kabaret Ronggeng boleh letak sesiapa pun jadi calun di Kelang, kami akan berusaha untuk membogelkan beliau dan Parti Kabaret Ronggeng termasuklah MB Terbingai. Kalau tak, suruh DAPIGS bertanding , lagi besh kami kerjakan.

AWAS CALUN PEMBANGKANG DI PRK KELANG
NADI RAKYAT MENANTI ANDA !
DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
ALLAH BERSAMA UMNO/BARISAN NASIONAL
UMNO ITU ISLAM TULIN!
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA CINTA CURANG TIPU MC
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR 

PASKAL Tangkap Lanun, DAPIGS Meroyan Nak Sampan. Siri 1.

LOGO PASUKAN KHAS LAUT TLDM YANG BERJAYA
MENANGKAP LANUN SOMALIA DAN MENYELAMATKAN 
ANAK KAPAL MT LAUREL 


1. Kejayaan besar PASKAL [Pasukan Khas Laut] Malaysia yang berjaya dalam misi menawan semula kapal MT LAUREL pada 20hb Januari 2011 tanpa bantuan daripada mana-mana negara NATO, mengharumkan nama negara. Bukti kukuh bahawa pasukan keselamatan negara adalah cekap dan berani. Sejuta tahniah dan penghargaan buat PASKAL dan TLDM ! TERIMAKSIH KERAJAAN BARISAN NASIONAL !

Budak Terbingai Dapigs Pua 'Cikai'
Pakar Perang Saraf Dapigs
Bahlol Dapigs di Parlimen

2. Malangnya, DAPIGS melalui jurucakap budak bingai sedunia Pua 'Cikai' dan Liew Chin Tongtaik merasakan bahawa kejayaan PASKAL itu wajib di sambut dengan memperbodohkan bajet RM6 billion bagi keperluan armada TLDM.

3. Kedua Budak Terbingai Sedunia ini wajar dihantar ke TELUK ADEN dengan dilengkapi sebuah hailer berserta rakit layar 1 untuk menjaga keselamatan kapal-kapal dagang Malaysia daripada gerombolan lanun Somalia. 

4. Berikan kepada mereka masa selama 1 minggu sahaja. Jika mereka berjaya , kita  desak TLDM ambil dua budak terbingai ini jadi penangkap lanun Somalia sepenuh masa. Jika gagal, kita tidak perlu bimbang apa-apa kerana semua orang maklum apa yang lanun Somalia bakal lakukan kepada 2 budak terbingai ini. Tahan je la bontot.

Liew Chin Tongtaik Budak Bingai Dapigs 
Bahlol Dapigs di Parlimen 
Kawasan Bukit Bendera 
Pulau Pinang

5. Liew Chin Tongtaik adalah seorang bahlol Dapigs dalam Parlimen di Pulau Pinang bagi kawasan Parlimen Bukit Bendera dan Menteri Pertahanan dalam Kabinet Bebayang Pakatan Haram lagi Jadah. Kebebalan berganda Liew Chin Tongtaik ini amat terserlah dalam kenyatan akhbarnya pada Isnin 7hb Febuari 2011.

6. Dia adalah pakar strategis bagi Dapigs dalam menawan DUN P.Pinang dalam 2008, tapi tidaklah pula dia di lantik menjadi Ketua Menteri Pulau Pinang.Bingai berganda Liew Chin Tongtaik nie. Kita mendesak agar kerajaan Barisan Nasional dan Menteri Pertahanan Malaysia tidak tunduk kepada tuntutan-tuntutan yang di buat oleh budak-budak terbingai Dapigs ini. 

PASKAL SUDAH TANGKAP LANUN, 
LANUN DAPIGS JANGAN DI LAYAN!

DAHULUKAN RAKYAT
BERANI DAN BENAR
INGAT PAS INGAT ZINA PAEDHOPILIA CINTA CURANG TIPU MC
INGAT PKR INGAT DAJJAL AL MASIKH
INGAT DAPIGS INGAT KOMUNIS CAUVINIS RASIS TEGAR 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...