Sabtu, 5 Mei 2012

KENAPA LAH BODOH SANGAT PENTADBIRAN JAHILIYAH PAKATAN KAT SELANGOR NIE?


Takrifan ' Bodoh' :-

bodoh

 1. sukar mengerti atau mempelajari sesuatu, bebal, dungu, tolol
 2. bodoh alang agak bodoh
  bodoh sepat nampaknya bodoh, tetapi sebenarnya tidak
  bodoh sombong tidak cerdik, tetapi enggan pula menerima fikiran, pertolongan, dan sebagainya orang lain
 3. membodohkan menjadikan bodoh, membiarkan bodoh
 4. menganggap bodoh
 5. mengakali, menipu
 6. kebodohan perihal bodoh, kebebalan, kedunguan, ketololan
 7. kesalahan, kekeliruan
Lagi Takrifan Bodoh mngikut Kamus Dewan Bahasa dan Pustaka:-
tidak mudah mengerti ketika mempelajari sesuatu; tidak pandai: Orang ~ tidak dpt membezakan mana yg baik dan mana yg tidak. membodohkan, = membodoh-bodohkan 1 membiarkan bodoh; menjadikan bodoh. 2 menganggap bodoh; memperlakukan sbg orang bodoh: Jangan suka ~ orang lain. 3 menipu; mengakali. kebodohan sifat atau keadaan bodoh; kedunguan: Beliau tertawa memikirkan ~ Pak Kaduk yg mudik ke hulu ketika air surut. sebodoh-bodoh bagaimana bodoh sekalipun: ~ aku, aku tidak akan menyerah kalah begitu saja.
Kenalah tahu dulu makna perkataan ' bodoh' barulah boleh diteruskan penceritaan mengenai 'Kebodohan' regim Pakatan Drakula di Selangor ini. Ada tiga perkara yang ketara dalam takrifan 'Bodoh' nie : 

Pertama: Tak tahu membezakan mana baik dan mana buruk; macam tindakan rusuhan para perusuh dan pengganas Berserk. 

Kedua: tidak mudah mengerti ketika mempelajari sesuatu; contohnya tindakan-tindakan eksekutif regim Pakatan Drakula di selangor dalam menangani isu AIR, SAMPAH dan URUS TADBIR KEWANGAN NEGERI. 

Ketiga: Dalam masa yang sama tindakan-tindakan tersebut memperbodohkan orang lain. Orang lain turut menjadi bodoh seperti pelaku asal.

Katalain, tindakan-tindakan bodoh regim Pakatan Drakula menghasilkan kemudaratan, kerugian dan membazir tenaga, masa, kewangan serta sumber-sumber yang ada tanpa sebarang manafaat kepada negara dan rakyat.

Ada tiga artikel daripada Another Brick in The wall yang membongkar semua mitos-mitos yang disebarkan oleh BERSERK 3.0 sila ke pautan-pautan ini:-

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

KLIP VIDEO KRONOLOGI RUSUHAN BERSERK 3.0. LIHAT BAGAIMANA BEROK KUNING JADI SETAN KUNING.


BERSERK 3.0 bukan memperjuangkan pilihanraya adil dan bersih atau mahu menumbangkan sebuah kerajaan yang zalim. Pihak zalim sebenarnya ialah Berserk 3.0 sendiri. Mencari gadoh dan mencetuskan huru hara serta bersikap degil enggan bertolak ansur walaupun lapan tuntutan mereka sudah dipenuhi oleh kerajaan. Mereka menyerang sebuah kereta peronda polis secara beramai-ramai. Adakah serangan itu cara perjuangkan pilihanraya adil dan bersih?

Mereka merempuh halangan, mereka melanggar undang-undang dan mereka menyatakan kebiadapan mereka dengan kekerasan. Lapuran awal Majlis Pembunuh sendiri mengatakan bahawa perusuh Berserk 3.0 dalam kegilaan amukan mereka akibat histeris masal yang mencetuskan keganasan dan bukan tindakan polis yang bertugas mengawal keselamatan dan menguatkuasakan undang-undang.

Kerajaan tidak menghalang mereka untuk DUDUK DAN BANTAH malah diberikan lokasi kepada mereka untuk berbuat demikian. Malangnya mereka sendiri yang enggan menerima kebaikan. Mereka tetap mahu DATARAN MERDEKA yang pada waktu itu telah ada satu PERINTAH LARANGAN dikeluarkan oleh mahkamah.

Oh ya, Perhimpunan UMNO menentang MALAYAN UNION jauh lebih bertamaddun dari SIRI RUSUHAN BERSERK yang bersifat ANARKIS dan REVOLUSIONER.

JOM TOLAK PAKATAN HARAM JADAH.

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU 
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

DUA KLIP VIDEO PROMO BERSERK 4.0 (BERSIH MATI


VIDEO 1
Menunjukkan bagaimana Dr Chan Man Hin begitu kecewa kerana terpaksa jugak buat BERSERK 4.0 atau dalam loghat kantonis BERSERK MATI.
Haiyaaaa manyak suweyyyyy.
VIDEO #2


Mengisahkan bagaimana terkuburkanya PAS kerana anjurkan BERSERK MATI.
KIH KIH KIH KIH 
KASSSSS...I...I....I....I......I.....A...AA....A....NNNNNNNN


TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU

"NO KOMEN" TAK ROK LAH CAMNI KHALID G, KECIK ATI ZURAIDA.


Individu mirip AZMIN ALI sedap-sedap dalam jamban memBERSIHkan 'adik kecik' nya. Yang dapat bahana ialah Azmin Ali dan burung kakaktuanya Zuraida Mak Lempira. Khalid G buat-buat tak tau bila di tanya wartawan mengenai gambar-gambar panas yang dikaitkan dengan Azmin Ali. Sambil tersenyum kecil, Khalid G menjawab ' NO KOMEN' ! aiseh tak rok lah camni Khalid G. Lu punya jawapan sudah bikin Zuraida panas hati dan kecik ati lah. Apa lah lu Khalid G. Kalau lu takde jawapan lu jawab lah molek-molek contohnya ' Saya yakin 100% ianya samada Azmin Ali atau bukan Azmin Ali" takpun beri je jawapan berbentuk soalan balik ' Anda yakin ianya Azmin ALi?" Macam tak biasa menipu.

Ya betulnya si Khalid G berpuas hati lah dapat balas dendam kat Azmin Ali dan Zuraida Mak Lempira. Hamboi. Dulu korang berdua sekodeng aku dalam bilik aku guna camcroder. Sampai aku ank BERSIH kan 'Lembing Awang' pun tak berapa selesa (bisikan dalam kepala hotak Khalid G) Nahai, sekarang aku kata ' No Komen' padan muko nko Azmin Ali. Berkokoklah burung kakaktua ko yang selalu di bawah pengaruh ubat penenang. Tengok lah muka nya. Sembab!

Habislah PKR Selangor. Sudah melalak dan menjerit minta nyawa di sana sini. Ha ha ha ha 

TEPUK DADA TANYA IMAN WA CAKAP SAMA LU
DAP ANTI ISLAM & MELAYU
PKR KAKI PENIPU
PAS MATI KUTU DI BULI SEKUTU


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...