Jumaat, 3 Jun 2011

MUKTAMAR PAS YANG AJAIB BIN PELIK, HARI INI UNDI AHAD BARU HABIS KIRA?

Ahlan wa sahlan, ante semua urang PAS kasi undilah .. undilah... undilah, tapi itu ante kunte punya undi ini hari lah, ana khana kasi kiralah ...kiralah...kiralah sampai itu hari Ahad... satu undi ante punya, satu undi ana punya,  satu undi aljuburi punya  jangan kira lebih dari tiga, kita tengok sapa yang kenaa!
1. Ana punya pakcik punya jiran punya bapa saudara punya biras sama ante punya calon-calon proseks sama itu calon foolamak-foolamak dalam PAS ini hari kasi pilihlah. Kira punya kira punya kira samapi Ahad lah kasi tahu sama menang. Apa punya bahlol sistem pengiraan undi puak satanisma PAS yang memerlukan 48 jam untuk mengira undi perwakilan mereka yang hampir 2 billion orang? Termasuk perwakilan Hantu ka apa?

2. Sistem musyawarrah dalam sendiri punya parti pun sudah cacamarba sama seperti sistem 1 orang 1 undi dalam PKR yang kedua sistem ini DAP cauvinis rasis lahanat pun tidak amalkan. Apa dah kena pada orang-orang PAS ini? Patutlah mereka di pandang hina dan keji oleh sekutu setan laknatullah mereka, DAP cauvinis rasis lahanat. 

3. Foolamak-foolamak dalam PAS nampaknya tidak tahu apakah jalan terbaik untuk memilih pemimpin-pemimpin mereka sendiri. Kaedah dan cara yang mereka gunakan memberikan gambaran ketidakupayaan mereka mengurustadbir dan memilih pemimpin-pemimpin yang berwibawa, berkaliber dan berkeupayaan memimpin.. Fenomena yang sama berlaku di dalam PKR. Cakap saja pandai dengan pelbagai slogan dan teori tapi dalam soal perlaksanaan sama seperti perumpamaan Beruk Kena Belacan, Ayam Berak Kapor.Petanda-petanda awal mereka akan rebah dan tersungkur.

Cita-cita mereka begitu tinggi, hendak menawan Putrajaya bersama sekutu-sekutu setan mereka , DAP dan PKR dan menyamakannya dengan pembukaan Kota Mekah oleh baginda Rasulullah s.a.w. tapi tengoklah mekanisma mereka memilih pemimpin di kalangan mereka. PAS ingat pemilihan pemimpin ini seperti jualan lelong penghabisan stok? TEPUK DADA TANYA IMAN

EDISI SARAPAN: Amanat Marhum Ketapang.

TIADA TUHAN MELAINKAN ALLAH
Kesultanan Melayu Melaka yang terakhir diketahui adalah jaluran Kesultanan Melayu Riau-Lingga-Pahang-Johor dan kini sambungan warisan itu pada kedaulatan Majlis Raja-raja 9 Kesultanan Melayu. Sultan yang terkenal Al Marhum Sultan Ali Haji Fisabilillah. Perjanjian Ingeris-Belanda 1824, adalah usaha kuasa Imperalis Barat memisahkan alam nusantara. Usaha pemisahan yang kini dianjutkan oleh puak satanisma dapkrpas melalui laungan JOM UBAH & REFORMASI.


1. EDISI SARAPAN SENAMAN MINDA & AKAL Empayar Melayu empayar sejagat, menanti alam sehingga kiamat, tiada terkira banyaknya lawan kerana takutkan Melayu Hebat. Kalau hendak menebang pokok, dari pokok jua jadi alatnya, jangan hendak menghalang daulat, kelak daulat jua jadi tulahnya. 

2. Beratus tahun usaha pihak kolonialis mahu memadamkan dan menghapuskan Melayu. Sudah berkurun lamanya mahu menghinakan Melayu, akhirnya mereka gagal jua. Melayu tetap berkuasa dan memerintah. Kini, dicubakan lagi melalui tangan-tangan para pengkhianat Melau sendiri. 


3. Dari Empayar Sirwijaya kemudiannya bangkit kembali dalam Kesultanan Melayu Melaka dan bangun kembali dalam Empayar Riau-Lingga-Pahang-Johor dan sekali lagi bangun dalam UMNO. Terus menerus tiada berhenti. Asal mula berkerajaan bersultan kemudian rakyat menjadi kerajaan. Bila ada yang mahu berkhianat, daulat jua menjadi bangkit memegang kuat amanat. 

4. Rejim satanisma dapkrpas kini menyambung kembali usaha menghapuskan kedaulatan Melayu yang amanatnya di pegang oleh UMNO. Kelompok PAS dan PKR berusaha menjahanamkan kedaulatan Melayu melalui Reformasi. setiap hari mereka menghasut rakyat agar menggulingkan UMNO. Mereka menghina dan mengutuk amanat yang di bawa oleh UMNO sedangkan PAS dan PKR tidak mempunyai kesinambungan warisan amanat itu. Rejim satanisma dapkrpas bakal menemui nasib yang sama seperti Ingeris dan Belanda. 


Usaha dan cita-cita rejim satanisma dapkrpas bakal berkubur  dan menerima nasib yang sama seperti Portugis, Belanda, Ingeris, Jepun dan Komunis. Mereka tetap akan terkubur kerana mereka menentang Amanat Warisan Turun Temurun. Dimanakah anda memilih untuk bersama? Pilihlah untuk bersama mereka yang memegang Amanat Warisan Turun Temurun yakni UMNO/ BARISAN NASIONAL. TEPUK DADA TANYA IMAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...