Rabu, 2 November 2011

TONY 'PERVERT' PUA 'DAP SHALL MAKE CIVIL SERVANT JOBLESS'

WHO'S THE BOSS NOW? Tony Pua telah berjanji kepada pengundi Cina untuk mengamalkan CINATOKRASI secara kekerasaan dan paksaan apabila DAP berjaya menjadi Kerajaan Pusat. Ini merupakan berita gembira buat pegawai dan kakitangan kerajaan yang selama ini menyangjung tinggi dan membenci UMNO/ BARISAN NASIONAL. Kemungkinan besar MTUC juga turut terhibur dengan tawaran separuh gaji duduk di rumah nanti.Inilah tekad DAP kepada semua kakitangan dan pegawai kerajaan. Diharapkan mereka bergembira dengan janji-janji DAP tersebut. Berikut adalah petikan terjemahan Sinchew Daily - petikan akhbar di atas. Silalah bergembira kerana jika DAP berjaya menjadi kerajaan Pusat kita bangsa MELAYU dan INDIA bolehlah mengemis kepada DAP.

Sinchew Daily News m/s 9
 November 2011 (Selasa)

Jika Pakatan Rakyat Memerintah Kakitangan Awam Akan Dikurangkan Separuh
Setiap Tahun Akan Dikurangkan  Ikut Peringkat: Tony Pua Kiam Wee

‘Pakatan Rakyat akan melalui kakitangan awam yang sudah berusia dipercepatkan bersara, termasuk ambil contoh cara negeri China kurangkan kakitangan awam yang berlebihan, dengan adanya satu sistem untuk kakitangan awam yang kurang berkesan menjalankan tugas, akan ditempatkan di rumah dan diberi separuh gaji, supaya pihak kerajaan dapat kurangkan perbelanjaan yang begitu besar untuk kakitangan awamnya.’

31hb JB, setiausaha bahagian penerangan DAP Tony Pua Kiam Wee berkata,  jika Pakatan Rakyat dapat memerintah kerajaan pusat sahaja, akan kemukakan satu projek yang dinamakan “Projek Khas Mengurangkan Kakitangan Awam” untuk mengurangkan bilangan kakitangan awam berperingkat-peringkat setiap tahun.

Tony Pua berkata, bagi mengurangkan jumlah dan bilangan kakitangan awam ia adalah satu cabaran besar bagi Pakatan Rakyat, oleh kerana mungkin akan dapat bantahan daripada kakitangan awam itu sendiri, selepas Pakatan Rakyat memerintah, Pakatan Rakyat tidak akan laksanakannya projek itu secara mengejut.

“Pakatan Rakyat tidak akan gunakan budaya lama yang dilakukan oleh kerajaan membuat pengambilan graduan universiti untuk dimuatkan ke dalam sektor kerajaan, pada masa sama mungkin Pakatan Rakyat akan buat penambahan kakitangan awam, tetapi penambahan itu perlu yang berkualiti tinggi, dan memilih kakitangan awam yang punyai daya saing.”

Kakitangan Awam Yang Sudah Berusia Dibiar Bersara Cepat

Tony Pua berkata, Pakatan Rakyat akan menggalakkan kakitangan awam yang sudah tua dinasihatkan berhenti kerja.  Ia akan ambil contoh cara negeri China bagaimana mereka kurangkan kakitangan awam termasuk kakitangan awam yang kurang berprestasi, kakitangan awam yang diberhentikan ini akan mendapat pampasan separuh gaji, supaya pihak kerajaan dapat kurangkan bebanan dan tanggungan kos untuk membayar gaji kakitangan awamnya.

Tony Pua Kiam Wee berkata demikian semasa menghadiri seminar bertajuk “ke mana perginya wang titik peluh kita? Beranikan diri untuk bentangkan bajet 2012” yang diajurkan oleh pemuda DAP negeri Johor, ucapan dalam seminar politik itu, sebagai membalas soalan-soalan dari orang ramai terhadap kakitangan awam negara ini yang berlebihan itu,  sebagai menjawab soalan-soalan itu Tony Pua berkata demikian.

Dalam sesi soal jawab seminar itu, yang hadir Tony Pua Kiam Wee, Teo Nie Ching Timbalan setiausaha penerangan DAP, ketua pemuda DAP negeri Johor dan setiausaha DAP negeri Johor, mereka dapat mengumpulkan seramai 200 peserta yang hadir yang ambil berat tentang bajet tahun 2012, atur acara  majlis itu diusahakan oleh setiausaha penerangan pemuda DAP negeri Johor puan Liau Yu Fei (terjemah Mandarin).

Tony Pua Kiam Wee juga berkata, buat masa ini kakitangan awam yang berjumlah 1.3 juta orang di negara ini, dengan nisbah 4.6 peratus daripada penduduk Negara kita; jika dibandingkan dengan negara jiran seperti Thailand, Indonesia, Filipina dan Korea, bilangan kakitangan awam mereka hanya 2 peratus daripada jumlah penduduk negara tersebut.
MYMASSA menulis:-
Lihatlah apa yang berlaku di Selangor. Mereka mengurangkan jawatan terutamanya di GLC negeri dengan menamatkan pekerja-pekerja kontrak atau memecatnya. Kononnya untuk mengurangkan kos operasi. Dalam masa yang sama, mereka tambah jawatan-jawatan lantikan politik (melantik ahli DAP, PKR dan PAS) yang lebih tinggi grednya. Silap mata mudah untuk menipu rakyat. Mahukah anda perkara ni berlaku kepada diri anda atau keluarga anda? Hilang mata percarian dek sikap tamak DAP yang menggunakan dasar Kerajaan untuk meraih undi kaum tertentu. *MyMassa melihat janji yang ditaburkan oleh DAP kepada masyarakat Cina ini sesuatu yang berbaur perkauman. DAP memainkan sentimen orang Cina yang marah dengan kakitangan Kerajaan dengan berjanji seperti ini.
Apakah pilihan anda? Mahu menjadi pengemis dalam masa 10 tahun lagi? 

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PERVERTS HAVE THE RIGHT TO LOVE KAK WAN JIJAH SEXUALITY.


Perverts Rouge. Di Kelantan anda wajib menziarahi Jalan Limau Manis. Di situ anda akan dihiburkan oleh para pelayan sumbangan ihsan kerajaan Kelantan. Selain di Kelantan, anda boleh berhibur sambil merehatkan minda di mana-mana rumah urut dan pusat hiburan yang banyak kedapatan di Selangor. Jangan bimbang. Kesemuanya di tanggung beres oleh Ronie Liu dan penguatkuasa JAIS sudah dikowtimkan oleh PAS PUSAT. Melancong ke Pulau Pinang kini merupakan pengalaman yang begitu memberahikan. Anda boleh memilih samada untuk melanggan gay, lesbian, transgender atau mana-mana kelompok seksualiti kegemaran anda. Pentadbiran Guan End menyediakan pakej menarik 2 hari 3 malam pada kadar bayaran berpatutan. Anda tidak perlu bimbang di tangkap atau di tahan oleh pihak berkuasa. Segala kos guaman bakal di tampung oleh MAJLIS PEGUAM. Anda hanya perlu menalipon AMBIGA. Jika anda mahukan sebuah negara yang mengizinkan segalanya di atas nama HAK ASASI MANUSIA tanpa menghiraukan HAK ALLAH SWT serta tidak kisah ditimpakan laknat sepertimana terjadi kepada kaum Nabi Luth a.s. di Sodom dan Gemurah silalah beri sokongan kepada dap-pkr-pas.Lagipun sebuah masjid di Pulau Pinang sudahpun menghadap ke arah berhala. Baca seterusnya di sini MYMASSA.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

YUMMY..YUMMY ..YUMMY PAS 4 ALL SEXUALITY.


PAS 4 ALL SEXUALITY. Ini berita amat menggembirakan seluruh ahli , penyokong dan pemimpin PAS yang amat terkenal dengan nafsu serakah mereka kepada seks. Bagi menandingi dan merebut seberapa banyak kerusi daripada sekutunya PAS kini bercadang untuk menjadi lebih terbuka lagi. Ya la selama mana PAS sanggup menjadi hamba abdi (bendera DAP pun mereka dipaksa memasangnya di depan Parlimen). Berikut adalah senarai rasmi para penaja KEMPEN SEKSUALITI MERDEKA.


Beginilah caranya sekutu-sekutu PAS memperhambakan PAS dan memperkotak-katikan ISLAM. Sewaktu  umat Islam hendak menyambut Aidiladha sekutu-sekutu PAS bermaharajalela melakukan penghinaan kepada ISLAM dan mencabar sekali lagi kesabaran umat Islam. Kempen tersebut dirasmikan oleh AMBIGA Imam Jemaah PAS pada hari ini. Anda juga dapat lihat dalam laman sesawang kempen tersebut jumlah pengikut. Nanti didedahkan siapakah pengikut-pengikut kempen songsang ini.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

PAS 4 CHANGE SEX! HAVE SEX TO PUTRAJAYA.Jangan lagi bertanya kenapa perlu anda menolak dap-pkr-pas. Sebaliknya jadikan suatu kewajiban anda untuk menolak dap-pkr-pas.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

KECEWA DAN HIBANYA KAK WAN JIJAH.


SEKSUALITI MERDEKA. Penganjurnya SUARAM dan MAJLIS PEGUAM. Pesertanya terdiri daripada 20 buah pertubuhan bukan kerajaan (PBK/NGO). Tujuannya mempromosikan kegiatan seks luar tabie'. Temanya ialah rakyat Malaysia wajib di paksa menerima golongan yang di laknat (mengamalkan seks luar tabie') oleh Allah swt dan oleh semua agama di dunia ini. Alasan mereka ialah golongan lesbian, homoseksual dan biseksual berhak disayangi dan menyayangi walaupun Allah swt melaknat mereka. Hak Allah swt hendak diletakkan di mana? Laman sesawang rasmi mereka ialah www.seksualitimerdeka.org 

Pesta Seks Bebas itu berlangsung bermula pada hari ini sehingga 13hb November 2011. Memang mereka amat biadap. Sewaktu umat Islam di negara ini mahu menyambut AidilAdha, mereka menganjurkan program yang jelas bertentangan dengan agama Islam. Hati uamt Islam seklai lagi terguris dengan perbuatan mereka menghina Islam. 

Kini amat jelas kepada kita bahawa politik kotor dan keji merupakan permainan pas-dap-pkr. Jangan terkejut jika PAS Pusat mengeluarkan pendapat bahawa mereka turut bersetuju dengan amalan homoseksual, lesbian dan biseksual di Malaysia. Tentu PAS Pusat akan mengatakan bahawa al Qur'an tidak melarangnya.Nampaknya, Majlis Peguam dan SUARAM sudah menghalalkan meramas neneng sesuka hati.

TEPUK DADA TANYA IMAN!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...